Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-19, 11:23   #4381
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Scio a gdzie byłaś u okulisty ??? Soczewki dostosowane do Twojej wady czy zerówki???
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 11:24   #4382
agus87
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczyny
ja jak zwykle zalatana, zabiegana, tysiac spraw na glowie, dzisiaj imieniny mamy, musimy jechac do znajomej odwiedzic ja po porodzie no i zalatwic dzisiaj autko do slubu wczoraj bylismy w miescie i sobie ogladalismy pare rodzajow obraczek, tz powiedzial, ze na swieta kupimy sobie obraczki
ja wreszcie w przyszlym tygodniu zamierzam wyruszyc z mama na konkretne przymairku sukienek do konca roku malo czasu zostalo a chce w tym roku miec to koniecznie za soba, gdy w styczniu bede wiele innych spraw na glowie
Stary 2008-11-19, 11:29   #4383
Daysy85
Zakorzenienie

No Ty Aguś masz nie tak wiele czasu ... ja mam jeszcze 9 miesięcy więc narazie nie spieszymy się , to co najważnijesze załatwione ... obrączki już oglądaliśmy ja bym chciała zwykłe proste beż żadnych dodatków i modlę się żeby z kościele się nie pomylić bo ja mam 17 a TŻ 19
Stary 2008-11-19, 11:33   #4384
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Scio a gdzie byłaś u okulisty ??? Soczewki dostosowane do Twojej wady czy zerówki???
Dostosowane do wady, w Optixie na hipotecznej, zapłaciłam za badanie 70 zł (myśle, ze te soczewki były już wliczone w cenę), bo znalazłam taki kupon, ze do końca listopada, soczewki air optix maja jakąs taką promocję, ale chyba się opłacało. Mam takie wielkie pudło tam pojemniczek, plyn do soczewk, piec par jedndniowych, plus miesieczne na oczkach tylko cholerka mam na jednym oku -3,5 na drugim 3,75 ale od roku nic sie nie zmienia

Daysy, a gdzie będziecie kupować obrączki, masz moze namiary na jakiś jubilerów, z przystęnymi cenami?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2008-11-19 o 11:34
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 11:44   #4385
Daysy85
Zakorzenienie

a to fajnie z tymi soczewkami
Ja mam -3.5 i -4.00 tak mi się wydaje

Ja patrzyłam za obrączkami w 3 miejcach:
Puchatek para nie całe 600zł
Jubiler na Sienkiewicza na przeciwko Katarzyny para 800
Apart 1200!!!!
Stary 2008-11-19, 12:01   #4386
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chce zrobic taki album dla rodzicow i mam problem. Upatrzylam sobie taki album na allegro i nie wiem czy lepszy jest z czarnymi czy z bialymi kartkami (wiecie to taki album co miedzy stronami ma pergamin i te zdjecia sie przykleja). Poradzcie mi, pliz

lepiej bialy... my kupilismy z Tżtem z kremowymi stronami bo taki mi sie najbardziej spodobal i potem mielismy problem bo bezposrednio na strony w albumie nic nie nadrukujesz i trzeba przykleic jakies kartki a kartek odpowiedniego koloru nie dalo sie dobrac bo jedne wpadaly bardziej w żółć, drugie w pomarancz i glupio to wygladalo ;/ No i w koncu kupilismy kalke i jakos to wyglada, ale na czarnym to nie wiem czy kalka by ok wygladala...a poza tym to slub

Jak tam w pracy??

Macie jakiegos sprawdzonego jubilera w Sosnowcu czy okolicach?? Bo my dostalismy obraczki od tescia i chyba tez przetopimy swoje zloto
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 12:02   #4387
kliwia
Zakorzenienie

samba popscene w pieruna rzuciła tą robotę

ksero mi sie w pracy do końca rozjechało :/ nie chce się załadować/rozgrzać, przez co nie można rozpocząć kserowania Mieli i mieli i nic,. Ech.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-19 o 12:06
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 12:08   #4388
Daysy85
Zakorzenienie

