|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Aguś, ja tam zielone
Ale w nich w środku też są fioletowe kulki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wiesz już jakie studia konkretnie? Jaka uczelnia?
|
||
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie wiem xD myślałam, żeby zaocznie studiować hotelarstwo, tylko musze się za uczelnią rozejrzeć... Chciałabym dziennie, ale wtedy nie wyrabiałabym się z pracą i szkołą, a nie chce żeby mama mnie utrzymywała więc bardziej realne są studia zaoczne
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, bo połaczenie studiów dziennych i pracy dla mnie wydaje się być niemożliwe. Ale znam osoby, którym się to jednak udało. Z tym, że wiadomo, że wtedy nie są w stanie obu rzeczy robić na 100%.
|
|
|
|
#3454 |
|
AGA :)
|
agniesiu brawo ! faktycznie dzielna jesteś
![]() teraz zjedz dużo czekolady puchatko ja wiem ale jednak bardziej wole fioletowe bo tam sa tez takie rozowe i niebieskie sas no no super plany puszku no pracowac i uczyc sie dziennie to cięzko, ale widac moznna - patrz nasz madzik no ale to właśnie wchodzi tylko praca w barze czy np. solarium. Moja przyjaciółka pracuje w solarium właśnie, no ale to sa moze 3-4 godzinnki dziennie i właściwie zarobi tylko na swoje wydatki, także studiowac dziennie i utrzmać się tylko ze swojej pracy to jednak nie tak łatwo :/
|
|
#3455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A widok krwi mi nie przeszkadza Właśnie się zajadam czekoladą..Dali mi aż 8 ![]() Sas cieszę się, że już jesteś
|
|
#3456 |
|
|
agniesiu no Ty już jesteś zawdowiec prawie, więc nic dziwnego że się krwi nie boisz
|
|
#3457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj, tylko mocno! Ale szczerze to boje się tego wszystkiego! serce mi wali mocniej na samą myśl o takich zmianach... a co jeśli coś nie wypali, coś się zepsuje... nie będe mogła dogadywać się z Tż albo innymi lokatorami a co jeśli po prostu nie dam sobie rady cyz nie dostane się na żadne studia? ehh mam dużo obaw ![]() Cytat:
To ja tez poproszę o kciukasy w czerwcu
|
|
#3458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oooo jak fajnie Ja się właśnie zajadam z TŻtem takimi herbatnikami w czekoladzie - coś jak leibnitz - pycha ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra to teraz mam inny problem. Chcę iść na studia zaoczne do Warszawy, na kierunek hotelarstwa i nie wiem zupełnie o jakiej uczelni myśleć czym kierować się przy wyborze, czym różnią się studia jedne od drugich to wszystko takie pokręcone ![]() Moniu może Ty coś podpowiesz, jesteś po szkole hotelarskiej. Może sama rozglądałaś się za jakąś uczelnią
|
|
#3460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze, że jest dobrze ![]() Cytat:
U nas też leje i leje i końca nie widać. Mam nadzieję, że już humorek lepszy. Może przekąś coś słodkiego - na mnie to zawsze działa Cytat:
![]() Cytat:
Dziołszki pokazuja geszynki do bratowyj na geburstag (to w gwarze śląskiej) ![]() img_6868.jpg img_6872.jpg Jejku szalik się tak ładnie układa, że gdyby był jeszcze jeden taki to dla siebie bym kupiła ale ten był ostatni ![]() A to moje skromne zakupki kosmetyczne. Świetny jest ten eyeliner, mogę z czystym sercem polecić. img_6866.jpg |
||||
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Susanno piękne prezenty
Ale jak się używa takiego eyelinera? Takie co są z aplikatorem jakby, w pisaku to wiem, ale w słoiczku???
|
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3463 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem honorowym dawcą krwi ![]() chociaż dopiero raz oddawałam pół litra ![]() Boję się igieł a ta była taka duża ale dałam radę![]() Cytat:
Nie stresuj się na zapas co ma być to będzie![]() Cytat:
Cytat:
ja wpadłam na momencik bo pilnuje szyszek..strasznie szaleją - skaczą po fotelach ![]()
|
||||
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że będzie dobrze. Tż mnie zdołował, bo wczoraj przedstawiłam mu ten pomysł z Warszawą i był pozytywnie nastawiony... a dziś mi powiedział że on tego nie brał na poważnie zdenerwowałam się strasznie. A geburstag to z niemieckiego urodziny, jak dobrze pamiętam ![]() Super są te cienie! ja też takie chce! i ten eyeliner!
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Architekt-u mnie najlepiej na sen sprawdza sie dluuuuugi sex i meczace sprzatanie calego domu ale takie bardzo szcegolowe-sprobuj u mnie dziala
![]() Chcialabym Twoj przepis na morska zupe-podaj jak bedziesz maila chwilke czasu ![]() Madziaczek-ja tez lubie gorace kapiele-ostanio robilam z dodatkeim olejku z arniki-pomaga na zmeczone miesnie ![]() Sussana -jak zwykle fajne zakupy-lubie Twoj styl ![]() Sas-ja tez uwielbiam lato A Wawa to moje ulubione miasto w Polsce -zycze zeby wszystko Ci sie tam ulozylo jak zaplanowalas![]() Ag4-gratulacje z powodu pierscionka zareczynowego.Ja swoj wybralam przez neta-tz mi przyslal zdjecia le nie pokazal cen-spryciarz.zareczyny mielismy w Wawie na Starowce 14 lutego ![]() Monia1986-widze ze u Ciebie taka sama pogoda jak u mnie-najlepiej bym poszla spac az do kwietnia ![]() Kodeina-Twoje szyszki pewnei wygladaly zabojczo Urwisy![]() Ja dowiedzialam sie ze ide na pokaz mody w niedziele-kolezanka znalazla mi zastepstwo Pozatym dowiedzialam sie ze bede odpowiedzialna za wyplaty lekarzy i pielegniarek-mam wprowadzac do komputera dane z tym zwiazane-troche sie boje odpowiedzialnosci ale mam czas do konca grudnia na przeszkolenie sie dokladne.dali mi prace ktorej nikt nie chce robic w weekendy ale ciesze sie bo zawse nowe doswiadczenie sie przyda ![]() Pozdrawiam wszystkie Kozly
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-11-20 o 19:43 |
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny sposob na udany sen Chciałabym żeby się udało Ale romantycznie 14 luty na starówce mmmm zazdroszczę! Zazdroszczę tez pokazu mody! w Usa to musza byc przeżycia!
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
sex nie dziala ,juz sprawdzalam,ide dzis z ta bezsennoscia do lekarza bo mam dosc.Wczoraj mialam krwotok z nosa i mysle ze to z wyczerpania. Najgorsze ze musze dzis zrobic milion rzeczy na ktore nie mam sily.W zwiazku z tym wszystkim mam dola. ![]() Sas wszystko sie uda
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może odłóż te milion rzeczy na jutro albo inny termin... "co się odwlecze to nie uciecze" tak mawiał mój Tatuś ![]() Ja już nie mam słów, nie wiem czy się uda. Zaczynam wątpić we wszystkoo. To wszystko jest takie GŁUPIE!
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
archi, bardzo dobrze, że w końcu zdecydowałaś się iść do lekarza. Że też wcześniej nie wpadłam na to by Cię pogonić do niego
![]() Elfiku jesteście małżeństwem czy narzeczeństwem z TŻtem ![]() Mi się strasznie nic nie chce - czekam tylko na Desperatki i idę nyny
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Archi-no to zycze udanej wizyty u lekarza moze cos zaradzi na te problemy
Sas-wiesz co, niby moze tu sie wiecej dzieje ale jestem tu strasznie samotna bo tesknie za rodzina-nie mam tu zadnych kolezanek-wszedzie sama chodze albo z Tz Puchatkowa-jestesmy malzenstwem od 6 lat
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Archi krwotok z nosa
biedactwo. dobrze że idziesz do lekarza.Kozły mi się też nic nie chce ![]() SZyszki mnie wykończyły, Puśka obczaiła że jak wyskoczy na wysokość ponad metr to przeskoczy karton którym jest zasłonięte wyjście z pokoju no i cały czas musiałam ją odpędzać bo kombinowała strasznie. A maks znowu kombinował jak z nią się "popieścić" bedą młode na 100% ![]() Czekam na Hausa, TŻ-ta i pójdę spać
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-20 o 21:18 |
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
To całkiem spory staż macie
Cytat:
Ja się żegnam, dobranoc |
|
|
|
|
#3473 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadłam sie zameldowac
|
|
|
|
#3474 | ||||||
|
|
Cytat:
Albo spróbuj namierzyć kogoś studiującego tam i podpytać. Cytat:
Cytat:
ja nie użuwam takich sprzętów bo nie umiem rysowac kresek:/ a tak bym chciała.. Cytat:
teraz to całkiem czuję się opóźniona.Susanko zazdroszcze umięjętności Powinnyśmy mieć to wrodzone! o! ![]() ![]() Cytat:
Superr Będziesz mogła zrobić jakieś zdjęcia i nam pokazać? było by swietnie ![]() Twoje zaręczyny były bardzo romantyczne Cytat:
Agatuś dobrze że idziesz do lekarza! Porób też wszystkie podstawowe wyniki. i koniecznie daj znać co ci powiedział ![]() SZyszki mnie wykończyły, Puśka obczaiła że jak wyskoczy na wysokość ponad metr to przeskoczy karton którym jest zasłonięte wyjście z pokoju no i cały czas musiałam ją odpędzać bo kombinowała strasznie. A maks znowu kombinował jak z nią się "popieścić" bedą młode na 100% Czekam na Hausa, TŻ-ta i pójdę spać[/quote] też oglądam hausa btw, koduś, podchwyciłam dziś Twój sposób nauki. Też będę słuchać z tym że kodeksu prawa rodzinnego Nagrałam się dziś i jutro po drodze na uczelnie bede sluchac dobranoc puchatuś ![]() Hej Alli Jak się czujesz?
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Alicjo
jak maluch?Dzieki za mile slowa,zdam relacje co mi lekarz powiedzial ![]() Susanno fajne prezenty i ten Inglot, a myslicie juz o prezentach swiatecznych ![]() Spijcie dobrze ![]() Zalatwilismy akademik mojemu bratu Bylam u lekarza i mam jakies leki na sen ![]() Wow Elfie jaki Wy macie staz choc po sobie widze ze to mija mnie sie ciagle wydaje ze slub wzielam wczoraj a nie 3 lata temu.Sas nie martw sie nic, moze faktycznie lepsze beda zaoczne jak chcesz duzo pracowac ale na dziennych tez sie da Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-21 o 05:40 |
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny dziękuję za miłe słowa odnośnie zakupów, w niedzielę przekonam się czy prezent się spodobał. Oby tak ![]() Oczywiście myślę już o świątecznych prezentach... robię listę pomysłów, potem będę dopasowywać co dla kogo ![]() A dziś po pracy wykłady :/ jutro na 10 do promotora :/ Witam i miłego dnia życzę! |
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się i żucam w wir pracy
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszsystkim
![]() archi, super, że Twój brat będzie mieszkał tak bliziutko Co do prezentów to coś tam sobie myślę powoli, zwłaszcza chodząc po sklepach Największy problem mam zawsze z TŻtem, bo w zasadzie wszystko już ma, a to czego nie ma(nie miał) zdążyłam już mu kupić przez ten czas bycia razem ![]() A jakby tak podsumować, że na każde święto powinnam mu coś kupić to w grudniu ma ich trzy - urodziny, mikołajki no i Boże Narodzenie ![]() Także naprawdę muszę poważnie pomyśleć już nad prezentami ![]() Miłego dnia pracusie
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli co kolwiek w ogóle wypali od wczoraj jestem załamana? może martwie się na zapas, ale taka jestem wszystko jest nie tak jak chciałam żeby było strasznie boje się tej wyprowadzki ale jednocześnie bardzo jej chce ![]() Poczytam o tych studiach, w sumie do czerwca jest dużo czasu... ale ehhh to wszystko nie miało tak wyglądać, jak prawdopodobnie wyglądać będzie Dzień Dobry Koziołki i zmykam się szykować do szkoły....Zajrzałam w kalendarz i na naszym forum 14 stycznia urodziny ma ponad 300 osób... w tym 30 osób w moim wieku :O strasznie dużo :O
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-21 o 09:11 |
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Ale w nich w środku też są fioletowe kulki 
o lokatorów się nie boje, najpierw trzeba znaleść mieszkanie 

no ale to właśnie wchodzi tylko praca w barze czy np. solarium. Moja przyjaciółka pracuje w solarium właśnie, no ale to sa moze 3-4 godzinnki dziennie i właściwie zarobi tylko na swoje wydatki, także studiowac dziennie i utrzmać się tylko ze swojej pracy to jednak nie tak łatwo :/ 
a co jeśli po prostu nie dam sobie rady cyz nie dostane się na żadne studia? ehh mam dużo obaw 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zdenerwowałam się strasznie.
sex nie dziala ,juz sprawdzalam,ide dzis z ta bezsennoscia do lekarza bo mam dosc.