|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() ![]() szczerze mówiąc nie myślałam nigdy o tym w ten sposób a ja mam dzisiaj farta ![]() ![]() wrocilam do domu i zadzwonilam do gazowni, bo z 1,5 tygodnia temu wymieniali u nas gazomierze na nowe, a mnie wtedy nie było w domu. pan powiedział, że właśnie są w okolicy, to za kilkanaście minut będą ![]() ![]() eh.. posiekałam pół ząbka czosnku (bo jakieś duże mam) i wsadziłam do soku pomidorowego.. nie zrobię z tego koktajlu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Moderatorka z pazurem
|
Funieczko ty wiesz najlepiej jak wyglada twoj zwiazek, wiadomo ze rozstanie nie zawsze jest dobrym wyjsciem, szczegolnie gdy jest juz dziecko. Skopac mu trzeba tylek to moze zmadrzeje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
zapierd#@$!#%! bym takiego jak najgorszego szczura :| - chociaz zwierząt szkoda :| nienawidze takich typów...
matko Faficzkowa....nie dziwie sie Tobie wcale, ze sie klocicie wez Ty mu daj popalic :| |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Moderatorka z pazurem
|
Ojoj co za agresor
![]() A Funieczka wie co robi, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie takie można poczytać na wątku NAJGORSZE NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW. Kilka razy również się tam udzielałam ![]() Przez takich gagatków żyć się odechciewa i do ślubu kobietom się nie spieszy, bo wolą 3 razy to przemyśleć. No i ciężko jest w życiu z bagażem tych złych doświadczeń damsko-męskich. Ja do dzisiaj przeżywam, to co zafundował mi eks, ale często mam oparcie w tż, na szczęście. Chociaż ten też mi wywinął numer... kiedyś ![]() Cytat:
![]() Ja też lubię cebulę, ale przystopowałam teraz, bo klienci pouciekaliby ![]() Cytat:
Dzięki za przytulanki, już się zbieram ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Moderatorka z pazurem
|
Jasne ze nerwy moga czasem puscic ale ja z reguly jestem spokojna i robie swoje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja na 18:30 na zajęcia, to wypróbuję torebeczke hehe ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja postepilabym inaczej, taki mam charakter ...dajesz komus siebie oddajesz wszystko a tu takie cos, no sorry ale nie podarowalabym, popamietalby mnie i moze juz innej nie zdradzil gdyby przypomnial sobie jaka jesien sredniowiecza miał.. Gdy facet chamsko trkatuje swoja kobiete jakos nie zastanawia sie czy ona cierpi i nie traktuje jej ludzko puszczając sie z inną... taka jest moja opinia ;-) nie zawsze nalezy byc grzecznym, poukładanym i kulturalnym dziewczęciem.. czasami trzeba wykrzycec w twarz jak jest nam zle..to pomaga ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-11-18 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No co za dziad ![]() ![]() Limonatko bardzo fajna torba ![]() U mnie dziś taki mróz że o matko ![]() ![]() Wczoraj przed pracą odebrałam paletę Inglota i w pracy wypróbowałam na rękach wszystkie kolory, boskie są ![]() ![]() ![]() Zaczęłam czytać poradni psychologiczny "Dlaczego mężczyźni kłamią a kobiety płaczą" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny apropo takich niegrzecznych facetów to może mi coś doradzicie.... Mam przyjaciółkę która brała ślub półtorej roku temu... znam tego męża dobrze i bardzo go lubię! Dużo czasu spędzamy w ekipie i serio jest wesoło, wydawał mi się prawie idealny a już na pewno szczery, wierny itp... ostatnio mama powiedziała mi że on w firmie w której pracuje uważany jest za kawalera... ja zdziwiona JAK TO PRZECIEŻ NOSI OBRĄCZKĘ.... okazało się że jej nie nosi w miejscu pracy a kilka pań z księgowości ma na niego chrapkę... z tego co wiem ostatnio często go nie ma w domu bo chodzi na angielski potem umówił się z kumplem i chodzą we 2 na siłownię i tak go nie ma 5 wieczorów w ciągu tygodnia w domu...a przyjaciółka siedzi w domu... co o tym sądzicie? myślicie że jest prawdopodobieństwo że kogoś ma albo będzie miał? no i przede wszystkim co powiedzieć i czy powiedzieć przyjaciółce? ale co jej powiem SŁYSZAŁAM ŻE TWÓJ MĄŻ NIE NOSI OBRĄCZKI, NIE PRZYZNAJE SIĘ ŻE MA ŻONĘ? a może to plotka? nie chcę wierzyć w to że to prawa... eh Ci faceci..
![]() |
#2351 |
Moderatorka z pazurem
|
Faceci dobrze to wszystko ukrywaja, ja np mam kolegektory jest ze swoja dziewczyna od 5 lat, oswiadczyl sie ale slubu narazie nie planuja bo ona nie chce - hehe moje poglady
![]() ![]() ![]() Jak moj byly mnie zdradzil to z miejsca go zostawilam... a co by bylo gdyby to moj obecny mnie zdradzil... nie mam pojecia ale nie ma co gdybac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Faficzkowa no widzisz myslalam o Tobie :P fakt to bylo do Funieczki
![]() jesooo nie piszcie mi o takich gnojach bo nerwicy dostane taka waleczna ze mnie Xena ![]() a ten kolega to jakis kombinator;> wszystko wazniejsze od kobiety? hm... :/ i jak tu sie zakochac :| masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ci faceci to faktycznie mendy takie że ho ho .... miłego wieczoru dziewczyny ![]()
![]() |
#2354 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
wole byc brzydka i wredna :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Flawless
|
Hej dziewczyny!
Gratuluję wszystkim utraty wagi ![]() ![]()
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Flawless
|
Cieszę się, cieszę, ale jednak wolałabym, żeby szła w dół
![]() Ja z dietą mam tak, samo, zwłaszcza teraz. Nie mogę sobie odmówić jedzenia. Chyba moja silna wola zapadła w sen zimowy ![]()
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam z nim 1,5 roku. Kochałam jak szalona, a on zdradzał mnie na lewo i prawo, z kim tylko zechciał. Bolało jak cholera, gdy się dowiedziałam. Ból nie do opisania. Ale ostatnio tż powiedział, że postawi mojemu eks piwo, albo nawet dwa, za to jaki jest i jaki był, bo dzięki temu dziś jesteśmy razem.
![]() ![]() |
![]() |
#2361 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
fakultet tak, ale już od 2 lat specjalizacji u nas nie utworzyli i zaczynam się bać
eh.. tez znałam takiego jednego co to obrączki nie nosił ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Może wyglądałoby to inaczej, gdyby nie znali się, ale chodzili razem do jednej klasy przez 5 lat (zawodówka+technikum). Zawsze byli dobrymi kolegami. Teraz widują się rzadziej, ale dzwonią do siebie, piszą itp. W czwartek się zobaczą. Nie jestem zachwycona, ale przeżyje.
![]() |
#2365 | |
Moderatorka z pazurem
|
zakładamy grupę wsparcia?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku niestety kopał dołki, kopał... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Roses mozemy zalozyc, moje Kochanie ma jutro urodziny 23
![]() ![]() ![]() ![]() Adrijah mialam nieprzyjemnosc miec kontakt z takimi ktorzy zapominali nosic obrączki.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
a wiecie, że jak się trzustka uspokoi, tzn nie będzie się podjadać itp, to już się nie chce jeść? naprawdę działa! widzę, jak czasem w domu jestem i pogrzeszę, nie przestrzegam godzin jedzenia, podjadam itp to potem przez 2 dni moja trzustka dochodzi do siebie, uspokaja się i znowu nie jestem głodna. kiedyś wcinałam non stop. teraz jem 3 posiłki dziennie tylko i czasem nawet nie chce mi się kolacji jeśc, bo czuję się syta (ale jem, bo muszę )
#2370 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrobił Ci świństwo, trzeba sobie jasno powiedzieć gdzie stawiasz mu teraz granice, po kórej się spakujesz. Może warto przejść się do psychologa? Jakbym miała męża i dziecko i była w sytuacji, w której wiedziałabym, że nie umiem się pozbyć z psychiki czegoś, co nie pozwala mi być szczęśliwą w związku, to jednak chyba bym poszła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście, ucieszyłabym się z pierścionka (bo jestem pustakiem), ucieszyłabym się z możliwości pokazania się w ładnej kiecce (bo jestem pustakiem), ale sam fakt bycia razem z papierkiem czy bez..ganz egal. Przecież to nie sprawi, że ktoś mnie pokocha mocniej albo nie zagwarantuje mi, że mnie nigdy nie zostawi. Nie te czasy ![]() ja ogólnie jestem typem przytulającym innych ![]() ![]() Cytat:
ale jestem ciepłą kluchą i pewnie zamiast trzasnąć drzwiami zrobiłabym z siebie matkę teresę i próbowałabym ratować sytuację ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.