Panny Młode 2010 cz. II - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 23:16   #3391
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Witam! Wreszcie nadrobiłam wszystkie zaległości
Widzę, ze temat pracy, doświadczenia i kasy.
Znam wiele przypadków, gdy ktoś z rodziny pracuje zamiast kogoś innego. Moje Kochanie zgłosił się do pracy, ale niestety jej nie dostał, bo syn pewnej pracownicy również starał się o tą posadę
Sama zostałam polecona przez "koleżankę", ale to była trochę inna sytuacja, bo nie mieli nikogo innego a potrzebowali nauczyciela angielskiego. O kasie w pierwszym roku w pracy wolę nie wspominać, bo to żałosne było Teraz nic lepiej, bo tylko niecały tysiak za etat Na szczęście angielski to jest przyszłość i drugie tyle zarabiam na dodatkowych fuchach: przedszkole, korki i dodatkowe kółko
Od stycznia zaczniemy z Moim Kochaniem intensywnie zbierać kasę. Mam nadzieję, że się jednak wyrobimy do tego 2010.

tancerka212 zdrówka życzę. Kuruj się szybko
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 23:57   #3392
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
mam znajome, które skończyły studia humanistyczne, a teraz pracują m.in w ZUSie stąd mniemam że nie wazne co się skończyło, liczy się tytuł przed nazwiskiem.. nbo i żeby znaleźć dobrą pracę trzeba mieć znajomości.. ja niestety takowych nie posiadam..
No i jakiś czas temu słyszeliśmy w TV że w ZUSie przypadkiem skasowano konta 9 tys. osób. Oczywiście nie mówię, że to Twoje znajome, ale tak mi się jakoś przypomniało.

Ja przed rozmową kwalifikacyjną pisałam test, ale to firma prywatna więc znajomości i tak nic by mi nie dały. Fajna praca, tylko niska płaca, ale podszkolę się jeszcze trochę i po studiach poszukam czegoś innego, czyli wykorzystam i porzucę, bo teraz to Ja się tam czuję wykorzystywana za grosze . Nowej pracy nadal będę szukać w tej samej branży (bo lubię to co robię), tylko lepiej płatnej, bo trzeba odkładać na mieszkanie.

W sumie zaraz po ślubie moglibyśmy mieszkać u moich rodziców, bo na górze mamy osobną kuchnię i łazienkę, cztery pokoje i duży salon, ale mieszkanie z mężem razem z rodzicami to jest ostatnia rzecz o jakiej marzę. Wolę ciasne, ale własne.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 00:18   #3393
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
jha się spotkałam..ale ta dziewczyna to takie "gumowe ucho" jest.. nie znam wiele takich przypadków, ale te które znam to zmnie trochę zrażają i się czasem odechciewa..ale jestem dobrej mysli że coś fajnego znajdę.. nie mam jakiejś wymarzonej pracy.. kiedyś chcialam pracować z niepełnosprawnymi dziećmi, ale jednak wybrałam chemię, no bo ja mam tak że jestem humanistką ze ścislym umysłem dziwne połączenie..

obca głowa do góry, na pewno coś znajdziesz.. ja też bym chciała się zaraz po studiach inzynierskich załapać choćby na jakiś staż.. zawsze parę groszy by było a jak zdobędę doświadczenie to będę mierzyć wyżej
Jak mawiał mój wykładowca, najlepsi humaniści są też dobrymi matematykami. A gdybyś chciała pracować w urzędzie skarbowym we Wrocławiu, to jeszcze jakiś czas temu słyszałam, że są wolne wakaty.

Obca nie łam się, Ja też długo szukałam stażu (kilka miesięcy), ale lepiej dłużej poszukać i iść tam gdzie naprawdę się czegoś można nauczyć i gdzie z chęcią będziesz przychodziła.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 00:27   #3394
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Wolę ciasne, ale własne.
wynajmowane to nie wlasne niestety
mnie wynajmowanie troche by oddalalo od wlasnego... a ja chce miec wlasne jak najszybciej.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 09:37   #3395
szana
Zadomowienie

cześć
co tu dziś tak cicho z rana? ja myślałam,że będę miała do nadrabiania parę stron a tu nic cichutko...śpicie jeszcze?

my po ślubie zamieszkamy z moimi rodzicami i będziemy sobie odkładać na coś własnego jeszcze jest plan rozbudowy domku moich dziadków i zamieszkanie jakby z nimi a jednak osobno ale jak to będzie to jeszcze zobaczymy,nazbieramy trochę a potem co się zrobi to się zrobi tak bardzo się tym nie stresujemy bo mieszkanie z moimi rodzicami nie jest złe oczywiście,że najlepszy jest swój kąt ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 10:09   #3396
lain
Zakorzenienie

hej
dzis chyba to nie jest moj dzien
jakas taka jestem zla, wkurzona, smutna... cos mi nie gra. ale to chyba jeden z takich dni, gdy nie wiadomo o co wlasciwie chodzi, a czlowiek ma kiepskie samopoczucie ot tak a wizja calego weekendu na uczelni skutecznie ten humor mi pogarsza. ble
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 10:22   #3397
szana
Zadomowienie

Lain od czasu do czasu człowiek ma taki dzień,ale pomyśl,że jutro będzie lepiej może popraw sobie jakoś humorek? nie wiem ...choćby nawet gorącą czekoladą?
a oglądałaś może DDTVN przed chwilką? jak gadali o tym co zmienia się po ślubie
eh denerwuje mnie takie coś jak ktoś gada,że ślub nie jest dobry bo mój związek się rozpadł i doszło do rozwodu więc po co to? przecież to jej punkt widzenia więc niech tak nie generalizuje gdyby to tak zawsze było to żadne małżeństwo by nie przetrwało a właśnie w małżeństwie chodzi o to,że rozwiązuje się konflikty wspólnie,stara się dojść do porozumienia itd... mam teraz milion myśli w głowie i nawet ciężko mi to tu przelać...
Stary 2008-11-21, 10:32   #3398
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Samoa wielkie dzięki za pomoc Dzięki Tobie cytowanie idzie mi wspaniale

Jak masz te piątki to niestety ciężko będzie znaleźć coś na pełny etat, mam na myśli taka poważna pracę. A szukałaś nie poważnej(czyli takiej, żeby sobie dorobić) - w jakiejś restauracji na przykład?

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
drugie tyle zarabiam na dodatkowych fuchach: przedszkole, korki i dodatkowe kółko
no właśnie i to jest fajne po filologii

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
hej
dzis chyba to nie jest moj dzien
jakas taka jestem zla, wkurzona, smutna... cos mi nie gra. ale to chyba jeden z takich dni, gdy nie wiadomo o co wlasciwie chodzi, a czlowiek ma kiepskie samopoczucie ot tak a wizja calego weekendu na uczelni skutecznie ten humor mi pogarsza. ble
OjejTen weekend na uczelni to faktycznie bleAle zycie ma też jasne strony - na przykład masz dopiero co zafarbowane włosy i sie ładnie błyszczą No, to powinno Cie pocieszyć

Szana ja już słyszałam setki tekstów o tym, że coś się zmieni między mną a M. i się rozstaniemy, więc n-ty tekst o zmianach już na mnie nie działaNAjlepsze jest to, że to były takie "dobre rady" moich koleżanek, które uważaly się za doświadczone...

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-21 o 10:35
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 10:34   #3399
can't be perfect
Wtajemniczenie

lain ja wczesniej napisałam że że nie chcemy wynajmować i płacić za coś co nie jest nasze.. prawdopodobnie bedziemy mieszkać z rodzicami przez pewiem czas i będziemy odkladac na coś wlasnego.. bo nie chcę przez całe zycie mieszkać z rodzicami i tak nie miałabym takiej mozliwości..

ja tam nie uważam żeby coś zmieniło się po slubie na coś negatywnego.. bez sensujest takie myslenie.. bo lubię się rozstają czy są małżeństwem czy nie.. moim zdaniem małżeństwo może bardziej wzmocnić zwązek niż go złamać.. ale takie jest moje zdanie.. i nie ważne czy jest się małżeństwem czy nie to trzeba się starać przez cale zycie żeby było dobrze..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-21 o 10:45
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 10:50   #3400
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Szana ja już słyszałam setki tekstów o tym, że coś się zmieni między mną a M. i się rozstaniemy, więc n-ty tekst o zmianach już na mnie nie działaNAjlepsze jest to, że to były takie "dobre rady" moich koleżanek, które uważaly się za doświadczone...
eh jeśli koleżanki takie rzeczy mówią to właściwie nie wiem po co-żeby zepsuć humor czy co? a może to taka zazdrość?
tylko wiesz,mnie denerwuje to,że ludzie swoje żale chcą wylać bo im się coś nie udało i od razu "depczą" Małżeństwo...to taka desperacja jest czy co? wiem,nie powinnam się denerwować ale jednak
Stary 2008-11-21, 10:53   #3401
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
eh jeśli koleżanki takie rzeczy mówią to właściwie nie wiem po co-żeby zepsuć humor czy co? a może to taka zazdrość?
tylko wiesz,mnie denerwuje to,że ludzie swoje żale chcą wylać bo im się coś nie udało i od razu "depczą" Małżeństwo...to taka desperacja jest czy co? wiem,nie powinnam się denerwować ale jednak
mi się wydaje że to poprostu zazdrośc.. w zyciu tak jest że jednym się układa a innym nie.. z własnego doświadczenia wiem, że niektórrzy chcą zniszczyć szczęśliwy związek..tak było w moim przypadku, że coniektórzy wymyslali kłamstwa na mój temat żeby tylko TŻ ze mną zerwał..ale nie udało im się, więc teraz przy nich chodzę z podniesioną wysoko głową
Stary 2008-11-21, 10:55   #3402
tancerka212
Zakorzenienie

dzień dobry kobietki wpadłam jeszcze zobaczyc co tam u was i zaraz jadę do domku odpuściłąm sobie poranny wykład bo wolałam się wyspać i wykurować bo nie chce lezec w łóżku cały weekend- mam inne plany z tżtem hehe których nie da się zrealizowac pod kocem w moim pokoju i powiem wam ze jak sie czlowiek wyspi to od razu lepiej sie czuje! ja mam dzisiaj dobry humorek bo wreszcie się zobaczę z tżcikiem za to mój kochany siedział dzisiaj do 3 w nocy w garażu bo tak go zafascynowało montowanie czegoś w aucie... i stracił poczucie czasu świr mały... no cóż chyba każdy facet ma jakieś swoje hobby wole niech sobie dłubie i naprawia coś niż niech siedzi brzuchem do góry przed telewizorem z piwem
miłego weekendu życzę moim ulubionym wizażankom i specjalny buziak dla Lain która nie ma dzisiaj humorku będzie dobrze pomyśl że każdy dzień to jeden bliżej do naszego wymarzonego wydarzenia
papapapa wracam w niedziele!
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 10:59   #3403
can't be perfect
Wtajemniczenie

tancerka to miłego weekendu zyczę
Stary 2008-11-21, 10:59   #3404
szana
Zadomowienie

Cytat:
mi się wydaje że to poprostu zazdrośc.. w zyciu tak jest że jednym się układa a innym nie.. z własnego doświadczenia wiem, że niektórrzy chcą zniszczyć szczęśliwy związek..tak było w moim przypadku, że coniektórzy wymyslali kłamstwa na mój temat żeby tylko TŻ ze mną zerwał..ale nie udało im się, więc teraz przy nich chodzę z podniesioną wysoko głową
i tak trzymaj! nie wolno się dawać nikomu! ludzie powinni zająć się raczej sobą niż burzyć szczęście innych na szczęście miłość ma wielką moc!

Tancerko to zdrówka! i baw się dobrze

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-21 o 11:02
Stary 2008-11-21, 11:07   #3405
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
i tak trzymaj! nie wolno się dawać nikomu! ludzie powinni zająć się raczej sobą niż burzyć szczęście innych na szczęście miłość ma wielką moc!
ale to strasznie mnie irytuje niech każdy zajmnie się swoim zyciem, a nie wpiernicza się do czyjegoś.. widocznie takie osoby się bardzo nudzą bądź po prostu nie mają własnego.. echh..

chciałam Wam powiedzieć że się wzielam i dzisiaj mam nadzieję skończyć część teoretyczną, jutro prezentację na zajęcia wtorkowe a w sobotę zaczynam cżęść praktyczna..
Stary 2008-11-21, 11:12   #3406
szana
Zadomowienie

Cytat:
ale to strasznie mnie irytuje niech każdy zajmnie się swoim zyciem, a nie wpiernicza się do czyjegoś.. widocznie takie osoby się bardzo nudzą bądź po prostu nie mają własnego.. echh..

chciałam Wam powiedzieć że się wzielam i dzisiaj mam nadzieję skończyć część teoretyczną, jutro prezentację na zajęcia wtorkowe a w sobotę zaczynam cżęść praktyczna..
no mnie też to irytuje właśnie! ;/
Pewnie uda Ci się skończyć Widzisz jak się posuwasz ładnie do przodu
Stary 2008-11-21, 11:14   #3407
merriel
Raczkowanie

Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było... i pewnie jeszcze trochę nie będzie
Wszystko się uparło, żeby mi zrobić przymusowy odwyk na wizażu
Nie dość że za tydzień i za dwa tygodnie mam egzaminy na uczelni i masę nauki, to jeszcze tydzień temu wysiadł nam komp, tzn wiatraczek do niego, i dopoki nie zamontujemy nowego mogę włączać lapka tylko na 5-10 min, żeby mi się nie sfajczył A nowego zamówionego wiatraczka na razie nie widać..
Pozdrawiam wszystkie moje plotkary kochane i mam nadzieję że już niedługo powrócę z wygnania
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 11:23   #3408
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było... i pewnie jeszcze trochę nie będzie
Wszystko się uparło, żeby mi zrobić przymusowy odwyk na wizażu
Nie dość że za tydzień i za dwa tygodnie mam egzaminy na uczelni i masę nauki, to jeszcze tydzień temu wysiadł nam komp, tzn wiatraczek do niego, i dopoki nie zamontujemy nowego mogę włączać lapka tylko na 5-10 min, żeby mi się nie sfajczył A nowego zamówionego wiatraczka na razie nie widać..
Pozdrawiam wszystkie moje plotkary kochane i mam nadzieję że już niedługo powrócę z wygnania
biedna Merrielka czekamy na Ciebie!zdaj egzaminy i napraw kompa i wróć do nas
Stary 2008-11-21, 11:24   #3409
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, przodowała w tym moja przyjaciółka, która sypiała z kim popadnie i zdradzała i oszukiwała narzeczonego. Poza tym fajna dziewczyna, no ale wiele rzeczy sie pozmieniało i nie utrzymujemy kontaktu. Myślę, że może zazdrość a też lubowanie się w mentorskich tekstach

Cytat:
Ojej, no to faktycznie niemiło. I bardzo dobrze robiszI błyskaj im po oczach pierścionkiem zaręczynowymJa miałam taka sytuację, że dziewczyna naszego kolegi powiedziała mojemu tż, że jestem młoda, że wszystko może sie zmienić, ja mogę kogos poznać i go olać, po czym on mi się oświadczyłA ona sie zachowywała jakby tż nowy telewizor kupił a nie się zaręczył

Cytat:
wiesz co ludzie się wpieprzeja w zycie innych, bo to dla nich forma rozrywki
Idę ćwiczyć
Stary 2008-11-21, 11:31   #3410
szana
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co, przodowała w tym moja przyjaciółka, która sypiała z kim popadnie i zdradzała i oszukiwała narzeczonego. Poza tym fajna dziewczyna, no ale wiele rzeczy sie pozmieniało i nie utrzymujemy kontaktu. Myślę, że może zazdrość a też lubowanie się w mentorskich tekstach

Ojej, no to faktycznie niemiło. I bardzo dobrze robiszI błyskaj im po oczach pierścionkiem zaręczynowymJa miałam taka sytuację, że dziewczyna naszego kolegi powiedziała mojemu tż, że jestem młoda, że wszystko może sie zmienić, ja mogę kogos poznać i go olać, po czym on mi się oświadczyłA ona sie zachowywała jakby tż nowy telewizor kupił a nie się zaręczył

wiesz co ludzie się wpieprzeja w zycie innych, bo to dla nich forma rozrywki
Idę ćwiczyć
gdyby każdy zajął się swoim życiem i nie wtrącał się w życie innych jak nie potrzeba to świat był by piękniejszy
Twój TZ pokazał jak bardzo Cię kocha i ze nie liczy się dla Niego co ktoś mówi! nie warto się nikim przejmować!
a co ćwiczysz?tzn jakiś zestaw masz czy tak sobie?
Stary 2008-11-21, 11:47   #3411
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie odpisali mi małpy jedneZ resztą i tak im dłużej patrze na te suknie tym mniej mi sie podobają
wiesz co mam to samo od kąd zobaczyłam cymbeline 5832 to po prostu żadna suknia jej nie dorównuje to może być "ta" zobaczymy jak mi się do poniedziałku nie odwidzi to dobry znak, a jej cena to po prostu marzenie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 11:55   #3412
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
gdyby każdy zajął się swoim życiem i nie wtrącał się w życie innych jak nie potrzeba to świat był by piękniejszy
Twój TZ pokazał jak bardzo Cię kocha i ze nie liczy się dla Niego co ktoś mówi! nie warto się nikim przejmować!
a co ćwiczysz?tzn jakiś zestaw masz czy tak sobie?
No pokazałJa nie przepadam za ta dziewczyną w sensie, nie dogaduję sie z nią za bardzo, ale ogólnie rzecz biorąc ja lubię...i w sumie żal mi jej, bo ona mieszka ze swoim facetem i chciałaby ślubu i chyba dzieci(ma juz 26 czy 27 lat) a on nic w tym kierunku nie robi...w ogóle to uważam, że nieładnie z jego strony, bo albo chce albo powinien przestać ja zwodzić.
Ćwiczę zestaw od rehabilitantkiMusze wzmocnić mięśnie brzucha, pleców, pośladków, ud i chyba tyleNo i się rozciągam. Coś powiedzmy w stylu pilates. Bardzo fajne, bo robie o 10 powtórzeń a ćwiczę 2-3 razy dziennie i są efekty

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiesz co mam to samo od kąd zobaczyłam cymbeline 5832 to po prostu żadna suknia jej nie dorównuje to może być "ta" zobaczymy jak mi się do poniedziałku nie odwidzi to dobry znak, a jej cena to po prostu marzenie
Cena wspaniałaMam nadzieję, że ostatecznie wypatrzę suknię za dwa tysiaki - ale juz sobie wyobrażam zdziwienie tż i moich rodzicówWole nie oglądać sukni, bo w końcu mi sie przestana podobać i będzie zonk
Stary 2008-11-21, 12:04   #3413
kaska87
Zakorzenienie

niach niach znalazłam sobie wykresy do pracy

dziewczyny, które pisały lub piszą pracę z jakich stronek prócz CBOS korzystałyście, chodzi mi np o wykresy

Stary 2008-11-21, 12:04   #3414
angluka
Rozeznanie

ja jeszcze nie mam konkretnego modelu sukni bo kilka mi ie podoba a wszystko wyjdzie w przymiarkach napewno nie bedzie z tych ogromnych na kołach czy tym podobne. Ogólnie to byłam pewna ze bedzie biała ze przez ostatnie dni jestem pewna ze ecri heheh takze kurcze trudno mi poiwedzie jaka suknie wybiore mój TŻ powiedizł jak mu pierwsze modele pokazałam ze pewnie do slubu jeszcze nie jeden raz zminie zdanie i faktycznie tak jest
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 12:06   #3415
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie mam konkretnego modelu sukni bo kilka mi ie podoba a wszystko wyjdzie w przymiarkach napewno nie bedzie z tych ogromnych na kołach czy tym podobne. Ogólnie to byłam pewna ze bedzie biała ze przez ostatnie dni jestem pewna ze ecri heheh takze kurcze trudno mi poiwedzie jaka suknie wybiore mój TŻ powiedizł jak mu pierwsze modele pokazałam ze pewnie do slubu jeszcze nie jeden raz zminie zdanie i faktycznie tak jest
a widziałas moją suknię tak się w niej zakochałam, ze się wszystkim chwalę

Stary 2008-11-21, 12:06   #3416
szana
Zadomowienie

Samoa więc ta dziewczyna na pewno Wam zazdrościła bo skoro u niej nie układa się tak jakby chciała to już wszystko rozumiem.Chyba ona powinna poważnie ze swoim pogadać.
natchnęłaś mnie i może sama sobie coś poćwiczę a chce Ci się tak 3 razy dziennie?nie zapominasz o tym?bo u mnie z pamięcią by krucho to wyglądało

Kasiu możesz wstawić fotkę tej sukni jeszcze raz?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-21 o 12:08
Stary 2008-11-21, 12:08   #3417
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa więc ta dziewczyna na pewno Wam zazdrościła bo skoro u niej nie układa się tak jakby chciała to już wszystko rozumiem.Chyba ona powinna poważnie ze swoim pogadać.
natchnęłaś mnie i może sama sobie coś poćwiczę a chce Ci się tak 3 razy dziennie?nie zapominasz o tym?bo u mnie z pamięcią by krucho to wyglądało
no ja nie wiem co ten facet sobie mysli, ona ma już 26 lat więc oczekuje chyba czegoś więcej niz tylko bycia dziewczyną, dziewczyną mogą być nawet takie 15-stki a narzeczona to już lepiej brzmi

mam dzisiaj łazanki

Szana pewnie pierwsze zdjęcie jest katalogowe, a 2 pozostałe na normalnej dziewczynie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweetheart cymbeline 5832.jpg (28,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cymbeline 5832 tył.jpg (10,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cymbeline 5832.jpg (9,2 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-21 o 12:11 Powód: łazanki :D
Stary 2008-11-21, 12:15   #3418
angluka
Rozeznanie

Kasiu a tył sie odpina??? śliczna ta suknia
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 12:16   #3419
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Kasiu a tył sie odpina??? śliczna ta suknia
można podpiąć

Stary 2008-11-21, 12:17   #3420
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja nie wiem co ten facet sobie mysli, ona ma już 26 lat więc oczekuje chyba czegoś więcej niz tylko bycia dziewczyną, dziewczyną mogą być nawet takie 15-stki a narzeczona to już lepiej brzmi

mam dzisiaj łazanki

Szana pewnie pierwsze zdjęcie jest katalogowe, a 2 pozostałe na normalnej dziewczynie
masz racje,ile można być dziewczyną i nawet nie wiedzieć na czym się stoi tak naprawdę;/
mniam łazanki mmmm.. a ja rybke dziś będę śmażyć i frytaski :P wiem,że te frytki nie za zdrowe ale cóż...jak się je z oleju osuszy to pycha

dziękuje za fotki ja też ja kocham na tej dziewczynie lepiej leży niż na modelce z katalogu

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-21 o 12:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości