![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
można by dłuuuugo wymieniać
![]() pierwsza myśl to USA ale i u nas kilka takich indywiduów się znajdzie
![]() |
#2012 | |||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy kserowane jest nieetyczne, hm... nieetyczne jest to, że w wypożyczalniach uniwersyteckich często do wypożyczenia jest jedna książka na cały rocznik ![]() ![]() KSERUJ DO WOLI ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja lubię czasem podrążyć temat, wysnuć troszkę teorii o podłożu psychologicznym ![]() ![]() ![]() Największa "bida" jednak po pracy, kiedy wychodzę, a tam ciemno ![]() Cytat:
![]() Dlatego zdaję sobie sprawę, że to trochę "szaleństwo" i to mnie jeszcze trzyma przez kliknięciem w BUY NOW! ![]() Gorzej - jeśli już najdzie mnie ochota na malowanie, zaglądam do kosmetyczki i co? LIPA, bo mi żaden cień nie pasuje ![]() ![]() A z tą paletką ![]() ![]() ![]() No i wychodzi znacznie taniej, niźli zakup np. 10 odsypek cieni MAC [nawiasem mówiąc bardzo staniały ostatnio] ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Możesz wykupić im np. weekend/dzień w SPA, albo jakiś weekendowy wyjazd do turystycznej miejscowości, może to być komplet ekskluzywnej pościeli [satyna, haftowana bawełna, etc.] albo wykonanie albumu pamiątkowego, w którym znajdą się zdjęcia z kolejnych lat małżeństwa.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2013 |
Wtajemniczenie
|
witam maniaczki
![]() przemilcze moje wczorajsze wybryki, nie mam z czego byc dumna ![]() nie wspone o tym, ze olalam 2 wyklady dzis! ale na matme juz raczej pojde. ![]() wstalam dzis z dzikim postanowieniem: od dzis przestaje szalec! ciekawe ile mi sie to utrzyma ![]()
![]() |
![]() |
#2014 | |||
Zakorzenienie
|
już jestem po.. po fryzjerze ma się rozumieć!
![]() Cytat:
![]() i przychylam się do pomysłu z antyramą!! Też taki mi od razu wpadł do głowy. Cytat:
Wiadomo - zrobisz jak ze chcesz..chociaż już po sobie wiem że jak się czegoś "po prostu" nieużywa to nie będzie się używać ![]() Cytat:
![]() A co do szaleństw... Tak taak oczywiściieeee... hahahaaa i tak Ci nikt w to nie wierzy że przestaniesz ![]() ![]() ![]() ![]() ......................... ............ Co do fryza... Ale żem była asertywna.. no naprawdę ...hahaaa ![]() Włosy kazałam nie ścinać..tylko ujarzmić grzywkę (fryzjerka posłuchała i nic nawet milimetra mi z boków i tyłu nie ścięła) A co do farbka!! ymmm..no ..tego... ![]() ![]() Ale na naturalny kolorek!! jak kazała Asia(E) Na usprawiedliwienie swoje mam to że fryzjerka nakładała tę farbę(mieszankę 3 farb właściwie) na końce włosów wcześniej już pofarbowane , a te moje 2cm odrostów zostawiła! ![]() ![]() I muszę przyznać że kolorek się od tych odrostów nie odcina!! jest naprawdę bardzo zbliżony do naturalek!! ![]() ![]() ![]() A w marcu powiedziała że już będę mieć fryzurkę do ucha! ![]()
![]() |
![]() |
#2015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetku ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś też miałam wrócić do koloru[cieeeeeemny blond, ale nie brąz... taki dziwny... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2016 |
Wtajemniczenie
|
nie nie, ooo nie, ta matma to nie z nia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak mowicie o tych farbkach, ze i mnie naszlo... tylko ze mialam dilemata. bo chcialam u mojego najcudowniejszego fryzjera ujazmic ten moj okropny kolor blond i nadac jakis konkretny, ladny... wczoraj podzielilam sie ta wizja z P a on mi na to, ze woli brunetki! ![]() ![]() ![]() no i co ja mam zrobic no... nie pofarbuje sie dla faceta, kocham byc blondynka, naturalnie jestem blondynka, no ale zasial mi ziarno niepewnosci, bo po przejzeniu moich zdjec zeczywiscie jak mialam dlugie ciemne fale bylo mi calkiem ladnie... a ja chcialam sie teraz farbnac na taki blondzis jasny jak mialam z rok temu ![]() pomozcie!! [zaraz dam zdjecia dla porownania!]
![]() |
![]() |
#2017 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha to ja nie wiedziałam, że Izuś lubi matmę ![]() Ja tez wolę ścisłe przedm. no ale... blech matma, jak trzeba to się siedzi i robi zadania, ale ja na razie zakończyłam swoją 12letnią naukę matematyki, hahaha ![]() Co do farb, wiesz, że mnie nosiło na wakacyjną zmianę[z brunetki na blond] ale wszyscy mówili, że mi nie pasuje... a w brązie czuję się b.dobrze. Już nie chcę być blond.
![]() |
![]() |
#2019 |
Wtajemniczenie
|
tylko prosze sie nie smiac z moich min a la fotka pe el, bylam mloda, glupia i przede wszystkim w 90% przypadkow dosc nietrzezwa
![]() jasny blond czy brazik? ![]()
![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym bardzo fotogeniczna jesteś.
![]() |
![]() |
#2021 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami tak jest że wydaje nam się że włosy stoją w miejscu i nic nie rosną a potem ..nagle zauważamy (albo jakaś kolezanka) że"ooo..jak dużo urosły??" ![]() ![]() Cytat:
Bo faceta można zmienić a farbkę już nie tak łatwo.. Podoąrzaj za głosem serca!! ![]() ![]() ![]() ......................... ....................... Wstawiam zdjęcie z nowym "naturalkowym" kolorem..Tylko się nie śmiejcie..jestem bez makijażu i taka mi brzydka cera na zdjęciu wyszła ![]() Pewno po kilku myciach korek jeszcze wyblaknie! i będzie jeszcze lepszy! ![]() Izuś- chyba jednak lepiej w blondzie!
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-18 o 12:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że kręcone to jeszcze blond- aniołeczek ![]() Ja mam tylko to pierwsze ![]() Sweet ładnie wyglądasz i nie wiem co chcesz od swojej twarzy ![]() No na moje oko to nie widać tych odrostów więc wszystko się udało ![]()
![]() |
![]() |
#2024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No no ![]() Tobie to i w jednym kolorze i w drugim dobrze...
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-18 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2026 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a może te grudki przez cynamon? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Iza, w blondzie lepiej, nie słuchaj się faceta
![]() Dziewczyny, tak a'propos skrobi... Używam ją już od roku i nigdy nie zrobiły mi się żadne kluchy ani inne niemiłe niespodzianki. Co najwyżej mogła mi się troszkę obsypać na brwi(a ciemne mam, prawie czarne), ale po przetarciu nic nie było widać ![]()
![]() |
#2028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
![]() A skąd Ci się taki pomysł wziął? ![]()
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
haha nie wiem... bo coś tam o brwiach było wyżej napisane ![]() (a ciemne mam, prawie czarne), ale po przetarciu nic nie było widać no stąd to wzięłam, sorki to nieporozumienie jakieś...hehehe
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-18 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2032 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Historia ze skrobią mnie rozwaliła ![]() ![]() Cytat:
![]() Nad ranem jak szłam na zajęcia, było poniżej zera, brrr ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2033 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Mam całe mnóstwo takich drobiazgów [i niedorbiazgów, np. lateksowy gorset ![]() ![]() A może chociaż tą 40-tkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Blond-wcielenie mi się bardzo podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
MAM NOWEGO KOTA !!!! RUDEGO !!!! Właśnie przywiozłam ! Ma 2,5 miesiąca i ma na imię : FLAP {mam więc : Filipka i Flapka }.
Teraz mam zajęcie : zwierzyniec oswajam ! oleczka - skrobia zamiast pudru do zmatowienia. Ja używam filtrów + 50 - b.tłuste może dlatego ... "Wpadnę" do Was później - jak zapoznam zwierzaki ze sobą. Widzę, że największy problem będzie z kotem-domownikiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2035 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Do mnie niestety nie zadzwonili ![]() ![]() ![]() ![]() Idę nadrabiać. Edit: Part I ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I również mam nadzieję, że będziesz częściej, bo brakuje tu Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() J.w. niestety nie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No muszę przyznać, że takich perełek było jeszcze więcej, jak sobie przypomnę, to napiszę ![]() ![]() Nie będzie, niestety nie będzie ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-18 o 16:07 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2036 | |||
Zakorzenienie
|
Part II:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sweet Jelly, fajna zmiana ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2037 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Atmosfera jest o niebo lepsza. ja od naszej demonicy vel seksownej wazy przenigdy rihanny zaproszenia nie przyjęłam. Głupio trochę mi się śmiać, bo wydaje mi się, że dziewczyna miała naprawdę ciężki problem. I szybko potrzebny byłby jej specjalista (psycholog). Miałam ochotę jej to nawet na PW napisać, ale zareagowałaby agresją... Czołem! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakbym widziała siebie na pierwszym roku studiów ![]() Cytat:
Sroczko! Twój gorset będzie się bosko komponował z moimi kajdankami! ![]() Pisałam dziś Adze, że ostatnio nie załapałam się na sex, ale w tę niedzielę nadrobimy sobie podwójnie ^^ ![]() Cytat:
Gratuluję! To widzę, że psy nie stanowią już problemu, kociaki zdominowały dom. Viruś - co do pracy, takie decyzje czasami się opóźniają. Ja nadal trzymam kciuki, że Cię miło zaskoczą ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Zadomowienie
|
Laski ale zmarzłam! A droga dzieląca mnie od baru w którym byłam z koleżanką to zaledwie 10 min piechotką! Ahh i muszę się pochwalić
![]() ![]() A tak w ogóle to ubolewam bo jeszcze nie widziałam 4 sezonu Prison Breaka ![]() ![]() P.S. Jest na forum dział dla Prison Break`omaniaczek?
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie!
Sweet Jelly - bedę trzymac kciuki baaardzo mocno! ![]() Virko - nadal trzymam kciuki - moze jednak zadzwonią? ![]() Blonndee - myślę ze blond górą ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
Virka - przykro mi ! Truizmem byłoby pisać, że będzie jeszcze niejedna propozycja.
Nasze życie jest zapisane w gwiazdach. Być może szykowana jest Tobie niespodzianka... W piątek postawię karty ![]() Co do kotka - zdjęcia będą, jak mój Luby zwłoki z kanapy ściągnie. Ja niestety nie umiem tych aparatów łączyć. Około południa dzisiaj dostaliśmy informację, że jest dla nas kot. Trochę młody ( 2,5 miesiąca) jak na mój całkowity brak doświadczenia. Pojechaliśmy ! Ja, mimo zniesmaczonej miny TŻ-ta : z olejami na włosach. Jak się komu nie podoba, niech oczy zamknie! Trochę dziwnie ludzie na mnie patrzyli ale kotka mamy. Rudy tygrysek i taki malutki. Chłopczyk. Zapoznanie z innymi domownikami przebiegło raczej w przyjaznej i pełnej zrozumienia atmosferze. Dobermanowi trochę łez z nosa pociekło - to pieszczoch i zazdrośnik. Przekupiony został świńskim uchem. Inne psy po obwąchaniu kociego delikwenta pod ogonem - rozeszły się do swoich zajęć. Problem jak dotychczas z Flipem - prycha i pufa, tak się już po tych dwóch tygodniach za gospodarza uważa. A przecież to właśnie dla niego prezent, to on był taki sfrustrowany bez partnera do zabawy . Najczęściej ofiarą jego bandyckiego charakterku padał MAX {doberman}. To psisko ważące 45 kg. dostawało baty. MAX uwielbia sjestę na kanapie. Filip miał zabawę : z oparcia kanapy skakał na śpiącego psa, a ten wystraszony spadał na podłogę. Winowajcy już nie było. Parę dni temu MAX, po obfitym śniadanku relaksował się w pozycji na plecach na kanapie. Widzę, że Flipke szykuje się do swojego popisowego numeru : ja - Batman. Nie zdążyłam przeszkodzić. Celem skoku okazała się męskość Maxa... Dla nas śmiech, dla psa - traumatyczne przeżycie. Od dzisiaj kangur-Flipke ma kolegę : Flapka. Mam nadzieję, że psy odzyskają utracony spokój. Co ja pocznę, gdy kocurki w zwartym szyku zaatakują ?! Teraz tylko używania kuwety nauczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.