![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
![]() Do koleżanki, która gryzie skórki w koło paznokci: - No oczywiście, Bogowie Wójka Hannibala mają inny system prawny, ale jak już wspominałem o tym się głośno nie mówi... Dawid szalenie nie lubi Mateusza - takie małe wprowadzenie. D: Co Wy tu robicie? Ja: Gadamy. D: Przez szafki w szatni w szkole? Ja: Najwyraźniej. M: Tak, to taki cholernie duży budynek w którym się uczymy. Jeśli skupisz się wystarczająco mocno dotrze do Ciebie, że właśnie się w nim zdajdujemy. D: Wiem, że to będzie trudne, ale mógłbyś nie być takim palantem? Gadaliście przez szafki przez całe 45 minut?! <zazdrośnik> M: Nie, uprawialiśmy seks przez szafki. My, Mateusze jesteśmy wyjątkowo utalentowani. Dwaj przyjaciele: Z: Czego się uczysz? I: Chemii. Z: Chemii? I: Tak! Taki przedmiot, na którego naukę jesteś za głupi ![]() Z: W takim razie powinieneś z niego zrezygnować. <uwielbiam sposób w jaki wyrażają swoją przyjaźń> I: Na litość boską, zaraz zginę! Jestem zbyt młody i piękny by teraz umierać. Rozmowa na przerwie: Ja: Przypomnij mi dlaczego jesteśmy przjaciółmi, kretynie. P: Bliżej się poznaliśmy parę dni przed moimi uodzinami. Wymyśliłem, że będę mieć więcej prezentów. Ja: Jesteś idiotą, wiesz? P: Ale jakim genialnym. Już w kłysce gaworzyłem po łacinie. Od urodzenia byłem skazany na geniusz. Ja: Samochwalstwo nie jest oznaką mądrości... P: Wręcz przeciwnie. O czym to mówiliśmy? ![]() Ja: To Ty jesteś mądry. Ty mi powiedz <niewiniątko>
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takie rozmowy ![]() ![]() nie wiem dlaczego, ale tekst pogrubiony bardzo kojarzy mi sie z humoerm dra. Housea ![]() ![]()
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Genialne ![]()
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
kee -----------> Boskie!
#276 |
Zadomowienie
|
Byliśmy z TŻ na całonocnej imprezie. Po powrocie przespaliśmy pół dnia, w końcu wstajemy, słabi i skacowani, i bierzemy się za sprzątanie.
TŻ bierze papier, w który najwyraźniej zawinięta była butelka, i z obrzydzeniem: - nie mogę nawet patrzeć na ten kształt... ![]()
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Kilka dni temu zobaczylam w telewizii reklame loda, i nagle strasznie zachcialo mi sie loda.
Ja: Kochanie, jak oni moga takie zeczy puszczac w telewizii ? Teraz mi sie straaasznie chce loda, a dzisiaj wsystko jest zamkniete ![]() TZ: Ja mam pomysl. Moze jakis seksik ? ![]() Ja: Ale mi sie chce cos zimnego ! TZ: No to mozemy na dworzu ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
hehe dobre!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#280 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Idą mrozy, moja mama odkurzyła jakiś stary beret z szafy. Zakłada go,a my z tatą głośny protest, żeby go zdjęła, bo wygląda wręcz paskudnie. Mama oczywiście głucha, zachwyca się przed lustrem.
JA: Bo ci go spalimy! Albo wyrzucimy! TATA <z szelmowskim uśmieszkiem i błyskiem w oku>: Albo...utniemy antenkę! ![]()
#283 |
Zakorzenienie
|
Kee
![]() ![]() Mi sie przypomniał tekst kolegi taty, jak już trochę podchmielony był ![]() K: Aniuś... gdybym ja był młodszy... (ma 35lat) Tata: eee skończ głupoty gadać K: Teściu, ty sie tam nie wyrażaj, wiem, że chciałbyś takiego zięcia jak ja... Aniuś moja kochana... kupimy sobie tutaj obok Twoich rodziców działeczke... domek Ci zbuduje... taki śliczniasty... takie fajne kwiatki w ogrodzie bedziemy mieli, a tu, o tuuuu... bedzie oczko i tam POSADZIMY rybki. (tu zwraca sie do swojej żony) A Ty stara sie nie patrz tak na mnie, Ciebie w tym domku nie bedzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
Dzwoni telefon. Odbiera tato. Słychać jakieś urwane teksty rozmowy, że wszystko dobrze, po staremu i bla bla bla. Na koniec:
tato: no to narka. <odkłada słuchawkę> ja: kto dzwonił? tato: Dobra teściowa, to martwa teściowa. ![]()
#286 |
Wtajemniczenie
|
A co to za patologia, że się partnerowi z liścia strzela?
![]()
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Na imprezach u mojego wujka w ogródku sobie jeszcze gorsze teksty strzelają :P żadnych meśkich sobie teraz nie moge przypomnieć.
Jedynie taki pomieszany dialog na skypie mojej mamy z moją siostrą z angli. S: No to wam paczke wyślemy z tam jakimiś dobrymi drobiazgami... M: No nie trzeba było, no ale dziękuje bardzo za paczke... S: Ty nie dziękuj bo jeszcze nie wysłałam. I tam w tle słychać głos jej męża do mojej, i siostry, mamy czyli jego teściowej- M: Teraz to trzeba na nią zasłużyć!!! i wszyscy w brecht :P Moze to nie takie smieszne jak się opowiada ale w tamtej sytuacji było... :P |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No też sie zdziwilam ale nie zareagowała wcale, nawet się śmiała... moze dlatego ze juz dość trochę wypił i wiedziała, że głupoty gada... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój tata w stanie lekkiego upojenia alkoholowego wysikał się pod czyimś płotem i zadzwonił o północy do czyjegoś domu. I nikt mu awantur nie robił ![]() Myślę, że ta pani najlepiej zna swojego męża, wie jakie ma poczucie humoru i jakie stosunki panują między nimi. Może żartował? Mój tata też nieraz do mamy mówi "stara" w żartach.
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
tekst kolegi, który jest słaby z matmy.. a że nie mieliśmy jej miesiąc a nauczyciel miał pytać był bardzo zestresowany i tak owinął w chustkę całą głowę(wyglądał zabójczo) i mówi:
- powiem facetowi że mam świnkę III stopnia ![]() a facet na macie na lekcji bo kumpel źle powiedział coś co jest akurat łatwe i nauczyciel tak do niego: - ja Ci dam kombinacje. otwieraj okno i wyskakuj bez spadochronu i to już! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj mój uczeń (17 lat) woła do mnie na korytarzu: Proszę Pani mam dla Pani propozycje nie do odrzucenia!
ja : słucham? A on wyjmuje z kieszeni bluzy pluszowe kajdanki ja: ![]() poszłam dalej z kamienna twarzą na swoja lekcję ( choć w środku w Ani umierałam ze śmiechu) nawet nie wpiszę uwagi, bo jak to zabrzmi: uczeń składa niemoralne propozycje nauczycielce wymachując pluszwymi kajdankami ??????? ![]()
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
ania, bomba!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Dziś na uczelni. Angielski, profesor pisze na tablicy zdanie, w taki sposób, który ułatwia poprawną wymowę.
Prof: "A znacie taki zapis? <po chwili sam sobie odpowiada> Pewnie, że nie. Bo ja sam go sobie wymyśliłem!" Ćwiczenia z gramatyki polskiej. Prof: "Z polonistami tak jest. Są zwykle zarozumiali i twierdzą, że tylko i wyłącznie oni mają rację. Nikt inny. Więc opinie polonistów także mogą być błędne. Ja być może też tak mam... Chociaż nie, ja jestem przykładem, że większość też może nie mieć racji. "
#298 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Dzika locha Czas edycji: 2009-07-30 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
w niedziele wybieramy sie z mamą do szpitala do wujka .. tata postanowił ze nie pojedzie jednak bo ma duzo pracy .. mY siedzimy w kuchni a tata z pokoju krzyczy " To Weźta go tam pozdrówta ode mnie ''(mówi tak zawsze jak tylko pojedzie na troce do rodziny ..tak wiejsko ) ( 20 na wsi ->nastepnie 20 w miescie no juz 21 ..bardziej miastowy ..;D)
Ah kilka dni temu ide po siostre do szkoły .. czekam na nią na holu .. idą dwaj mali cwaniaczki (1..2.kl podst ) jeden do drugiego ..''Rusz sie bo jak ci *****e to Ci sie łeb obkręci ![]() ![]() Edytowane przez Majka182 Czas edycji: 2008-11-19 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.