|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja póki co się trzymam...(lekki katar ale taki mam zawsze)..może 16 stopni które utrzymujemy w mieszkaniu działa hartująco ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Zakorzenienie
|
Napewno cienie L'oreal
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | ||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() ![]() Cytat:
Kiedyś zajmowałam się rozporawdzaniem tych perfum ![]() Na studniówkę idę ![]() U mnie też dziś śnieg jakiś leżał na trawie ![]() ![]() Kode-Żarłoku hehehe że mnie ostatnio Sas-Żarłotello ![]() Cytat:
![]() ![]() Myślałam, że dłużej mnie przetrzymaja... a tu nawet 2 tyg. nie było ^^ Za jakieś durne edycje, także Koziołki nie edytujcie postów bo czeka Was tak sroga kara jak moja xD No już jestem, jestem ! xD ![]() Iiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhha aaaaaaaaaaa ![]() Dziewczyny jesteście Kochane, dziękuje za wszelkie kontakty do mnie i że mnie wspierałyście w tym ciężkim dla mnie okresie xD muaa muaa muaaa ![]()
![]() |
#3394 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że już wróciłaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no to była jedna czy dwie edycje, ale całkowicie całego postu... z kilku linijek zrobiło się "edycja" xD Ja też się ciesze! ![]() Oglądałam własnie Cejrowski kontra Frytkowska, ale polewa ![]() ![]()
![]() |
#3396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ wczoraj stwierdził że musimy grzać bo mamy "BUBY" ![]() buby- czytaj szyszki ( szynszyle ![]() All Capricorns are happy ![]() ![]() e tam lato ![]() ![]() kode = wścibski kozioł ![]() Cytat:
![]() nie są to pełne dwa tygodnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że się ciesza bo jak nie to ja znowu uciekam ![]() ![]() Ja wole lato, słońce, plaża... hmmm i na rowerku można pojezdzić i na spacer wyjśc (tak żeby nie marznać) ale w zime są nasze urodziny, niestety ![]() ![]() ![]() Nie wścibski, ale jakiś wszystko wiedzący ^^
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za pamięć - każdej z osobna, również blush, której post mi się jakoś nie dodał
![]() Jesteście zwariowane ![]() ![]() A jeśli chodzi o prezentacje to odbyła się dziś tylko jedna i jakoś poszła ![]() Niestety chyba mnie coś zaczęło rozkładać ![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj z powrotem ![]() Widzę, że ćwiczysz angielski koduś ![]() A tak poza tym to Ty się specjalizujesz chyba jakoś w jakości co? Bo ja dostałam kawałek normy do przetłumaczenia na uczelnię, więc jakbym miała problem z fachowym słownictwem to mogę się do Ciebie zwrócić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Ehem, Puchuś można edytować... ale nie kasować cały post.
Co tu taka cisza dzisiaj? myślałam, że będzie jakaś impreza powitalna.. a tu cisza! ![]() ![]()
#3400 |
Zakorzenienie
|
czesc Sas
![]() No jest postep ![]() Susanno kuruj sie ![]() Kode 16 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |||
Zakorzenienie
|
wścibski wścibski
![]() Cytat:
![]() from time to time ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja pilnuje szyszek więc chwilke jestem ![]() muszę jeszcze na jutro ugotować obiad ![]() ![]() edit: Archi - właśnie miałam pytać co ty tutaj robisz o tej porze ![]() ![]() edit2. szyszki właśnie przewróciły donicę z piaskiem i tarzają się po podłodze ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-19 o 19:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Wyspalam sie juz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Sas witamy po przerwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wróciłam z Katowic. W Katowicach NIC nie kupiłam - załamka. Zmarnowałam tylko czas. Tych cieni, które chciała bratowa już nie produkują dlatego pojechałam do Sephory do Mikołowa i kupiłam jej paletkę różnych odcieni zieleni z Sephory, do tego pędzelek do nakładania cieni też z Sephoty i szal z Camaieu w takim ładnym kolorze ciepłej czerwieni. Zdjecia może jutro bo dziś za późno. A sobie kupiłam eyeliner w żelu Inglota (chodził za mną 3 miesiące) i precyzyjny pędzelek do nakłądania cieni też z Inglota. |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak ja kiedyś byłam na studniówce z eksem to miałam taką kiecuszkę, która była na mnie w biuście przy duża, ale była przyszyta do stanika.. niestety nitki pękły... no i sukienka zjeżdzała ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3405 |
AGA :)
|
Dobry wieczór
![]() Saaas ![]() ![]() ![]() brrr, zimnooooo :/ byłam z tżtem odebrać pierścionek zareczynowy, bo dawaliśmy do zmniejszenia ![]() myslalam też że coś sobie kupie ale nic nie znalazłam :/ wlasciwie niewiele chodziłam po sklepach no ale myslaalm ze jednak coś znajde. eh widocznienie moj czas :/ Mojej przyjaciółce na 100dniowce podczas tanczenia poloneza zusuneła się całkowicie pończocha samonośna, masakra ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja tu wracam a tu takie puchy, załamać się można! czy ja straszę? byłyście bardziej rozgadane jak mnie nie było ![]()
![]() |
#3407 | |
|
Cytat:
![]() z reszta na zdjeciach malo co widać bo jest taki delikatny, no ale dalismy do zmniejszenia bo byl za duzy na palec 'zareczynowy' nosilam wiec na wskazującym. Teraz tez troche luzny, no ale daje rade. w ogole to tż nie chcial powiedziec gdzie kupil i w ogóle, ale dawalismy do zmniejszenia i wyszło że w Yesie bo przeciez musialam isc i zmierzyc teraz rozmiar żeby był dobry. no i przypadkiem zobaczyłam cenę! Ponad tysiąc zł! ![]() jej jak się u mnie rozpadało :/
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
|
Jej, ale tu dziś spokojnie.
Ja już mówię dobranoc ![]() Do juterka ![]() ![]()
![]() |
#3409 | ||
Zakorzenienie
|
Czołem
![]() Zmykam zaraz na uczelnię na kolokwium ![]() A no tak to zupełnie inna sprawa ![]() Jakby co nie omieszkam się zgłosić na PW ![]() ![]() Cytat:
![]() Koniecznie wstaw zdjęcia ![]() Cytat:
![]() U nas dopiero co otworzyli salon Yes i faktycznie mają tam ładną biżuterię ![]() Zmykam, miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam all! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za obie rzeczy zapłaciłam 12zł ![]() ![]() Sas nawet się nie spostrzeżesz kiedy wasz związek będzie taaaki poważny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja z biedą wysępiłam taki za stówkę ![]() powodzenia Puchatko ![]() będę czekać ![]() Dzień dobry ![]() Archi? ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-20 o 07:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem
![]() ![]() Ta reklama z Kate doprowadza mnie do szallllu ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-20 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-20 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojej a ja nie widziałam go i chciałam zobaczyć ![]() Cytat:
Już to widze, Kode... ja nie wierze w krasnoludki ![]() ![]() Fatycznie, po 8 h tez miałabym dość kompa. Ale znowu ja za dnia jestem w szkole :P Wpadłam się przywitać i uciekam do sqlki. A za oknem leje ;( ;( Buuuuziaki Szalone Koziołki ![]()
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Mozzila Firefox
![]() Cytat:
![]() A narzeczeństwo trwało od dezycji o ślubie do ślubu czyli 3/4 miesiące ![]() A wcześniej wogóle o tym nie rozmawialiśmy ![]() edit. Ale Sas Ty masz jeszcze czas ![]() Archi nad czym ciekawym pracujesz? ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-20 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ![]() ![]() Tak w ogóle, to ja prawdopodobnie w czerwcu wyprowadzę się do Wawy... ale to jeszcze nie jest w 100% pewne. Ale i tak już się nie mogę doczekać. Edit: Ok, uciekam do szkoły! ale leje ;( Buuuuuziaki ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-20 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Redaguje wiadomosci
![]() ![]() Nie wyskakuje mi juz Kate ![]() ![]() Musze chwilowo uciekac i sie skupic. ![]() Sas a co bedziesz robic w Warszawie?Studia?Praca? |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zakorzenienie
|
Bry...
![]() ![]() jestem wykonczona... ![]() ![]() pracowałam do 2 w nocy, miliard ludzi było a ja byłam jedyną kelnerką ![]() a przed 8 rano juz byłam z psami ![]() padam Koziołki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oświadczył po 3 latach i w sumie sam zaczął się dopytywac i przebękiwać coś o małżeństwie. Potem powiedział, że jak wychodziłam z pokoju to przymierzał moje pierścionki żeby kupić dobry. I tak kupił trochę za duży i też zmniejszałam. Kode używamy tej samej przeglądarki ![]() ![]() I fajnie u Was wyszło z tym narzeczeństwem i ślubem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.