Kliwia a może papier Ci się wciągnął???
Stary 2008-11-19, 12:08   #4389
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
No Ty Aguś masz nie tak wiele czasu ... ja mam jeszcze 9 miesięcy więc narazie nie spieszymy się , to co najważnijesze załatwione ... obrączki już oglądaliśmy ja bym chciała zwykłe proste beż żadnych dodatków i modlę się żeby z kościele się nie pomylić bo ja mam 17 a TŻ 19
no wlasnie nie zostalo mi zbyt wiele czasu...5 miesiecy i 6 dni heheh, 157 dni kuuuurczeeeee feeeleeek szybko przeleci...
Stary 2008-11-19, 12:10   #4390
Daysy85
Zakorzenienie

Nom ja mam 9 miesięcy i wydaję mi się że to jeszcze kupa czasu ... ale jak na odłożenie kasy to jednak mało... narazie na moim koncie jest 1tys ale mam nadzieje że to się w miarę szybko zmieni ...
Stary 2008-11-19, 12:10   #4391
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

ksero mi sie w pracy do końca rozjechało :/ nie chce się załadować/rozgrzać, przez co nie można rozpocząć kserowania Mieli i mieli i nic,. Ech.
moja drukarka laserowa wlasnie tak sie nagrzewa w ten sposob, trwa to ok 10 minut hehe a mam kolo siebie 4 drukary 2 laserowki, 2 grawetononowe, wiec jak tamte zaczna mielic to tu mam ladna filharmonie
Stary 2008-11-19, 12:11   #4392
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

a mi sie snilyscie wy....
mialysmy jakies spotkanie wizazanek
i jechalysmy autobusem wynajetym :d haha
Stary 2008-11-19, 12:12   #4393
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Nom ja mam 9 miesięcy i wydaję mi się że to jeszcze kupa czasu ... ale jak na odłożenie kasy to jednak mało... narazie na moim koncie jest 1tys ale mam nadzieje że to się w miarę szybko zmieni ...
nie martw sie, na pewno bedzie dobrze, ja tez sie tak balam przez 4 miesiace od zareczyn mialam tez tak jak ty az w koncu zaczelam prace weekendowa, doszly napiwki i godziny, teraz mam tyle kasy, ze na wesele z jajem starczy, zostanie jesZcze ( w tej chwili ) [rodzice placa za przyjecie ja reszte czyli suknia ubrania, dodatki, ja dodatkow ubieram mamusie ] a tu jeszcze 5 miechow do wesela, takze zberam ile sie da
Stary 2008-11-19, 12:12   #4394
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

a ja już nie mogę się doczekać

MAm na 13 do szkoły, 1,5 h jak ja nie nawidzę mieć takiego dnia rozwalonego
Jeszcze przed chwilą zeork zarobił na mnie 400 zł, ale na pocieszenie gotuję sobie pomidorówkę

DAysy --> z tymi soczewkami to fajnie, ostatnio też miałam darmówki z J&J sprawdziłam datę ważności tych jednodniowych są do 2010 chyba sobie na ślub zostawę

Agatka jest już z nami
Stary 2008-11-19, 12:13   #4395
Daysy85
Zakorzenienie

no Strippi fajny sen może kiedys się ziści
Stary 2008-11-19, 12:21   #4396
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

My z moim M. nie zbieramy kasy tylko wszystko od razu kupujemy, bo inaczej nam się kasa rozłazi, ja teraz nieźle zarabiam, ale pracuje tylko do końca grudnia, więc zamierzamy w przyszłym miesiącu kupić obraczki, a reszte swojej pensyjki odkładam na sukienkę. My mamy taki plan, że rodzice zapłacą za salę, by pstaramy się za resztę.

Agatka jest już z nami
Stary 2008-11-19, 12:22   #4397
kliwia
Zakorzenienie

Daysy no niestety to nie jest wciągnięty papier. Jak się wciągnie papier to się kontrolka zapala. A on przed chwilą skserował dwie strony i nie chciał dalej Z włączaniem od kilku dni jest problem, muszę zgłosić, Przyjedzie pan i naprawi. ;] Zresztą to taki stary gruchot....
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 12:28   #4398
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Jak tam w pracy??

Macie jakiegos sprawdzonego jubilera w Sosnowcu czy okolicach?? Bo my dostalismy obraczki od tescia i chyba tez przetopimy swoje zloto
Chyba jednak zdecyduje sie na ten z bialymi kartkami

Z pracy, jak juz Kliwia zdazyla zauwazyc, zrezygnowalam, bo straszny zapierdziel a ja wygodnicka jestem Wole siedziec na zasilku i wybrzydzac dalej hihihi

Kliwiu, z moich doswiadczen z drukarkami wynika, ze one chyba czasem zyja swoim zyciem.

Jubiler jest chyba doswiadczony, my nie mamy z nim doswiadczenia, ale u niego wisi jakis dyplom, ze ma 25 lat doswiadczenia czy cos takiego wiec chyba zna sie na rzeczy. Obraczki odbieramy 10.grudnia i wtedy sie okaze, czy jest w porzo. Nie wiem jakie wy chcecie obraczki, ale my zamawialismy klasyczne. U tego pana nie ma zadnego katalogu ani wystawy, to jest po prostu zwykly rzemieslnik ktory naprawia bizuterie i robi obraczki, ale przypuszczam ze robi tez jakies bardziej skomplikowane, tak czy siak warto spytac. My za swoje placimy 180zl, jak juz wczesniej pisalam. Ten pan ma zaklad a raczej swoja kanciapke na Gospodarczej w Sosnowcu, prawie na przeciwko poczty, jakbyscie nie wiedzieli jak trafic, to sie spytajcie ludzi w poblizu, na pewno beda wiedziec.

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-11-19 o 12:29 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 12:40   #4399
Daysy85
Zakorzenienie

Scio... tylko niestety rodzice nam nie mogą zapłacic za sale... a u nas to wydatek około 14tys!
Podejrzewam, że i tak mama moja weźmie kredyt ale nie zostawię jej tak bo będę musiała go spłacić ale góra może wziąć 6 tys!
Stary 2008-11-19, 12:41   #4400
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

No wlasnie przed chwila doczytalam, bo czytalam metoda od konca do poczatku b Ale czemu rzucila? Wyzysk czlowieka tam byl czy co?

Ja przesunelam szukanie mojej nowej pracy na styczen bo teraz to mam dostac 13-stke i bony na swieta wiec mi sie nie oplaca szukac nowej pracy gdzie nie dostane nic No ale juz sie boje tego szukania pracy bo teraz to podobno kryzys jest i maja zwalniac ludzi No ale tu gdzie pracuje to nie chce wiecznie pracowac bo po wczorajszym dniu to stwierdzilam ze ta praca jest gorsza niz na kasie w hipermarkecie Nie dosc ze non stop goscie sie zjezdzaja i trzeba ich kasowac tak zeby sie nie pomylic, robic im faktury, jeszcze z jednym nie skonczysz to juz jest nastepny i sie pluje ze musi czekac albo wydziera przez tego drugiego to jeszcze non stop telefony, odpowiadaj na maile itd itp... Wczoraj i przedwczoraj mialam sama druga zmiane i przedwczoraj to jeszcze w miare ok, bo przynajmniej telefony juz po 17 nie dzwonily prawie, a wczoraj to nie dosc ze goscie to jeszcze telefony non stop. Bylam tak wykonczona po pracy ze jak tz po mnie przyjechal to siedzialam w aucie, patrzylam przed siebie i nie wiedzialam o czym do mnie gada

A w ogole to ostatnio stwierdzilam ze polowa ludzkosci to straszne debile Normalnie nie wiem czemu te czubki nie potrafia zrozumiec ze ja tam tylko pracuje i nie moja wina ze w hotelu nie ma korkociagu (byl ale goscie nie oddali, nowego dyrektor nie kupil) albo ze parking jest za maly i on przyjedzie o 24 w nocy i nie ma gdzie zaparkowac A juz ostatnio jeden koles przebil wszystkich bo zrobil mi afere o paczke zapalek Bo jedna pani siedziala u nas przy recepcji i potem powiedziala ze idzie na chwile do pokoju i ze zostawia tu rzeczy (faktury, dokumenty, plaszcz, papierosy i pudelko zapalek) no i to tak lezalo. Ale ze pani dlugo nie przychodzila to polozylam to na blacie na recepcji i przyszedl pan chcial zapalki, ja nie mialam, a on mowi tam leza jedne. A ja mu mowie, ze moge mu odpalic papierosa, ale ze to sa zapalki jednej pani i ze ona po nie wroci za chwile. A on mowi ze on nie chce odpalania papierosa, on chce te zapalki, bo on ma pokoj dla palacych a pani nie zbiednieje jesli nie dostanie tych zapalek spowrotem ja mu powtarzam ze mu ich nie dam, moge mu jedynie odpalic papierosa. Na to on z pyskiem na mnie ze to skandal i on juz nigdy wiecej nie przyjedzie do tego hotelu bo mu nie chce dac zapalek i ze on ma pokoj dla palacych no to mu mowie ze powinien sobie zadbac zeby mial zapalki skoro ma pokoj dla palacych czubki, normalnie nie wiedzialam ze tylu debili chodzi po swiecie!!!

No ale was nie zanudzam

AAA ja tez prosze o materialy do albumu ktore sobie przesylalyscie
moj mail a-kurowska@o2.pl
Stary 2008-11-19, 12:51   #4401
popscene
Wtajemniczenie

No niezle, nie ma to jak obsluga klienta
A w tej robocie co z niej zrezygnowalam byl troche taki chaos i brak organizacji. To wszystko w polaczeniu z duza rotacja i w ogole atmosfera (pani szefowa, taka stara zasuszona baba co sie nie usmiecha siedzi i nadzoruje, caly czas jej sie cos nie podoba i jak wychodzi kolo 15 to dopiero wszyscy daja sobie na luz) nie przeklada sie na jakas stabilizacje. A ja szukam stalej pracy. Co z tego zebym tam zostala, jak za 2-3 miesiace chcialabym szukac czegos nowego, a wiem jak ciezko sie szuka jak juz gdzies sie pracuje. Czlowiek nie ma czasu a co dopiero checi, wraca spieprzony po pracy i nie jest w stanie logicznie myslec. Nie mowie juz o tym, ze czasem dzwonia i mowia, zeby przyjsc na rozmowe na drugi dzien i tylko i wylacznie ten dzien wchodzi w rachube, a Ty wiesz, ze np nie mozesz sie tak z dnia na dzien zwolnic i musisz zrezygnowac.
Stary 2008-11-19, 12:54   #4402
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba jednak zdecyduje sie na ten z bialymi kartkami

Z pracy, jak juz Kliwia zdazyla zauwazyc, zrezygnowalam, bo straszny zapierdziel a ja wygodnicka jestem Wole siedziec na zasilku i wybrzydzac dalej hihihi

Kliwiu, z moich doswiadczen z drukarkami wynika, ze one chyba czasem zyja swoim zyciem.

Jubiler jest chyba doswiadczony, my nie mamy z nim doswiadczenia, ale u niego wisi jakis dyplom, ze ma 25 lat doswiadczenia czy cos takiego wiec chyba zna sie na rzeczy. Obraczki odbieramy 10.grudnia i wtedy sie okaze, czy jest w porzo. Nie wiem jakie wy chcecie obraczki, ale my zamawialismy klasyczne. U tego pana nie ma zadnego katalogu ani wystawy, to jest po prostu zwykly rzemieslnik ktory naprawia bizuterie i robi obraczki, ale przypuszczam ze robi tez jakies bardziej skomplikowane, tak czy siak warto spytac. My za swoje placimy 180zl, jak juz wczesniej pisalam. Ten pan ma zaklad a raczej swoja kanciapke na Gospodarczej w Sosnowcu, prawie na przeciwko poczty, jakbyscie nie wiedzieli jak trafic, to sie spytajcie ludzi w poblizu, na pewno beda wiedziec.

my jeszcze za bardzo nie ogladalismy nigdzie obraczek. Ja bym chciala klasyczne ale z 3 brylancikami Ale moj Piter mowi ze jak to tak ja bede miala brylanciki a on taka pusta nie wiem czy se zartuje czy o co chodzi bo z brylancikami to on na pewno miec nie bedzie Ale jak juz znajdziemy jakis wymarzony model to bedziemy szukac zlotnika takze dzieki za namiary

A ja mam dzisiaj takiego lenia ze szok...mialam sie od rana uczyc na wloski bo nie bylo mnie w poniedzialek na tescie i dzisiaj musze go zaliczyc a duzo mam materialu i trudny ale mam takiego lenia...tak bardzo brakuje mi tak z 2 dni kompletnego nic nie robienia z Tż w tygodniu ze szok a ja nie dosc ze mam zajete prawie wszystkie weekendy to jeszcze jak mam wolne to Tż w pracy, a w ogole to w tym miesiacu mam po 1 dniu wolnego tylko i to przewaznie po nocce wiec w ogole do dupy takie wolne...dzis ide na 3 zmiane a jutro wolne...po nocce i zas 2 zmiana bleee
Stary 2008-11-19, 12:58   #4403
Daysy85
Zakorzenienie

Samba nie mart się ... debilów jest pełno!!!
Koleżanka zza ścainy , która sprzedaje w masarni miała wczoraj taką robniętą babę z awanturą że szok!!!
Przyszła baab z mordą że kupiła tu karmę dla psa a pies się jej otruł! a sama przyznała się że ta karmę zamroziła , odmroziła , zamroziła odmroziła i dała psu!!!!
I teraz on żąda zwrotu za leki bo ja teraz serce boli bo piec jest chory itd itd... ta kobitka co tu sprzedaje mówi jej że karmu się nie zamraża a poza tym jak juz zaroziła to tylko raz mozna a nie tyle razy!!!
A ta z morda taką awanture zrobiła że ja tu słyszałam jak ona tu piłuje!!!Masakra !!!
Aż przyjechał właściciel tej masarnii a on ma tu kilka punktów sprzedazy i jest odznaczony jakąs nagordą jakości u mnie w województwie i oddał tej babie pieniadze za te leki ... a ona nagle taak miła i w ogóle bo kase wyłudziła!!! Ale już im się z głupim babsztylem nie chaciało kłócić więc jej kase dali na te leki!
A kawałek tej karmy pojechał na badania ciekawe co się okaże chyba tylko to że baba sama psa przytruła zamrażając 2 razy tą karmę!!!
Stary 2008-11-19, 13:03   #4404
popscene
Wtajemniczenie

Sambus, nie wolno tak sie wykanczac!!

A jesli chodzi o obraczki z brylancikami, tez takie chcialam, ale przymierzylam w Aparcie jak bylam, no i zrezygnowalam bo po prostu nie wygladalo to az tak fajnie jak mi sie wydawalo. Tak samo nie bralismy grawerki, bo jakos nam specjalnie nie zalezy na sentencjach to raz, a dwa raczej daty nie zapomnimy no i chyba imion swoich tezWiec wszystko co bysmy tam umiescili byloby bardziej na sile.
Stary 2008-11-19, 13:03   #4405
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
No niezle, nie ma to jak obsluga klienta
A w tej robocie co z niej zrezygnowalam byl troche taki chaos i brak organizacji. To wszystko w polaczeniu z duza rotacja i w ogole atmosfera (pani szefowa, taka stara zasuszona baba co sie nie usmiecha siedzi i nadzoruje, caly czas jej sie cos nie podoba i jak wychodzi kolo 15 to dopiero wszyscy daja sobie na luz) nie przeklada sie na jakas stabilizacje. A ja szukam stalej pracy. Co z tego zebym tam zostala, jak za 2-3 miesiace chcialabym szukac czegos nowego, a wiem jak ciezko sie szuka jak juz gdzies sie pracuje. Czlowiek nie ma czasu a co dopiero checi, wraca spieprzony po pracy i nie jest w stanie logicznie myslec. Nie mowie juz o tym, ze czasem dzwonia i mowia, zeby przyjsc na rozmowe na drugi dzien i tylko i wylacznie ten dzien wchodzi w rachube, a Ty wiesz, ze np nie mozesz sie tak z dnia na dzien zwolnic i musisz zrezygnowac.

