|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;9685416]Mam pytanie,czy któraś z Was była na weselu w SHLce? Jeśli tak,to jakie wrażenia
?[/quote]Ja byłam w SHLce i powiem szczerze, ze wytrzymać sie nie dało!!w ogóle nie puszczali nawiewów ani nic!!na gorące miesiące naprawdę nie polecam, bo prawda jest taka ze goście zamiast sie bawić na sali to uciekali na dwór aby sie troszkę ochłodzić. |
|
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
KATE, ZASTANÓW SIĘ KOCHANA
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3274 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie ja sie zastanawiam nad Twistem i Gratisem bo w moim zeszyciku slubnym maja najwiecej plusikow
bylam w sobote na weselu gral jakis zespol VIP nawet fajnie grali![]() no musze pomyslec nad tym Kuba, a Ty Natalusia go bierzesz?
|
|
|
|
#3275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. A teraz może uzyskam jakieś opinie na temat hoteliku w Bilczy ?
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja mam zespół Texas ze skarzyska, ale słyszałam ich tylko na płycie, spodobali mi się ![]() Zamówiłam ostatno zaproszenia na all, po całej złotówce. I nie wiem, czy sobie butów nie kupie, bo znalazłam dwa śliczne modele (znalezione oczywiście na wizazu)
|
|
|
|
#3277 |
|
Rozeznanie
|
U mnie będzie grał zespół Twenty One.
Fotografa mam z firmy SpaceMark i też mają foto książkę, ja ją będę zamawiać, kosztuje około 800 zł. |
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm to dziwne, ja bylam tam w sierpniu na weselu kolezanki i bez problemu nawiewy zostaly wlaczone....sala ogolnie mi sie nie podoba ale z nawiewami problemu nie bylo
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zamówioną salę w Hoteliku bilcza i siostra cioteczna TŻ też ma tam zamówioną sale.
|
|
|
|
#3280 |
|
Konto usunięte
|
Daysy85 i jak z cenami? I właściciele jacyś sympatyczni? Zdaj wrażenia
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja Ci mogę napisać... narazie nie za wiele wiem... umowę mam podpisaną, wszytsko wydaję się być ok.
Już zapłaciłam zaliczkę, sala jest bardzo ładna , jasna jest dużo śwaitła, taras... Nie jedną salę oglądałm ale ta najbardziej mi się spodobała. |
|
|
|
#3282 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny słyszałam że w Borkowie jest jakaś nowa sala? I w Wolicy? Wiecie coś może , nie mam pojęcia gdzie szukac...
![]() Chciałam napisać coś o fryzjerce Nina z Bocianka..Ostatnio umawiałam się z nią na fryzurę, i ona ZAINTERESOWAłA SIę WSZYSTKIM.Gdzie będe robiła makijaż, zcy wiem kiedy chcę zrobić pazurki.W dodatku kazał mi przyjśc, żeby o wszystkim pogadać...Anioł...Fajnie jest spotkać takich miłych ludzi na swojej drodze )))I małe pytanko...Kiedy trzeba zacząć chodzić na kurs do kościoła?:O |
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko zależy, jaki kurs wybierzesz. Są kursy trzydniowe, ale są i takie, co trwają kilka tygodni (regularny kurs to 10 spotkań, niekiedy są one tylko raz w tygodniu). Musisz się rozejrzeć za kursami i dowiedzieć gdzie i ile trwają (ja byłam na Karczówce, 3 spotkania, ale nie wiem, czy jeszcze będą organizować).
Zaświadczenie o ukończeniu kursu teoretycznie możesz przynieść i na dzień przed ślubem, ale dobrze go już mieć przy spisywaniu protokołu (spisujesz go najwcześniej 3 miesiące przed ślubem) Pamiętaj też, że jeszcze jest do zaliczenia poradnia rodzinna, a to tez może trwać nawet 3 miesiące, mi się udało to zaliczyć w niecałe 2 miesiace. Tu też rozejrzyj się wcześniej, bo czasem jest problem z zapisaniem się do takiej poradni
|
#3284 |
|
Konto usunięte
|
Ja też gdzieś w internecie znalazłam stronkę tego Hoteliku w Bilczy i naprawdę urzekła mnie ta sala
. Zastanawia mnie jak się prezentuje podczas wesela
|
|
|
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
hej! Ja bede miala zespol z Mojczy, ciagle nie wiem jak sie nazywaja, sa rewalacyjni! Grali na weselu mojej siostry 7 lat temu i powiem szczerze ze wszystkim sie bardzo podobali. Teraz beda zabawiac moich gosci w maju, a w pazdzierniku gosci mojego brata ( taka nasza rodzinna orkiestra). Dziewczyna spiewa w 3 jezyka ( moze nawet 4) i graja wszystko co tylko chcecie. Cena jest troszke duza ( 3 tys. zlotych), ale naprawde warto zaplacic.
|
|
|
|
#3287 |
|
Raczkowanie
|
O ile się nie myle to ten zespól nazywa się NOVI.Byłam na weselu gdzie grali i bardzo mi sie podobało.Co do sali w Borkowie to jest jakas nowa, taka trochę stylizowana na góralską,ale tylko w środku. http://www.lesnabiesiada.pl/
|
|
|
|
#3288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam pytanie odnosnie poradni, gdzie w Kielcach są takie poradnie???
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
taka poradnia teoretycznie powinna działać przy każdej parafii, teoretycznie, bo w niektórych nie mają chętnych do jej prowadzenia. Najlepiej idź do swojej kancelarii parafialnej i dowiedz się, czy jest u Was poradnia. Jak nie ma, księża powinni sami doradzić gdzie można się udać na poradnictwo
|
#3290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy od parafii. Nam babka od poradnictwa mówiła, że często jest tak, że nie chcą przyjmować osób spoza parafii... W ogóle to jest z tym jeden wielki mega kłopot, coraz więcej poradni jest zamykanych z braku chętnych do prowadzenia, na niektóre trzeba robić zapisy wcześniej, gdzie indziej nie przyjmą ludzi spoza parafii. Ale papierek trzeba mieć, a księdza nie obchodzi jak się go załatwi. Dlatego polecam jak najwcześniej zapoznać się z tematem, bo wiem, że moja koleżanka na miesiąc przed ślubem miała problem z załatwieniem tego
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
agunia82 u Ciebie grał zespól twist Tak? a mogłabyś udostępnić swoją płytkę z wesela żebym mogła posłuchać jak grają
Mogłabym Cię o to prosić czy nie bardzo proszę odpisz na priv.
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3294 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
|
|
|
|
#3295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Tylko jak dla mnie trochę za krótka.Zbyt wiele fajnych wątków uciętych,tylko nie wiem czy młodzi sobie tak zażyczyli czy on tak zrobił . Ale mnie się podoba .
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;9777915]Zacznę od tego,że filmował u mnie na studniówce. Kapitalnie to zrobił. A jeśli chodzi o wesela,ostatnio widziałam płytę z wesela w jego wykonaniu. Ślicznie zmontowana i niebanalna
. Tylko jak dla mnie trochę za krótka.Zbyt wiele fajnych wątków uciętych,tylko nie wiem czy młodzi sobie tak zażyczyli czy on tak zrobił . Ale mnie się podoba .[/quote]dziekuje bardzo
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak z innejbeczki, znacie jakieś fajne salony jubilerskie (poza sieciówkami?)
|
|
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
polecam slon (tylko że niestety w krakowie) http://www.wec.com.pl/
tanio i profesjonalnie.
|
#3299 |
|
Przyczajenie
|
Hej, czy któraś z Was była ostatnio w Leśnym Dwórze, ja miałam tam wesele w zeszłym roku a teraz organizujemy tam chrzciny ale podobno zmieniła się ta duża sala, jakiś nowy wystrój czy coś takiego. Wchodziłam na ich stronkę ale chyba są te same zdjęcia co ostatnio. Z uwagi na to, ze mieszkam za granicą niestety nie mogę sama zobaczyć jak to teraz wygląda i czy też jest tak ślicznie bajkowo
|
|
|
|
#3300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

?[/quote]

bylam w sobote na weselu gral jakis zespol VIP nawet fajnie grali