|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
zwężanie jeansów?
Hej dziewczyny
Poszperałam trochę na wizażu,ale nic nie znalazłam.Nie wiem czy był już taki wątek.Ale mam problemik.Schudłam ostatnio troszkę,jakieś 3 kg To oczywiście nie problem.Ale nie mam teraz w jakich spodniach chodzić.Nowe dżinsy kupiłam przyciasne,żeby do nich schudnąć.A reszta wisi...w kolanach,udach,kroku i tyłku.I teraz pytanie...co z nimi zrobić.Chciałabym jeszcze w nich pochodzić..Tylko nie wiem..Czy któraśz Was może wie,czy jeansy da się jakoś sensownie zwężyć?I czy w ogóle się da?I jak?Pozdrawiam bardzo serdecznie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zwężanie jeansów?
Według mnie trudno zwężyć dżinsy. Można próbować od wewnętrznej strony zabrać kilka centymetrów bo z zewnętrznej strony nogawki raczej trudno bo zostaje pas... A od środka można oblecieć dookoła i nie będzie widać, z tymże ja ostatnio zwężałam spodnie (nie dżinsy) właśnie w ten sposób i powstały mi brzydkie fałdy w kroku więc musiałam zebrać jeszcze na szwie z tyłu spodni, ale że to nie były dżinsy więc pas nie stanowił problemu. Próbuj
może coś wyjdzie, zależy jak dużo musisz zwężyć. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym żeby krawcowa zwęziła mi spodnie <jeansy> ale zastanawiam się czy będzie to widoczne
Chodzi mi konkretnie o zwężenie w udach, bo beznadzijnie na mnie w tym miejscu wisza Może któraś z was miała zwężane spodnie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
A może znacie jakieś domowe sposoby na zwężenie jensów, które rozciągnęły się w praniu
Może je wyprać na wysokiej temperaturze?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Poszperałam trochę na wizażu,ale nic nie znalazłam.Nie wiem czy był już taki wątek.Ale mam problemik.Schudłam ostatnio troszkę,jakieś 3 kg
To oczywiście nie problem.Ale nie mam teraz w jakich spodniach chodzić.Nowe dżinsy kupiłam przyciasne,żeby do nich schudnąć.A reszta wisi...w kolanach,udach,kroku i tyłku.I teraz pytanie...co z nimi zrobić.Chciałabym jeszcze w nich pochodzić..Tylko nie wiem..Czy któraśz Was może wie,czy jeansy da się jakoś sensownie zwężyć?I czy w ogóle się da?I jak?Pozdrawiam bardzo serdecznie

może coś wyjdzie, zależy jak dużo musisz zwężyć.
Chodzi mi konkretnie o zwężenie w udach, bo beznadzijnie na mnie w tym miejscu wisza
Może któraś z was miała zwężane spodnie?
Może je wyprać na wysokiej temperaturze?