|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Aguś, ja tam zielone
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie wiem xD myślałam, żeby zaocznie studiować hotelarstwo, tylko musze się za uczelnią rozejrzeć... Chciałabym dziennie, ale wtedy nie wyrabiałabym się z pracą i szkołą, a nie chce żeby mama mnie utrzymywała więc bardziej realne są studia zaoczne ![]()
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Fakt, bo połaczenie studiów dziennych i pracy dla mnie wydaje się być niemożliwe. Ale znam osoby, którym się to jednak udało. Z tym, że wiadomo, że wtedy nie są w stanie obu rzeczy robić na 100%.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
AGA :)
|
agniesiu brawo ! faktycznie dzielna jesteś
![]() ![]() teraz zjedz dużo czekolady ![]() puchatko ja wiem ![]() ![]() ![]() sas no no super plany ![]() ![]() puszku no pracowac i uczyc sie dziennie to cięzko, ale widac moznna - patrz nasz madzik ![]() ![]()
![]() |
#3455 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie się zajadam czekoladą..Dali mi aż 8 ![]() Sas cieszę się, że już jesteś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3456 |
|
agniesiu no Ty już jesteś zawdowiec prawie, więc nic dziwnego że się krwi nie boisz
![]() ![]()
![]() |
#3457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj, tylko mocno! Ale szczerze to boje się tego wszystkiego! serce mi wali mocniej na samą myśl o takich zmianach... a co jeśli coś nie wypali, coś się zepsuje... nie będe mogła dogadywać się z Tż albo innymi lokatorami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3458 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oooo jak fajnie ![]() Ja się właśnie zajadam z TŻtem takimi herbatnikami w czekoladzie - coś jak leibnitz - pycha ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra to teraz mam inny problem. Chcę iść na studia zaoczne do Warszawy, na kierunek hotelarstwa i nie wiem zupełnie o jakiej uczelni myśleć ![]() ![]() ![]() Moniu może Ty coś podpowiesz, jesteś po szkole hotelarskiej. Może sama rozglądałaś się za jakąś uczelnią ![]()
![]() |
#3460 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas też leje i leje i końca nie widać. Mam nadzieję, że już humorek lepszy. Może przekąś coś słodkiego - na mnie to zawsze działa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziołszki pokazuja geszynki do bratowyj na geburstag (to w gwarze śląskiej) ![]() img_6868.jpg img_6872.jpg Jejku szalik się tak ładnie układa, że gdyby był jeszcze jeden taki to dla siebie bym kupiła ale ten był ostatni ![]() A to moje skromne zakupki kosmetyczne. Świetny jest ten eyeliner, mogę z czystym sercem polecić. img_6866.jpg |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Susanno piękne prezenty
![]() Ale jak się używa takiego eyelinera? Takie co są z aplikatorem jakby, w pisaku to wiem, ale w słoiczku??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem honorowym dawcą krwi ![]() chociaż dopiero raz oddawałam pół litra ![]() Boję się igieł a ta była taka duża ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie stresuj się na zapas ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja wpadłam na momencik bo pilnuje szyszek..strasznie szaleją - skaczą po fotelach ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że będzie dobrze. Tż mnie zdołował, bo wczoraj przedstawiłam mu ten pomysł z Warszawą i był pozytywnie nastawiony... a dziś mi powiedział że on tego nie brał na poważnie ![]() A geburstag to z niemieckiego urodziny, jak dobrze pamiętam ![]() Super są te cienie! ja też takie chce! i ten eyeliner!
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Architekt-u mnie najlepiej na sen sprawdza sie dluuuuugi sex i meczace sprzatanie calego domu ale takie bardzo szcegolowe-sprobuj u mnie dziala
![]() Chcialabym Twoj przepis na morska zupe-podaj jak bedziesz maila chwilke czasu ![]() Madziaczek-ja tez lubie gorace kapiele-ostanio robilam z dodatkeim olejku z arniki-pomaga na zmeczone miesnie ![]() Sussana -jak zwykle fajne zakupy-lubie Twoj styl ![]() Sas-ja tez uwielbiam lato ![]() ![]() Ag4-gratulacje z powodu pierscionka zareczynowego.Ja swoj wybralam przez neta-tz mi przyslal zdjecia le nie pokazal cen-spryciarz.zareczyny mielismy w Wawie na Starowce 14 lutego ![]() Monia1986-widze ze u Ciebie taka sama pogoda jak u mnie-najlepiej bym poszla spac az do kwietnia ![]() Kodeina-Twoje szyszki pewnei wygladaly zabojczo ![]() ![]() Ja dowiedzialam sie ze ide na pokaz mody w niedziele-kolezanka znalazla mi zastepstwo ![]() Pozatym dowiedzialam sie ze bede odpowiedzialna za wyplaty lekarzy i pielegniarek-mam wprowadzac do komputera dane z tym zwiazane-troche sie boje odpowiedzialnosci ale mam czas do konca grudnia na przeszkolenie sie dokladne.dali mi prace ktorej nikt nie chce robic w weekendy ale ciesze sie bo zawse nowe doswiadczenie sie przyda ![]() Pozdrawiam wszystkie Kozly ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-11-20 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny sposob na udany sen ![]() ![]() Chciałabym żeby się udało ![]() Ale romantycznie ![]() ![]() Zazdroszczę tez pokazu mody! w Usa to musza byc przeżycia!
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj mialam krwotok z nosa i mysle ze to z wyczerpania. Najgorsze ze musze dzis zrobic milion rzeczy na ktore nie mam sily.W zwiazku z tym wszystkim mam dola. ![]() Sas wszystko sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już nie mam słów, nie wiem czy się uda. Zaczynam wątpić we wszystkoo. To wszystko jest takie GŁUPIE! ![]()
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
archi, bardzo dobrze, że w końcu zdecydowałaś się iść do lekarza. Że też wcześniej nie wpadłam na to by Cię pogonić do niego
![]() ![]() Elfiku jesteście małżeństwem czy narzeczeństwem z TŻtem ![]() Mi się strasznie nic nie chce - czekam tylko na Desperatki i idę nyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
Archi-no to zycze udanej wizyty u lekarza moze cos zaradzi na te problemy
![]() Sas-wiesz co, niby moze tu sie wiecej dzieje ale jestem tu strasznie samotna bo tesknie za rodzina-nie mam tu zadnych kolezanek-wszedzie sama chodze albo z Tz ![]() ![]() Puchatkowa-jestesmy malzenstwem od 6 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
Archi krwotok z nosa
![]() Kozły mi się też nic nie chce ![]() SZyszki mnie wykończyły, Puśka obczaiła że jak wyskoczy na wysokość ponad metr to przeskoczy karton którym jest zasłonięte wyjście z pokoju ![]() ![]() ![]() Czekam na Hausa, TŻ-ta i pójdę spać ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-20 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
Zakorzenienie
|
To całkiem spory staż macie
![]() Cytat:
![]() Ja się żegnam, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Wtajemniczenie
|
wpadłam sie zameldowac
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | ||||||
|
Cytat:
Albo spróbuj namierzyć kogoś studiującego tam i podpytać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie użuwam takich sprzętów bo nie umiem rysowac kresek:/ a tak bym chciała.. Cytat:
![]() Susanko zazdroszcze umięjętności ![]() Powinnyśmy mieć to wrodzone! o! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Będziesz mogła zrobić jakieś zdjęcia i nam pokazać? ![]() ![]() Twoje zaręczyny były bardzo romantyczne ![]() Cytat:
Agatuś ![]() dobrze że idziesz do lekarza! Porób też wszystkie podstawowe wyniki. i koniecznie daj znać co ci powiedział ![]() SZyszki mnie wykończyły, Puśka obczaiła że jak wyskoczy na wysokość ponad metr to przeskoczy karton którym jest zasłonięte wyjście z pokoju no i cały czas musiałam ją odpędzać bo kombinowała strasznie. A maks znowu kombinował jak z nią się "popieścić" bedą młode na 100% Czekam na Hausa, TŻ-ta i pójdę spać[/quote] ![]() ![]() ![]() też oglądam hausa ![]() btw, koduś, podchwyciłam dziś Twój sposób nauki. Też będę słuchać ![]() ![]() ![]() dobranoc puchatuś ![]() Hej Alli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
Witaj Alicjo
![]() Dzieki za mile slowa,zdam relacje co mi lekarz powiedzial ![]() ![]() Susanno fajne prezenty i ten Inglot, a myslicie juz o prezentach swiatecznych ![]() Spijcie dobrze ![]() Zalatwilismy akademik mojemu bratu ![]() ![]() ![]() Bylam u lekarza i mam jakies leki na sen ![]() Wow Elfie jaki Wy macie staz ![]() ![]() Sas nie martw sie nic, moze faktycznie lepsze beda zaoczne jak chcesz duzo pracowac ale na dziennych tez sie da ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-21 o 04:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny dziękuję za miłe słowa odnośnie zakupów, w niedzielę przekonam się czy prezent się spodobał. Oby tak ![]() Oczywiście myślę już o świątecznych prezentach... robię listę pomysłów, potem będę dopasowywać co dla kogo ![]() A dziś po pracy wykłady :/ jutro na 10 do promotora :/ Witam i miłego dnia życzę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
melduję się i żucam w wir pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszsystkim
![]() archi, super, że Twój brat będzie mieszkał tak bliziutko ![]() Co do prezentów to coś tam sobie myślę powoli, zwłaszcza chodząc po sklepach ![]() ![]() A jakby tak podsumować, że na każde święto powinnam mu coś kupić to w grudniu ma ich trzy - urodziny, mikołajki no i Boże Narodzenie ![]() Także naprawdę muszę poważnie pomyśleć już nad prezentami ![]() ![]() Miłego dnia pracusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli co kolwiek w ogóle wypali ![]() ![]() ![]() ![]() Poczytam o tych studiach, w sumie do czerwca jest dużo czasu... ale ehhh to wszystko nie miało tak wyglądać, jak prawdopodobnie wyglądać będzie ![]() Dzień Dobry Koziołki ![]() ![]() Zajrzałam w kalendarz i na naszym forum 14 stycznia urodziny ma ponad 300 osób... w tym 30 osób w moim wieku :O strasznie dużo :O
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-21 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.