![]() |
#451 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Skoro chcecie iść na medycynę to rok, czy 2 po skończeniu liceum to nie jest dużo. Na AMG w tym roku na kierunek lekarski przyjęto mało osób z 89, głównie 88, 87, 86, a nawet jedna osobe z 56
![]() ![]() Z moją nauką też średnio, no ale przecież musimy dać radę.. prawda? ![]()
![]() |
#452 |
Konto usunięte
|
Dzieki dziewczyny za mile slowa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I DO ROBOTY! ![]() [1=e2893aea2a20cfee02f68e9 4f923d38a4b747baa_5efe670 8b8e4d;9695745]Dzieki dziewczyny za mile slowa ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie, każdy ma inne cele w życiu, własne plany i ludziom postronnym nic do tego ![]() ![]() Ja mam rok do tyłu, ale nie rozpatruje tego w kategoriach porażki, bo bezczynnie nie siedzę ![]()
![]() |
![]() |
#454 |
Zadomowienie
|
i dzisiaj chyba też naukę odpuszczę - ciężką noc miałam i nawet nie wiem cz w dzień będzie lepiej. Żołądek i głowa mi dokuczają
![]() ale teraz czeka na mnie genetyka to może szybciej pójdzie ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
To chyba ogólnie ciężki dzień. Ja dzis specjalnie wcześnie wstałam, żeby się douczyć i że tak się wyrażę podroby mi nie dały
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#456 |
Konto usunięte
|
Mi też dziś do głowy nic nie wchodzi. Miałam pouczyć się trochę słówek, bo już dużo sie ich nazbierało, ale jakoś nie moge sie zebrać.
Choomik - no-spa faktycznie nie działa, też sie o tym przekonałam, a co do tego faceta od ćwiczen to faktycznie nieźle pojechał, ale im sie wydaje, że mogą wszystko więc nic nie poradzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Wtajemniczenie
|
No-spa to jedno wielkie kłamstwo, ja łykam ketonal i dopiero wtedy mi ból przechodzi. Ale ketonal jest na receptę i jest dość mocnym lekiem
![]() Dzisiaj się nie uczyłam, ale to dlatego, że nie miałam czasu w ogóle. Jakiś zwariowany dzień miałam, wiele rzeczy mi tak z zaskoczenia wypadło i zabiegana byłam. Ale jutro chemia ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 | |
Rozeznanie
|
[1=e2893aea2a20cfee02f68e9 4f923d38a4b747baa_5efe670 8b8e4d;9690652]Ja też trochę się rozleniwiłam ;/ weekend spędziłam na uczelni, i dopiero dzisiaj wzielam sie za angielski. Niby mam do tego zapal ale czasami nachodza mnie czarne mysli, ze moze nie dam rady tego zdac itp. ;/ Jeszcze na dodatek rozmawialam z kumpela i powiedzialam jej o swoich planach, zeby zdawac na dzienne, ona sie zdziwila, ze w TYM wieku jeszcze chce na dzienne, ze ona czulaby sie staro. Kurcze mam dopiero 20 lat, czy to mnie dyskwalifikowuje? nie uwazam ze przy ludziach 2 lata mlodszych bede sie czula jakos staro... ;/;/[/quote]
nie przejmuj się słowami koleżanki bo nie warto. 2 lata to nie jest dużo. Cytat:
to mnie jeszcze bardziej uświadomiło,że nie chcę przede wszystkim w przyszłości pracować 8 godzin w biurze masakra. a i w tej chwili podziwiam moja mamę,że chodziła do pracy i jeszcze wychowywałam bandę rozkrzyczanych bachorów (gdzie ona miała na to wszystko siłę?) z moją też nie za bardzo powtarzam tylko na zajęciach sobie (rozszerzam to co w tamtym roku się nauczyłam) myślę,że bliżej stycznia ostro przysiądę do wszystkiego. damy! ![]()
![]() |
![]() |
#459 | |
Zadomowienie
|
[1=e2893aea2a20cfee02f68e9 4f923d38a4b747baa_5efe670 8b8e4d;9704915]Mi też dziś do głowy nic nie wchodzi. Miałam pouczyć się trochę słówek, bo już dużo sie ich nazbierało, ale jakoś nie moge sie zebrać.
Choomik - no-spa faktycznie nie działa, też sie o tym przekonałam, a co do tego faceta od ćwiczen to faktycznie nieźle pojechał, ale im sie wydaje, że mogą wszystko więc nic nie poradzimy ![]() Cytat:
Raz trafiłam na House'a na tvp2 to nawet po herbatę do kuchni nie wyszłam. NIeźle wciąga, choć ja za szpitalnymi serialami średnio przepadam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To mocny lek przeciwbólowy, ja dostałam go od lekarza na moje nadciśnieniowe bóle głowy, ale zażywam też w innych sytuacjach, bo jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Myślę, że zażywany w normalnych ilościach, raz na jakiś czas nie powinien szkodzić, a ból uśmierzy ( w końcu to lek podawany normalnie w szpitalach na ostre bóle np. pooperacyjne, wiadomo że lżejszy od morfiny ![]() Jeśli chodzi o seriale to jestem maniakiem serialowym ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#461 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech.. jak mi nie przejdzie to wezme ten ketonal, bo też jak boli to nie do zycia i nauki jestem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#462 |
Raczkowanie
|
Medyczki, a myślałyście już nad jakąś konkretną specjalizacją?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
jeszcze żyję, ale biologia nietknięta
![]() Na mnie no-spa też nie działa, ale moja mama ją kupuje więc na nią widocznie ma jakiś wpływ. Jak mam okres to pomaga mi tylko ibuprom. Kiedyś 4 apapy wzięłam i żadnego skutku - ale apap jest słabiutki. Jutro jak wszystko z moim zdrowiem będzie ok to ostro biorę się na genetykę ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#464 |
Raczkowanie
|
Mi też pomaga tylko ibuprom, kiedyś faszerowałam się apapem, ale nic to nie pomagało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co chcesz robić, jeśli nie siedzieć za biurkiem? Przyznam, że ja też na razie nie wyobrażam sobie, że przez całe życie miałabym 8 godzin dziennie siedzieć przed komputerem i wklepywać jakieś bzdury albo przejmować się, czy czegoś nie zawaliłam w tej stercie papierów ![]() No, ale jestem jeszcze młoda ( ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam na kompie wszystkie odcinki z czterech serii (czyli ok. 80 odcinków razem) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#466 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() " Hoży doktoży"? Nie słyszałam o takim ![]() Cytat:
Ja chcę być albo chirurgiem ogólnym ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#467 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
za biurkiem nie usiedzę długo bo mnie energia rozsadza ![]() planuje coś związanego z turystyką(bo na to idę) pilot wycieczek,opiekun wycieczki itp. ogólnie to pozwiedzać chce ![]() i druga opcja, jej jestem bardziej bliższą,bo na studia idę tylko dlatego aby mieć papier i jakiś fach(wyjście awaryjne) ![]() a tak swoja przyszłość wiąże z modą,bo to mnie kreci ![]() fotografia mody,stylizacja sesji,makijaż bądź stylizacja ludzi.. ale co wyjdzie to się okażę.. Cytat:
leki biorę jak już naprawdę nie mogę wytrzymać.. a mocniejszych leków unikam..
czołem cześć mój blog inspiracje ![]() " Nothing tastes as good as skinny feels.." Kate Moss ![]() ![]() Edytowane przez katison Czas edycji: 2008-11-14 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Zakorzenienie
|
Jutro muszę się nauczyć na zaliczenie z anatomii (w przyszłą sobotę). (Taaak, mam taki przedmiot w szkole policealnej). Wiem, niby nic, materiału mało, bez porównania z maturą z biologii czy studiami. Kilkanaście kartek - a mieliśmy miesiąc czasu na naukę. Ale tak mi się nie chce
![]() Dzisiaj już raczej niczego się nie nauczę, ale jutro i w niedzielę będę przykładnie siedziała nad książkami ![]()
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
Ja mam chyba zaburzony zegar biologiczny.
Zamiast polozyc sie spac o 1.30 wczoraj/dzisiaj to zaczelam sie uczyc ![]() Dzis poczytam, oj tak.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cicho tu coś ostatnio - mam nadzieję, że to z powodu nauki, a nie oglądania seriali ![]()
![]() |
![]() |
#472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aj ten tydzień to będzie niezła masakra ![]()
![]() |
![]() |
#473 |
Raczkowanie
|
wielka nieobecna wita z powrotem
![]() ![]() ja z chemią ruszyłam (narazie teoria) a biologia leży i kwiczy. no ale sama chciałam więc nie będę marudzić. a czytałam waszą dyskusję o lekach na bóle ... ![]() i powiem wam że na mnie ( jak mnie brzuch boli podczas okresu) to super działa NUROFEN MENSTRUAL. mocniejszy od ibupromu, ale działa długo i mi pomaga ![]() 3majcie się i zakuwajcie ![]()
![]() |
#474 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj spędziłam cały dzień (z małymi przerwami) z biologią - genetykę mam już prawie skończoną
![]() ![]() i znowu koncepcje studiów mi się zmieniają ![]()
![]() |
#475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymajcie kciuki, bo jutro mam sądny dzień, a przyswojoną dopieoro połowe materiału ![]()
Just when you think the world is going nowhere Just when you almost gave up on your dreams They take you by the hand And show you that you can There're no boundaries... Edytowane przez Choomik Czas edycji: 2008-11-17 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Ja już chyba nie umiem się uczyć na pamięć...
![]() A w sobotę zaliczenie z anatomii - pewnie nie będzie trudny ten sprawdzian, przecież to szkoła policealna a nie studia, ale i tak się booooję ![]() Wezmę sobie dzień wolnego w czwartek albo piątek, żeby się nauczyć. Kiedy ja ostatnio wkuwałam na pamięć bez zrozumienia? Pewnie na jakąś kartkówkę z fizyki, ah te wyprowadzenia wzorów na 3 strony w zeszycie ![]()
![]() |
#477 |
Raczkowanie
|
To jeszcze ja !!! WOS-ik bede poprawiac i tak sie zastanawiam czy jeszcze by angielskiego nie zaliczyc,bo teraz zdawalam niemiecki
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Zadomowienie
|
Mam podobny problem, ale jakbym miała czas do soboty.. byłoby pięknie. Jak na razie z całych studiów najlepiej idzie mi łacina, bo reszta to czyste dzięciołowanie czasem w wymaganym tempie 30stron/dzień (wykonalne toto?)
![]() |
#479 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny,
Co tam u Was? Jak nauka? Bo u mnie kiepsko. Nastrój kiepski to i nauka nie idzie. Mam mega doła ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#480 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro mam kolejny "dzień sądu", ale zaczynam mieć to coraz bardziej gdzieś, bo reguła jest taka, ze im mniej umeim, tym dostaję lepszą ocenę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.