No wiem o czym mowisz Na pewno wkrotce znajdziesz cos lepszego
Tez bym chciala znalezc jakas prace w miare na stale, ale wlasnie mam tak jak mowisz ze jak wracam z pracy, albo mam juz jakis dzien wolnego to jestem tak zmasakrowana ze nawet mi sie nie chce myslec o szukaniu nowej pracy ani chodzic na rozmowy, stresowac sie itd, chce miec wreszcie swiety spokoj i troche odpoczac A tez pare razy mi sie zdazylo ze ktos dzwonil chcial sie ze mna umowic a ja lipa bo z dnia na dzien urlopu wziac nie moge niestety tym bardziej ze bylam na okresie probnym wiec nie chcialam ryzykowac dla czegos co jest niepewne. A poza tym to boje sie ze jak znajde prace to bedzie jeszcze gorszy wyzysk i niewiadomo co, a tez bym chciala juz cos na stale Tu juz sie troche zaaklimatyzowalam, kasa nie najgorsza jak na 1 normalna prace, szefowie mili, nooo tylko praca do dupy w tej pracy to nie chcialabym byc nawet szefem
Stary 2008-11-19, 13:11   #4406
ania20m
Wtajemniczenie

Samba-wysłałan ci własnie moje zbiory sprawdz poczte kochana

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 13:15   #4407
Daysy85
Zakorzenienie

wiesz ja sądzę że grawer na obrączce to cos takiego osobistego... mnie się to podoba
Poza tym to będzie taki znak na tej obąrcze że ona jest moja ... nie wiem czy mnie zrozumiecie... no np. jak ją zdejmę kiedys to nie pomyli mi się z obrączką koleżanki... gdyby miała taka samą ...
Stary 2008-11-19, 13:18   #4408
popscene
Wtajemniczenie

A my myslelismy, myslelismy i stwierdzilismy, ze nie potrzebujemy jakos specjalnie oznaczac obraczek, nie potrzebujemy miec na pismie tego ze sie kochamy i ze do konca zycia bedziemy razem, bo my to po prostu wiemy, takze wydaje nam sie to zbedna *******a.
A obraczki nie bede zdejmowac, tak jak nie zdejmuje pierscionka, wiec nie wiem jakby sie miala pomylic z obraczka kolezanki, zwlaszcza ze teraz malo kto robi sobie klasyczne.

Tak w ogole, zadzwonila mama i mowi "wszystkiego najlepszego", okazalo sie ze mam dzis imieniny hehe. A ja glupia wczesniej poszlam po jogurt do lodowki i patrze, nalezy spozyc do 19.listopada, patrze w komorce - 19. listopada, ale za Chiny nie skojarzylam hehehhe

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-11-19 o 13:21 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 13:22   #4409
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba nie mart się ... debilów jest pełno!!!
Koleżanka zza ścainy , która sprzedaje w masarni miała wczoraj taką robniętą babę z awanturą że szok!!!
Przyszła baab z mordą że kupiła tu karmę dla psa a pies się jej otruł! a sama przyznała się że ta karmę zamroziła , odmroziła , zamroziła odmroziła i dała psu!!!!
I teraz on żąda zwrotu za leki bo ja teraz serce boli bo piec jest chory itd itd... ta kobitka co tu sprzedaje mówi jej że karmu się nie zamraża a poza tym jak juz zaroziła to tylko raz mozna a nie tyle razy!!!
A ta z morda taką awanture zrobiła że ja tu słyszałam jak ona tu piłuje!!!Masakra !!!
Aż przyjechał właściciel tej masarnii a on ma tu kilka punktów sprzedazy i jest odznaczony jakąs nagordą jakości u mnie w województwie i oddał tej babie pieniadze za te leki ... a ona nagle taak miła i w ogóle bo kase wyłudziła!!! Ale już im się z głupim babsztylem nie chaciało kłócić więc jej kase dali na te leki!
A kawałek tej karmy pojechał na badania ciekawe co się okaże chyba tylko to że baba sama psa przytruła zamrażając 2 razy tą karmę!!!

