|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy kupiłam podróbę?? POMOCY!!
A może niech Modki, Dzika Truskawa i Tulipanka się wypowiedzą, bo za chwilę zrobi sie tutaj wątek sensacyjny i zabawa w śledczych...
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
Komentarz wystawiony, czekam na zapewne bardzo miły odwet hi hi. Niestety w komentarzu można wpisać bardzo ograniczoną ilość znaków - zbyt ograniczoną aby opisać bezczelność, cwaniactwo i tupet tej osóbki. Niestety... ale wkleiłam linka do tego wątku
.... może chociaż kilku osobom będzie się chciało wejść tutaj i dzięki temu będą widziały czego się spodziewać.
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
O...święte słowa Pani Dobrodziejki ...bo ja już przejrzałam wątek "czym dziś pachniesz" dwa razy i NIKT dziś nie pisał, że pachnie L lempickiej ( albo ja ślepowata) ... kończ waść, wstydu oszczędź |
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#215 |
|
BAN stały
|
To ja chyba czegos nie rozumiem... napisalas, ze pisze, na forum o Perfumach, ze pachnie L Lempickiej, weszlam tam, przegladalam dokladnie caly dzisiejszy dzien... Ale albo jestem slepa albo glupia, nikogo pachnacego L nie wypatrzylam...
|
|
|
|
#216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ani ja omamów nie mam![]() Jest konkurencyjne forum "O perfumach" na Gazeta.pl. Tam nasza bohaterka funkcjonuje pod nickiem marzenna01. |
|
|
|
|
#217 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
aaaa bo ja oczywiscie myslalam, ze to na naszym Tego Gazetowego jakos nie lubie... nie moge tam za bardzo sie odnalezc
|
|
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Jest i odpowiedź Pani Marzenki na negatyw Joasi, rzecz jasna niewinność wcielona przemawia(szkoda, że tutaj znaku życia nie dała i ne próbowała sprawy wyjaśnić
):Klamstwo, perfumy sa oryginalne, zakupione w markowym sklepie, zglaszam sprawe na allegro za takie oszczerstwa!!!!! A co do masla które bylo w zestawie, nie ma Pani uwag? zanim sie wystawi negatywa, trzeba sie dobrze zorientowac!!!!! Nie poleca!!!! A mi się wydawało, że Asia od kilku dni próbowała się (właśnie tutaj chociażby ) "zorientować", a Pani Marzenka mogła się w dowolnej chwili wypowiedzieć, przedstawić argumenta na swą obronę... Zapewne Coco M kupiła w tym samym "markowym sklepie". Hucpa co poniektórych jest przerażająca! Ciekawa jestem tylko jednego, czy Pani Marzena z równą nonszalancją i bezczelnością potraktowałaby którąś ze znanych jej z Wizażu i Forum "O perfumach" osób? Czy była taka "be" tylko dla Joasi, która na żadnym z tych forów się nie udzielała? Edytowane przez marzfrost Czas edycji: 2008-11-18 o 18:13 |
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem za ujawnieniem nicka wizażowego tej Pani. I to jak najszybciej. Krew we mnie wrze, gdy przedkładamy tutaj listośc dla tej osoby nie ujawniając kim jest ponad lojalnośc wobec Wizażanek. Może wiele osób nie pochwali tego, jednak gdybym ja znała ten wizazowy nick to podałabym go bez skrupułów.
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
perfumy sa oryginalne, zakupione w markowym sklepie - no popatarzcie to w markowym sklepie? hmm a nie u "sprawdzonych dostawców z Warszawy zaopatrujących Sephory" (jak pisała w mailu) ani nawet nie u sylwiusza - co już zostało udowodnione.
No i mam pierwszego nega- ale wiecie co - JESTEM Z NIEGO DUMNA! chrzanić to że mnie oczerniła, jestem czysta, a ona niech się tapla we własnym błotku i mam nadzieje że nie raz trafi na takich sprzedawców jak ona sama |
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od początku czytam ten wątek z niedowierzaniem, niesmakiem i odrazą do poczynań Allegrowiczki o nicku magasek1.Z ciekawości która to ? przejrzałam wątek Czym dziś pachniesz?. I nikt nie pachnie L LL Ale jest kilka zedytowanych postów ![]() Joasiu, bardzo mi przykro, rozumiem, co czułaś od samego początku do teraz. Jak również chciałabym dowiedzieć się, która to WIZAŻANKA - znawczyni perfum, chciała wcisnąć to COŚ komuś innemu. Jeśli się to nie wyjaśni, za nic będę miała informację zawartą w opisie aukcji informującą o tym , że sprzedająca jest jedną z nas
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2008-11-18 o 18:30 |
|
|
|
|
#223 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale juz sie wyjasnila, ze ona "L" pachnie na Gazetowym
|
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej podczytuję Wizaż.... bo już taka nieśmiała jestem.... ;-) ...... , ale cała ta sytuacja zmusiła mnie do wyrażenia mojego skromnego poglądu na tą sprawę...... obie Panie sprzedające podróby ( a podające się za Wizażanki) wpisałam sobie na swoją czarną listę i z całą pewnością NIC od nich nie kupię,
Ps Joasiu, za pięknego nega brawo! |
|
|
|
#225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo nie chcę zrozumieć.Princescko69, ale z nas detektywi
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2008-11-18 o 18:41 |
|
|
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu, możesz z tego co się orientuję dodać odpowiedź do komentarza
Możesz tam zawsze podać link do wątku ![]() Cała sprawa mnie mocno martwi... |
|
|
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
link do wątku jest w moim komentarzu, a odpowiedź też oczywiście dodałam razem z komentarzem. Magasek1 chyba tylko czekał na mojego nega bo zareagowala natychmiast odpowiedzią i negatywem.
|
|
|
|
#228 |
|
Rozeznanie
|
Joanno, brawo!
Dalsze zwlekanie z negatywem nie miało sensu. Oj, nie będę ci ja kupować na Allegro od Wizażanek, nie będę. Paskudna sprawa. Że też nie znamy jej Wizażowego nicka..... Wiele pieniędzy w życiu przetraciłam i nie żałuję. Jeżeli chcę je komuś ofiarować - ofiarowuję, nawet jeśli wiem, że pójdą na wódkę na przykład i tego też nie żałuję. Moje pieniądze, moje prawo, mój wybór. Ale gdy mnie ktoś okrada, to co innego. Dlatego rozumiem żal Joanny. W tego typu sprawach sedno nie tkwi w wysokości straconej kwoty. O, wcale nie tam. Ta, pożal się Boże, Wizażanka zafundowała jednej z nas paskudnie niemiłe przeżycia, Wizażowi wymierzyła policzek, a i nam - od kilku dni piszącym w tym wątku - wzrosło parokrotnie ciśnienie. Teraz jej kolej. |
|
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj szkoda że nie dostanie zasłużonej nauczki za takie świnstwo...
|
|
|
|
|
#230 |
|
BAN stały
|
Ona nawet nie ma odwagi by sie ujawnic
|
|
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem, co stoi na przeszkodzie, by ujawnić jej nicka tutaj. Jeśli jest uczciwa, to przecież to udowodni i się nie obrazi. Jeśli nie - to jest kryta.
|
|
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
hehe...ja dziś L LL pachnę..teraz to jak zapach podstępu (słodkiego). W każdym razie to nie ja i perfum na allegro chyba żadnych nie kupiłam-boję się :P
|
|
|
|
#233 |
|
spin doctor
|
Przykre to wszystko, bo teraz hasło-"Jestem Wizażanką' nic nie znaczy
Zawsze było to gwarancją uczciwości i ja kupiłabym w ciemno bez zastanawiania...
|
|
|
|
#234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze rozumiesz, dobrze. Cytat:
_____________ A co do podania nicka. Nie łudźmy się. Osoba, która może go znać i najpewniej zna, poczytała co piszecie o ujawnieniu nicka i sobie poszła. ![]() Edit. Brawo za negatyw Joasiu, a w zasadzie za oba, bo odwet był pewny jak to że 2 i 2 da 4. Co zaś się tyczy linka - są one moderowane, adresów stron nie można wstawiać w komentarzach. Bufonowatość odwetu mnie powaliła. Ta pani ma w doopie wszystko i wszystkich. I kłamie w żywe oczy. Przyjrzyj się teraz Nasturcjo - kogo Ty bronisz!
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-11-19 o 07:53 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. elve udzielasz się na gazetowym perfumiarskim od dawna, grono duże nie jest, zerknęłam, że piszesz w tych samych wątkach co ona, więc może łatwiej jest Ci powiązać nick gazetowy tej osoby z tym wizażowym niż osobom, które na forum gazetowym nie bywają. Pomyśl o tym. |
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko. Nikogo nie bronie
To co napisalam na poczatku tej sprawy nijak sie ma do jej zakonczenia. To, ze nie zostalam oszukana, a nawet potraktowana milo i rzeczowo, tez w jakis sposob mobilizowalo mnie do zabrania glosu. A zakonczeniem jestem zniesmaczona, nie tylko postawa tej osoby ale i sposobem w jaki niektore z Was poczynaja sobie w tym watku. Umilowaniem do pieniactwa, plotkarstwa i wtracania sie w cudze sprawy. Czy znam nick? moge przypuszczac ze znam... To, ze ktos w Allegrowej korespondencji ze mna podpisal sie nickiem znajomym mi z Wizazu nie daje mi jednak prawa do tego nicka ujawnienia, bo nie moge byc w 100% pewna ( tak jak i pewna nie moze byc jedna z Was obszczekujac gazetowego nicka ) ze jest to wlasnie ta osoba. W tym wypadku nawet 99% pewnosci to za malo, bo przypadkiem przeoczajac ten jedyny procent watpliwosc moge wyrzadzic komus krzywde. Poza tym, zalozylam ze moj czas na Wizazu bedzie biegl sobie torem relaksu ( i optymistycznego tego zalozenia mam zamiar sie trzymac ) Wyroslam z internetowych batali slownych. Zycie jest gdzie indziej... |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Pieniactwo, plotkarstwo i cudze sprawy?
Ja Ci życzę równie udanego zakupu w takim razie, ciekawe czyje to wtedy będą sprawy. A dopóki ktoś z nas posługuje się w handlu (i dla zarobku!) informacją, że jest z Wizażu - czym zyskuje aprobatę i dostaje kredyt zaufania - to nie są cudze sprawy! To sprawy osób z Wizażu, które mu tego kredytu udzieliły! Cudze będą wtedy, kiedy "kowalska" sprzeda jakiś bubel tylko jako "kowalska", gdy sprzedaje go jako wizażanka to już nie jest jej prywatna rzecz. Poza tym to sprawa Joanny, nikt jej nie szukał, sama tu przyszła po pomoc i radę!!! Po tym co napisałaś doszłam do wniosku, że już u nikogo stąd (poza dwoma osobami) nic, nigdy nie kupię. I jeszcze objaśnij mnie proszę - co jest pieniactwem i plotkarstwem? To że parę osób stąd kupiło bubel, a potem sprzedało go jako oryginał i ktoś inny to zobaczył? Bardzo osobliwe określenie. I smutne wnioski z tego wysnuwam...
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-11-19 o 09:20 |
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Basiu, grono jest duże, jest własnie mnóstwo osób o nieznanych mi z innych miejsc nickach (typu marzenna), które wpisują się głównie na straganie i wątku "dziś pachnę", poza tym właściwie nic. kojarzę osoby, które mają więcej do powiedzenia.
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytasz ten watek za jakis czas, na chlodno i bedziesz mogla byc moze odniesc sie do tego z potrzebnym dystansem. Nie podoba mi sie publiczne przegladanie cudzych aukcji, osadzanie ile moze, ile kosztowala a ile powinna kosztowac torebka, czy inny przedmiot. Nie podoba mi sie tez niezdrowe napedzanie calej atmosfery na tory agresji, krzykliwym, napastliwym tonem. Nie podoba mi sie, bo tego nie lubie i z takich miejsc uciekam a ludzi takich unikam. Ja tez zweryfikowalam sobie kilka Wizazowych nickow, ale pod calkiem innym wzgledem... |
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Joanno, masz imię i nazwisko sprzedającej - zajrzyj na Naszą Klasę.... Mnóstwo ludzi w ten sposób weryfikuje z kim ma do czynienia.
A może Tobie czy komuś innemu to coś podsunie...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.

.... może chociaż kilku osobom będzie się chciało wejść tutaj i dzięki temu będą widziały czego się spodziewać.

Ani ja omamów nie mam
Tego Gazetowego jakos nie lubie... nie moge tam za bardzo sie odnalezc

):

do poczynań Allegrowiczki o nicku magasek1.
przejrzałam wątek Czym dziś pachniesz?. I nikt nie pachnie L LL
Ale jest kilka zedytowanych postów
Oj szkoda że nie dostanie zasłużonej nauczki za takie świnstwo...