|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
wiecej jest takich osob
|
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
kodus az szkoda gadac
![]() u mni w pracy zaszły wielki zmiany zwolnili 5 kelnerek ![]() yovi zazdroszcze balu
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ciebie Madziu nie zwolnili mam nadzieje?
|
|
|
|
#3334 |
|
AGA :)
|
Dzien dobry
![]() brrr jak zimno ![]() ja tak tylko chciałam się zameldowac i uciekam bo mi sie ziemniaki właśnie rozgotowują po obiedzie nadrobie
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
nie archi mnie nie zwolnili,ale z 11 kelnerek zostało 6
pozmieniali nam zmiany... wczoraj w pracy byłam 12godzin cięęęęężko było...
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Ag
smacznego obiadku Archi Twój też taki antytaneczny TŻ-et jest ![]() madziu ale może to i dobrze że zredukowali ilość kelnerek, może teraz będziesz mogła pracować "normalnie" a nie raz na tydzień z marną wypłatą ![]() Tylko fakt- 12h. to "lekka" przesada
|
|
|
|
#3337 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Ja wpadłam tylko na momencik podczytać co tam u Was i zaraz zabieram się za robinie obiadu Nie mam za bardzo dziś czasu, bo jeszcze wieczorem idę na kółko, a potem na urodziny czy imieniny koleżanki (bardziej Tżta niż mojej). Całe szczęście, że jutro mam trochę później zajęcia (mogę pospać aż do 7:00 ).Pozdrawiam
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
No to witam Kozly po długiej nieobecności
![]() Wolne się skończyło niestety... ![]() Niech ten rok się juz kończy bo mam go ogółem dosyc
|
|
#3339 |
|
|
madzik właśnie, może teraz tj pisze koduś bedziesz pracowac normalnie. A co za tym idzie bedziesz miała większą wypłatę. No ale 12 godzin w barze? :/ padłabym :/
dobrze, że Ciebe nie zwolnili ![]() archi o prosze, a ja myślałam że w Tokio są wsyztskie mozliwe sklepy, a tu prosze, to nawet u mnie HM był szybciej jestem dumna agniesiu na jakie kółko chodzisz? ![]() mooooniu jak dobrze że jesteś teśkniłyśmy tu za Tobą! ![]() co się dzieje?
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-18 o 17:32 |
|
|
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że tęskniłyście
W sumie nic się nie dzieje co się nie działo, ale ani o troszeczkę nie jest lepiej. Wciąz mam pod górę, nie wiem dlaczego, ale życie wystawia mnie na coraz to nowe próby... ech.
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
koduś, Ag będą mi się pewnie zdarzały dłuższe zmiany
jak w piątek,albo sobotę będę na 13.00 to najprawdopodobniej będę musiała zostać do końca czyli nawet do 6 rano![]() moniu miło Cię widzieć
|
|
|
|
#3342 |
|
|
moniś
przykro mi Mam nadzieję że jednak w krótce wszystko się polepszy ![]() madzia przecież to to z 15 godzin albo nawet więcej wyjdzie! padnieeeesz !
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Dzisiaj mam wolne i ...zero bolu-zaczyna sie jak ide do pracy....i czytam smutne ksiazki i sobie wyobrazam rozne smutne rzeczy...no ale i tak ide do lekarza. Yovi-fajnie z tym balem Super zabawy zycze Ja dostalam ostatnio zaproszenie na bal dobroczynny ale nie poszlam bo pracowalam w ten dzien Zalowalam troche..Wogole z ta praca w weekendy to troche przerabane- szukam zastepstwa na dwie godziny na niedziele 23 listopada(bo chce isc na pokaz mody w naszym miescie ) ale nikogo jeszce nie znalazlam-nie ma chetnych Archi-niezle z tym H&M.Mojemu Tz tez by sie przydala dieta.Ja bym chetnie przeszla np na diete wegetarianska(nigdy nie przepadalam za miesem) ale on nawet nie chce o tym slyszec.Jedzenie w Japonii to chyba zdrowe jest?czy przeszlas juz calkowicie na ich jedzenie ?ja uwielbiam Sushi Mysle ze jakbym byla w Japonii to smakowaloby mi ich jedzenie-nie znosze jedzenia w Usa Kodeina-moj tez nie lubi imprez ,glosnych dyskotek itp.Na bal chodzi ze mna ale nie tanczy-wydaje mi sie ze ma jakis uraz zwiazany z tanczeniem,bo wiem ze wyczucie rytmu ma-w koncu napisal dla mnie piosenke ktora zaspiewal i zagral.Tanczy tylko wolne-szybkich nie Madziaczek ![]() M0nia1986 Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-11-18 o 18:14 |
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Ag no niestety może tak wyjść...
![]() ja już wczoraj padałam...to jest normalnie ciężka fizyczna praca ![]() Elfku Tż napisał dla Ciebie i do tego zagrał i zaśpiewał piosenkę? ![]() suuuuuuuper to musiało być zazdroszczę
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu nie spie
i do tego mnie glowa boli.![]() Madziu to bardzo nieciekawie sie porobilo . A przyjma kogos na miejsce tamtych kelnerek? Elfie no wlasciwie to przeszlam, z pewnymi wyjatkami. Bardzo zdrowa jest ich dieta co widac w wynikach badan Witaj Moniu ![]() Koduś moj TZ taneczny za to ja nie
|
|
|
|
#3346 |
|
|
elifku piosenka dla Ciebei
![]() madzi no pewnie że tak :/ praca biurowa może męczyć (sprawdziłam na praktykach a co dopiero w barze
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Wiajcie
![]() Mój TŻ też nie jest tancor niestety ![]() Jutro mam dwie prezentacje ![]() Ciężki dzień przede mną więc trzymajcie kciuki ![]() monia aby było lepiej ![]() madziu, godziny Twojej pracy są przerażające Obyś jednak nie musiała tak długo siedzieć ![]() archi, biedactwo Ty się musisz w końcu wyspać |
|
|
|
#3348 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu coz za powitanie
![]() Ja też mam taka nadzieję Agatko ![]() Ile można zyć w rozchwianiu... I je Elfie nie wiedziałam, że i Ty mnie tak przywitasz ![]() To bardzo miłe ![]() I ja Ciebie witam archi Dziekuje Puchatko
|
|
#3349 |
|
|
puszku ojjjj to powodzenia! trzymam kciukasy !!
|
|
#3350 |
|
Wtajemniczenie
|
Puchatko
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-no zaspiewal i to w dodatlku przez telefon-nie powiem ujelo mnie to
Moj Tz to taki informatyk/artysta.Pisze tez ksiazke-ale jakos nie moze jej dokonczyc...Archi-a masz jakies fajne przepisy?Godne polecenia-lub Twoje ulubione?Widzialam juz jajko zapisalam-prosze o jeszcze.Ich dieta przekonuje mnieSiedze sobie i pije zielona cherbate-moja ulubiona-do tego serek wiejski ze slodka polewa malinowa Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-11-18 o 18:40 |
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Informatyk-artysta slodko bardzo. do wiekszosci rzeczy trzeba miec niestety japonskie produkty ale mysle ze w stanach nie ma z tym problemow (w Polsce jest ale i tak nie jest zle).Wiec bardzo lubie makaron Soba z gestym Dashi na zimno ,kolo nas jest bardzo fajna knajpka z soba i chodzimy tam co sobote. Wszystkie skladniki mozna dostac w spozywczym i czasem robie sobe domowa na kolacje. Uwielbiam sushi i robie tez sama tylko niestety wychodzi mi brzydkie. Lubie tez tempure ,ale gotuje tak tylko warzywa (liscie miety sa booooskie )Lubie tofu na ostro ,sprzedaja tu sos typu Knorr ktory wytarczy wrzucic do pokrojonego tofu i jest zreszta pelno jest tych sosow i wiekszosc jest bardzo dobra.W zasadzie nie jemy teraz miesa (bardzo malo) bo raz ze drogie a dwa ze przy tym bogactwie owocow morza i ryb to az szkoda by bylo. Krewetki w spozywczym sa wielkosci dloni ![]() Czesto wrzucam owoce morza na patelnie z imbirem i warzywami albo gotuje je w dashi i jemy to oczywiscie z ryzem ![]() Podam jakis fajny przepis jutro. tzn dzis tylko puzniej bo mam 3 w nocy.Puszku prezentacje napewno beda /sa swietne. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-18 o 18:54 |
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Archi-az glodna sie zrobilam-krewetki wielkosci dloni-wow
![]() Czekam na przepis jak bedziesz miala czas-u nas w sklepie sa produkty z roznych stron swiata wiec moze cos znajde ![]() |
|
|
|
#3354 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale to ma być książka o moim życiu... o tym co mnie spotkało, a to prawie same złe rzeczy...o tej całej patologii... w którymś momencie przestałam, bo za dużo przy tym płaczę za dużo mnie to kosztuje...zostało narazie te jakieś 30stron... może kiedyś do tego wrócę
|
|||||
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaczku-nie dziwie sie ze Ciebie zostawili slicznoto
![]() Co do pracy kelnerki to ja probowalam nia byc tu w stanach-wytrzymalam jeden dzien i ucieklam-nie nadaje sie.Podziwiam Cie bo to ciezka praca i wymaga duzo cierpliwosci Przykro mi z powodu Twoich przezyc Zycze Ci zeby karta sie odwrocila i zeby w Twoim zyciu bylo coraz lepiej |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Elfku dziękuję Ci
![]() ![]() a praca jest ciężka,ale narazie jakoś daję radę szczególnie jak się pracuje z fajnymi ludźmi na barze
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście kochane!!!!!!!!!!!!
Bardzo Wam wszystkim dziękuję - puszek ![]() Jem właśnie kolację, później trochę seriali, później przeczytam moje części prezentacji i spać bo jutro na 8. |
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa zacytowałam wszsytkich i coś mi sie nacisnelo i szlag trafił wszystko
Wpadłam tylko na chwilę ..zmykam porobic coś pożytecznego ![]() Monia! archi u Ciebie środek nocy a ty tutaj ![]() puchatko mooooooocno!Madziu 15h w pracy ![]() Elfiku ale masz romantycznego TŻ agniesiu miłej imprezki
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-18 o 19:57 |
|
|
|
#3359 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Zerknęłam do Was pochwalic się że żyję Oczy nadal mi tak nachrzaniają że ledwo widzę ![]() ale kupiłam dzisiaj nowe krople przepisane przez okulistę, może mi pomogą..... zauważyłyście że za niedługo grudzień i znowu będą nasze urodzinki monia, fajnie że wróciłaś ![]() madziaczku biedactwo przecież się nam zaharujesz mam nadzieję że wkońcu uda Ci znaleźc spokojniejszą i mniej wyczerpującą pracę archi chyba zostaniesz naszą konsultanką od egzotycznego jedzenia ![]() ![]() puchatko powodzenia na prezentacjach, trzymam kciuki agniesia udanej zabawy trzymajcie się ciepło koziołki!!! i dobrej nocy wszystkim aaaaaaaa zapomniałam napisac, ze wizytę z teściami przeżyłam, nie było rewelacji, ale najważniejsze że mamy to już za sobą. Teściowie nie są za szczęśliwi że mieszkamy osobno i przez to moje stosunki z nimi są poprawne aczkolwiek oziębłę (cokolwiek to znaczy heheheh)
Edytowane przez blush Czas edycji: 2008-11-18 o 20:29 |
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
blush
![]() Mam nadzieję,że nowe krople przyniosą Ci ulgę a ja się chyba nie zaharuję już sie przyzwyczaiłam do tego, najwyżej trochę schudnę wczoraj zjadłam tosta na śniadanie i pół ciastka francuskiego następny mój posiłek to była bułka dzisiaj na śniadanie ale ja nie mam nic przeciwko pozbyciu się tych dwóch kilo,których nie chce bo one mi "ciążą" tylko one mi tak psychicznie ciążą rozumiecie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

i do tego mnie glowa boli.
aby było lepiej
)