ehhh normalnie szkoda slow na niektorych ludzi Ja juz przez te 4 miesiace co pracuje w tym hotelu sie bardzo uodpornilam na takie rzeczy bo na poczatku to sie przejmowalam bardzo wszystkimi takimi sytuacjami i denerwowalam, ale teraz to juz mi coraz wiecej rzeczy zwisa i staram sie nie przejmowac. jak komus sie cos nie podoba to niech spada do innego hotelu i czesc, niech nie truje dupy No ale czasem to debilizm niektorych ludzi przechodzi wszystko i nie wiem czy smiac sie czy plakac Ostatnio jednemu lekarzowi 3 razy pokazywalam na kalkulatorze skad sie wziela kwota na fakturze i nie mogl pojac a ponoc lekarze tacy inteligentni...

Cytat:
Sambus, nie wolno tak sie wykanczac!!

A jesli chodzi o obraczki z brylancikami, tez takie chcialam, ale przymierzylam w Aparcie jak bylam, no i zrezygnowalam bo po prostu nie wygladalo to az tak fajnie jak mi sie wydawalo. Tak samo nie bralismy grawerki, bo jakos nam specjalnie nie zalezy na sentencjach to raz, a dwa raczej daty nie zapomnimy no i chyba imion swoich tezWiec wszystko co bysmy tam umiescili byloby bardziej na sile.

No niestety to nie ja ukladam grafiki A tych co ukladaja jakos nie interesuje to ze nie mam nawet kiedy pojechac do domu do bielska bo jeden dzien wolnego po nocce to za malo zeby gdzies jechac czy nawet sobie odpoczac, i ze wolalabym np pracowac 5 dni i miec 2 dni wolnego i tak w kolko, a nie pracowac 2 dni miec 1 dzien wolnego, 3 dni jeden dzien wolnego, 1 dzien 1 dzien wolnego i tak w kolko... ja nie umiem sobie odpoczac jesli np koncze o 22 jednego dnia o 23 jestem w domu, potem mam dzien wolnego a potem na 6 do pracy... No ale juz pare razy sie o to klocilam ale to nic nie dawalo bo za miesiac zas mialam taki sam grafik wiec szkoda moich nerwow...Zreszta to trudno potem tak pozmieniac bo jak zmienisz jednej osobie to potem caly grafik trzeba na nowo ukladac. Trza nowej pracy szukac...

A co do obraczek to obraczki w Aparcie za bardzo mnie nie zachwycily ale na razie tylko tak patrzylam i nie widzialam zadnego ladnego modelu ale moze trzeba by odwiedzic pare salonow bo pewnie nie w kazdym sa takie same. Takie ladne z brylancikami to widzialam na internecie na razie, wiec jak dorwe jakies w realu to sie okaze czy nadal mi sie podobaja Co do graweru to date i imiona tez zapamietamy Jesli bedziemy mieli jakis grawer to pewnie jakas sentencje czy cos... ale poki co mojemu tz nie spieszno do wybierania obraczek, chociaz ostatnio mnie zaskoczyl bo sam wyszedl z pomyslem ze tata ma obraczki i powiedzial ze jak chcemy to nam da do przetopienia

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2008-11-19 o 13:28
Stary 2008-11-19, 13:25   #4410
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
A my myslelismy, myslelismy i stwierdzilismy, ze nie potrzebujemy jakos specjalnie oznaczac obraczek, nie potrzebujemy miec na pismie tego ze sie kochamy i ze do konca zycia bedziemy razem, bo my to po prostu wiemy, takze wydaje nam sie to zbedna *******a.
A obraczki nie bede zdejmowac, tak jak nie zdejmuje pierscionka, wiec nie wiem jakby sie miala pomylic z obraczka kolezanki, zwlaszcza ze teraz malo kto robi sobie klasyczne.

Tak w ogole, zadzwonila mama i mowi "wszystkiego najlepszego", okazalo sie ze mam dzis imieniny hehe. A ja glupia wczesniej poszlam po jogurt do lodowki i patrze, nalezy spozyc do 19.listopada, patrze w komorce - 19. listopada, ale za Chiny nie skojarzylam hehehhe
Sto lat sto lat niech zyje zyje nam
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości