![]() |
#2071 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() tego najbardziej nie lubię :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przyyyyyyjdzie ![]() Życzę wszystkim dobrej nocy i spadam doczytać kseróweczki na jutro ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Miłego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
DOBRYWIECZÓR- ja witam się i od razu uciekam
![]() ![]() aaaa MArzenko- to, ze dzisiaj nie dali znać nie znaczy, ze już po ptakach- więcej optymizmu- a jak coś to sama do nich zadzwoń- będziesz wiedziec na cztm stoisz
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Oto macie moich nowych domowników : 1, 2, 3 = Flapek; 4, 5, 6 = Flipek.
Na arenie - integracja kociej społeczności :. bez zmian . Flapek spał z nami i najmłodszym psiakiem w łóżku, a - obrażony Flipek, w pokoju komputerowym, na krześle. Rano śniadanko i ponowne harce. Tzn. ile w tym agresji, a ile zabawy - nie mogę tego rozgryźć . Wrzasków bólu nie ma; kotłują się niesamowicie. Flipek, jest prawie dwa razy większy, ma - co oczywiste - przewagę i stara się wszystkimi możliwymi sposobami zagonić Flapka w kąt : wybrał sobie przestrzeń między zamrażarką, a ścianą i tam też zagania pobratyńca. Ten jednak jakoś się broni. Ja mam zakazaną jakąkolwiek interwencję - muszą same dojść do ładu. Najpoważniejsza batalia odbyła się o kocią toaletę. Flipek nie pozwalał małemu wejść do kuwety. Jak go skarciłam i prawie na siłę, przy warczącym i prychającym właścicielu umieściłam Flapka w piaseczku - Flipek wygrzebywał go łapą. W końcu sam wskoczył, wypchnął Flapka na zewnątrz i położył się w kuwecie, jakby chcąc ją całą zasłonić. GOOGLE - skarbnico wiedzy !!! Okazało się, że kuwet musi być tyle, ile jest w domu kotów. Każdy powinien mieć swoją toaletę. Jak to się sprawdza w praktyce - nie mam pojęcia, to moje pierwsze koty. Lalunia dzisiaj do sklepu po nowa kuwetę. Trzeba będzie je tylko podpisać, żeby kocurki się nie pomyliły ![]() Trochę się przejmuję, że tak długo między Flipkiem i Flapkiem nie ma zgody i harmonii. Jestem jednak dobrej myśli. Psy - jak do tej pory są ignorowane. Właśnie zapadła w domu grobowa cisza, pobiegłam sprawdzić, czy aby Flipek nie zeżarł Flapka. Nie ! Flapek wepchnięty między zamrażarkę i ścianę, a Flipek waruje, nie dając mu wyjść. Jaką sofistyczne podejście do życia mają mężczyźni ... Flapek miał być "prezentem" dla Flipka, żeby ten nie popadł w melancholię i odczepił się od psów.Nie żebym traktowała rudego przedmiotowo, ale tak miało być ... Wczoraj usłyszałam perorę od mojego TŻ-ta, że Flapek to mój imieninowy {listopad} prezent. Poczekajże, Ty sofisto !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2078 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień-Do-Bry!!
![]() Cytat:
![]() a mahjong to gra w której masz "piramidkę" z klocków.Na każdym jest jakiś obrazek. Są zawsze 2 klocki o tym samym obrazku-do pary i musisz je na czas "zbierać" .Utrudnienie to takie że możesz "zebrać" tylko te klocki które są odkryte albo najbardziej z boku.. Zagraj- to uzależnia ![]() Cytat:
I jeszcze coś Ci powiem- NIE MAJĄ NIKOGO LEPSZEGO!!!! ![]() Cytat:
![]() A jak wychodzę na dwór to mogłoby już go nie być! Mi jednak kojarzy się on głownie z chlapą na wiosnę ![]() dobry ![]() Co tam słychać w wielkim świecie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ......................... .... ja to jednak dziecko "oświęcimia" jestem... popsuly mi się wszystkie zegarki..miałam ich tyle a teraz ani jednego nie ma ! ![]() 1 musi mieć zmienioną baterię,1 zmieniony pasek, 1 naprawione zapięcie..a jeszcze inny wczoraj mi się zgubił ![]() A był prezentem od mamy...!!!! ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-19 o 07:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ja chcę kota ![]() ![]() ![]() Jestem tylko na moment bo zaraz zmykam uczyć się na egzamin - dziś już po śniegu ani śladu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki i "do później" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2080 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bry i miłego dnia wszystkim ![]()
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-11-19 o 08:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do zegarków - mam tą samą przypadłość. W rezultacie nie noszę - zastępuje mi go z powodzeniem komórka. Cytat:
I nawzajem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Właśnie mam krótką przerwę "na WAX i Wizaż" ![]() Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na samą ustawę na zajęcia z prawa poszło 5 zł! A do tego inne notatki! ![]() Wróciłam z rynku lżejsza o 38 zł Przeszłam cały rynek i tylko w 1 miejscu zegarmistrz umiał dopasować dobry pasek do zegarka..I kupiłam sobie mały zegareczek za 26 zł Mały cyferblat i czarny -skórzany pasek. Nigdy nie miałam tak tanich zegarków ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2084 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Drobiazg, nie ma za co dziękować
![]() A jak dzisiaj zdrówko? lepiej? Cytat:
![]() ![]() Hello ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak dodać tego mahjonga to już w ogóle od kompa nie wstanę ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiesz, ja też mam w sobie jakieś zegarkowe fatum... Jak nie popsuję, to zgubię. Więc od jakiegoś czasu już nie noszę i podobnie jak Tulipanna korzystam z komórki. Cytat:
![]() Powodzenia w takim razie i owocnej nauki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | ||
Zadomowienie
|
Będzie sarenka do kompletu
![]() Kasia, piękny twój Flap! te niebieskie oczka, ta ruda sierść! też chcę taki prezent...może być nawet na imieniny ![]() Cytat:
Śliczniaste te avy! I ten ostatni z czerwonawym tłem taki mrrrr! ![]() Mamusia niech się nie martwi. Ja wierzę, ze to jakieś opóźnienie. Byliby skończonymi imbecylami gdyby nie chcieli takiej mądrej, odpowiedzialnej, pracowitej kobietki u siebie ![]() Cytat:
Też chcę! Uwielbiam te białe płatki. I choć nie cierpię marznąć, to wole już marznąć w bajkowo białym krajobrazie niż wśród kałuż i pluchy ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() Staram się czytać książkę do mgr. potem zakupy i fit ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-19 o 12:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zegarkowe fatum ![]() ![]() ![]() Zegarek który zgubiłam był o tyle fajny że miał datownik w cyferblacie..i teraz automatycznie patrzę się na zegarek szukając daty dzisiejszej..a tam nie ma ![]() Ale przynajmniej nie będzie mi go żal jak się zgubi! ![]()
![]() |
![]() |
#2087 |
Zadomowienie
|
Witam maniaczki
![]() Heroldin - śliczne kotki ![]() ![]() Atsenka dziś spała do 11 bo wczoraj urządziła sobie seans filmwy z Prison Break`iem w roli głównej do 2 w nocy ![]() ![]() A tak poza tym...umieram z powodu bólu zęba ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
ok- ja mykam do pracy- błagam- nie produkujcie za dużo- miejcie litość
![]() ![]()
![]() |
#2089 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dziękować
![]() Cytat:
![]() Oprócz jednego - już dość dawno kupiła sobie właśnie taki "ło", byle był i ten okazał się nie do zdarcia. I punktualny i się nie psuje i nie trzeba kupować następnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłęgo dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2090 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() Cytat:
![]() A z tym dzwonieniem, to już sama nie wiem. Bo z jednej strony już bym chciała mieć potwierdzone to, o czym myślę, a z drugiej strony, to po co dzwonić?? To będzie trochę takie narzucanie...Przecież skoro nie dzwonią, to sprawa jest prosta ![]() ![]() ![]() A koleżanki wizażanki co radzą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jak Dziewczyny piszą, Flipek z Flapkiem na pewno się dogadają, daj im trochę czasu ![]() Co z tą książką Kasiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-19 o 13:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Jaki rekord?
![]() Ha, jak mnie dzisiaj rano śnieg zaskoczył, kiedy wyjrzałam przez okno! Ale co tam śnieg i tak poszłam w trampkach do szkoły, trochę po drodze ślizgając się(musiałam komicznie wyglądać ![]() ![]() Sweet wszystko pięknie wytłumaczyła ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasiu(H), przepięęękne kociska ![]() Bry wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Na dzisiaj koniec nauki, już naprawdę nie mogę na to patrzeć
![]() Przeczesuję KWC w kwestii prostownicy - używam teraz Babyliss, ale jednak ona sobie z tymi grubasami moimi nie radzi ;/ Prostowanie trwa długo a efekt i tak jest średni jak dla mnie. Moja uwagę zwróciła ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...on-active.html co prawda jest droga;/ (na allegro wychodzi ok.280 zł), ale gdyby była skuteczna to mogłabym pozbierać na nią choćby kilka miesięcy... Nie prostuję często włosów, max. raz w tygodniu, a najczęściej jakieś 1-2 w miesiącu, ale jak już prostuję, to chciałabym, żeby efekt był naprawdę rewelacyjny, podobny do tego, jaki uzyskuje na moich włosach moja fryzjerka. Słyszałyście coś więcej o tej prostownicy Tondeo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
a ja obstawiam że V-teczka z Herosów jest najlepsza!
![]() ![]() Oj daaawno miałam manię mahjong'ową..z rok temu..ale pamiętam że wyszło mi 2 min. czy jakoś tak! ![]() Teraz mam "sesję SUDOKOWĄ!" ![]() ![]() ......................... .. po tym wczorajszym farbowaniu i maskach jakie nałożyła mi fryzjerka na włosy ..sa całkowicie oklapnięte.. idę umyć włosięta moim nowym szamponikiem Garnier -Colour RESIST oraz nałożyć sobię maseczkę ze Zjaji "olejek rycynowy" oraz maseczki po farbie loreal (znalazłam tubeczkę bo wykorzystam ..a co se będę żałować? ![]() Zastanawiam się tylko czy otwierać WAX'a Polskiego czy jeszcze nie??? Mam w końcu w użyciu mgiełkę ze skrzypem Farmony, odzywkę Ziaji, tubeczki odżyweczek "farbkowych" ....może lepiej zostawić aż coś wykończę?? Choć z 2 strony..w międzyczasie to już mogą mi się włosy zniszczyć i zsianowiec! ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-19 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Aż nie do wiary, że tu tak spokojnie ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2095 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Normalnie jakbym wątki pomyliła
![]() ![]() Ale wierzę w maniaczki ![]()
![]() |
#2097 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
karla_92
Cytat:
![]() Teraz włosy mi wyschły już, miałam na nich mieszankę : odzywki ze Ziaji oraz tej od farbki..I ciężko było to to zmyć z włosów..miałam wrażenie że oblepiają je i będą potem tłuste...a tu widzę inny problem- brzydko suche końcówki włosów ..i chyba przetłuszczą mi się przy głowie! ![]() ![]() Może następnym razem nałożę naftę potem mycie i wax... i to da im dużą dawkę nawilżenia?
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-19 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
A ja przez 3 h nie miałam internetu! Myślałam że już zwariuje, tym bardziej że strasznie się nudziłam!
PB obejrzany do końca ![]()
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.