|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Aktualizuję się.
Oddam: Cerruti 1881 firmowa, atomizer, prawie pełna Rumeur Lanvin firmowa, atomizer, prawie pełna Lolita EdP firmowa, atomizer, prawie pełna Organza First Light firmowa, atomizer Femme de Montblanc firmowa, prawie pełna Opium fleur de Shanghai, firmowa, atomizer, niedużo Opium fleur imperiale, niedużo Noa Perle Rykiel Hot! Cool Water prawie 4 ml Purplelight White Musk Tesori, porządna porcja ze 2,5 ml Bayond Paradise, prawie 4 ml Glamourous Fendi by Fendi Bazar Lacroix Envy Me 2 London klasyk Lacoste PF Oui Non Kookai Charme La Perla Kenzo Ete Versace Versace Acqua di Gio Deci Dela Chcę się pozbyć, więc nie proszę w sumie o nic ![]()
#362 |
Zadomowienie
|
Agnysko - alktoś inny - może znajdziesz coś dla siebie?
posiadam: DKNY Red Delicious (o) Chopard Infiniment (r) Agatha Ruiz de la Prada Flor (r) Antonio Banderas Spirit (r) L'Occitane Cherry Blossom (r) Midnight Poison (r) Code Armani (r) L'Occitane Rose & Reine (r)
#363 |
Zakorzenienie
|
A, pewnie, znajdę
![]() Agatha Ruiz de la Prada Flor (r) L'Occitane Cherry Blossom (r) Midnight Poison (r) L'Occitane Rose & Reine (r) Najbardziej L'occitany mnie kręcą ![]() Coś dla Ciebie?
#364 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Komu, komu, bo idę do domu
![]() Małe czystki w próbkach, oddam za cokolwiek, co mnie zainteresuje: Un Bois Vanille Paco Rabanne pour Elle Chance EDP Heliotrope Gucci EDP Amour de Cacao Summer Day C. Crawford Flower by Cynthia Rowley TTA In Love Little Black Dress Fleur de Narcisse Noa EDT Extravagance d'Amarige Cytat:
![]() ?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-22 o 19:22 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
agnyska 81, szukam qui non kookai moj najulubienszy perfumik lub jakas jego czesc, co chesz za niego..
![]() moja gruga sprawa to : jil sander no 4, na allegro znalazlam tylko u jednego sprzedawcy., troche drogo :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Raczkowanie
|
Szukam (męskie):
Armani Acqua di Gio Homme Armani Diamonds for men Armani Mania men Burberry London men Bvlgari Black Carolina Herrera 212 Men Chanel Egoist Chanel Egoist Platinum Chopard Heaven Dior Dune Dior Fahrenheit Dior Higher Clinique Happy DKNY Be Delicious Men Dsquared2 He Wood Gucci Rush for men JPG Fleur Du Male Lancome Hypnose Homme Lutens Gris Clair RL Polo black RL Polo blue RL Polo Double Black RL Polo Explorer RL Romance for men Rochas Man Thierry Mugler A Men Thierry Mugler B Men Tom Ford For Men YSL L'Homme YSL M7 Oddam (wszystkie zapachy męskie): Próbki (od 1ml do 2ml): Baldessarini Del Mar Beckham Intimately Cartier Must Pour Homme CdG 2 Men Chanel Allure Homme Sport Chanel Antaeus Chopard Casran Dior Eau Sauvade Dior Homme DKNY Men Dolce Gabbana Light Blue Givenchy Pour Homme Givenchy Very Irresistible Guerlain L'Instant de Guerlain Hugo Boss Boss (szary) Hugo Boss Boss in Motion Hugo Boss Selection Jean Paul Gaultier Le Male L'artisan Dzing L'artisan Mure et musc Lacoste Cool Play Lacoste Essential Lacoste Pour Homme (zostało z 0,2ml) Moschino UoMo Perfum D'Empire Iskander Serge Lutens Fumerie Turque Terre d'Hermes Thierry Mugler Cologne Versace Man Zegna Z Mogę zrobić odlewki: Baldessarini Del Mar CdG 2 Man Chanel Allure Homme Sport CK Be Dior Homme Dolce Gabbana Pour Homme Gucci Pour Homme Jil Sander For Men Kenzo Air Kenzo L'Eau Par YSL Opium PH Guerlain Coriolan Guerlain L'Instant de Guerlain Terre d'Hermes |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Truskawo Najsłodsza, Heliotrope może bym przygarnęła?
![]() Cytat:
![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-11-19 o 07:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Nindżopesz
|
Chyba nieaktualne Rozpaczliwie szukam kropelki do testów:
![]() Yves Rocher – Nature Millenaire - uszczelone na allegro ![]() Estee Lauder – Youth Dew Amber Nude Oddam: Demeter - Leather, Fireplace, Caramel, Cinnamon Bun Estee Lauder - Dazzling Gold, Cinnabar Donna Karan - Black Cashmere Mauboussin - Mauboussin EDP Fendi - Theorema Espirit d'Ete Givenchy - Hot Couture EDP Dior - Tendre Poison, Dune Tesori d'Oriente - Mirra Dolce&Gabbana - Sicily Thierry Mugler - Alien Lolita Lempicka - L Gucci - Gucci PH CK - Obsession YSL - Nu EDP Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2008-11-19 o 18:00 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odlewki - do 10 ml Tendre poison Diora Issey Miyake L`eau D`issey Bvlgari blv beyond paradise EL i mniejsze odlewki, badz probki: pleasures EL Cerruti image Clinique happy to be noa cacharel mania armani eternity moment CK champs-elysees Guerlain Organza Givenchy emporio srebrne amor amor escape CK (probka robiona 1,5 ml) fabryczne probki: Angel i Alien TM, chance chanel (kazda ok. polowy z probki 1,5 ml) Lolita Lempicka edp, ok 0,5
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
- poznam wszelkie kadzidła - P.Rabanne, XS Extreme Girl - La Perla J'aime - Lanvin, Jeanne - MaxMara Kashmina Touch - Ellen Tracy, Imagine - Joop, All about Eve - YSL Cinema Festival, Scenario, Nu EDP - Lutens, Datura Noir EDP - Lalique Le Baiser - Alexander McQueen My Queen - DKNY Woman - R. Lauren, Ralph - Cacharel, Anais Anais, Eden, Eau d'Eden - Christian Dior, Hypnotic Poison Elixir EDP Intense - zapachy J. Lopez - zapachy Hanae Mori - Paco Rabanne, Ultrared - Juicy Couture - E. Arden - 5th Avenue - S. Dali, Laguna i inne, oprócz Purplelight - Guerlain, L'Instant de Millesime Iris EDT - Armani Emporio: White, Remix, City Glam - Chopard Madness Black - Coty, Miss Sixty, Elixir EDT - Gap, Dream - Montana, Just Me - Fiorucci Only Love - Morgan: Love Love de Toi EDT, Sweet Paradise EDT - Hilary Duff With Love - H. Boss, Femme - Loewe, I Loewe You - Liz Claiborne Curve Crush - Chloe Chloe (2008) - Anna Sui (najchętniej -Secret Wish Magic Romance) - Diesel, Fuel for Life Unlimited - Masaki Matsushima, Mintea - Lolita Lempicka, Fleur de Corail L - Prada, Intense Deluxe - Baby Phat, Seductive Goddes - Kenzo Amour Le Parfum - CdG: Zagorsk, Avignon, Jaisalmer, Kyoto, Ouarzazate, Burnt Sugar - Tom Ford, Tobacco Vanille - M. Micallef, Gaiac - zapachy Van Cleef & Arpels - DK, Wenge - Annayake, Miyako, Hanami, Tsukimi - Parfum d'Empire, Ambre Russe - L'Artisan Parfumeur, Tea For Two - Chanel: Allure EDT, Allure EDP, Allure Sensuelle EDP, Chanel No. 5 Eau Premiere, Coco EDP i wiele innych Zrobię próbki: - T. Mugler Innocent - Lolita Lempicka EDP - Lolita Lempicka EDT - E. Ungaro Desnuda - Fendi Theorema Leggero - Fendi, Theorema EDP - Fendi, Fantasia - V&R Flowerbomb Extreme - Stella In Two Peony - Stella Sheer 2008 - Chopard Gloria - Chopard, Mira Bai - Chopard, Pure Wish - CK, Euphoria Blossom - YSL, Baby Doll - YSL, Cinema EDT - YSL, Baiser de Cinema - Aquolina, Pink Sugar - Aquolina Chocolovers - CSP, Vanille Cannelle - Nina Ricci, Nina jabłuszko - Lancome, Hypnose EDP - Max Mara - Moschino, I love love - CK One - Jette, Joop - Jette by Night, Joop - Ch. Jourdan, The Parfum - Ch. Dior, Miss Dior Cherie - P. Rabanne Black XS - Prada, Milano, Infusion D'Iris - Escada Moon Sparkle - B. Spears Midnight Fantasy - S. Dali Purplelight - Aguilera, Stardust - J. Sander, Style - Lalique, Perles - Burberry Brit Red - S. Tacchini, O-Zone - Jubilation ok. 1ml - Kenzo Amour Indian Holi, firmowa próbka 2 razy użyta - Kenzo Tigre - Sephora Brown - N. Campbell, Mystery - C. Crawford, Summer Day - Mexx, Woman - G. Sabatini, Gabriela klasyczna granatowa - Avon, Extraordinary - Avon, Sheer Rose - Coty, Vanilla Musk - Oriflame, Nomadic - Yves Rocher Neonatura Cocon - Lanvin, Eclat d'Arpege Preferuję większe wymiany, 3 lub więcej próbek. Zrobię próbki w fiolkach 2ml, w przypadku niektórych zapachów możliwe 4ml fiolki. Wysyłam poleconym priorytetem. Proszę propozycje kierować od razu na PW.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-02-16 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Blue, ja mam kilka ml Datury, moge Ci zrobić próbkę. Dzisiaj idzie do Ciebie wymiankowe Douce Amere - chcesz, abym Ci wrzuciła dodatkowo próbasa Datury? Tylko mam ja w domu, więc całość poszłaby wtedy do Ciebie jutro...
![]()
#372 |
Zakorzenienie
|
Agnysko - czy Hot R.Laurena dalej aktualny u ciebie?
![]() ![]() Edit: Już doczytałam, że to Hot to Rykiel jest ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-19 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
O jakbyś mogła tak 0,5 ml to byłabym bardzo wdzięczna. Ja przesyłkę nadałam wczoraj wieczorem, mam nadzieję że będę się mogła kiedyś odwdzięczyć.
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może znajdziesz coś u mnie jeszcze za wymienione zapachy? ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2008-11-19 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
Dzika Truskawko, tak jednopróbkowo?
![]() ![]()
#378 |
BAN stały
|
Oddam Jaisalmera, Rousse, Odeur71, Fumerie Turque, Borneo, Bvlgari Black.
Szczególy na PW i w podpisie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja
![]() Pozbędę się (pojemności na moje ślepe oko ![]() - Envy r 1,5 ml - Hypnose Lancome f ok.1 ml - Rush r ok. 0,5 ml - Le Baiser Lalique r ok. 0,5 ml - Feminite du Bois r (na jeden porządny test) - Allure Sensuelle r 0,5 ml - Insolence f (nie widać ile zostało) - My Insolence f (j.w) - Amarige r ok. 1,5 ml - Poeme r ok. 0,5 ml - Ciemna edt f (nie widać ile zostało) - Demeter Thunderstorm r 1 ml - Palisander ok. 0,5 ml - L’instang Magic ok. 1 ml. - Amour de Cacao CsP r ok. 1 ml - NU edt ok. 2 ml - Figue Iris AA 1 ml. - Anisia Bella AA r ok. 0,5 ml - Prada edp 2 ml - Prada Milano Infusion D’Iris f - Lolita edt r 2 ml. - Euphoria f ok. 1 ml - Euphoria Blossom r ok. 0,5 ml - Hot RL r, ok. 2 ml - Piment Brulant r 1 ml - Escada Magnetism r 1 ml - Stella Rose 08 r ok. 1 ml - Chance f ok. 1,5 ml. - Black XS r 2 ml - Jil Sander Sun r 1 ml - Innocent Secret r ok. 2 ml - Theorema Esprit D’ete r 0,5 ml - Histoire D’eau r. 1 ml. - Rumeur 2 Rose r ok. 2 ml - a także próbki z flakonów: Scent, Lacoste PF, Perły, Light Blue, Słoń, HC edp, Neonatura Cocon, Flowerbomb Extreme, Les Belles żółte Niny Ricci - miniaturka Ode a l’amour - odlewka Foliflory AA (20 ml) Bardzo pilnie poszukuję: Five O C'lock Lutensa, Femme de Mont Blanc, Molekuły, Ogródek Monsunowy i pewnie wiele innych o których zapomniałam ![]()
#380 |
czyli Endżi
|
Szukam:
- zapachów Toma Forda (poza Tobacco Vanille, Noir de Noir, Black Orchid i White Patchoulie) - zapachów CdG z Serii Synthetic (poza Garage) - zapachów Black Phoenix Laboratory - Drama Nuii i Felanilla PG - MV1 i MV3 Mac'a W zamian oddam dużo ![]()
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#382 |
S. Sssss. SSSSS.
|
pilnie potrzebuje kropelki Neonatury cocon
![]()
#383 |
Zadomowienie
|
Paulinka, ja mam
![]()
![]() |
#384 |
Zadomowienie
|
Rozpaczliwie poszukuję każdej ilości Chanel EAU PREMIERE w zamian oddam wszystko co mam (odlewki z mojje kolekcji, miniatury i to co w wątku!) Dla zainteresowanych podam listę
![]()
#385 |
S. Sssss. SSSSS.
|
wystarczy mi odrobinka, podoba Ci się coś u mnie? lista gdzies na poprzedniej stronie
#386 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
Oddam:
- Princess - 1,2ml, r - Tumulte - 1,3ml, r - Classique - 1ml, r - Hiver Micallef - 0,6ml, r - Stella Sheer 2008 - 0,7ml, r - Histoire d'Eau - 1,5ml, o - Noa Perle - 1,2 ml, o - Pink Sugar - 0,7ml, r - Eau Des Merveilles - 0,5ml, o - Flower by Kenzo - 2ml, r - Wish - 1ml, r - Neonatura Cocon - 1ml, r - Diesel ++ - 1ml, r - Giordani Gold - 0,5ml, o - Ambre Sultan - 0,2ml, r - Rousse - 1,0ml, r - Prada Tendre - 1,2ml, o - Black Cashmere - 1ml, r - Gloria - 1,0ml, r - Douce Amere - dwa razy delikatnie testowana; o, - Daim blonde - 0,5ml, r - L'instant magic - 1ml, o - Secret Obsession - 1,2ml, o - Shaal Nur - 1ml, r Pojemności próbek podane są w przybliżeniu; o - oryginalna, r - robiona Szukam m.in. Alchimie, Silver rain, Elle i wielu innych Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2008-11-20 o 14:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elle mam poza listą ![]()
![]() |
#389 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby co to chętnie mogłabym jeszcze przygarnąć Daim Blond i Pradę Tendre jeśli coś jeszcze Cię interesuje?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.