|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Zatem trzymamy wszystkie mocno kciuki za nasze kochane staraczki!
![]() ![]() ![]() ![]()
#2972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie sinne objawy ? Cytat:
cassandra prawi dobrze :tak:
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Raczkowanie
|
jakoś dziwnie się czuję, mam złe przeczucia, a taką miałam nadzieję, no cóż może następnym razem
![]() tak mam co miesiąc od lipca, za każdym razem sie mi wydaje że to już... trzymam za Was kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jelsi jej nie ma to nic straconego !!!!
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
jeszcze nie ma, ale jakoś tak czuję, że bedzie...
w sumie sama nie wiem co już czuję ![]() to się panika nazywa ![]() Adaikaka, to wszystkiego dobrego na urodzinki, a przede wszystkim braku @ ![]() jest to dziwny zbieg okoliczności, bo ja swoje święto mam mieć jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Rozeznanie
|
Więc życzę wam z całego serca by @ nie przyszła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
3mam kciuki za wszystkie staraczki
![]()
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Cześć Robaczki
![]() Jak narazie @ nie ma... ale martwi mnie to, że mam bardzo mocne skurcze macicy... Brzuch od czasu do czasu zaboli mnie tak jak w 2 dniu @ i do tego przy tym wypływa ta moja wydzielina... za każdym razem myślę, że to @ cycole dalej mnie bolą, dalej nie moge patrzeć na kawę... Eh... ![]() Ale szczerze nie zdziwię się jak przyjdzie... Jestem pewna, że się pojawi zwłaszcza, że dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test rano... I co?? i nic... negatywny ![]() Co więcej, policzyłam ilość dni w ostatnim cyklu i wyszło mi że @ przyszła po 30 dniach więc teraz nie wiem kiedy mam się jej spodziewać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
Adaikaka, nie martw się, ja miałam podobną sytuację... Teściory robiłam tydzień po spodziewanej @ i wyszły negatywne... Teraz już 12 dni i jej nadal nie ma
![]() ![]()
#2981 |
Raczkowanie
|
ja też jeszcze nie mam @ ale brzuch od czasu do czasu boli jak na @ i co chwila mam wrażenie że już jest i pędzę sprawdzić, ale nic...
![]() pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ellen26 widzę, że z nami jest tak samo ![]() jasiulek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2008-11-18 o 20:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale widzę, że Gizmiatko też ma to samo co my... Dziwne uczucie nie?? Ja tak jeszcze nie miałam przed @... To dla mnie nowość ![]() Zazwyczaj raz mnie zaboli i to w tym samym momencie jak lecą pierwsze krople... A teraz boli i boli co jakiś czas i ciszaaa tylko wydzielina... Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2008-11-18 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Raczkowanie
|
jak mam dostać @ to boli mnie tak dzień wcześniej, a szczególnie w ten dzień , i w plecach też mnie boli a teraz jakoś nie. Poprzednio miałam nawet zawroty głowy, ale @ przyszła punktualnie. Teraz mam takie jakieś jakby bóle, jakby mi sie tam co przewracało, tydzień temu mnie bardzo bolało i miałam gorączkę, chodziłam z wypiekami na twarzy, a teraz czekam nie chce robić testu bo robiłam już w takich sytuacjach wcześniej i negatywny wychodził a potem dostawałam @, wiec zaczekam,
niech chwila trwa.... ![]() dobranoc Kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam U mnie podobnie w niedzielę bołam mnie brzuch jak przed @ (miała przyjść w poniedziałek) i jak narazie nic czekam do piatku jak sie niepojawi to robię test. I jeszcze dochodzi do tego ból piersi, tak długo mnie jeszcze nie bolały (prawie dwa tygodnie ![]() Rano wstaje i patrze a za oknem biało ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Agagmm23 może lepiej zamiast testu zrobić badanie krwi, te wyniki przynajmniej są wiarygodne, tak mi przynajmniej gin. mówiła,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Rozeznanie
|
Jak macie możliwość to róbcie badanie krwi...
Moja znajoma zrobiła test, wyszedł negatywnie, a fasolka już była ![]() Po prostu jej organizm nie wytwarzał za dużej ilości hormonów "ciążowych"...może u was ak samo jest?? Pozdrawiam przyszłe mamusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
mi zostały 3 dni do @, jajniki nie bolą wcale, za to tydzien temu bolały, cycki bolą od 3 dni..... no i wlasnie przed chwilą poodkurzałam, rozbolała mnie głowa i chce mi sie wymiotować, jakos tak źle mi jest jakbym była glodna, a 2 godziny temu zjadlam sniadanie! No ale nie ma co gdybac tylko czekac na @
#2995 |
Zakorzenienie
|
maogoszatkaa ty co tu kochana robisz;D hehe
i jak dziewczyny ? ![]() ![]()
#2996 |
Zakorzenienie
|
laseczki ja nie polecam testow mi wychodzily negatywne poszlam na bete i wyszla pozytywna beta jest najdokladniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Rozeznanie
|
Mnie osobiście wyszły dwa testy pozytywne, więc nie zawsze zawodzą...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
a u mnie nic, suchutko, ani kropelki
![]() jak się jutro rano nie pojawi to idę na badanie krwi... ![]() trochę się tym denerwuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.