|
|
#841 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ma któraś z Was namiary na kogos kto gra na slubach na FLETNI PANA?
będe bardzo wdzięczna za pomoc |
|
|
|
|
#843 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
według mnie diademy nie kazdemu pasuja i nie do kazdej sukienki. |
||
|
|
|
|
#844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
Tak w ogóle to "wypada" nie mieć welonu?Już słyszę marudzenie mojej mamy... co ludzie powiedzą Nie wiem czemu, ale jakoś mi do tej fryzury welon nie pasuje... , ale wy w sumie mówiecie że ok.A te ostatnie wsuwki są bardzo fajne
|
|
|
#846 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oshinek,a może żywe kwiaty-dla mnie wygląda to bosko-ja mam jeszcze troszkę czasu,ale wiem na pewno,że chcę mieć właśnie żywy kwiat/ty pasujący tonacją do bukieciku.A welon...musiałabym pomierzyć:P mam też pytanie do dziewczyn mających zarezerwowane zespoły: -basta -hilo -fiesta ile płacicie i czy wybralyście swój zespół przypadkowo czy z polecenia ?ps. Miłego mrrroźnego dnia
Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2008-11-19 o 07:45 |
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
strony nie pamiętam, ale wiem ze czasem na allegro się takie ozdoby pokazują i można jeszcze je dostać w salonie fryzjerskim anna. |
|
|
|
|
|
#848 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
potem weszlam na ich stronke i bardzo spodobal mi sie glos wokalistki. My placimy 2500 to chyba tak standardowo ani bardz drogo ani tanio
|
||
|
|
|
|
#849 |
|
Rozeznanie
|
madzikownia:
"Ja tez uwazam ze zywe kwiaty to swietny pomysl jakos tak ozywiaja i sprawiaja ze panna mloda wyglada przepieknie. A jezeli chodzi o zespol to Baste polecil mi inny zespol Salsa Band potem weszlam na ich stronke i bardzo spodobal mi sie glos wokalistki. My placimy 2500 to chyba tak standardowo ani bardz drogo ani tanio[/quote]"ulżyło mi,bo dzwoniłam do zespołu Avis i na 2010 r. życzą sobie 4500zł ...,grają do 3 czy 4 nad ranem,a potem za każdą następną godzinę + 400:/ -szok poprostu,ale jak widac musiałam trafić na jeden z droższych..
|
|
|
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
O ludzie to chyba się ciesze, że nie jestem lublinianka, jak by mi tyle przyszło płacić za orkiestrę to bym wesela nie miała...kurka u was wszystko jest w dwa razy takich cenach jak u mnie w wiosce, choć oczywiście tez się z takimi cenami spotykałam...
Aż żal, ale moje wesele chyba nie będzie z taką pompą, ale w sumie jeśli o mnie chodzi to najważniejsza jest ceremonia i TAK romantyczka ze mnie...A tak po za tym to mi np. diademy się podobają raz w życiu można być księżniczką, choć tak teraz się waham miedzy tymi żywymi kwiatami? hmmm... A macie może jakieś latynoskie uczesania? Mam włosy kręcone do pół pleców, po co ja je obcinałam, miałabym do pasa :/
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
tak piszecie o tych żywych kwiatach, że aż ja nabrałam na nie ochoty
nie myślałam nawet wcześniej o czymś takim, ale jak sobie wyobrażę się w jakiś ładnych i w miarę trwałych (zresztą starsza może mieć kilka w wodzie na wymianę) to może to być ciekawe rozwiązanie
|
|
|
|
|
#853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wygląda to przeslicznie-moja koelżanka miała wpięte kwiaty z boku i do tego welon-ale to już zależy od każdej z nas.. ja myslałam o kwiatach w kolorze fuksji i do tego np. szminka w zbliżonym odceiniu no i bukiecik
|
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale może być jeden duży, albo kilka małych i tak jak piszesz taki sam motyw w bukiecie, butonierce.... oj ładnie to musi wyglądać, ale szczerze, to nie widziałam u żadnej PM takiego rozwiązania... pewnie się boją, że zwiędnie, albo wypadnie |
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bylam do tej pory na jednych naukach w Kosciele "Skoczni" i trochę przeraziłam się podejściem Księdza. Cały czas gadał tylko o tym, że seks jest beznadziejny, jest grzechem i w ogóle niepotrzebny, co więcej-całowanie nawet nie ma sensu! Gadał glupoty, i to przez prawie 1,5 godziny!
|
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy jest ustalany jakiś grafik co,gdzie i kiedy
|
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale takie weekendowe chyba płatne są w takim razie? A jeśli chodzi o to, żebyś pojawiła się w kwietniu-to myśle ze w sam raz. Mi zostało w tym momencie 5 miesięcy do ślubu- a dopiero zaczynamy zabawe w nauki/poradnie itp. Edytowane przez Matplaneta Czas edycji: 2008-11-19 o 13:55 |
|
|
|
|
|
#858 |
|
Kniaginia
|
Co do nauk, to przynajmniej Dominikanie nie gadają takich głupot o seksie. W ogóle fajnie prowadzą spotkania - mimo że to 2,5 godziny co tydzien, to nie jest to czas stracony.
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nauki trwaja 2 wekendy i sa co 2 tygodnie chyba Acha i sa płatne ok 150zł od pary
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2008-11-19 o 14:11 Powód: dopisek o opłatach |
|
|
|
|
|
#860 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a jesteś pewna, ze te weekendowe trwają przez 2 weekendy ja osobiście byłam przekonana, że tylko jeden jeśli chodzi o ten powód dla księdza, żeby się zgodził co do nauk weekendowych, to jak byliśmy pierwszy raz u księdza, to nam powiedział, że jeśli nie będziemy mieli czasu tak chodzić na nauki w ciągu tygodnia, to nie ma problemu z weekendowymi. To myślę, że jak już ksiądz nam mówi, ze nie ma problemu, to chyba nie ma problemu ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkie młode panienki z lubelskiego!
![]() Przeglądm wątki juz od dłuższego czasu, przeczytałam wszystkie cenne porady,uwagi i przestrogi od częśći I Otóż chciałabym się oficjalnie do Was przyłączyć - będę ślubować 6 czerwca 2009 Mamy już zamówioną salę, DJ'a, kamerzystę, godzinę ślubu, fryzjera, fotografa, samochód. Aktaulnie przeglądam fasony sukien, w grudniu wybieramy się na Targi Ślubne. Do lutego mam zamiar już mieć wybraną suknie ,choć raczej wyjdzie na to,że będzie szyta,ze względu na moją wybredność A na wiosnę nauki przedmałżeńskie. Zupełnie jeszcze nie mam pomysłu na fryzurę(obecnie ratuję moje wypadające włoski... ) albo wyboru bukietu. Teraz chcę zamówić makijażystkę. Będziemy mieć fontannę czekoladową oraz bańki mydlane podczas pierwszego tańca Wybieramy się też na jakieś podszkolenie co do tańczenia,hi hi. Nie możemy się zdecydować co kupić rodzicom na podziękowanie...? Kupimy jeszcze alko % no i oczywiście to,co najważniejsze-obrączki ![]() no, to trochę się Wam przedstawiłam ![]() pozdrawiam!
|
|
#864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A który dj będzie rozkręcał Twoje weselicho? : ) |
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
basta nie znam, umowilam sie z hilo oraz z fiesta ze sie zdecyduje na ktorys z nich do konca tego tygodnia ![]() no i nie wiem co zrobic hilo bierze 2500 a fiesta 3000 poza tym TŻ sie umowil jeszcze z jakims dj'em dodo
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2008-11-19 o 16:10 |
|
|
|
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
Witam WAS Wszystkie bardzo serdecznie!
tak jak większość z WAS najpierw przeglądałam sobie forum a teraz postanowiłam się do WAS dołączyć. aha najważniejsze... my ślubujemy sobie 15.08.2009. Już się nie mogę doczekać. Pozdrawiam WAs serdecznie |
|
|
|
|
#869 |
|
Wtajemniczenie
|
ooaneczka, ja też ta sama data
Fajnusio we dwie będziemy miały stresy hihiih, a i miło nowe wizanki was widzieć na tym forum :p To teraz powiem, że ja też lecze moje wypadające włosy, zeby wyglądały jako tako, ale dzieki temu, ze się kręcą nie jest tak tragicznie :P
|
|
#870 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wokalistka- super głos, byłam bardzo mile zaskoczona, naprwdę robi wrażenie Do tego dochodzą klawisze, czasem na zmianę z klarnetem No i oczywiście Saksofon-Gość jest naprawdę niezły, gra rewelacyjnie!!! I wszystko ładnie, piękie- ale jak usłyszałam cenę - 5000zł SZOK Fakt że zapewniaja całą oprawę wesela- (czyli mogą grać w domu, wokalistka może pięknie zaśpiewać w kościele, i grają do oporu).Ja w każdym bądź razie sie nie zdecydowałam, ze względów głównie cenowych ...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

do takiej fryzury potrzeba naprawdę dużooo włosów, a ja nie mam aż tyle swoich.

jestem w szoku w ktorym kosciele bylas??? ja bede miala w Katedrze i z tego co wiem to placi sie 500 600 i tyle, zadnemu organiscie ani zadnych dodatkowych oplat. 
Nie wiem czemu, ale jakoś mi do tej fryzury welon nie pasuje...
, ale wy w sumie mówiecie że ok.
?

,choć raczej wyjdzie na to,że będzie szyta,ze względu na moją wybredność
) albo wyboru bukietu. Teraz chcę zamówić makijażystkę. Będziemy mieć fontannę czekoladową oraz bańki mydlane podczas pierwszego tańca ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)