Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 17:21   #4711
motley
Zadomowienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

motley jesli chodzio te rybki to nawet wydaje mie sie ze wyrazniejsze jest na tym zwyklym papierze i ze ono jest juz takie piekne ze nietrzeba zeby dodaktowo blyszczalo...
a co do wstazki to ja uwielbiam wszystkoco rude albo zielone wiec bym zostwila

wogole to moj tz miowil ze to najladniejsze zaproszenie na swiecie bo z waszymi poczatkami zwiazane
zastanawiam się tylko czy właśnie nie jest zbyt wyraźne... jak się wkurzę kupię jakiś trzeci papier i się problem rozwiąże

Przekaż swojemu TŻ ode mnie... takiego niewinnego

Śliweńka

Na prawdę bardzo się cieszę, że podobają się Wam dziewczyny moje zaproszenia

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 17:42   #4712
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
motley a po za tym Ci których bedziesz zapraszała to nie będą widzieli drugiej wersji (czyli powiedzmy na perłowym) więc nie będą mogli powiedzieć 'a tamte ładniejsze' także ja bym się nie zastanawiała i zostawiła matowe bo po co sobie komplikować , naprawde te zaproszenie jest tak ładne że papier perłowy nie jest mu potrzebny
tez tak mysle.. wszyscy beda widzieli tylko te matowe ktore wedlug mnnie sa lepsze a pozatym nie ma z nimi klopotu..

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
zastanawiam się tylko czy właśnie nie jest zbyt wyraźne... jak się wkurzę kupię jakiś trzeci papier i się problem rozwiąże

Przekaż swojemu TŻ ode mnie... takiego niewinnego

Śliweńka

Na prawdę bardzo się cieszę, że podobają się Wam dziewczyny moje zaproszenia
przekazalam.. coraz bardeziejmu sie podoba to ze tu zagladam ciekawe tylko dlaczego
Stary 2008-11-20, 17:43   #4713
jaga_2001
Zakorzenienie

Daysy, rozumiec Cie z tym, ze chcesz wysztko by bylo och i ach, bo ludzie dookola uwazaja sie za lepszych. Sama prezylam to na wlasnej skorze to wiem. Sama przechodzilam przez chodzenie do szkoly w porwanych spodniach, bo na nowe, nawet ze ciucholandu nie bylo mnie stac, alo nie bylo pieniedzy na chleb, by jutro zrobic sniadanie chociaz. Ciegle odczuwanie przez otoczenie, ze jest sie gorszym, ze jest sie mniej lubianym, itp. (w sumie te ostatnie to do dzis odczuwam).

A co do tortow, to te zamieszczone to sa torty matcepanowe. U nas jedynie moga sie roznic tym, ze nie beda takie krzywe a proste. Ale dekoracje jakie tylko bedziesz chciala. Ja bede miec marcepanowy (nad dekoracja sie zastanawiam jeszcze), ale cena wyniesie ok 58 zl/kg I to w jednej z drozszych cukierni w moim miescie. Wiec nie jest tak zle.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 17:48   #4714
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki, ale dzisiaj zmarzłam i zmokłam...
Miałam też dziwna sytuację w pociągu... Mam jakiegos pecha, że ciągle jak jadę sama, dosiadaja się do mnie jacyś podrywacze... zaczęło mnie to wkurzać
Dzisiaj dosiadł sie do mnie facet po 40-stce. Nieczęsto jeździ w te strony, więc co jakis czas zadawał mi pytania, że tak powiem, czysto techniczne: ile ten pociąg jedzie do miasta X, gdzie my teraz jesteśmy itd. Na chwile pożyczył ode mnie ołówek, bo dzownił ktos do niego i sie umawiał itd.
W ogóle ciągle rozmawiał z mamą przez telefon, ona dzwoniła do niego dosłownie co 5 minut. Nie do końca wiedział gdzie ma wysiąść. Jak już wreszcie wysiadał, poprosił mnie, żebym zadzwoniła ze swojej komórki na numer xxxxxxxxx, bo on niby sie umówił, że da tam komus znać, jak dojedzie do stacji, a z jego telefonem cos się stało. Więc wybrałam mu ten numer i podaje mu słuchawkę, bo myślałam, że chce z kimś gadać. On do tego telefonu: "halooo,halooo". Po czym dzowni telefon w jego torbie!
Ja szczena w dół, ale nie zdążyłam zareagować, bo już pociąg stanął i facet wysiadł dziękując mi przedtem za towarzystwo...
Teraz ma mój numer telefonu... Oszukał mnie, bo byłam święcie przekonana, że mu sie jego telefon rozładował, a tu takie coś... Na razie nie wiem co mam o tym myśleć...

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
(...)
A ja dzisiaj zaliczyłam drugi w życiu upadek z konia i żeby w ogóle było super, to uderzyłam twarzą w drewnianą belkę w płocie i mam rozwaloną dolną wargę i uroczą czerwoną pręgę na brodzie Generalnie nieco zbrzydłam... mam nadzieję, że na krótko A konik mi po prostu zaczął brykać, pochylił głowę, wygiął do góry grzbiet i przeleciałam przez jego łepek.

A z milszych rzeczy to właśnie dostałam od grafika gotowy projekt naszych złotych rybek do zaproszeń Bardzo mi się podobają, jutro zrobię jedno na próbę
Biedulko Dobrze, że nic poważnego się nie stało
Piekne rybki i zaproszenia wspaniałe! Perłowy papier zdecydowanie lepiej sie prezentuje .

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
(...)
Spieszę sie pochwalić, że dostałam stypendium naukowe Ile nie wiem, ale jutro jadę po decyzję więc się dowiem. Widać opłaciły się te męki na ost.roku studiów licencjackich
Gratuluję

Śliweńko, domindo, fajne te figurki Musze pokazać TŻowi, żebyśmy sobie zamówili jedną

Właśnie dzwoniła moja siostra, że ponoć ewakuują PKP w Katowicach
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 17:50   #4715
sas
Wtajemniczenie

motley mnie sie podobaja te zaproszenia i jeszcze z tego co piszesz wiaza sie z Wami: super naprawde
baja gratuluje stypendium
dziewczyny potrzebuje od was kopa normalnie wiem, ze malo sie udzielam- niestety brakuje mi troszke czasu...ale nie wiem co sie poza tym ze mna dzieje, zbliza sie slub a ja ani nie mam sukni upatrzonej, ani zaproszen ani nic i nie mam jakiegos powera co do tego a jade za 4 tyg do pl i chcialabym wtedy czes zalatwic moze widziala ktoras z was jakies suknie z blekitnymi dodatkami?
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 17:51   #4716
Rybulka
Zakorzenienie

sas, nie martw się , ja jeszcze też nic nie upatrzyłam Zdążymy
Stary 2008-11-20, 17:52   #4717
jaga_2001
Zakorzenienie

Rybulka, to rzeczywiscie pech. No ja bym nikomu telefonu ne dala. Ja bym temu facetowi powiedziala, ze telefonu dac nie moge, bo nie mam nic na koncie, mimo, ze sama mam na abonament. Jakby cos wazneo bylo, typu wezwac karetke czy cos to tak, ale w takiej sytuacji...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 17:54   #4718
Daysy85
Zakorzenienie

Rybulka to Ty masz szczeście hmmm pozazdrościć takich amantów...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 17:55   #4719
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
sas, nie martw się , ja jeszcze też nic nie upatrzyłam Zdążymy
dzieki kochana mamnadzieje, ale naprawde bark mi poweru do tego tak starsznie a jeszcze dochodzi mi dodatkowa praca kurcze nie wiem czy to byl dobry pomysl nio ale juz sie zdecydowalam...ehh musze sie wziazc do tego nauka ehhhh
Stary 2008-11-20, 18:00   #4720
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Rybulka, to rzeczywiscie pech. No ja bym nikomu telefonu ne dala. Ja bym temu facetowi powiedziala, ze telefonu dac nie moge, bo nie mam nic na koncie, mimo, ze sama mam na abonament. Jakby cos wazneo bylo, typu wezwac karetke czy cos to tak, ale w takiej sytuacji...
Tylko wiesz, ja prawie przez całą drogę smsowałam z TŻem, więc tekst z brakiem funduszy na koncie odpadał, albo mogłam mu powiedzieć: "ups, właśnie wydałam ostatnie grosze na sms do narzeczonego"
Prawda jest taka, że jestem zbyt łatwowierna. Po prostu nie widziałam w tym nic podejrzanego: ot facetowi rozładowała sie komórka, a że jest w mało znanym sobie miejscu, to umówił się z kims, że mu zadzwoni jak będzie na miejscu. No nie wiem, po prostu nie pomyślałam

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Rybulka to Ty masz szczeście hmmm pozazdrościć takich amantów...

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
dzieki kochana mamnadzieje, ale naprawde bark mi poweru do tego tak starsznie a jeszcze dochodzi mi dodatkowa praca kurcze nie wiem czy to byl dobry pomysl nio ale juz sie zdecydowalam...ehh musze sie wziazc do tego nauka ehhhh
Dasz radę Bo kto da, jeśli nie Ty?
Stary 2008-11-20, 18:00   #4721
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczyny za gratulacje, dostane 150 zł, myślałam że będzie więcej, ale okazje sie, że nam poskąpili, no trudno

Rybulko no i jak tu wierzyć ludziom, brak słow

sas nie wiem czy ten kop coś da, chyba nie tędy droga. spróbuj wypocząć w weekend, nastawienie powinno ci się zmienić. Jeśli chodzi o sukienkę, to kochana nie przejmuj się, na pewno coś wybierzesz, wiesz przecież w czym ci dobrze, bo byłaś już na mierzeniu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 18:04   #4722
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
Rybulko no i jak tu wierzyć ludziom, brak słow(...)
Noooo, jakoś kompletnie nie potrafię zrozumiec tej sytuacji... Teraz siedzę i kombinuję co on może zrobić z tym numerem telefonu... Jak zaczne odbierać dziwne telefony, to już będę wiedziała co
Tylko, że ja w tej swojej wierze w ludzi, myślę sobie wciąż, że facet po prostu sie pomylił podając mi swój numer telefonu, a tak naprawdę chciał podać numer swojej mamy np.
A nie wiem...
Stary 2008-11-20, 18:11   #4723
baja_86
Zakorzenienie

Miejmy nadzieję, że się nie odezwie.

Dziewczyny potrzebuję rady, bo się zdecydować nie mogę. Znalazłam na allegro fajną i niedrogą torebkę ale nie wiem, w którym kolorze zamówić, jak myslicie brązowa czy czarna?http://allegro.pl/item481911265_tore...y_sprawdz.html
Stary 2008-11-20, 18:13   #4724
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

Dasz radę Bo kto da, jeśli nie Ty?
Cytat:

sas nie wiem czy ten kop coś da, chyba nie tędy droga. spróbuj wypocząć w weekend, nastawienie powinno ci się zmienić. Jeśli chodzi o sukienkę, to kochana nie przejmuj się, na pewno coś wybierzesz, wiesz przecież w czym ci dobrze, bo byłaś już na mierzeniu
dzieki dziewczynki wiem wiem musze troszke nabrac jakos sil tylkokurcze tez stresuje sie nowa praca a przy okazji Baja mam pytanko ty pracujesz jako asystan w przedszkolu tak?? i powiedz mi jakie sa twoje obowiazki cio robisz ?? dziekuje
moze w ten weekend posiedze wiecej na necie szukajac sukni i zaproszen
Stary 2008-11-20, 18:27   #4725
baja_86
Zakorzenienie

Jestem pomocą nauczyciela, co robię: pomagam przy zajęcia, przygotowuję i porządkuję pomoce potrzebne do zajęć, opiekuję się dziećmi w sali i podczas spacerów, pomagam im w ubieraniu, myciu, pomagam w dekorowaniu sali, przynoszę naczynia i kanapki na śniadanie, potem sprzątam po nim, nie wiem co jeszcze. generalnie jestem cały czas z dziećmi, czasem nawet chociaż to nie mój obowiązek, lecz przyjemność prowadzę różne zabawy i gry.Jest to raczej obowiązek nauczyciela, ale mam przyzwolenie na takie zajęcia, bo w ten sposób przygotowuję się do pracy nauczyciela, którym za jakiś czas zostanę.
Stary 2008-11-20, 19:03   #4726
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
przekazalam.. coraz bardeziejmu sie podoba to ze tu zagladam ciekawe tylko dlaczego

Cytat:
Biedulko Dobrze, że nic poważnego się nie stało
Piekne rybki i zaproszenia wspaniałe! Perłowy papier zdecydowanie lepiej sie prezentuje .
prawdę mówiąc, jak spadałam to miałam wrażenie, że wszystko się tak powoli odbywa i miałam takie wizje plucia połamanymi zębami i drutowania szczęki, więc jak już wylądowałam na ziemi to na prawdę tak się ucieszyłam, że to tylko rany powierzchowne, że nawet się specjalnie nimi nie przejęłam

a z tym facetem to w sumie się nie dziwię, że puściłaś tę strzałkę no bo to normalne, że chciałaś mu pomóc. Może nie będzie wydzwaniał

Cieszę się, że podobają Ci się zaproszenia Ale mam mętlik z tym papierem

Cytat:
motley mnie sie podobaja te zaproszenia i jeszcze z tego co piszesz wiaza sie z Wami: super naprawde
dziewczyny potrzebuje od was kopa normalnie wiem, ze malo sie udzielam- niestety brakuje mi troszke czasu...ale nie wiem co sie poza tym ze mna dzieje, zbliza sie slub a ja ani nie mam sukni upatrzonej, ani zaproszen ani nic i nie mam jakiegos powera co do tego a jade za 4 tyg do pl i chcialabym wtedy czes zalatwic moze widziala ktoras z was jakies suknie z blekitnymi dodatkami?
Dzięki sas
Ja myślę, taka teraz smętna pora roku, że w zasadzie ciężko się wczuć w wiosenną lub letnią atmosferę ślubu. Może jak przyjedziesz do polski to przy rodzince bardziej się wczujesz

Cytat:

Dziewczyny potrzebuję rady, bo się zdecydować nie mogę. Znalazłam na allegro fajną i niedrogą torebkę ale nie wiem, w którym kolorze zamówić, jak myslicie brązowa czy czarna?http://allegro.pl/item481911265_tore...y_sprawdz.html
ona ma złote ćwieki, które moim zdaniem lepiej wyglądają w brązowej

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 19:34   #4727
dominda
Raczkowanie

Specjalnie dla sas Tylko to udalo mi sie znalesć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4ee5357be113207b.jpg (21,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5ad0e07ca95b3a60.jpg (41,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 81d70d168dba3231.jpg (42,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo2.jpg (79,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo3.jpg (39,3 KB, 12 załadowań)

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 20:29   #4728
Daysy85
Zakorzenienie

Wklejam obiecane zdjęcia... nareszcie...
Dwie pierwsze to ta czarna , która tak mi się spodobała... tyle że na zdjęciach jak szara wygląda...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia1.jpg (125,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia2.jpg (39,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia3.jpg (30,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia4.jpg (33,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia5.jpg (30,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia6.jpg (34,9 KB, 27 załadowań)
Stary 2008-11-20, 20:34   #4729
Daysy85
Zakorzenienie

i jeszcze...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia7.jpg (84,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia8.jpg (82,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2264.jpg (33,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2265.jpg (30,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2266.jpg (34,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2268.jpg (84,1 KB, 22 załadowań)
Stary 2008-11-20, 20:41   #4730
Daysy85
Zakorzenienie

i....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2270.jpg (82,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2272.jpg (94,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2273.jpg (105,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2274.jpg (130,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2275.jpg (53,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2279.jpg (30,1 KB, 10 załadowań)
Stary 2008-11-20, 20:44   #4731
popscene
Wtajemniczenie

Matko, a ja przejrzalam caly watek bukiety slubne II i na razie jestem w polowie bukiety slubne I, zapisalam chyba z milion bukietow i nie wiem jakimi kryteriami sie kierowac kwiaty sa takie piekne
Stary 2008-11-20, 20:45   #4732
jupik
Rozeznanie

Daysy- ta z czarnym haftem jakoś dziwnie wygląda przez to że jest jakby rozcięta na pół, ale gdyby nie to to byłaby śliczna. Ale moje typy to ta na 3 zdjęciu i na piątym ( w pierwszym poście). Chociaż ta na 3 najbardziej- jest boska! jaki to model i ile kosztowała? pamiętasz może?

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 20:47   #4733
Daysy85
Zakorzenienie

i...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2280.jpg (32,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2285.jpg (29,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2293.jpg (43,2 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-11-20, 20:49   #4734
Daysy85
Zakorzenienie

Na targach nie były one wycienione a ja dowiedziałam się ile kosztuje ta "moja" bo zadzwoniłam do salonu...
Stary 2008-11-20, 20:59   #4735
popscene
Wtajemniczenie

Przejrzalam wszystko i mam faworyta z bukietowPod wzgledem kolorystycznym, doborem kwiatow, ksztaltu i wielkosci najbardziej pasuje o wlasnie ten
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (20,2 KB, 23 załadowań)
Stary 2008-11-20, 21:02   #4736
jupik
Rozeznanie

aha, czyli pewnie tania to ona nie jest, zresztą wygląda jak pronovias chyba, w kazdym razie w madonnie widziałam podobne...
a w Poznaniu w ten weekend będzie wystawa kotów rasowych ja chodzę co roku, chociaż teraz będzie mi pewnie strasznie smutno, bo mój kotek umarł a zawsze kupowałam mu tam jakieś przysmaki

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 21:15   #4737
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Przejrzalam wszystko i mam faworyta z bukietowPod wzgledem kolorystycznym, doborem kwiatow, ksztaltu i wielkosci najbardziej pasuje o wlasnie ten

cudny zwraca uwagę kolorem

ja muszę sie zebrać i obejrzeć całe te wątki bo jak zawsze kończę po 3 stronach

mniejszy tu ruch wieczorem, rano aż tu huczy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-11-20 o 21:16
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 21:23   #4738
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki, ale dzisiaj zmarzłam i zmokłam...
Miałam też dziwna sytuację w pociągu... Mam jakiegos pecha, że ciągle jak jadę sama, dosiadaja się do mnie jacyś podrywacze... zaczęło mnie to wkurzać
Dzisiaj dosiadł sie do mnie facet po 40-stce. Nieczęsto jeździ w te strony, więc co jakis czas zadawał mi pytania, że tak powiem, czysto techniczne: ile ten pociąg jedzie do miasta X, gdzie my teraz jesteśmy itd. Na chwile pożyczył ode mnie ołówek, bo dzownił ktos do niego i sie umawiał itd.
W ogóle ciągle rozmawiał z mamą przez telefon, ona dzwoniła do niego dosłownie co 5 minut. Nie do końca wiedział gdzie ma wysiąść. Jak już wreszcie wysiadał, poprosił mnie, żebym zadzwoniła ze swojej komórki na numer xxxxxxxxx, bo on niby sie umówił, że da tam komus znać, jak dojedzie do stacji, a z jego telefonem cos się stało. Więc wybrałam mu ten numer i podaje mu słuchawkę, bo myślałam, że chce z kimś gadać. On do tego telefonu: "halooo,halooo". Po czym dzowni telefon w jego torbie!
Ja szczena w dół, ale nie zdążyłam zareagować, bo już pociąg stanął i facet wysiadł dziękując mi przedtem za towarzystwo...
Teraz ma mój numer telefonu... Oszukał mnie, bo byłam święcie przekonana, że mu sie jego telefon rozładował, a tu takie coś... Na razie nie wiem co mam o tym myśleć...

Właśnie dzwoniła moja siostra, że ponoć ewakuują PKP w Katowicach
ojj... no trdno paant jak palant mam nadzieje ze niebedzies zmiala nieprzyjemnosci.. ostatecznie zmienisz numer...
a o katowicach nic nieslyszlama..

Cytat:
<kop> nie no musisz poprot sie wziasc w garsc... my ci pomozemy plan rozpisz co i jak i malymi kroczkami bedziesz wszystko realizowac
Stary 2008-11-20, 21:25   #4739
Daysy85
Zakorzenienie

Dziewczyny zgubiałam gdzies dowód osobisty!!!!!
Szukałam go juz wszędzie!!! Nie mam pojęcia gdzie może być!!!!
Nibdy nie wyjmowałam go z portwela o tak sobie dla zabay ale tylko wtedy kiedy to konieczne! I nie mam go... kapnęłam się w niedziele jak byłam w szkole... Szukałam go już w tylu miejscach i nic... juz ryczłam milion razy i nie weim gdzie on jest!!!!
Stary 2008-11-20, 21:38   #4740
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zgubiałam gdzies dowód osobisty!!!!!
Szukałam go juz wszędzie!!! Nie mam pojęcia gdzie może być!!!!
Nibdy nie wyjmowałam go z portwela o tak sobie dla zabay ale tylko wtedy kiedy to konieczne! I nie mam go... kapnęłam się w niedziele jak byłam w szkole... Szukałam go już w tylu miejscach i nic... juz ryczłam milion razy i nie weim gdzie on jest!!!!
spokojnie tylko pokoj moze cie ratowac przejzy wszystko jeszcze raz cofnij sie myslami do miejsca gdze widzialas go poraz ostatni i pomysl jesczez raz

laskiiii zakochalm sie w portgalskiej piosenkarce - sara tavares... lsucham non stop... i dlatego z tz zmienilismy nasz 1 taniec... bedziemy mieli jej kawalek one love... bo poprostu sie prz nim rozplywamy jak ktos go niezna to prosze tu link...
zarabista pokojna ciepla.. ale uwaga wciagaaaaaaaaaa
http://pl.youtube.com/watch?v=RDBpJOIuQ30&featu re=related

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-11-20 o 22:15
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości