|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
to growikar cena 149 zł na stronie białe buty, na stonie białe buty w wyszukiwarke wpisz 206/10 (taki to jest model) ![]() albo tu za 135 ![]() http://www.buty-slubne.net/index.php...ne-wzor-206-10 Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-11-18 o 17:24 |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Scio dzięki za grafiki ale odbirę je dopiero jak będę w domu bo w pracowym kompie nie mogę zapisywać.
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo Daysy
A mam pytanie natury technicznej związany z makijażem. Otóż czy myślisz, ze sama byłabym w stanie stworzyć takie dzieło? |
|
|
|
#4324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnoscie wielkopolski..mam taka przyjciolke od serca..ktora notabene poznalam dawno temu w necie, prowadzila audycje radiowa, i po paru latach klikania postanowilysmt sie wkoncu zobaczyc... a ze ona jest troszke mlodsze odemnie ma teraz 22 lata to ja pojechalam do niej wlasnie do poznania... wszyscy u niej sie okazali wspaniali utrzymujemyze soba kontakty czesto sie odwiedzamy beda sie bawic u mnie na slubie.. no ale nie otochodzi.. oni chcieli mi pokazac troche poznania i przez ten tydzien jaki tam bylam (a mialam byc 3 dni..) ciagali mnie po roznych czesciach miasta a to malta zoo botanik rynek (ona mnieszka w kamienicy na rtynku) wogole poznanskie koscioly wszystko.. no cudownie..az ktoregos dnia postanowila mnie karola zabrac o 12 na rynek zeby pokazac jak sie koziolki tyrkaja.. kto z poznania to wie oco chodzi:d i cosie stalo? pierwszy raz od ilus lat koziolki niewyszly... cos sie w mechanizmie popsulo... wszyscy sie smiali ze to moja wina... okazalo sie ze potem takasytuacja sie powtorzyla jeszcze pare razy a teraz z tego cowiadomo beda mechanizmy wymieniac... no ale mialam niezly ubaw...![]() Cytat:
cudo
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, zostałam kiedyś dodana do listy PM 2009, bardzo proszę o usunięcie mnie z niej, ponieważ mój ślub został odwołany
|
#4327 |
|
Wtajemniczenie
|
Mago83, a co sie stalo jesli mozna wiedziec?
My dzis bylismy zamowic obraczki, zostawilismy mu swoje zloto i do odbioru 10.grudnia. Rozmiary ja 13 a TZ 24
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, nie ma za co.
Ciesze sie, ze i Tobie sieone podobaja. Ja tez mam zamiar je kupic, ale opiero jak kupie suknie. Wiec jak mnie wyprzedzisz z zakupem to porob zdjecia i napisz czy sa wygodne (a slyszalam, ze sa )
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to już się tak strasznie nie mogę doczekać grudnia, kiedy będziemy z TZ wybierać obrączki
![]() Ja mam 14 TZ 20 ![]() Jaguś ja to taki napaleniec jestem, wszystko muszę mieć tu i teraz Kupie je i będę mieć z głowy.A w sobote jedziemy w koncu kupic tą wódkę od razu całość, a nie jak myslelismy, ze na raty, bo TZ sobie dzis przypomniał, ze ma jakies pieniadze na lokacie, wplacil ze 4 lata temu
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-11-18 o 18:30 |
|
|
|
#4330 |
|
Raczkowanie
|
<usunięte przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-19 o 09:12 Powód: złamanie zakazu kupna/sprzedaży |
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę się czepiać ale tutaj chyba nie można zamieszczać takich ofert???
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-19 o 09:12 |
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
popscene my byliśmy dziś u jubilera zmierzyć dokładnie palca Tż. I okazało się że mu zgrubły.
w prawej ręce ma 21 - jeśli obrączka będzie zaokraglona. a 22 jeśli prosta. ![]() I poszlimy do złotnika bo to po drugiej stronie od tego jubilera było. Byłam się spytać czy jedne kolczyki co mam to złoto - okazało się że niestety nie, choć wyglądaja jak złote. No i zważyliśmy to co mamy na obrączkę przeznaczone. I jeszcze nam brakuje jakies 3-5 gram No ale złotnik nam powiedział że nasze obrączki na dzień dzisiejszy kosztują 200 zł z naszego złota Jeśli ma dodatkowe elementy kombinowania, a to diamencik, czy szlif jakieś wymyślony. to pewnie droższe, ale zawsze taniej ile razy od firmowych ![]() Więc się zdecydowaliśmy. Tylko jeszcze dosztukować jakieś złoto musimy co do zaproszeń ślubnych urzekły mnie dziś te w swej prostocie. http://allegro.pl/show_item.php?item=484128210 No i mają personalizację gości. W zaproszeniach poniżej 2zł personalizacji nie widziałam, w tych które mi si podobały. |
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwiu, to nam zostalo troszke zlotka jeszcze
Wpadnij, to Ci dam![]() Nasze kosztuja 180zl. Nie pytalam ilugramowe, ale 4,5mm na grubosc. Zaproszenia eleganckie A te buty z Growikara, maja chyba opinie wygodnych? Czy sie myle? Ja musze miec minimum 7,5cm Te mi pasuja do mojej sukni:http://www.buty-slubne.net/index.php...bne-wzor-197-9 Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-11-18 o 18:54 Powód: dopisek |
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę , że tak nie jest on bardzo skomplikowany... trzeba dobrze to przećwiczyć i nabrać wprawy. Technika jest bardzo ważna ale makijaż nie jest bardzo skomplikowany. |
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Wygodne są growikary. Mierzyłam rozmiar mniejsze i były wygodne
Ta kumpela u której świadkowałam miała właśnie growikary :yes: cała noc przetańcowała. popscene jak masz na zbyciu złomu to wyslij mi pocztą będe Cię miała do końca życia przy sobie |
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwuś --> sliczne, ja to aż się boje oglądać, ze mi sie inne spodobają
![]() Mam takie pytanie piszę się: Zapraszam Sz. P. Annę Kowalską wraz z osobą towarzyszącą tak? ale osoba towarzysząca z małej, tak? Bo jakaś wątpliwość mnie naszła ![]() Daysy --> bo ja bym chciała taki na slub tylko bez tych mega rzęs, chodzi mi o ten brązik na oczkach I tak sobie pomyslałam, ze jakby tak zainwestować w dobre kosmetyki (takie z wysokiej półki) to można by zaoszczędzić troszku, bo przecież te kosmetyki zostana, ale wiesz dla takiej zdolniachy jak Ty to nic trudnego a ja nawet kreski na oku nie umiem zrobić
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-11-18 o 19:37 |
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja już żyje tym dniem zamiast pracą magisterską
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Na 100% z Osobą Towarzyszącą z duzych liter
mamunia mi powiedziała a ona wie
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
kosztuje 3500zł !! szok
Cytat:
moze troszku sie uspokoi a roznymi programami glownie photoshop, photofiltre photoscape itd tak mi tez sie podoba ale ta cena hmmm no ale najnowszy model demetrios 2009
|
|
|
#4341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jesli chodzi o growikary, to wlasnie w salonie zalozyla mi pani buty i normalnie bylam w szoku jak sie dowiedzialam, ze mialy wlasnie 8cm wysokosci, w ogole nie czulam, czulam jakby to byl jakis taki zwykly obcasik typu 4cm. Chyba zamowie tez te buty, dostalam dzis zasilek, a co
|
|
|
|
|
#4342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
szlifuj szlifuj ten swoj diamencik
|
||||
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaaa jeszcze 7 miesięcy i 29 dni...dużo...
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie chyba dzis jest rowniutkie 200 dni
A co do bucikow to te mi sie podobaja-znalazlam je rowniez za sprawa Jagi |
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piekne !! u mnie 241 dni
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Super i do tego zamawiamy obraczki |
|
|
|
|
#4347 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to mam szczescie..![]() Cytat:
Cytat:
reke ma jak moja twarz... kawal faceta to chyba przezto ze od 17 roku zycia cwiczyl sztui walki.. no ale kopanie lopata tez swoje robi![]() ![]() ![]() ![]() wiec u nas pry zakladaniu obraczek na palce sie raczej niepomylimy ![]() Cytat:
![]() ja milam podobnie ale z licencjacka... ![]() Cytat:
scio.. ogadalam kilknascie zaproszen na allego i osoba towaryszaca jest z malych..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-11-18 o 21:50 |
|||||
|
|
|
#4348 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
te mi sie spodobaly
![]() http://allegro.pl/item476267160_zapr...uk_gratis.html
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
martucha84
no niezły paluszek ma Twój Luby w sumie ja nie wiem jaki numer ma mój tż .Dobranoc dziewczynki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

pomylił im się herb naszej miejscowości z opowiadaniem o tym, że wszystkich ludzi w wielkopolsce nazywa się poznańskimi pyrami

Całuski dla mojego mężą

w prawej ręce ma 21 - jeśli obrączka będzie zaokraglona. a 22 jeśli prosta.
Te mi pasuja do mojej sukni:
szlifuj szlifuj ten swoj diamencik