|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2852 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do pojemnosci, kiedys, np gdy upowalam Pink Sugar myslalam, ze 50 ml tego cuda to i tak nie do zuzycia, ale teraz, gdy juz coraz blizej dna, zaluje ze nie wybralam wtedy setki. Teraz juz tego bledu nie zrobie, bo jak juz mi sie cos naprawde spodoba i jest "moje" to hektolitry jestem w stanie wykonczyc a i tak mi malo. Tylko do kilku zapachow nie wroce, ale w wiekszosci dlatego, ze gdy skoncze juz Amour, to zastapi go pieky, nowy zloty flakon. I tak, razy kilka Z zalem uzywam Glori czy Hypnose Elixir, ale to chyba zrozumiale. Wkoncu nie mam pewnosci, ze jeszcze bedzie okazja do kupna. Cytat:
Sa zapachy, ktore chce poznac, choc wiem, ze pachniec tym nie bede bo to nie moja bajka poprostu. Nawet mimo, ze tak jak juz kiedys pisalam, przykladowe Opium jest cudne, ale tylko na kims. Na mnie nie ma mowy Dlatego, gdy akurat mam okazje, to bez wahania, czesto nawet wyjsc z podziwu nie moge. Tylko bez zabijania sie o taka probke, bo wiem, ze moge spokojnie sobie poczekac.Ostatnio mam faze testowania Lutkow. Borneo - ladne, Daim Blond- mnie osobiscie zauroczylo, ale tylko UbV jest moje. Lutens ma chyba jeszcze jednego takiego slodziaka i z tego co mi wiadomo to nazaywa sie Rahat Loukhoum. Musze potestowac, moze wkoncu jakis Serge zagosci tez u mnie albo dwa Serge![]() [/quote] Cytat:
Trzymaj sie Na pobranie krwi z ranca Euphoria. Wybor idealny, bo udalo mi sie nie zemdlec Swoja droga, w buteleczce zostalo juz tylkotyle, co na dwa- trzy razy... Ale to okropna swiadmosc, gdy jakis zapach umiera na suchoty we wlasnej flaszce Wiedzialam, ze 30stka bedzie za mala, dlatego teraz juz madra o nowe doswiadczenia zainwestuje sobie w setke. Po Nowym Roku
|
|||
|
|
|
#2853 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
U mnie się tylko przewala Pure Poison i próbka La Perla J'aime.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Jakoś tak mam, że nie ciągam flakonów (zwykle kupuję 50-tki lub 100-tki więc ciężkie i do tego mogą się obdrapać ) - jak chcę mieć perfumy przy sobie to przepsikuję trochę do atomka wrzucam w tobołek i zwykle zapominam wyjąć
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Wiadomośc oficjalna:
Dziś pachnę Gucci by Gucci EDP (bardzo dobry wybór, Winter Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-11-20 o 09:29 Powód: przecinek przed Winter |
|
|
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś dla odmiany niezobowiązująco beztroski Brit Red
|
#2858 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A ja się powoli zakochuję w Ambre Sultan,a tu cienki miesiąc z finansami
|
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2860 |
|
Konto usunięte
|
BC na dziś.
|
|
|
|
#2861 |
|
Zadomowienie
|
Ogromne zaległości mam tu, stęskniłam się za Wami
![]() The Police - Roxanne, dżinsy, stanik i Prada. Miłego dnia wszystkim http://www.youtube.com/watch?v=_3kG-7I_Y6k
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
#2862 |
|
Wtajemniczenie
|
Setne podejście do Zagorska i CHYBA muszę go mieć - już mi nawet marchewka nie przeszkadza
|
|
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś jakąś taką jesienną rezygnacją.....Dobrze,że w tle nadzieja na koniec męczącego tygodnia słodko pachnąca LLL.
|
|
|
|
#2864 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim zrezygnowanym, jesiennie zdołowanym, smutnym i chorym... Wczoraj zimowo Youth Dew, dziś dopępkowo Ambre Extreme
|
|
|
|
#2865 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj delikatnie Ogródkiem Nilowym. Nie chciałam sie zasładzać (pomimo, że miałam ochotę) ponieważ liczę że dzisiaj dojedzie do mnie Lolita EDP
. Ostatnio po kilku próbach w perfumerii skusiła mnie na tyle by dokonać zakupu. Wileka zasługa w tym wizażu, i wątku w którym więcej czytam, niż się udzielam. Obiecuję zedytować recnzję na bardziej rzetelną po dłużych testach Loli EDP i nie robić więcej takich głupot
|
|
#2866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pachnę Innocent. Lubię go zimą i latem i nawet jak leje deszcz za oknem jak dziś, a mnie jakieś choróbsko dopada, nie dam się
|
|
|
#2867 |
|
Rozeznanie
|
Rano Becker.eshaya Golden Amber - w końcu znalazłam idealny "dzienny nieinwazyjny" zapach dla siebie
![]() Ivanno wysyłam pokrzepiający uśmiech
Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2008-11-20 o 11:08 |
|
|
|
#2868 |
|
BAN stały
|
Black Cashmere. I w końcu jest znów bardzo mojo. |
|
|
|
#2869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie dzisiaj na nadgarstku sławny paw Nasturcji, czyli Parfum d'Empire, Aziyade. No i gdzie ten paw ja się pytam Ogon skulił pod siebie i uciekł.
|
||
|
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
Just Her Cavalli.
|
|
|
|
#2871 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Porcelanko , załóż na siebie jakąś bluzkę, czy sweterek, za zimno dziś, aby na samym staniku paradować ![]() Stary, dobry Sting, Roxanne to chyba jego najlepszy utwór ![]() Ale na taki zimny dzień, jak dzisiaj, lepszy jest ten pan: http://www.youtube.com/watch?v=AInzVhzOfmI Zawsze, kiedy patrzę na ten teledysk, mam ochotę przysiąść się do tego stolika, zanurzyć usta w szklaneczce Danielsa ( zresztą nie ważne, co on tam pije), a nawet zaciągnąć się raz jego papierosem BonoZmykam, bo zaraz wpadnie tu Gryx i powie, że alkohol to zło i papierosy to też zło A ja nie palę, ale w takim towarzystwie… Pachnę… Wenge
Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2008-11-20 o 12:51 |
|
|
|
|
#2872 |
|
Przyczajenie
|
YSL Paris
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Smok
|
|
|
|
#2874 |
|
Zadomowienie
|
Po sporej przerwie New Haarlem - i
Teraz juz chyba bede nim codziennie pachniec |
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
dzisiaj un the au sahara
|
#2876 |
|
Zadomowienie
|
Chance, ale tylko dlatego ze zachorowalam na Niné
Podobne nie jest. Nino! rze tem :frown: |
|
|
|
#2877 |
|
Zadomowienie
|
Kourosem - na mnie dzisiaj goździk, pieprz, mech i piękne l'artisanowe kadzidło w bazie, jakby żywcem wzięte z Passage d'Enfer.
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
never say no to panda
|
Bright Crystal
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

albo dwa Serge
)