|
|
#2131 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4
.
'postaramy się, postaramy i znowu będzie pięknie' Edytowane przez slonce_00 Czas edycji: 2008-11-18 o 20:34 |
|
|
|
#2132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak więc.. pozwierzaj nam się trochę, jeśli czujesz taką potrzebę... bić nie będziemy..obiecujemy
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
|
#2133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć ja tu już chyba całe swoje życie opisałem przez te 8 miesięcy. Jak ten czas leci... w kwietniu minie rok mojego pisania. Chyba tort trzeba będzie wtedy kupić i świeczkę zdmuchnąć ![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Rozeznanie
|
Oj, Słońca Wy moje
![]() Ja się ostatnio do niczego nie nadaję Nawet pisać tu nie mam o czym, bo już napisałam tyle razy, że tęsknie, że kocham, że już nie chcę Was zanudzać ciągle tym samym...A tak poza tym to u mnie taka cholerna pustka, że po prostu szok. Chciałabym się przytulić do exa, ale to niemożliwe. A co do innych facetów to mam na nich alergie. A jak sobie pomyślę, że jakiś miałby mnie przytulać i mówić te wszystkie słodkie słówka typu "Kociaczku ty mój, już zawsze będziemy razem" robi mi się niedobrze. Doszłam do wniosku, że przydałby mi się jakiś przyjaciel gej Chociaż na razie nie muszę się o takie rzeczy martwić, bo kocham tylko exa, który nie daje znaku życia Miłość do innych mi nie grozi
|
|
#2135 |
|
Wtajemniczenie
|
tak,też tak mam,że jak myślę o innych facetach to aż mnie cofa... ale to minie,tego się trzymam. choć z drugiej strony czuje się jakbym była uzależniona od bycia z kimś,tak mi teraz tego brakuje,więc takie dwie sprzeczności...
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
...no to ja Was moje drogie chociaż przytule
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
..a faceci to są nam potrzebni jak rybie rower
i jak któraś napisała niech sobie wracają na tego Marsa, |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki Wam życzę, przytulcie się do swoich wspomnień
..a rano pamiętajcie najpierw prawa nóżka |
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
Tęsknię za nim... ;( tak bardzo mi brakuje jego uśmiechu, dotyku, pocałunków...
pomocy ;( nie radzę sobie
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wszystko ok, to znaczy w miare ok, dziewczyny. Nie mam czasu na nic kompletnie, przygotowuje walizki i kartony do przeprowadzki, plany mi sie zmienily jeszcze raz i w rezultacie wyjezdzam za pare dni juz... nie moge sie doczekac juz bym chciala zeby to bylo dzisiaj
exowi nadal mam ochote wydlubac oczy, mam dosyc jego zagadywania mimo milionowych prosb zeby zostawil mnie w spokoju. On jest chyba nienormalny Nadrobie zaleglosci i niedlugo sie pojawie w watku
|
#2141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój były odblokował mnie na chwilę, bo pisałam z koleżanką na opisy, a jak poszłam sobie to zablokował. I czy to jest normalny człowiek? Eh. Tylko pytanie, co Oni w sobie takiego mają? No co, że My, płeć piękna, zarywamy noce, płaczemy, nie jesteśmy w stanie nic zrobić, bo nie mamy Jego. Wczoraj przez 2 h siedziałam na podłodze i myślałam. O Nim, o Nas, i doszłam do wniosku, że nawet gdyby On napisał to co? Ja się zgodzę na wszystko, ale ta sytuacja się powtórzy jeśli po raz kolejny będzie w `separacji` z tą nową. [ na co się nie zapowiada, czt. nie napisze ]. Tylko ja nie mogę wytrzymać, tego, że On zaraz po rozstaniu miał dziewczynę. Już w sobotę miał się kim `pocieszyć`. A ja? Ja nawet nie szukam, nie potrzebuję. Tylko brak mi kogoś. Brak. I mam postanowienie, przez następne 26 dni - przestanę płakać. Będą święta, trzeba się cieszyć. A ja zapewne spędzę je w osobnym pokoju, patrząc na ścianę. Tak nie ma być. Od dziś; Czas wielkich zmian. Musze doprowadzić siebie do pionu. Miłego dnia
|
|
|
#2142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
się ciesze kochana, że wszystko oki pakuj się pakuj!! ale fajnie!! kochana, nowe miejsce, nowe życie!! wszystkie smutki, złe wspomnienia, żal i rozczarowanie zostaw na starym miejscu!!
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain |
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jesli chodzi o zolzy to mysle, ze troszke opatrznie zrozumialyscie rady zawarte w tej ksiazce. Nie chodzi o to zeby olewac faceta, grac czy co innego ale zeby nie byc na kazde zawolanie, zeby nie zatracac siebie. najlepiej obrazuje ten stan wypowiedź Domiiniisiii: Cytat:
Mysmy takie byly a wyszlysmy na tym jak Zablocki na mydle ![]() Pora to zmienic, zajac sie soba co nie musi przeszkadzac w rozpamietywaniu i uzalaniu sie nad soba
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy po 2 latach rozstałam sie z Tż tez jak mowiłam. ze nigdy inny ze nie wyobrazam sobie zeby kto inny mnie przytulił czy pocałował. dlugo to trwało ale uwierzcie mi Kochane... czas nie tylko leczy rany ale tez przyzwyczaja. bo to co kiedys mowilam dzis nie ma zadnego znaczenia. uwierzcie sa inni faceci. ja poznalam i co? i ktos clauje i ktos dotyka a o byłym TŻ nawet nie mysle.... tylko mysle ze dobrze sie stalo ze tak mialo byc.moze to na pocieszenie? http://www.youtube.com/watch?v=zoqGZVv_-Lg
|
|
#2145 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj już są 4 miesiące od rozstania....
chyba nic więcej pisać nie musze...![]() ![]()
|
|
|
|
#2146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jezeli ktoras chce mam książke "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" w wersji elektronicznej dajcie znać na pw to wam wyśle fajna sprawa pozdrawiam
|
|
#2148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę może być dobrze, wiem po sobie. Teraz jeszcze mi smutno, za mało czasu może minęło, ale wiem, że ten 'mój ktoś' czeka na mnie i mam nadzieję, że nie da mi na siebie długo czekać ![]() Pociesza mnie fakt, że po każdym eksie był lepszy facet, więc skoro ostatnio było super to ... ehhh gdzie jesteś Ktosiu mój??Jak tam u Was dziewczątka dziś samopoczucie? Buźki dla Was Kochane
|
|
#2149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie samopoczucie dzisiaj wybitnie złe,ale mam nadzieję,że u Was lepiej. |
|
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
czokled
![]() a takie podejście przychodzi z czasem. Powiem Ci, że miewam jeszcze krytyczne momenty, zalane łzami i wypełnione myślami z przeszłości... Ale wiem, że to nic nie daje, nie pomaga, a skoro nie to po co? I tak staram się sobie to tłumaczyć. Czasem wychodzi, czasem nie, ale jakoś mi lepiej ostatnio. I mam nadzieję, że ten stan nie jest chwilowy...
|
#2151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny które pisały w sprawie ksiązek powinny juz je miec rozpakujcie je sobie teraz pozdrawiam
|
|
#2153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2154 |
|
Wtajemniczenie
|
do mnie też,dziękuję bardzo,ale coś nie mogę otworzyć w readerze,ah ta moja nieumiejętność ujarzmienia komputerów...
|
|
|
|
#2155 |
|
Przyczajenie
|
wczoraj rozstanie po raz kolejny juz nie będzie powrotu,juz nie ma nas nic niema chodze z kšta w kat i płacze wdycham jego zapach z poduszki
|
|
|
|
#2156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymaj się katarzynkaa10 |
|
|
|
|
#2157 |
|
Przyczajenie
|
Trzymam się jakoś..Dzięki wielkie za pocieszenie
i jeszce te rzeczy ktore zostały jego nie zabrane co chwila cos znajduję..
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
mój też zostawił u mnie ręcznik,jeszcze mu go nie oddałam,w ogóle nie wiem po co go zostawił skoro wiedział,że za pare dni mnie rzuci,eh...
|
|
|
|
#2159 |
|
Przyczajenie
|
pakowałam go i zostawiłam pare rzeczy jego koszulki i też ręcznik..ale zwróce wszystko zeby nie miec wspomnień .Nadchodzi noc i będę ryczeć w poduszkę ,to nie pierwsze rozstanie ,ale tym razem ostatnie,nigdy tak nie przezywałąm nigdy
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że jesteś kolejną osobą, która musiała tu dołączyć Ale może z nami będzie Ci łatwiej, to forum naprawdę pomaga!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

Często zaglądam sobie na to forum i czytam wpisy dziewczyn. Ja tu już od marca czy kwietnia wpadam i przyzwyczaiłem się już do tego waszego forum. Jestem już mogę powiedzieć weteranem tego watku. Nawiązałem nawet tu kilka przyjaźni 
Chociaż na razie nie muszę się o takie rzeczy martwić, bo kocham tylko exa, który nie daje znaku życia
Miłość do innych mi nie grozi

ehhh gdzie jesteś Ktosiu mój??