Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-18, 22:27   #4351
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
niezła akcja naprawdę, być w Poznaniu na rynku o dobrej godzinie i nie zobaczyć koziołków bo się zbuntowały to dopiero pech
no te nasze poznanskie koziołki kiedys to psuły sie non stoppamietam ze jako dziecko bywałam tam codziennie jako ze moja babcia mieszkala praktycznie przy starym rynku.Ale potem naprawili mechanizm...widac znow sie psują

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 22:50   #4352
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
u mnie ja mam 11 a moj tz uwaga 30 reke ma jak moja twarz... kawal faceta to chyba przezto ze od 17 roku zycia cwiczyl sztui walki.. no ale kopanie lopata tez swoje robi
wiec u nas pry zakladaniu obraczek na palce sie raczej niepomylimy
to rzeczywiscie spore lapki ma Twoj TZ. Moj tez takich najmniejszych nie ma. Ja nosze 15 (obraczke, bo pierscionki 12) a on 26 Ostatnio nawet sie smialismy jak porownywalismy nasze dlonie. Moj paznokiec w kciuku to jego paznokiec palca malego.

A ja narzekalam, ze mam chlebowate dlonie... Nawet moja kumpela byla dzis zdziwiona, ze zmiescil mi sie na palec pierscionek rozmiaru 11, a ona zalozyc do konca go nie mogla mimo zakladania na te sama dlon i ten sam palec, gdzie ona jest 10 kg lzejsza ode mnie i obie sadzilysmy, ze to ona ma smuklejsze palce...

No i sama ostatnio zauwazylam, ze mam zajefajne dlonie ogladajac stare zdjecia. Normalnie fetyszystka sie robie na punkcie moich wlasnych dloni.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 23:05   #4353
kaema
Raczkowanie

Właśnie wymyśliłam sobie wierszyk na zaproszenie - co wy na to? (pozmieniałam tylko adresy -żeby nie było )

Razu pewnego rzecz się ta działa,
Wtedy to Kasia Grzesia poznała
A Grześ przystojniak w nią zapatrzony
Rzekł sobie wtedy „Chcę takiej żony!”

Chodził, przytulał, kwiatki kupował,
Kochał namiętnie, w rękę całował.
Zapytał „Będziesz?” na jednej plaży
A ona „Pewnie! To mi się marzy!”

Na wspólną drogę postanowili
Wymaszerować uroczyście
A Was kochani moi mili
Zaprosić pragną osobiście.

A.D. 2009, 30 maja – data magiczna
Pan będzie piękny i Panna śliczna
15:00 wybrzmi na zegarze
Ślubować będą jak zwyczaj każe.

A.D. 2009, 30 maja – data magiczna
Pan będzie piękny i Panna śliczna
15:00 wybrzmi na zegarze
Ślubować będą jak zwyczaj każe.

W świętego jednego kościele
Wzruszenia łez popłynie wiele
Uśmiechów ile będzie nie wiem
Na Mazowieckiej 61

Pierwsze małżeństwa tego godziny
Spędzić chcą wśród przyjaciół i rodziny
Zabawa będzie na sto dwa
Przy Mazowieckiej 30a
kaema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 23:37   #4354
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

suuuuuuuuuuuperrr
Stary 2008-11-19, 07:01   #4355
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mnie sie dziś śniło że wzięłam ślub z TŻ a zawsze jak miałam taki sen to nie wiedziałam z kim go biorę :/

mojemu TŻ podobają sie te zaproszenia jak na razie potrzebuje ich na dzień dzisiejszy 52szt. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=478502044
Teraz mogłam opatrzyc linki z allegro jakie dałyście wcześniej. Skleroza mnie dopadła, a w pracy mam zablokowane
śliweńka a jak sie takie rulonowe zaproszenia wysyła gościom pocztą?

Zawiadomienia zrobię sama. Dostaliśmy rz zawiadomienie. Wielkość - pocztówka złożona na pół. Ppaier fakturowany kremowy, gruby. Na to w środku wklejona kremowa kartka z gotowym tekstem zawiadomienia. I tylko Sz.P. było wpisane. Bez nazwiska osoby zawiadamianej. I to mi się podoba. W dodatku będzie szybko.
Mojemu tż też isę te białe spodobały i je zamawiamy w poniedziałek - tz chce jakiś swój tekst wymyślić na ta pierwszą stronę. [jeszcze się wczoraj pokłociliśmy o to]
http://allegro.pl/item484128210_inka...ia_slubne.html

Nie myślałam wcześniej co zrobię jak ktoś zmieni mi osobę towarzyszącą albo coś
Dlatego zamówię ze 3 zaproszenia z wykropkowanym miejscem do wpisania osób. Bo to nigdy nie wiadomo, a za 9 miesięcy takich samych zaproszeń nie dostanę.

Ostatecznie mam 41 gości (i 3 babki w ciąży ), z tego jedna dziewczyna po odwołaniu swojego ślubu powiedziała, że na mój nie przyjedzie. No ale jest wpisana z osobą towarzyszącą bo za 9 miesięcy to już może jakiegoś pana mieć. Więc to takie plus minus jest.
i do tego 5 dzieci. plus dwa niemowlaki bo jedno na pewno zostanie w domu.
Aha a jedna osoba z mopich gości to ksiądz. Tż wujek, który dodatkowo będzie ślubował też nam.
I on to tylko na kilka godzin będzie, posiedzieć pogadać. Więc za niego połowa ceny raczej jest.
Razem 46 + niemowlaki.

Aha nie zapomnijcie, płacąc za obiady, zapłącić połowe ceny za kamerzystę, fotografa i orkiestrę. Bo coś zjeść muszą.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-19 o 08:02
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 08:24   #4356
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Ja w końcu mam wolne
ale mnóstwo spraw do załatwienia, teraz zmykam do okulisy, a popołudniu jedziemy z M. załatwiać wódkę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 08:34   #4357
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc

Ja w końcu mam wolne
ale mnóstwo spraw do załatwienia, teraz zmykam do okulisy, a popołudniu jedziemy z M. załatwiać wódkę
O matko, tak szybko wódkę?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 08:40   #4358
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
O matko, tak szybko wódkę?
Niektóre kobietki już kupiły

My chcemy kupić, o podobno ma akcyza wzrosnąć, a po drugie odpadnie nam latanie za wódką w przyszłym roku, no i będzie mniej wydatków, nie chce, zeby się to skumulowało w przyszłym roku - kwiatki, stroje, sala itd.

Agatka jest już z nami
Stary 2008-11-19, 08:45   #4359
kliwia
Zakorzenienie

No własnie chyba w weeknd (nie ten to inny, no ale przed świętami) się Tż przejedzie z tatą do hurtowni i po supermarketach - spisze ceny, zobaczymy gdzie najtaniej i też zakupimy. Jedno z głowy. a w przyszłym roku ceny na pewno będą wyższe jak zwykle.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-19 o 08:50
Stary 2008-11-19, 09:09   #4360
Maggie1983
Zakorzenienie

Ja juz mam wodeczke i winka jeszcze tylko szampanik trafilismy na dobrego deala wiec sie nie zastanawialismy, przeciez sie nie zepsuje
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 09:33   #4361
kliwia
Zakorzenienie

Jakie masz winko? Bo nie wiem czy iść pod swój gust Ja preferuję półsłodkie
A czerwone to półwytrawne, bo czerwone półsłodkie nie występują chyba
edit. poszperałam wystepują. ale i tak kupię półwytrawne

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-19 o 09:36
Stary 2008-11-19, 09:35   #4362
azzis
Zakorzenienie

To może my też już się powoli będziemy rozglądać za wódką...
Macie rację, że w przyszłym roku będzie drożej... no i będzie jedno z głowy.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 09:43   #4363
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
jaaaaa jeszcze 7 miesięcy i 29 dni...dużo...

mo zostało 9 miesięcy i 24 dni

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no nie... niezle.. ja to mam szczescie..

ojj,,,

u mnie ja mam 11 a moj tz uwaga 30 reke ma jak moja twarz... kawal faceta to chyba przezto ze od 17 roku zycia cwiczyl sztui walki.. no ale kopanie lopata tez swoje robi
wiec u nas pry zakladaniu obraczek na palce sie raczej niepomylimy

bo sa ladne... takie czyste

ja milam podobnie ale z licencjacka...

oj chyba z malych....

scio.. ogadalam kilknascie zaproszen na allego i osoba towaryszaca jest z malych..

z licencjacką podchodziłam luzacko ale teraz już się stresuję jak myślę by znów pisać i się bronić

kliwia te w rulonie właśnie mówiłam TŻ że ja je wyślemy ale z bratową stwierdziłyśmy że jednym kupimy normalne składane a innym w rulonie po za tym jeszcze mam czas na zaproszenia

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-11-19 o 09:48
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 09:47   #4364
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Upatrzylam sobie taki album na allegro i nie wiem czy lepszy jest z czarnymi czy z bialymi kartkami (wiecie to taki album co miedzy stronami ma pergamin i te zdjecia sie przykleja). Poradzcie mi, pliz
Wole białe albo kremowe kartki. Albo takie z błyszczącego papieru np. w pionowe paski. Czarny optycznie pomniejsza zdjęcie. A jasne tło optycznie rozjaśnia zdjęcie. Wybór prosty Może jak chcesz ciemne tło to wybierz kolor ciemnej czekolady, albo ciemny beż będzie elegancko...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ciotka popscene w sensie że jak wkleisz zdjęcie to je jeszcze upiększysz koronką, wstążką itp. i wychodzi coś takiego:
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111...4,0,2.html?v=2
boska książka. Ale bardzo bym chciała zrobić takie 3 albumy (dla nas i rodzców), będzie dużo pracy ale ja takie manualne rzeczy na plastyce zawsze lubiłam. Wpadłam też na pomysł, żeby na jednej stronie wkleić nuty do marsza Mendelsona jako tło do zdjęć.

Cytat:

co do zaproszeń ślubnych urzekły mnie dziś te w swej prostocie.
http://allegro.pl/show_item.php?item=484128210
No i mają personalizację gości. W zaproszeniach poniżej 2zł personalizacji nie widziałam, w tych które mi si podobały.
bardzo ładne

Cytat:
Aha nie zapomnijcie, płacąc za obiady, zapłącić połowe ceny za kamerzystę, fotografa i orkiestrę. Bo coś zjeść muszą.
ja płacę całość za tych panów....

bardzo szybko zamawiasz te zaproszenia. Myślałam ze około lutego zacznę przeglądać zaproszenia, zamówię w marcu-kwietniu, rozwieziemy w maju.
Na razie jestem na etapie sukni. Wczoraj zarejestrowałam się na kanacca's bridal

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:01   #4365
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
troszke mnie nie bylo nio, ale sié stesknilam za Wami i wreszcie zajrzlam
jakas mam chyba depresje jesienna zimowa wogole nie wiem co z moja suknia bo cos sie nie moge dogadac z moja krawcowa i chyba ja zmienie poza tym sama do konca nie wiem jaka chce miec ta co chcialam okazala sie beznadziejna w chodzeniu..tzn ladnie wyglada jak sie ja ubierze ale przy tancu itp zmienia swoj wyglad musze cos wreszcie wynalezc bo czasu mam niewiele
teraz sobie sidze w pracy i czekam na tel w sprawie tej drugiej jaks nie bardzo mam energoie do tej drugiej ale pewnie zadzwonia i bedzie trzeba jutro isc....
Witam nowe panny mlode
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:05   #4366
kliwia
Zakorzenienie

gold fish ceny zaproszeń po nowym roku też wzrosną. [Na allegro dużo jest ogłoszeń że to ostatnia partia w takiej niższej cenie.]
A przy 40 gościach to za dużo się nie zmieni, bo prawie wszyscy już są po ślubie
Zresztą tak mi sie te spodobały, że muszę je mieć
Aha, co do ceny za kamerzystę itp. Wykłóć się na salo. Przecież oni nie będą dostawać tego wszytskiego co pójdzie na stoły. No chyba że będą... Ale jeśli nie chcesz żeby dostawali. Że tylko obiad, i potem któreś danie z ciepłego, ciasto czy kawę, to z jakiej racji masz płacić całość?

sas jak się nie możesz dogadać to zmień koniecznie krawcową. A co do sukni, najlepiej pomierz, żebyś wiedziała w jakich Ci dobrze. I potem z tych najpiękniejszych dla Ciebie zrób swoją wersję. Albo idź z gotową suknią w całości ze zdjęcia.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-19 o 10:33
Stary 2008-11-19, 10:08   #4367
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:14   #4368
sas
Wtajemniczenie

sas jak się nie możesz dogadać to zmień koniecznie krawcową. A co do sukni, najlepiej pomierz, żebyś wiedziała w jakich Ci dobrze. I potem z tych najpiękniejszych dla Ciebie zrób swoją wersję. Albo idź z gotową suknią w całości ze zdjęcia.[/quote]
nio wlasnie ja juz wiem w jakich mi dobrze tzn w jamim fasonie bo jak bylam w sierpniu w l to mierzylam..tylko nie wiem konkretnie ktora bym chciala..teraz tylko jeszcze licze na to ze Tz wzmie sobie o jeden tydzien wolnego na swieta i bede mogla z przapsiolkami wybrac dobra krawcowa i suknie...bo jak nie wezmie to braknie mi czasu tym bardziej ze jeszcze robimy w pl remont mieszkanka ehhh
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:49   #4369
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie masz winko? Bo nie wiem czy iść pod swój gust Ja preferuję półsłodkie
A czerwone to półwytrawne, bo czerwone półsłodkie nie występują chyba
edit. poszperałam wystepują. ale i tak kupię półwytrawne
Kliwia, winka mamy przerozne-razem chyba 30 butelek i wybieralismy po 6 z kazdego rodzaju. Raczej wszystkie sa polslodkie, bo to chyba najbardziej uniwersalna forma i mamy biale, czerwone i rozowe. Jak dla mnie marki nie sa zbyt znane, ale moj brat jest przedstawicielem handlowym w hurtowni z alkoholami i doradzal mi na telefon...suma sumamrum udalo nam sie kupic winka ok 30zł za butelke po cenie 7-9zł za butelke, bo unas likwdowali supermarket. Jeden rodzaj juz sprobowalismy i jest pyszniutkie-takie w sam raz nie za slodkie i nie wytrawne, pod obiadek 1. klasa Wodeczke kupilam u brata-wyborowa.
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2008-11-19, 10:53   #4370
kliwia
Zakorzenienie

myślałam, że mi też nazwy podasz.
Super cene mieliście
Stary 2008-11-19, 10:55   #4371
Daysy85
Zakorzenienie

Witam moje Gwiazdki

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Kliwuś --> sliczne, ja to aż się boje oglądać, ze mi sie inne spodobają

Mam takie pytanie piszę się:
Zapraszam Sz. P. Annę Kowalską wraz z osobą towarzyszącą tak? ale osoba towarzysząca z małej, tak? Bo jakaś wątpliwość mnie naszła

Daysy --> bo ja bym chciała taki na slub tylko bez tych mega rzęs, chodzi mi o ten brązik na oczkach I tak sobie pomyslałam, ze jakby tak zainwestować w dobre kosmetyki (takie z wysokiej półki) to można by zaoszczędzić troszku, bo przecież te kosmetyki zostana, ale wiesz dla takiej zdolniachy jak Ty to nic trudnego a ja nawet kreski na oku nie umiem zrobić
Wiesz trwałość makijażu zalezy od techniki nałożenia noo od kosmrtyków też ale przede wszytskim liczy się sposób nakładania ...praktycznie zwykłym tuszem do rzęs można uzyskać każdy efekt bo to zależy od sposobu tuszowania, nie musisz tak naprawdę kupować tusz milion kalorii żeby pogrubic rzęsy... to samo tyczy się cieni i w ogóle chyba każdego kosmetyku... to znaczy wiadomo że nawilżający podkład nie będzie grubo kryjącym ale każdy z nich może naparwdę długo się trzymać jeżeli dobrze się go nałoży, odpowiednio wymodeluje twarz i wykończy makijaż
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie martw się mętlik normalna sprawa z czasem ustaje...

Miałam dziś baaardzo dziwny sen... śniło mi się ze zadzwonił do mnie taki chłopak z którym spotykałam się przez TŻ i powiedział, że musimy się spotkać... i on przyszedł do mnie i powiedział mi, że to jest jedyna taka nasza chwila kiedy on by mi chciał powoedzieć że za mną bardzo teskni i żebym wróciła do niego, a ja mu mówię "człowieku ja wychodzę za mąż za 9 miesięcy! A on na to że dlatego do mnie przyszedł że ja mogę to jeszcze odwołać , że możemy jeszcze być razem!!!
A ja mu pwoeidziałam że wtedy kiedy ja Cię kochałam nie zwracałeś na to uwagi bo nie chciałam się rozstawać ! I on mnie prosił żebym to jeszcze przemyślała a ja normalnie głupia w tym snie byłam bo nie wiedziałam , którego wybrać czy TŻ czy tamtego!!! Masakra !!! A jak się obudziłam to miałm jakieś wyrzuty sumienia
Kocham TŻ i wiem , że chcę z nim być ale czemu ja w tym śnie wahałam się ???
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 10:58   #4372
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mo zostało 9 miesięcy i 24 dni
niby malo ale jak dla mnie mogloby byc mniej

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
troszke mnie nie bylo nio, ale sié stesknilam za Wami i wreszcie zajrzlam
jakas mam chyba depresje jesienna zimowa wogole nie wiem co z moja suknia bo cos sie nie moge dogadac z moja krawcowa i chyba ja zmienie poza tym sama do konca nie wiem jaka chce miec ta co chcialam okazala sie beznadziejna w chodzeniu..tzn ladnie wyglada jak sie ja ubierze ale przy tancu itp zmienia swoj wyglad musze cos wreszcie wynalezc bo czasu mam niewiele
teraz sobie sidze w pracy i czekam na tel w sprawie tej drugiej jaks nie bardzo mam energoie do tej drugiej ale pewnie zadzwonia i bedzie trzeba jutro isc....
Witam nowe panny mlode
hej kochana

poprzymierzaj inne suknie moze trafisz na ta jedyna
a z krawcowa pogadaj a jak sie nie bedziesz potrafila dalej porozumiec to zmien na inna

ja mam zwolnienie z pracy bo jestem chora

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

ooo no to pisz jak poszlo
Stary 2008-11-19, 10:59   #4373
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Daysy to tylko sen mnie sie czasem sni, ze wychodzę za mąż ale nie wiem za kogo

A co do tego makijażu to sama już nic nie wiem Muszę nad tym pomyśleć.
OK. zmykam lecę zapłacić rachunek, a potem ugotję zupkę i do szkółki, a prosto ze szkółki po wódeczkę, ech zakrecony dzień

Agatka jest już z nami
Stary 2008-11-19, 11:01   #4374
ania20m
Wtajemniczenie

Scio byłaś już u okulisty?? i jak tam z oczkami?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 11:03   #4375
popscene
Wtajemniczenie

A ja mialam bardzo fajny sen.
Snilo mi sie, ze bylismy u dziadkow i dziadek jeszcze zyl i bylo nas tam duzo rodziny, zupelnie tak jak w moim dziecinstwie, kiedy dom dziadkow byl pelen wnukow i w ogole ludzi. No i dziadek w tym snie mial automat do lodow, takich co sie kiedys kupowalo. No i sobie bralismy wafelki z TZtem i "nalewalismy" do nich lody kakaowo-waniliowe Od razu mi sie takich zachcialo, to byl moj ulubiony przysmak w dziecinstwie.
Stary 2008-11-19, 11:07   #4376
kliwia
Zakorzenienie

ja sobie umiem zrobić 2 rodzaje makijażu:
1. dzienny do pracy: cień brązowy i cień jasny plus brązujący puder zastosowany jako róż. bez tuszowania rzęs itp.
2. weselny - tu już kombinacja z korektorem zielonym, bazą, podkładem w płynie, pudrem jasnym, pudrem brązującym, rozświetlającym, cieniami na całą powiekę [zielonymi ] jasnym odblaskowym na łuki, kredkami, brązujący na policzki, i gotowe Aha, i jeszcze rzęsy tuszek wydłużającym - zygzakiem.
Nie lubię robić pełnego make-upu bo nie nawidzę potem zmywać tuszu z oczu i tego podkładu. Pół godziny mi na to schodzi

A na śłub nie zaryzykowałabym samej się malować, z moimi kiepskimi zdolnościami. Bo taka profesjonalna makijażystka, która pracuje z fotografami, to wie jak zorbić makijaż by twarz wyglądała cudnie w obiektywie.

Także kochana - te 100 zł uzbieraj na makijaż dla siebie, w dodatku bezstresowy.

A wczoraj Tż się mnie zapytał, czy na weselu gdzieś koło nas albo na stoliku obok, będzie mogło stanąć zdjęcie babci która niedawno umarła.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-19 o 11:10
Stary 2008-11-19, 11:09   #4377
Maggie1983
Zakorzenienie

Kliwia tak mnie nurtowaly te nazwy i przypomnialam sobie: P'azurro i szukam na necie i co widze...... to wino wypuszczone przez Czarka Pazure! ale numer...... Mam tez inne ale zebys zabila to nazwy sobie nie przypomne. Kurcze koniecznie tego Pazurro musze sprobowac.
Stary 2008-11-19, 11:11   #4378
Daysy85
Zakorzenienie

Hmm fajne macie sny... acha amnie się śniło jeszcze że przymierzałam tą suknię z tymi haftami czarnymi o której tu już pisałam , że była na targach
Ale ona miała bardzo długi tren i się pytam tej babki czy można go podczepic a ona że tak i mi go podczepiła a to wyglądało jak materiał złożony w harmonijkę wleczący się po ziemi!!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 11:18   #4379
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ania byłam, z oczkami wszystko w porządku, dostałam gratisowy zestaw soczewek (bo powiedziałam, ze nigdy nie nosiłam) są tam sozewki misięczne i pięć par jednodniowych, plyn i sztuczne łzy

Wysłałam mejla

Agatka jest już z nami
Stary 2008-11-19, 11:18   #4380
Maggie1983
Zakorzenienie

Ja z koszmarow slubnych mialam taki: jestesmy w kosciele, ale ja wcale nie czuje sie wyjatkowo, tu juz nam graja zaczynamy isc i nikt na nas nie patrzy, szturchaja nas spoznialscy, wogole podczas mszy nikt na nas nie zwraca uwagi, a po mszy gdy przychodzi czas na zyczenia pada deszcze i moj M. mowi co bedziemy tak mokli na zew, choc pojedziemy na sale i tam niech nam zloza zyczenia. I tak zrobilismy, pojechalismy a na sali nikogo nie ma i musielismy czekac i nikt nas nie przywital. A ja sobie mysle, ze tyle przygotowan na nic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości