![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
... mojej córci robiono USG jamy brzusznej i na czczo miała być od 2 w nocy... ok. 22 karmiłam ją ostatni raz , USG było o 10 następnego dnia i jeszcze jej coś tam wyszło ( że niby nie na czczo ) lekarz zabił mnie wzrokiem i dał do zrozumienia, że łżę jak pies... Kurczę -dziecko na mleku matki bez jedzenia (i picia, bo nic innego wtedy nie dostawała) przez 12 godzin - jak ja to przetrwałam ?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy u Was tez poczta tak sie opoznia?
Wlasnie dzisiaj moja skrzynka, zostala ZAPCHANA przesylkami z ostatnich 3 tygodni. Miesieczniki, ktore prenumeruje, sa w stanie oplakanym; powyginane i poprzedzierane ![]() Pytam, bo nie wiem czy to moj listonosz jakis leniwy czy to ogolne pocztowe problemy. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-11-20 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Mskładaczku - ja czekam ( a właściwie czekamy - ja i przychodnia, w której pobierali mi krew) już jedenaście dni na wyniki, które mają przyjść pocztą
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gdyby listonosz byl leniwy nic by nie przyniosl tak jak moj - awizo to wszystko na co go stac ![]() moja mama biega po moje przesylki, zeby ich nie zawrocili zanim bede je mogla sama odebrac. plus jest taki, ze paczki przychodza niezniszczone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sapkowe natomiast bliskie mi są Smoki i Czarownice, Nie muszę pewnie wspominać, że Feniksy są obok Elfów i Smoków moimi ukochanymi. Krasnoludy uważam za godne szacunku i podziwu. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-20 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie Krasnoludy bliższe sa tolkienowskie, Elfy zaś wolałabym Sapkowe. Tolkienowske Elfy są tak idealne, że aż nie do zniesienia. ![]() Słowo się rzekło - dziesiąta się zbliża - idę spać. Dobranoc. ![]()
![]() |
#2437 |
niecnotliwa dziewica
|
Gryksiu, dzieki - nie będe się wyrazac, z kim, przyjmijmy, że z osobnikiem wyjatkowo odrazajacym i aspołecznym
![]() I nie, zaplecza kuchenno-socjalnego nie posiadamy, częśc biurowa jest na tyle mała, że oddzielne pomieszczenie miesci fax, serwer, lodówke, mikrofalówkę,zlew i parę innych rzeczy. Okna nie ma. I niestety, wszelkie wyziewy idą na resztę "biura obsługi klienta" i efekt jest gorszy niz w kuchni Mc Donalda.... Tak żeście mnie zasugerowali tym piciem, ze też sobie polałam. Pół butelki. Zmywacza do paznokci na środek biurka ![]() ![]() ![]()
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zadomowienie
|
jeśli tylko nie jest to spontaniczność pt. "wskoczmy w ciuchach do jeziora" albo "kochanie, jedziemy pod namiot! jutro!"
![]() ![]() Cytat:
![]() ale dobrze, że się podoba ![]() muszę się pożalić ![]() wychodzi na to, że będziemy musieli zapłacić czynsz za dwa miesiące na raz ![]() ![]() odetchniemy chyba dopiero pod koniec stycznia. ciężko mieszkać samemu ![]()
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kattarino! zawsze chciałam mieć męża majsterkowicza, a mam intelektualistę-romantyka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlugo szukalam kogos takiego, kto imponowalby mi i potrafil naprawde wiele, nie wstydzac sie romantyzmu i wrazliwosci oraz majac w sobie ogien i sex appeal ![]() ![]() W tym wzgledzie uwazam sie za fuksiare ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-20 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natasha mam nadzieje ze bedzie dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I to jak! ![]() Dobranoc, wyśpij się porządnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Co za pogoda, ja już wysiadam... ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Kurde, zaczynam być od nowa chora
![]() Wkurza mnie to - idę po mleko z czosnkiem i miodem ... brrrrrrr ... i tez wskakuję do łózia Jutro więcej posiedzę może, bo odbieram dzień wolny ![]() Mam długi weekend ![]() buziaki ewryłan ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Wszystko wypite, wszystko zjedzone
![]() Dobranoc, pchły na noc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
Ja tak z opóźnieniem...
Glamourous, gratuluję ![]() ![]() Sabb ![]() ![]() A w kwestii poczty - u mnie nie najgorzej. Nie łamią sobie nóg w szaleńczym pośpiechu ![]()
#2450 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to się chwali ![]() ![]() Gryxiu - piękny avatar, swoją drogą.
![]() |
#2451 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
BAN stały
|
Kurcze...
![]() ![]() Wy pijecie piwko i wino a ja zajad pomidorowa Amino ze smietanka do kawy i Maggi ![]() ![]() Sabb, bardzo przykro mi z poodu szczurka ![]() ![]() Pochwale sie, ze na odwuky perfumowym wytrwalam miesiac i 21 dni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wspaniałe połaczenie, naprawdę ![]() I żałuję, że mieszkasz tak daleko, bo bardzo chciałabym Cię poznać osobiście ![]() Tak nawiasem mówiąc, czy w Szwecji też znany jest brunost, czy ten serek jest wyłącznie norweskim przysmakiem? ----------- Sabbath, przykro mi z powodu szczurka ![]() Wyśpij się i trzymaj się zdrowo, pamiętaj, że w sobotę wyjeżdżasz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
niecnotliwa dziewica
|
Rany, jak zimno! Nie załozyłam żakietu pod płaszcz, ino sweterek, i teraz się dogrzewam kawą i piecykiem, bo mi palce do klawiatury przymarzają
![]() ![]()
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu ma już być mróz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
BAN stały
|
Kontrowersyjnie, a gdzież tam...sama esencja wyrafinowanego smaku...
![]() bardzo lubię tą reklamę, ma w sobie to "coś" i nie jest wulgarna. Cytat:
W weekend podobno zawieje i zamiecie śnieżne... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
U mnie zimno jak nie wiem, co i do tego pada śnieg z deszczem. Dowlokłam się do domu, zrobiłam wieeeeeeeelki kubek kawy i zaraz ruszam na pocztę.
Przyszły dziś moje wyniki krwii w końcu - z błędem. Tzn. laboratorium wykonało badanie na nie ten hormon, który był na rachunku ![]() ![]() Gryx - przyłączam się do "ochów" i "achów" nad avatarem. Pamiętam jak pojawiła się ta reklama - tyle koło niej szumu było, a ja nie odbierałam jej jako kontrowersyjnej ( że Sophie naga?). Dla mnie ta reklama jest inna niż wszystkie, intrygująca, niepokojąca ale i fascynująca.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-21 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim! Szczesliwego piatku dla tych dla ktorych to ostatni dzien pracy/ szkoly przed weekendem
![]() no wlasnei widze ze wszyscy oblicza avtarkowe zmieniaja i powiem szczerze ze tez mnie wczoraj naszlo zeby sobie swoja wlasna twarz wstawic ale cholerka cos sie nie zaladowalo- czy te zdjecia trzeba jakos sformatowac- zmniejszyc format czy cosik takiego? u mnie temperatura konstans irlandzka czyli jak przez okolo 10 miesiecy w rolu 12 stopni i wieje i mokro ![]() ![]() ale mam ten problem - w kazdym nakryciu glowy wygladam- w zaleznosci- glupio, debilnie, idiotycznie, starobabsko albo jak pol d. zzza krzaka...jakas nieczapkowa mam twarz i glowe w ogole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
BAN stały
|
U mnie tez chyba zimno jest. Ale naszczescie nie sprawdze tego bo grzeje sie w lozku z kubkiem herbatki i kufrem na probasy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
niecnotliwa dziewica
|
Glamourous, jak próbujesz załadować zdjęcie to pokazuje Ci jakiej wielkości może byc - max 30kB
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.