|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
niesamowite są niektóre z tych figurek i tortów
ciekawe czy coś takiego można u nas zamówić i ile taka radość kosztuje.Możecie mi też podesłać te obrazki i ornamenciki? z góry ![]() edit: obrazki dostałam, jeszcze raz dzięki, email usuwam
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-11-20 o 16:44 |
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=[B]baja_86[/B];9794500]
Daysy85, Maggie1983, mala2241 przytulam was mocno [quote] moj brat ma 32 lata i ostatnio po kilku drinkach tak zaczal wracac do tematu dziecinstwa, z takim zalem ze nie mial nam kto pomoc, ze az sie prawie poryczalam ale teraz zakladamy wlasne rodziny i mam nadzieje ze bedzie inaczej...on juz ma piekna core najsliczniejsza prawie 2 letnia dziewczyneczka, po cioci taka fajna
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2008-11-20 o 15:53 |
|
|
|
#4683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo nawet mniej Edytowane przez kaema Czas edycji: 2008-11-20 o 15:50 |
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Tak kaema wiem, ale jak to jest taki baaaardzo nietypowy i to tez sobie nieźle policza za niego... tak mi się wydaje????
Maggie będziemy silne i musimy być bardziej przedsiębiorcze... ja muszę założyć swoją firmę bo już nie mogę tak się męczyć że robię wciąż na kogoś! |
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny kompletnie nie mam teraz czasu sie udzielac przepraszam Was bardzo
zapracowana jestem okrutnie. Zagladam do Was ale nie czytam wszystkiego poprstu brak czasu przegladam tylko czytam co niektóre posty ech ten brak czasu. Widziałam, że sobie cos przesyłacie moge wiedziec co macie ciekawego?? Jesli byscie mogły to też poproszę niesmiertelna@op.pl chociaz moze to głupio wyglada ze sie mało udzielam a jak cos do wysłania to chce Piekne te figurki na tort zwłaszcza podobaja mis ie te z modeliny te co ktoras z Was link dała Piekne!! moze dlatego mnie tak urzekły ze sama troche lepie z modeliny. |
|
|
|
#4686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pochodzenie nie jest ważne, ważne jest to że się chce zmienić życie, wyrwać z tego, założyć normalną, dobrą rodzinę. Mojemu tacie się udało i bardzo się z tego cieszę. Wam też się uda
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy to chyba sie Tobie spodoba
http://www.sinceritybridal.com/eu_en...p?id=1018&disc=
|
#4688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ide do domku wreszcie...
|
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a one sa pewnie takie niedobrez ze az boli.. moja znajoma a raczej zona mojego kolegi miala taka sukienke z czrnymi haftami
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-11-20 o 16:10 |
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
wow super na sukienka Kaśka dzięki
![]() Marucha dzięki fajne
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-20 o 16:15 |
|
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
Dominika dziękuję
Zrobiłam projekty zaproszeń, niestety mam w pracy tylko komórkę więc fotki kiepskie i niestety nie widać na nich faktury papieru. Papiery są dwa i w sumie nie wiem, na który się zdecydować. Mam taki: http://allegro.pl/item459526335_wizy...0_arkuszy.html i taki: http://allegro.pl/item475668116_gem_...rny_ekrie.html oba ecru Ten perłowy dużo bardziej mi się podoba ale niestety nie dam rady na nim sama drukować bo się tusz rozmazuje musiałabym więc dać gdzieś te zaproszenia do wydrukowania. Natomiast na tym drugim jest ok ale już papier nie jest tak piękny ![]() Tekst przykładowy, nie wiem czy taki zostanie ale raczej wybiorę tę szeroką czcionkę bo ma bardziej nowoczesny styl i lepiej pasuje do całych zaproszeń. Aha serduszka to oczywiście puszczane przez rybki bąbelki powietrza... nie wiem czy to widać na zdjęciach ![]() Co myślicie?
|
|
#4692 |
|
Raczkowanie
|
A może taka ??
![]()
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się czcionka nr 1.a tak w ogóle to ale jaja! masz na imię Basia, a Twój Tż to Marek? jeśli tak to jesteście naszymi imiennikami
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-11-20 o 16:18 Powód: literówka |
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rybki ama maloalas naklejalas czy jak.. bo sa cudne..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-11-20 o 16:19 |
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Dominda bardzo Ci dziekuję dostałam maile
|
|
|
|
#4696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie powiem ale rzeczywiści na błyszczącym wygląda fajniej bo te rybki wygladają jak w wodzie-tak sie ten papier błyszczy A probowałaś na laserowej drukarce?? Może nie bedzie się tak ślizgać
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
albo zmienic stawienia drukarki na inny papier moze to cos da
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dominda sporo tych sukienek z czarnym
![]() Motley ja bym wybrała perłowy bo daje takie refleksy jak woda... tak mi się wydaje... a kokardkę zmieniła bym chyba na turkusową ... a tak poza tym to super pomysł
|
|
|
|
#4699 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rosette jakoś tak mi odrazu pasowałaś do napoleonki (a właściwie napoleonka do Ciebie) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
motley super te zaproszenia, i bańki widać wydaje mi się, że papier perłowy tu niepotrzebny, bo uwagę przyciągają inne rzeczy rybki, wstązka, ja będe miała perłowy ale to będzie główna ozdoba tego zaproszenia więc gdyby był inny było by zbyt zwykło
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4700 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na laserowej na pewno byłoby ok ale nie mamy w pracy takiej, żeby można było drukować na grubych kartkach Popytam się ile taki wydruk by kosztował albo pomęczę TŻ żeby kupił porządną drukarkę do pracy
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co zaraz chyba tu umrę ... bo nie mam klienta od 13 !!!
A tak w ogóle to było ich dziś aż 3 !!! Task mi się teraz czas dłuży że szok!!! |
|
|
|
#4702 |
|
Rozeznanie
|
motley- śliczne te zaproszenia!
ja bym dała jednak matowy papier (mniej kłopotów a efekt i tak rewelacyjny) a do tego perłową, mieniącą wstążkę, ale zgadzam się z Daysy, że wstążka lepsza turkusowa. A czcionka ta 1, tak jak radzą dziewczyny ale rybki wychodzą śliczne! i te słodziutkie bąbelki- miodzio!Daysy- rozumiem co czujesz, ja nie miałam w domu aż tak trudnej sytuacji, ale nieraz zazdrościłam koleżankom już w liceum i na studiach aż do teraz, bo mnie nie stać na ciuchy z najnowszej kolekcji Mango czy Solara, w Centrach handlowych zwykle łapię doła, bo mogę sobie tylko popatrzeć na 99% rzeczy i chciałabym mieć chociaż wesele takie, jak sobie wymarzyłam... smutno mi, że moje koleżanki mogą wyprawić imprezę w pałacyku a ja nie, a sukienka która najbardziej mi się podobała kosztowała tyle, co połowa mojego wesela. Ale moja suknia też jest śliczna, będę miała wesele w eleganckiej restauracji a najważniejsze, że mam cudownego narzeczonego z którym założę rodzinę jasne- chciałabym, żeby wszystkim oczy wyszły na widok mojej sukni i w ogóle żeby mój ślub był tak wspaniały, żeby każdy mógł pozazdrościć, ale myślę sobie, że w tym dniu będą ze mną moi przyjaciele i rodzina, a dla nich na pewno będę ślicznie wyglądać poza tym- w końcu nie jest wcale tak źle, miałam szczęście i mogłam kupić sukienkę na złotówki wartą ze 2500zł, mam wesele w ładnej restauracji, mama chce mi jakieś cudeńka z owoców zasponsorować do dekoracji stołu, a innych nawet na to nie stać i mają imrezę w sali gimnastycznej na wsi albo w starej remizie a suknia jest po kuzynce. Tak naprawdę-obie mamy szczęście w końcu większość ludzi nie ma nawet tego co my a sukienkę bez kłopotu można teraz kupić za 1000 złotych i niejedna jest ładniejsza niż te za 6000zł- zresztą mnie czasami też gryzie myśl, żeby kupić sobie suknię za 1000 zł a moją sprzedać, tak mi się niektóre podobają...No i najważniejsze- my mamy Wizaż i możemy się pozalić innym wizażankom
Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-11-20 o 16:51 Powód: dopisek |
|
|
|
#4703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jednej strony to dobrze bo jak jest za duzo do roboty to nie ma czasu sie po tyłku podrapac ale jak kompletnie nie ma co robic to nuda zabija
|
|
#4704 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale dzięki dziewczynyedit: a tak w ogóle przez te zaproszenia to nic dzisiaj w pracy nie zrobiłam... normalnie masakra... powinno się mnie
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-11-20 o 16:51 |
|||
|
|
|
#4705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś firma się oferuje na necie dokładnie na allegro że robi torty że nauczyli się je robić w USA jak byłam w Anglii to tam były torty ze wszystkim czym chciałaś wszystkie postacie z bajek kwiatki normalnie czego dusza zapragnie nawet tort że na miejscu zrobili ci zdjęcie na nim takie jakie przyniosłaś swoje z domu Cytat:
piękne
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Jupik
|
|
|
|
#4707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale za to turkusowy jest taki...lagunowy![]() a papierem się nie przejmuj- naprawdę na matowym jest super Daysy- ![]() a ja miałam dziś z mamą buciki wybierać i
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak ja poszła w sobotę na miasto z koleżanką by zobaczyć suknie w nowo otwartym salonie... a tu do 14 ...
a myślałam że będzie do 16
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ci![]() ![]() motley jesli chodzio te rybki to nawet wydaje mie sie ze wyrazniejsze jest na tym zwyklym papierze i ze ono jest juz takie piekne ze nietrzeba zeby dodaktowo blyszczalo... a co do wstazki to ja uwielbiam wszystkoco rude albo zielone wiec bym zostwila ![]() wogole to moj tz miowil ze to najladniejsze zaproszenie na swiecie bo z waszymi poczatkami zwiazane
|
|
|
#4710 |
|
Rozeznanie
|
motley a po za tym Ci których bedziesz zapraszała to nie będą widzieli drugiej wersji (czyli powiedzmy na perłowym) więc nie będą mogli powiedzieć 'a tamte ładniejsze' także ja bym się nie zastanawiała i zostawiła matowe bo po co sobie komplikować
, naprawde te zaproszenie jest tak ładne że papier perłowy nie jest mu potrzebny
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

ciekawe czy coś takiego można u nas zamówić i ile taka radość kosztuje.

moj brat ma 32 lata i ostatnio po kilku drinkach tak zaczal wracac do tematu dziecinstwa, z takim zalem ze nie mial nam kto pomoc, ze az sie prawie poryczalam
najsliczniejsza prawie 2 letnia dziewczyneczka, po cioci taka fajna

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)