Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie" - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-19, 19:52   #451
syla39
Wtajemniczenie

Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
witam nowe staraczki
Zobaczcie co wariatka Aga właśnie kliknęła

My wszystkie tu wariatki. W piatek lece do polski i nie omieszkam jej poszukac. Przynajmniej tej dla przyszlych mam. A co?

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 19:55   #452
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Syla, super szafka

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 19:56   #453
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
My wszystkie tu wariatki. W piatek lece do polski i nie omieszkam jej poszukac. Przynajmniej tej dla przyszlych mam. A co?
wszystkie trzy są dla przyszłym mam na trzy trymestry. Była też dla kobiet karmiących

Stary 2008-11-19, 20:00   #454
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fiona12 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie dziewczyny. Bardzo chciałabym do Was dołączyć. Od roku staramy się z mężem o dziecko, niestety bez skutku. Przeszłam już wiele badań i pomału tracę nadzieje, ale mam nadzieje, że dzięki wam ją odzyskam. Bardzo proszę o przyjecie mnie do waszego grona.
witamy

Cytat:
Napisane przez sonia1981 Pokaż wiadomość
Witaj Fiona!! Widzę, ze dzisiaj razem zaczynamy tutaj "działać" . My się już o dziecko staramy prawie dwa lata i też mam momenty zwątpienia, szczególnie, ze u mnie zdiagnozowano endometrioze, a przy tej chorobie niesttey bardzo trudno zajsć w ciążę, ale jestem dobrej myśli więć Ty się też nie smutkaj
słuszne podejście nie smutkować

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Kłopoty z plemniczkami mają nie tyko kierowcy. Teraz to co drugi ma, siedzenie całymi godzinami przy biurkach i przed kompem też sprawy nie poprawia, grzeją te jajka i gniotą, i potem taki efekt...

A wszystko dobrze, dziękuję.
Kolejny cykl przeciągnięty w kosmos, piersi bolą, syfy wyskoczyły, a @ niet. Wszelkie obliczanie psu na budę. Odkąd kwestia potomstwa stała się żywa już nie mam cyklu 28-30dni i nic nie jest jak było. Złośliwość natury. ;/
Kropka, jak ja uwielbiam twój sposób pisania może zacznij jakieś felietony pisać, co??

Cytat:
Napisane przez Stokrotka81 Pokaż wiadomość
Witam Was bardzo gorąco dziewczyny zycze wszystkim szybkiego zafasolkowania

ja naszczescie jestem na forum Mamusiek styczniowo- lutowych... ale moje poczatki tez nie byly latwe
o tym ze jestem w ciazy dowiedzialam sie na Mikolaja rok temu... wielki prezent jak dla mnie , dzidzius byl jak najbardziej planowany... ale moje szczescie trwalo 11 tyg niestety , zaczelam krwawic natychmiast do szpitala... okazalo sie ze Dzidzius nie rozwijal sie tak jak powinien... ale lekarze probowali dac mi nadzieje... po 4 dniach zrobili mi oczyszczanie , lekarz powiedzial zeby dac sobie odpoczac tak kolo 4 m-ce

Dla mnie rozpacz olbrzymia nie moglam sobie poradzic... z nikim nie chcialam gadac Bylo strasznie ciezko... a dookola wsztytskie kolezanki zachodzily w ciąże, niestety nie cieszelyam sie z nimi
wrecz kazdy ich sukces dla mnie byl dla mnie kolejnym zmarnowanym przeplakanym dniem
Nie dalam rady wytrzymac tych zalecanych 4 miesiecy, po 2 okresie zaczelismy sie starac na nowo ... nie powiem ze bylo zle , ale nie bylo w tym odrobiny przyjemnosci... tylko z gory nastawilam sie ze , to tylko po to by miec upragnionego Dzidziunia... niestety przyszedl 3 okres po poronieniu
U mnie zalamka totalna... napewno podczas oczyszczania cos mi uszkodzili... i teraz nawet w ciaze zajsc nie moge... tak myslalam , ryczalam , i dolowalam sie...
do nastepnego miesiaca
bo naszczescie@ nie pojawila sie

Teraz czekam na Mojego cudownego Syneczka jeszcze 9 tyg i Wam tego tez zycze zeby wam sie udalo:mag ia:: magia::magi a::m agia::magia ::ma gia: :mag ia:
to fluidki od nas

ale w tej ciązy tez pojawilo sie na poczatku w 6 tyg plamienie przez 3 miesiace lezalam plackiem i bralam duphaston... ale oplacalo sie teraz kompletuje wyprawke

Takze nie poddawajcie sie dziewczynki glowa do gory
Bedzie dobrze na kazda z nas przyjdzie pora
tylko trzeba w to wierzyc

koncze bo sie rozpisalam
jeszcze raz trzymam kciuki
Boże..twoja historia jest bardzo pocieszająca dla dziewczyn, któe poroniły , np jak ja... ale już ja bym tutaj nie miała szans...tutaj się tak wczesnych ciąż nie ratuje...
gratuluję ci i trzymam kciuki za rozwiązanie, żeby poszło gładko i najprzyjemniej jak to możliwe

Cytat:
Napisane przez evuncia Pokaż wiadomość
Nika to super ze wszystko sie ladnie wyczyscilo. U mnie tez wszystko ok, mialam dwa USG po poronieniu w szpitalu i polskiej klinice w Dublinie i w obu miejscach powiedziano nam ze mozemy sie starac po pierwszej miesiaczce. Tyle tylko ze ja poronilam najprawdopodobniej z powodu stanu zapalnego, mialam III grupe cytologii. Teraz po @ musze zrobic kolejna cytologie i dopiero jak wszystko bedzie ok, mozemy znowu probowac. Mysle ze u mnie@ pojawi sie za 2 tyg, czuje ze dzis mam owulacje (19dni po starcie), jeszcze nigdy nie moglam sie tak doczekac na@.
A Ty Niko mialas lyzeczkowanie, bo nie doczytalam? Ja pewnie bym miala gdybym byla w Polsce, tak powiedziala mi lekarka w Polskiej klinice, no ale w Irlandii sa zupelnie inne zasady w tym przypadku na moja korzysc.

Soniu witaj na nowym watku

Evunciu.. nie miałam zabiegu to był piąty tydzień, wszystko samo się wyczyściło. ja też myślałam, że mogę po pierwszej miesiączce zacząć, ale położna z jednej strony mówi, że lepiej czekać, a z drugiej , że jeśli zajdęw ciążę w trakcie to " don't worry, go for it!
Martwię się, bo nie mogę tu iść do gina,tu są inne zasady, a jak mi napisałaś o tej cytologii i infekcji to mnie normalnie zmroziło..ja miałam 3 lata temu drugą grupę ( ok, dwójka jest ok) ale to było 3 lata temu! a tutaj nikt mnie do cholernego lekarza nie chce wysłać ( mieszkam w Holandii).. naprzełomie grudnia i stycznia będęw Polsce i wtedy gin..ale tak Ci zazdroszczę że możesz się starać, wszystko lepsze niż to czekanie... Dużo bym dała za wizytę u ginka i rozpoczęcie starań...

a ja mam dziś dziwny ból w krzyżu taki pulsujący i troszkę mnie ciągnie podbrzusze, tak pobolewa...martwię się czy to nie infekcja jakaś ale gdyby tak było to chyba by ją wczoraj na usg zobaczyli czy nie?? a może po tym poronieniu tak mi się owu objawia bo owu tuż tuż chyba...

generalnie mam dziwne humory, raz mi sie wydaje, że wszystko będzie dobrze a potem, że wszystko nie ma sensu...

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 20:00   #455
evuncia
Raczkowanie

Cytat:
Evunciu tutaj
http://sklep.bio-active.pl/promocje.htm teraz są w promocji po 2 zł
Niestety nie wysyłają poza granice kraju
Dzieki Agachyba zamowie na adres mamy i powiem zeby mi przeslala Cos czuje ze niedlugo mi sie przydadza
evuncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 20:06   #456
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Dzieki Agachyba zamowie na adres mamy i powiem zeby mi przeslala Cos czuje ze niedlugo mi sie przydadza

Niko, ja po swoich poronieniach wspominam owu jako dośc bolesną właśnie-uczucie ciągnięcia, strzykania w krzyżu, kłucia w jajnikach. Po dwóch cyklach wszystko się unormowało

Mnie od wczoraj pobolewają piersi, wczoraj bolało mnie podbrzusze jak na @ choc to dopiero 16 dc. Dziś kłują mnie jajniki, na zmianę. Może to wina nie brania w tym cyklu leków?
Mój wykres ->http://www.wunschkinder.net/forum/za...63947/nummer=2

Dzisiaj odpuszczam przytulanie, było wczoraj.

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2008-11-19 o 20:09
Stary 2008-11-19, 20:33   #457
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:

Niko, ja po swoich poronieniach wspominam owu jako dośc bolesną właśnie-uczucie ciągnięcia, strzykania w krzyżu, kłucia w jajnikach. Po dwóch cyklach wszystko się unormowało

Mnie od wczoraj pobolewają piersi, wczoraj bolało mnie podbrzusze jak na @ choc to dopiero 16 dc. Dziś kłują mnie jajniki, na zmianę. Może to wina nie brania w tym cyklu leków?
Mój wykres ->http://www.wunschkinder.net/forum/za...63947/nummer=2

Dzisiaj odpuszczam przytulanie, było wczoraj.
dzięki Aga....
martwię się, bo mam obsesję na punkcie wizyty u ginekologa , do której tutaj nikt nie chce mnie dopuścić...wyobrażam sobie infekcje i inne rzeczy.... ból w krzyżu mnie wykańcza...

hej a może te kłucia znaczą coś innego?

Stary 2008-11-19, 20:39   #458
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
dzięki Aga....
martwię się, bo mam obsesję na punkcie wizyty u ginekologa , do której tutaj nikt nie chce mnie dopuścić...wyobrażam sobie infekcje i inne rzeczy.... ból w krzyżu mnie wykańcza...

hej a może te kłucia znaczą coś innego?
a masz nadzieję na cos? Staracie się już?

Stary 2008-11-19, 20:57   #459
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
witam nowe staraczki

Agus gdzie Ty to wyszperałas - jeszcze tego nie widziałam ale chyba nie bede klikac ehh tz pomysli ze zwariowałam na maxa ... jak dostaniesz to daj znac czy dobre

syla super szafeczka

aaa i Agus sliczny mikolajek w podpisie .... to juz akcja mikołajkowa sie zaczyna ??
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 20:58   #460
evuncia
Raczkowanie

Cytat:
witamy

słuszne podejście nie smutkować

Kropka, jak ja uwielbiam twój sposób pisania może zacznij jakieś felietony pisać, co??

Boże..twoja historia jest bardzo pocieszająca dla dziewczyn, któe poroniły , np jak ja... ale już ja bym tutaj nie miała szans...tutaj się tak wczesnych ciąż nie ratuje...
gratuluję ci i trzymam kciuki za rozwiązanie, żeby poszło gładko i najprzyjemniej jak to możliwe

Evunciu.. nie miałam zabiegu to był piąty tydzień, wszystko samo się wyczyściło. ja też myślałam, że mogę po pierwszej miesiączce zacząć, ale położna z jednej strony mówi, że lepiej czekać, a z drugiej , że jeśli zajdęw ciążę w trakcie to " don't worry, go for it!
Martwię się, bo nie mogę tu iść do gina,tu są inne zasady, a jak mi napisałaś o tej cytologii i infekcji to mnie normalnie zmroziło..ja miałam 3 lata temu drugą grupę ( ok, dwójka jest ok) ale to było 3 lata temu! a tutaj nikt mnie do cholernego lekarza nie chce wysłać ( mieszkam w Holandii).. naprzełomie grudnia i stycznia będęw Polsce i wtedy gin..ale tak Ci zazdroszczę że możesz się starać, wszystko lepsze niż to czekanie... Dużo bym dała za wizytę u ginka i rozpoczęcie starań...

a ja mam dziś dziwny ból w krzyżu taki pulsujący i troszkę mnie ciągnie podbrzusze, tak pobolewa...martwię się czy to nie infekcja jakaś ale gdyby tak było to chyba by ją wczoraj na usg zobaczyli czy nie?? a może po tym poronieniu tak mi się owu objawia bo owu tuż tuż chyba...

generalnie mam dziwne humory, raz mi sie wydaje, że wszystko będzie dobrze a potem, że wszystko nie ma sensu...
Nika a nie macie tam jakiejs polskiej kliniki? Ale w sumie juz niedlugo bedziesz w Polsce to porob sobie koniecznie badania, zrob cytologie, ja robie co roku i w ciagu ostatniego roku z I gr zrobila sie III, mam nadzieje ze juz jest ok, przedwczoraj skonczylam brac gynalgin, teraz biore lactovaginal zeby przywrocic prawidlowa flore bakteryjna, mama przyslala mi rowniez takie specjalne plyny do higieny intymnej ktore polecil mi moj ginekolog. Zrob sobie od razu wszystkie badania jakie wykonuje sie w ciazy toksoplazmoza itp. moze sprawdz sobie tez progesteron. Wiesz przynajmniej bedziesz spokojna jak zaczniecie sie znowu starac. Ja mam wlasnie taki plan i jak wszystko bedzie ok to od stycznia bierzemy sie do dziela
Stary 2008-11-19, 21:01   #461
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Agus gdzie Ty to wyszperałas - jeszcze tego nie widziałam ale chyba nie bede klikac ehh tz pomysli ze zwariowałam na maxa ... jak dostaniesz to daj znac czy dobre

syla super szafeczka

aaa i Agus sliczny mikolajek w podpisie .... to juz akcja mikołajkowa sie zaczyna ??
Konczitko kupuj, teraz promocja, są po 2 zł http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271653

Mikołajka mam teraz bo na początku grudnia powinna byc @ wiec odganiam ją teraz, póki jest jeszcze nadzieja że nie przyjdzie

Stary 2008-11-19, 21:05   #462
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
a masz nadzieję na cos? Staracie się już?
oooj nie...dużo za wcześnie...

Cytat:
Nika a nie macie tam jakiejs polskiej kliniki? Ale w sumie juz niedlugo bedziesz w Polsce to porob sobie koniecznie badania, zrob cytologie, ja robie co roku i w ciagu ostatniego roku z I gr zrobila sie III, mam nadzieje ze juz jest ok, przedwczoraj skonczylam brac gynalgin, teraz biore lactovaginal zeby przywrocic prawidlowa flore bakteryjna, mama przyslala mi rowniez takie specjalne plyny do higieny intymnej ktore polecil mi moj ginekolog. Zrob sobie od razu wszystkie badania jakie wykonuje sie w ciazy toksoplazmoza itp. moze sprawdz sobie tez progesteron. Wiesz przynajmniej bedziesz spokojna jak zaczniecie sie znowu starac. Ja mam wlasnie taki plan i jak wszystko bedzie ok to od stycznia bierzemy sie do dziela
badania na krew robiłam tutaj , wyszarpałam je dosłownie ( toxo, różyczka, cytomegalia itp... tylko chlamydii mi nie robili co mi połozna wypomniała wczoraj...) właśnie na cytologii i badaniu gin. mi zależy najbardziej... i zamierzam to zrobić w Polsce...oh jak ja tęsknię do Polski.........

Stary 2008-11-19, 21:11   #463
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczitko kupuj, teraz promocja, są po 2 zł http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271653

Mikołajka mam teraz bo na początku grudnia powinna byc @ wiec odganiam ją teraz, póki jest jeszcze nadzieja że nie przyjdzie
aaa no to wszystko kumam trzymam za mikołaja ...

Nika kiedy wpadasz do Polski ??? kurcze dziwny kraj ze taki trudny dostep do ginow

Ania jak beta? bo chyba gdzies przegapiłam poscik ...

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2008-11-19 o 21:25
Stary 2008-11-19, 21:40   #464
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
oooj nie...dużo za wcześnie...

a kiedy lekarz pozwoił powrócic do starań?
Cytat:

Nika kiedy wpadasz do Polski ??? kurcze dziwny kraj ze taki trudny dostep do ginow

Ani beta tp chyba coś ponad 6 tys
Cytat:
BYŁAM DZISIAJ ODEBRAĆ WYNIKI BETY - 6.029,22 mIU/ml

Ale mam zgagę od dwóch dni, straszną nic mi nie pomaga, nie wiem czy to po tabletkach? Biorę teraz tylko wiesiołek, magnez, acard, castagnus i kwas foliowy.

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2008-11-19 o 21:44
Stary 2008-11-19, 21:44   #465
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:

witajcie dziewczynki
a ja taka zakręcona dzisaij ze pewnie Wam nie napisałam

A więc moja beta: 6.029,22
wg dni po owulce to strasznie wieeelka ... ale co do tygodnia ciąży /od @/ to się zgadza ... 6 tydzień i 2 dzień

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:48   #466
evuncia
Raczkowanie

Dziewczyny mam do Was pytanko odnosnie kwasu foliowego. Jak dlugo go bierzecie? Czy robilyscie jakies przerwy? U mnie w styczniu beda dwa lata, teraz po poronieniu odstawilam bo kupilam witaminy ktore zawieraja kwas foliowy, a biore je 2 x dziennie, wiec gdybym brala go dodatkowo to by bylo za duzo. Pytalam ginekologa czy podczas tak dlugich staran trzeba robic jakies przerwy i on mnie zapewnil ze nie, powiedzial ze kwasu nie da sie przedawkowac bo on sie nie magazynuje. A jak to jest u Was bo wiem ze niektore z Was staraja sie juz dlugo?
Stary 2008-11-19, 21:50   #467
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki

wg dni po owulce to strasznie wieeelka ... ale co do tygodnia ciąży /od @/ to się zgadza ... 6 tydzień i 2 dzień
wszystko slicznie super ))
a mnie brzuch strasznie boli a myslałam ze bedzie milo ehhh [

Agus po tych tabsach to chyba nie powinno nic byc .. ale sie nie znam tak dobrze na tym ...

Edytowane przez Konczita
Czas edycji: 2008-11-19 o 21:53
Stary 2008-11-19, 21:52   #468
Zuziunia
BAN stały

Witam wróciłam z kursu juz mam certyfikat...ale zasypiam wiec wpadłam tylko napisać to co piszę..Dobranoc..zaległoś ci kiedy indziej
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 21:56   #469
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie dziewczynki

Ja tez bym była zakręcona na twoim miejscu.GRATULUJE SERDECZNIE

Ziuziuniu gratuluje certyfikatu. Teraz czekamy na Twoje dzieła.

Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2008-11-19 o 22:06
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 22:00   #470
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Witam wróciłam z kursu juz mam certyfikat...ale zasypiam wiec wpadłam tylko napisać to co piszę..Dobranoc..zaległoś ci kiedy indziej
Zuziu gratuluje
Stary 2008-11-19, 22:13   #471
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Kurcze ale dziwne przy takiej temp @?

Miramej no najbardziej zbliżony jest mój obecny wykres do tego z września jak zaszłam w ciążę, ale niebyło aż takich wahań jak teraz. I temp utrzymywała się na nieco większym poziomie. No zobaczymy co jutro będzie. Szkoda że do jutra jeszcze tyle czasu...
temp rośnie i to się liczy!
śliczny avatorek
Cytat:
Napisane przez Fiona12 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie dziewczyny. Bardzo chciałabym do Was dołączyć. Od roku staramy się z mężem o dziecko, niestety bez skutku. Przeszłam już wiele badań i pomału tracę nadzieje, ale mam nadzieje, że dzięki wam ją odzyskam. Bardzo proszę o przyjecie mnie do waszego grona.
helooo ...
ale się zaszyfrowałaś
Cytat:
witam nowe staraczki
Aga napewno Ci posmakują ... inne są pyszne
A zanim do Ciebie dotrą to akuratnie się przydadzą
ta zgaga to czasem na fasolkę /Gizmiatko z "Planujemy..." miała straszną zgagę i ma 2 krseczki / ... życzę CI tego!
Cytat:

Agus po tych tabsach to chyba nie powinno nic byc .. ale sie nie znam tak dobrze na tym ...
dzięki Konczitko ... a @ niech Cię nie męczy!
Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Ja tez bym była zakręcona na twoim miejscu.GRATULUJE SERDECZNIE
dzięki .... bo ja ostatnio tak jakoś strasznie zakręcona jestem

Zuziu gratuluję!!! Czyli teraz juz mogę wpaść do Ciebie na tipsiki?

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Edytowane przez Ania0104
Czas edycji: 2008-11-19 o 22:14
Stary 2008-11-19, 22:15   #472
anciaahk
kosmitka

Też mi się Agi zgaga skojarzyła ze zgagą Gizmiątka. I fasolką się to zakończyło .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-19, 22:29   #473
evuncia
Raczkowanie

Cytat:
Super ZuziaGratulacje wielkie
Stary 2008-11-19, 22:48   #474
Ania0104
Zakorzenienie

UCIEKAM SPAĆ DZIEWCZYNKI

Niestety sama bo Tż dalej w delegacji .... chociaz nie ... nie sama - Ktoś mi dzisiaj powiedział ze sama już nie będę spała, bo mam fasolkę
dzięki

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2008-11-19, 23:37   #475
Konczita
Zakorzenienie

kolorowej nocki kobitki
Stary 2008-11-20, 00:00   #476
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
To może ogłosimy Mikołajkową akcję - czas chyba zdetronizować Czarodzieja
Ja składam zamówienie na małego Mikołajka
Hej - to był mój pomysł :P

Cytat:
tarasia nio to moze sie nie doczekasz @ oby oby ...
kiedy testowanko?
Chyba w piatek, ale jeżeli nie to w niedzielę (trzymajcie kciuki)

Zuziunia gratulacje dyplomiku!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 07:46   #477
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
witajcie dziewczynki

Śliczna, brawo.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 07:49   #478
olivka_7
Zakorzenienie

Cześć.
U mnie żeby ciekawie temp spadła 36,4

Hmmm ale co ja zauważyłam... looknijcie na linka poniżej, to mój wykres z września- wtedy mi się udało zajść. od 20 dc tak samo się działo. Może więc dziś będzie owu
http://www.wunschkinder.net/forum/za...61260/nummer=3

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-11-20 o 07:52
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 08:22   #479
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Dziewczyny mam do Was pytanko odnosnie kwasu foliowego. Jak dlugo go bierzecie? Czy robilyscie jakies przerwy? U mnie w styczniu beda dwa lata, teraz po poronieniu odstawilam bo kupilam witaminy ktore zawieraja kwas foliowy, a biore je 2 x dziennie, wiec gdybym brala go dodatkowo to by bylo za duzo. Pytalam ginekologa czy podczas tak dlugich staran trzeba robic jakies przerwy i on mnie zapewnil ze nie, powiedzial ze kwasu nie da sie przedawkowac bo on sie nie magazynuje. A jak to jest u Was bo wiem ze niektore z Was staraja sie juz dlugo?
kwas foliowy 15 mg biorę codziennie od prawie półtora roku, lekarz nic nie mówił o przerwie

Cytat:

czyli @ się rozkręciła? mam nadzieję ze nie będzie Ci zbyt męczyc.

Cytat:
gratulacje Zuziu

Cytat:

Aga napewno Ci posmakują ... inne są pyszne
A zanim do Ciebie dotrą to akuratnie się przydadzą
ta zgaga to czasem na fasolkę /Gizmiatko z "Planujemy..." miała straszną zgagę i ma 2 krseczki / ... życzę CI tego!
Anus
Wątpię u mnie dopiero 17 dc.
Mój wykres -> http://www.wunschkinder.net/forum/za...2/userid=63947
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Też mi się Agi zgaga skojarzyła ze zgagą Gizmiątka. I fasolką się to zakończyło .
dzięki dziewczyny ale raczej na pewno nie z tego powodu.
Teraz rano męczy mnie trochę mniej ale cały czas czuję kamień na wysokości mostka i palenie w przełyku

Olivko, a który teraz u Ciebie dc?
Wykresy sa podobne teraz powinien wkrótce byc skok temp

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2008-11-20 o 08:23
Stary 2008-11-20, 08:26   #480
olivka_7
Zakorzenienie

Dziś 22dc.
Aguś śliczny wykresik. Żeby mój chciał taki być.
Chyba jak przy @ pójdę po Gonal to pokażę ten wykres ginowi. Coś jest nie halo że te temperatury tak gonią.

A u Ciebie teraz to już tylko

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości