Koziorożce ! ! :-) - część IV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 15:44   #3451
puchatkowa
Zakorzenienie

Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
puchatuś ja najbardziej lubię te w fioletowym opakowaniu
Aguś, ja tam zielone Ale w nich w środku też są fioletowe kulki

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Stęskniłam się za Wami i wpadłam Was trochę podczytać Dużo pisać nie będę, bo dziś oddawałam krew i mnie łapa boli
Witaj nasza dzielna agniesiu Podziwiam Cię, bo ja to niestety potrafię zemdleć po zwykłym oddaniu krwi do badania, a co dopiero oddać jej więcej

Cytat:
Napisane przez saslycek Pokaż wiadomość
Coś więcej, ok. Chcę przeprowadzić się do Wawy z Tżtem. Mieszkać będziemy w kilka osób. Ja, Tż i znajomi (żeby obniżyć koszty mieszkania). Chcę się uczyć i pracować, kwestia zostaje tylko czy to wszytsko wypali ale mam nadzieje, że tak o lokatorów się nie boje, najpierw trzeba znaleść mieszkanie najchętniej to bym kupiła jakieś, ale nie stać mnie hehe
Bardzo ambitne plany sas A wiesz już jakie studia konkretnie? Jaka uczelnia?

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 15:46   #3452
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Aguś, ja tam zielone Ale w nich w środku też są fioletowe kulki

Witaj nasza dzielna agniesiu Podziwiam Cię, bo ja to niestety potrafię zemdleć po zwykłym oddaniu krwi do badania, a co dopiero oddać jej więcej

Bardzo ambitne plany sas A wiesz już jakie studia konkretnie? Jaka uczelnia?

Właśnie nie wiem xD myślałam, żeby zaocznie studiować hotelarstwo, tylko musze się za uczelnią rozejrzeć...

Chciałabym dziennie, ale wtedy nie wyrabiałabym się z pracą i szkołą, a nie chce żeby mama mnie utrzymywała więc bardziej realne są studia zaoczne

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 15:48   #3453
puchatkowa
Zakorzenienie

Fakt, bo połaczenie studiów dziennych i pracy dla mnie wydaje się być niemożliwe. Ale znam osoby, którym się to jednak udało. Z tym, że wiadomo, że wtedy nie są w stanie obu rzeczy robić na 100%.

Ząbki
Stary 2008-11-20, 16:02   #3454
Ag4
AGA :)

agniesiu brawo ! faktycznie dzielna jesteś
teraz zjedz dużo czekolady

puchatko ja wiem ale jednak bardziej wole fioletowe bo tam sa tez takie rozowe i niebieskie

sas no no super plany trzymam kciuki żeby wypaliło!!

puszku no pracowac i uczyc sie dziennie to cięzko, ale widac moznna - patrz nasz madzik no ale to właśnie wchodzi tylko praca w barze czy np. solarium. Moja przyjaciółka pracuje w solarium właśnie, no ale to sa moze 3-4 godzinnki dziennie i właściwie zarobi tylko na swoje wydatki, także studiowac dziennie i utrzmać się tylko ze swojej pracy to jednak nie tak łatwo :/

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 16:07   #3455
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się nadaję idealnie do tego, bo w dwie minuty jest po wszystkim A widok krwi mi nie przeszkadza

Cytat:
agniesiu brawo ! faktycznie dzielna jesteś
teraz zjedz dużo czekolady
Właśnie się zajadam czekoladą..Dali mi aż 8

Sas cieszę się, że już jesteś Widzę, że masz bardzo konkretne plany na przyszłość Życzę, żebyś zrealizowała wszystkie swoje zamierzenia
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 16:11   #3456
Ag4

agniesiu no Ty już jesteś zawdowiec prawie, więc nic dziwnego że się krwi nie boisz

Aga
Stary 2008-11-20, 16:28   #3457
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, bo połaczenie studiów dziennych i pracy dla mnie wydaje się być niemożliwe. Ale znam osoby, którym się to jednak udało. Z tym, że wiadomo, że wtedy nie są w stanie obu rzeczy robić na 100%.
Niom niestety, mam nadzieje, ze nie będę żałowała mojej decyzji

Cytat:
sas no no super plany trzymam kciuki żeby wypaliło!!
Trzymaj, tylko mocno!
Ale szczerze to boje się tego wszystkiego! serce mi wali mocniej na samą myśl o takich zmianach... a co jeśli coś nie wypali, coś się zepsuje... nie będe mogła dogadywać się z Tż albo innymi lokatorami a co jeśli po prostu nie dam sobie rady cyz nie dostane się na żadne studia? ehh mam dużo obaw

Cytat:
Sas cieszę się, że już jesteś Widzę, że masz bardzo konkretne plany na przyszłość Życzę, żebyś zrealizowała wszystkie swoje zamierzenia
Agniesiu To ja tez poproszę o kciukasy w czerwcu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 16:54   #3458
puchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
puchatko ja wiem ale jednak bardziej wole fioletowe bo tam sa tez takie rozowe i niebieskie
Różowe też są w zielonym pudełku, ale niebieskie

Cytat:
Ja się nadaję idealnie do tego, bo w dwie minuty jest po wszystkim A widok krwi mi nie przeszkadza
Mi niestety wręcz przeciwnie. Dlatego dobrze, że są takie osoby jak Ty

Cytat:
Właśnie się zajadam czekoladą..Dali mi aż 8
Oooo jak fajnie
Ja się właśnie zajadam z TŻtem takimi herbatnikami w czekoladzie - coś jak leibnitz - pycha

Cytat:
Ale szczerze to boje się tego wszystkiego! serce mi wali mocniej na samą myśl o takich zmianach... a co jeśli coś nie wypali, coś się zepsuje... nie będe mogła dogadywać się z Tż albo innymi lokatorami a co jeśli po prostu nie dam sobie rady cyz nie dostane się na żadne studia? ehh mam dużo obaw
sas, nie możesz się na zapas zamartwiać takimi rzeczami bo to można się rzeczywiście nerwicy nabawić Dlatego owszem plany rób, ale postaraj się nie martwić na zapas

Ząbki
Stary 2008-11-20, 17:28   #3459
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:

sas, nie możesz się na zapas zamartwiać takimi rzeczami bo to można się rzeczywiście nerwicy nabawić Dlatego owszem plany rób, ale postaraj się nie martwić na zapas

No dobra to teraz mam inny problem. Chcę iść na studia zaoczne do Warszawy, na kierunek hotelarstwa i nie wiem zupełnie o jakiej uczelni myśleć czym kierować się przy wyborze, czym różnią się studia jedne od drugich to wszystko takie pokręcone

Moniu może Ty coś podpowiesz, jesteś po szkole hotelarskiej. Może sama rozglądałaś się za jakąś uczelnią

Stary 2008-11-20, 18:10   #3460
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
Lepiej fajnie jest być żoną
Lepiej bo zamieszkaliśmy sami
W sumie żadna nowość bo na studiach też mieszkaliśmy sami więc wiedziałam czego się spodziewać
Łii pocieszyłaś mnie To dobrze, że jest dobrze

Cytat:

Ja dziś też nie w nastroju, wszystko do du**, tż mnie wkurzył z samego rana, może nie wkurzył ale przykro mi sie zrobiło, no ale on oczywiscie nie ma pojecia bo 'o co znowu mi chodzi'
Zdrastwuj Aga!
U nas też leje i leje i końca nie widać. Mam nadzieję, że już humorek lepszy. Może przekąś coś słodkiego - na mnie to zawsze działa

Cytat:

Ojj jemu to jeszcze dużoo brakuje ma dopiero 20 lat (w styczniu 21). Więc ani mi ani jemu się nie spieszy
A no to faktycznie młodzi jesteście. Poczułam się staro... ale jak staro poczułby się TŻ gdyby to przeczytał

Cytat:
Trzymaj, tylko mocno!
Jak zaczynasz kolejny, nowy etap w życiu to wiadomo, że ma się obawy. Nie można jednak myśleć pesymistycznie. Znam osoby, które pracują i studiują dziennie i dają radę.

Dziołszki pokazuja geszynki do bratowyj na geburstag (to w gwarze śląskiej)

img_6868.jpg img_6872.jpg

Jejku szalik się tak ładnie układa, że gdyby był jeszcze jeden taki to dla siebie bym kupiła ale ten był ostatni

A to moje skromne zakupki kosmetyczne. Świetny jest ten eyeliner, mogę z czystym sercem polecić.

img_6866.jpg

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 18:18   #3461
puchatkowa
Zakorzenienie

Susanno piękne prezenty
Ale jak się używa takiego eyelinera? Takie co są z aplikatorem jakby, w pisaku to wiem, ale w słoiczku???

Ząbki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 18:30   #3462
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Susanno piękne prezenty
Ale jak się używa takiego eyelinera? Takie co są z aplikatorem jakby, w pisaku to wiem, ale w słoiczku???
Puchatko musisz dokupić pędzelek do kresek. Taki prosty albo zakrzywiony - chyba ten zakrzywiony jest lepszy. Ehh szkoda, że wcześniej kupiłam prosty z Sephory bo w Inglocie mają te zakrzywione

M&M

Staś

Stary 2008-11-20, 18:31   #3463
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Stęskniłam się za Wami i wpadłam Was trochę podczytać Dużo pisać nie będę, bo dziś oddawałam krew i mnie łapa boli
witaj Agniesiu
Ja też jestem honorowym dawcą krwi
chociaż dopiero raz oddawałam pół litra
Boję się igieł a ta była taka duża ale dałam radę

Cytat:
Coś więcej, ok. Chcę przeprowadzić się do Wawy z Tżtem. Mieszkać będziemy w kilka osób. Ja, Tż i znajomi (żeby obniżyć koszty mieszkania). Chcę się uczyć i pracować, kwestia zostaje tylko czy to wszytsko wypali ale mam nadzieje, że tak o lokatorów się nie boje, najpierw trzeba znaleść mieszkanie najchętniej to bym kupiła jakieś, ale nie stać mnie hehe
Sas świetne plany
Nie stresuj się na zapas co ma być to będzie

Cytat:
Oooo jak fajnie
Ja się właśnie zajadam z TŻtem takimi herbatnikami w czekoladzie - coś jak leibnitz - pycha
a ja czekam na TŻ bo pojechał do sklepu i kupi mi moje ulubione ciastko;]

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Susanno Ty staro to co ja mam powiedzieć

Jejku szalik się tak ładnie układa, że gdyby był jeszcze jeden taki to dla siebie bym kupiła ale ten był ostatni

A to moje skromne zakupki kosmetyczne. Świetny jest ten eyeliner, mogę z czystym sercem polecić.

Załącznik 1871263
super kolorówka i szaliczek

ja wpadłam na momencik bo pilnuje szyszek..strasznie szaleją - skaczą po fotelach
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 18:35   #3464
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Łii pocieszyłaś mnie To dobrze, że jest dobrze

Zdrastwuj Aga!
U nas też leje i leje i końca nie widać. Mam nadzieję, że już humorek lepszy. Może przekąś coś słodkiego - na mnie to zawsze działa

A no to faktycznie młodzi jesteście. Poczułam się staro... ale jak staro poczułby się TŻ gdyby to przeczytał

Jak zaczynasz kolejny, nowy etap w życiu to wiadomo, że ma się obawy. Nie można jednak myśleć pesymistycznie. Znam osoby, które pracują i studiują dziennie i dają radę.

Załącznik 1871259 Załącznik 1871260

Załącznik 1871263

Mam nadzieje, że będzie dobrze. Tż mnie zdołował, bo wczoraj przedstawiłam mu ten pomysł z Warszawą i był pozytywnie nastawiony... a dziś mi powiedział że on tego nie brał na poważnie zdenerwowałam się strasznie.

A geburstag to z niemieckiego urodziny, jak dobrze pamiętam

Super są te cienie! ja też takie chce! i ten eyeliner!

Stary 2008-11-20, 18:42   #3465
CzarnyElf
Zakorzenienie

Architekt-u mnie najlepiej na sen sprawdza sie dluuuuugi sex i meczace sprzatanie calego domu ale takie bardzo szcegolowe-sprobuj u mnie dziala
Chcialabym Twoj przepis na morska zupe-podaj jak bedziesz maila chwilke czasu

Madziaczek-ja tez lubie gorace kapiele-ostanio robilam z dodatkeim olejku z arniki-pomaga na zmeczone miesnie

Sussana -jak zwykle fajne zakupy-lubie Twoj styl

Sas-ja tez uwielbiam latoA Wawa to moje ulubione miasto w Polsce -zycze zeby wszystko Ci sie tam ulozylo jak zaplanowalas

Ag4-gratulacje z powodu pierscionka zareczynowego.Ja swoj wybralam przez neta-tz mi przyslal zdjecia le nie pokazal cen-spryciarz.zareczyny mielismy w Wawie na Starowce 14 lutego

Monia1986-widze ze u Ciebie taka sama pogoda jak u mnie-najlepiej bym poszla spac az do kwietnia

Kodeina-Twoje szyszki pewnei wygladaly zabojczoUrwisy

Ja dowiedzialam sie ze ide na pokaz mody w niedziele-kolezanka znalazla mi zastepstwo
Pozatym dowiedzialam sie ze bede odpowiedzialna za wyplaty lekarzy i pielegniarek-mam wprowadzac do komputera dane z tym zwiazane-troche sie boje odpowiedzialnosci ale mam czas do konca grudnia na przeszkolenie sie dokladne.dali mi prace ktorej nikt nie chce robic w weekendy ale ciesze sie bo zawse nowe doswiadczenie sie przyda

Pozdrawiam wszystkie Kozly

Edytowane przez CzarnyElf
Czas edycji: 2008-11-20 o 18:43
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 18:56   #3466
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Architekt-u mnie najlepiej na sen sprawdza sie dluuuuugi sex i meczace sprzatanie calego domu ale takie bardzo szcegolowe-sprobuj u mnie dziala
Chcialabym Twoj przepis na morska zupe-podaj jak bedziesz maila chwilke czasu

Madziaczek-ja tez lubie gorace kapiele-ostanio robilam z dodatkeim olejku z arniki-pomaga na zmeczone miesnie

Sussana -jak zwykle fajne zakupy-lubie Twoj styl

Sas-ja tez uwielbiam latoA Wawa to moje ulubione miasto w Polsce -zycze zeby wszystko Ci sie tam ulozylo jak zaplanowalas

Ag4-gratulacje z powodu pierscionka zareczynowego.Ja swoj wybralam przez neta-tz mi przyslal zdjecia le nie pokazal cen-spryciarz.zareczyny mielismy w Wawie na Starowce 14 lutego

Monia1986-widze ze u Ciebie taka sama pogoda jak u mnie-najlepiej bym poszla spac az do kwietnia

Kodeina-Twoje szyszki pewnei wygladaly zabojczoUrwisy

Ja dowiedzialam sie ze ide na pokaz mody w niedziele-kolezanka znalazla mi zastepstwo
Pozatym dowiedzialam sie ze bede odpowiedzialna za wyplaty lekarzy i pielegniarek-mam wprowadzac do komputera dane z tym zwiazane-troche sie boje odpowiedzialnosci ale mam czas do konca grudnia na przeszkolenie sie dokladne.dali mi prace ktorej nikt nie chce robic w weekendy ale ciesze sie bo zawse nowe doswiadczenie sie przyda

Pozdrawiam wszystkie Kozly

Fajny sposob na udany sen

Chciałabym żeby się udało

Ale romantycznie 14 luty na starówce mmmm zazdroszczę!

Zazdroszczę tez pokazu mody! w Usa to musza byc przeżycia!

Stary 2008-11-20, 19:06   #3467
architekt80
Zakorzenienie

sex nie dziala ,juz sprawdzalam,ide dzis z ta bezsennoscia do lekarza bo mam dosc.

Wczoraj mialam krwotok z nosa i mysle ze to z wyczerpania.

Najgorsze ze musze dzis zrobic milion rzeczy na ktore nie mam sily.W zwiazku z tym wszystkim mam dola.

Sas wszystko sie uda

architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 19:16   #3468
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez architekt80 Pokaż wiadomość
sex nie dziala ,juz sprawdzalam,ide dzis z ta bezsennoscia do lekarza bo mam dosc.

Najgorsze ze musze dzis zrobic milion rzeczy na ktore nie mam sily.W zwiazku z tym wszystkim mam dola.

Sas wszystko sie uda
Ojj biedna może odłóż te milion rzeczy na jutro albo inny termin... "co się odwlecze to nie uciecze" tak mawiał mój Tatuś

Ja już nie mam słów, nie wiem czy się uda. Zaczynam wątpić we wszystkoo. To wszystko jest takie GŁUPIE!

Stary 2008-11-20, 19:49   #3469
puchatkowa
Zakorzenienie

archi, bardzo dobrze, że w końcu zdecydowałaś się iść do lekarza. Że też wcześniej nie wpadłam na to by Cię pogonić do niego

Elfiku jesteście małżeństwem czy narzeczeństwem z TŻtem

Mi się strasznie nic nie chce - czekam tylko na Desperatki i idę nyny

Ząbki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 19:54   #3470
CzarnyElf
Zakorzenienie

Archi-no to zycze udanej wizyty u lekarza moze cos zaradzi na te problemy

Sas-wiesz co, niby moze tu sie wiecej dzieje ale jestem tu strasznie samotna bo tesknie za rodzina-nie mam tu zadnych kolezanek-wszedzie sama chodze albo z TzA Tobie napewno uda sie w Wawie na poczatku bedzie moze ciezko ale sie uda

Puchatkowa-jestesmy malzenstwem od 6 lat
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 20:06   #3471
kodeina
Zakorzenienie

Archi krwotok z nosa biedactwo. dobrze że idziesz do lekarza.

Kozły mi się też nic nie chce
SZyszki mnie wykończyły, Puśka obczaiła że jak wyskoczy na wysokość ponad metr to przeskoczy karton którym jest zasłonięte wyjście z pokoju no i cały czas musiałam ją odpędzać bo kombinowała strasznie. A maks znowu kombinował jak z nią się "popieścić" bedą młode na 100%

Czekam na Hausa, TŻ-ta i pójdę spać

Edytowane przez kodeina
Czas edycji: 2008-11-20 o 20:18
Stary 2008-11-20, 20:14   #3472
puchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Puchatkowa-jestesmy malzenstwem od 6 lat
To całkiem spory staż macie

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
Kozły mi się też nic nie chce
SZyszki mnie wykończyły, Puśka obcziła że jak wyskoczy na wysokość ponad metr to przeskoczy karton którym jest zasłonięte wyjście z pokoju no i cały czas musiałam ją odpędzać bo kombinowała strasznie. A maks znowu kombinował jak z nią się "popieścić" bedą młode na 100%
Sprytne zwierzaczki

Ja się żegnam, dobranoc

Ząbki
Stary 2008-11-20, 20:27   #3473
Allicja
Wtajemniczenie

wpadłam sie zameldowac
Allicja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-20, 21:06   #3474
Ag4

Cytat:
No dobra to teraz mam inny problem. Chcę iść na studia zaoczne do Warszawy, na kierunek hotelarstwa i nie wiem zupełnie o jakiej uczelni myśleć czym kierować się przy wyborze, czym różnią się studia jedne od drugich to wszystko takie pokręcone
Może spróbuj znaleźć forum danej uczelni? Tam mogłabyś zapytać.
Albo spróbuj namierzyć kogoś studiującego tam i podpytać.

Cytat:

Wszystko slicze! bratowa napewno będzie zadowlona !

Cytat:
o to samo chciałam zapytać.
ja nie użuwam takich sprzętów bo nie umiem rysowac kresek:/ a tak bym chciała..

Cytat:
Puchatko musisz dokupić pędzelek do kresek. Taki prosty albo zakrzywiony - chyba ten zakrzywiony jest lepszy. Ehh szkoda, że wcześniej kupiłam prosty z Sephory bo w Inglocie mają te zakrzywione
i jeszcze sa różne pędzelki do tego teraz to całkiem czuję się opóźniona.

Susanko zazdroszcze umięjętności może Tobie wydaje się to natrualne ale niestety nie każda kobieta umie się ładnie umalować.
Powinnyśmy mieć to wrodzone! o!

Cytat:

Superr
Będziesz mogła zrobić jakieś zdjęcia i nam pokazać? było by swietnie

Twoje zaręczyny były bardzo romantyczne

Cytat:
ide dzis z ta bezsennoscia do lekarza bo mam dosc.

Agatuś
dobrze że idziesz do lekarza!
Porób też wszystkie podstawowe wyniki. i koniecznie daj znać co ci powiedział

SZyszki mnie wykończyły, Puśka obczaiła że jak wyskoczy na wysokość ponad metr to przeskoczy karton którym jest zasłonięte wyjście z pokoju no i cały czas musiałam ją odpędzać bo kombinowała strasznie. A maks znowu kombinował jak z nią się "popieścić" bedą młode na 100%

Czekam na Hausa, TŻ-ta i pójdę spać[/quote]

padłam poprostu! mistrzowski opis harców szyszek

też oglądam hausa

btw, koduś, podchwyciłam dziś Twój sposób nauki. Też będę słuchać z tym że kodeksu prawa rodzinnego Nagrałam się dziś i jutro po drodze na uczelnie bede sluchac

Cytat:
]

Ja się żegnam, dobranoc

dobranoc puchatuś
Cytat:
Napisane przez Allicja Pokaż wiadomość
wpadłam sie zameldowac
Hej Alli Jak się czujesz?

Aga
Stary 2008-11-20, 21:11   #3475
architekt80
Zakorzenienie

Witaj Alicjo jak maluch?

Dzieki za mile slowa,zdam relacje co mi lekarz powiedzialmam nadzieje ze cos przepisze. Choc cos czarno to widze

Susanno fajne prezenty i ten Inglot, a myslicie juz o prezentach swiatecznych

Spijcie dobrze

Zalatwilismy akademik mojemu bratu strasznie mily jest ten profesor.

Bylam u lekarza i mam jakies leki na sen

Wow Elfie jaki Wy macie staz choc po sobie widze ze to mija mnie sie ciagle wydaje ze slub wzielam wczoraj a nie 3 lata temu.

Sas nie martw sie nic, moze faktycznie lepsze beda zaoczne jak chcesz duzo pracowac ale na dziennych tez sie da na poczatku zazwyczaj jest ciezko a potem samo sie uklada. I jak mozesz to zloz papiery w pare miejsc, raz ze na wszelki wypadek a dwa ze moze stwierdzisz ze np wolisz geografie od turystyki. Albo bedziesz chciala studiowac dwa kierunki. Pozatym na dziennych mozna miec stypendium naukowe (nie wiem czy na zaoczych tez)i wtedy nie musialabys tak duzo pracowac Dasz rade!!!!I super ze w Warszawie.

Edytowane przez architekt80
Czas edycji: 2008-11-21 o 04:40
architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 06:36   #3476
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:

Matko Archi czym prędzej leć do lekarza!! Nie ma na co czekać!! To brzmi naprawdę groźnie

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa odnośnie zakupów, w niedzielę przekonam się czy prezent się spodobał. Oby tak

Oczywiście myślę już o świątecznych prezentach... robię listę pomysłów, potem będę dopasowywać co dla kogo

A dziś po pracy wykłady :/ jutro na 10 do promotora :/
Witam i miłego dnia życzę!

M&M

Staś

Stary 2008-11-21, 07:24   #3477
kodeina
Zakorzenienie

melduję się i żucam w wir pracy
Stary 2008-11-21, 07:54   #3478
puchatkowa
Zakorzenienie

Cześć wszsystkim

archi, super, że Twój brat będzie mieszkał tak bliziutko

Co do prezentów to coś tam sobie myślę powoli, zwłaszcza chodząc po sklepach Największy problem mam zawsze z TŻtem, bo w zasadzie wszystko już ma, a to czego nie ma(nie miał) zdążyłam już mu kupić przez ten czas bycia razem
A jakby tak podsumować, że na każde święto powinnam mu coś kupić to w grudniu ma ich trzy - urodziny, mikołajki no i Boże Narodzenie
Także naprawdę muszę poważnie pomyśleć już nad prezentami

Miłego dnia pracusie

Ząbki
Stary 2008-11-21, 08:07   #3479
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:

Zalatwilismy akademik mojemu bratu strasznie mily jest ten profesor.

Sas nie martw sie nic, moze faktycznie lepsze beda zaoczne jak chcesz duzo pracowac ale na dziennych tez sie da na poczatku zazwyczaj jest ciezko a potem samo sie uklada. I jak mozesz to zloz papiery w pare miejsc, raz ze na wszelki wypadek a dwa ze moze stwierdzisz ze np wolisz geografie od turystyki. Albo bedziesz chciala studiowac dwa kierunki. Pozatym na dziennych mozna miec stypendium naukowe (nie wiem czy na zaoczych tez)i wtedy nie musialabys tak duzo pracowac Dasz rade!!!!I super ze w Warszawie.
To super

Jeśli co kolwiek w ogóle wypali od wczoraj jestem załamana? może martwie się na zapas, ale taka jestem wszystko jest nie tak jak chciałam żeby było strasznie boje się tej wyprowadzki ale jednocześnie bardzo jej chce

Poczytam o tych studiach, w sumie do czerwca jest dużo czasu... ale ehhh to wszystko nie miało tak wyglądać, jak prawdopodobnie wyglądać będzie

Dzień Dobry Koziołki dziś mam dzień smucenia i smęcenia i wszystkiego w tym kierunku i zmykam się szykować do szkoły....

Zajrzałam w kalendarz i na naszym forum 14 stycznia urodziny ma ponad 300 osób... w tym 30 osób w moim wieku :O strasznie dużo :O

Edytowane przez saslycek
Czas edycji: 2008-11-21 o 08:11
Stary 2008-11-21, 08:08   #3480
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:

Co do prezentów to coś tam sobie myślę powoli, zwłaszcza chodząc po sklepach Największy problem mam zawsze z TŻtem, bo w zasadzie wszystko już ma, a to czego nie ma(nie miał) zdążyłam już mu kupić przez ten czas bycia razem
A jakby tak podsumować, że na każde święto powinnam mu coś kupić to w grudniu ma ich trzy - urodziny, mikołajki no i Boże Narodzenie
Także naprawdę muszę poważnie pomyśleć już nad prezentami

Miłego dnia pracusie
No właśnie mam ten sam problem:/ przez 4 lata bycia razem powoli kończą mi się pomysły Ale on ma Puchatku tak samo przekichane jak Ty bo przecież też mam urodziny w grudniu

M&M

Staś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości