|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Cytat:
Może to jest sposób na przełamanie znudzenia i przesytu tym co mam, takie odkrywanie na nowo.Na nadgarstki trafiło po kropelce Daim Blond.
|
|
|
#3003 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
![]() Cytat:
Można w dobrze znanych nam zapachach odkryć całkiem nowe, nieodkryte dotąd zakątki, podkreślone i podbite przez inny zapach
|
|
#3005 |
|
BAN stały
|
pachnę Gaiac`iem... Faza wróciła...
|
|
|
|
#3006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, to doskonały miks. Cytat:
Cytat:
Spokojnie, Emilko Dziś jestem dziewczyną Christophera Brosiusa. W dekolcie Memory of Kindness, na nadgarstku Burning Leaves.
|
|
#3007 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Mnie akurat koronki nijak nie kręcą, ale przyznaję, że od kiedy przybrałam na wadze lepiej wyglądam bez ciuchów, niż w ciuchach. I podczas przebierania się albo robienia makijażu łapię się na wyginaniu się przed lustrem w bieliźnie (albo bez ). W tym wieku... Moja grypa rozwija się w najlepsze. Nie mogę spać, bo kiedy tylko się rozgrzeję - nasila mi się kaszel. Doprawiłam się wczoraj zakopywaniem szczurka. Pachnę dziś Tam Dao - Pandao. Potrzeba mi czegoś przytulnego...
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Sasiu, Porcelanko, Agnieszko, Gryksiu, Princesko, Takus, Iwono, Yolu, Margotko- dziekuje za troske i zyczenia zdrowia
Za mna dosc ciezka noc, ale mam nadzieje, ze wkrotce poczuje sie lepiej. Najgorsze jest to, ze gdy sie sama podkuruje, badanie wykonane nastepnego dnia nie wykazuje nic podejrzanego i szwedzcy lekarze zazwyczaj lekcewaza moj stan ![]() Gryksiu- Ty i arogancja Nie wierze!------------------------------------- Pachne Dzongkha |
|
|
|
#3009 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Katt, moze sprawdz ten Uromaxin jesli masz dostep? Ja mialam problemy nad ranem, ale teraz jestem po kolejnych dwoch zurawinowych tabletkach i jest lepiej, w zasadzie nic nie czuje tylko wciaz boje sie isc do lazienki, zeby przypadkiem nie poczuc ![]() Lapki pachna mi Amethystem, juz definitywnie uznalam, ze to nie to czego szukalam, wiec machnelam mu recenzje. Chcialam, zeby to byly takie moje jagodki, przypominajace wies, babcie, dnie spedzone w lesie i uczenie sie wierszykow ze szklaneczka jagodowego koktajlu. Tym czasem mam mydlo, cytryne, kwiatki i jakas okropna, chlodna slodycz. Jagodek poszukam sobie gdzie indziej i kupie Santiago Huckleberry, albo mama mi kupi na Mikolajki ![]() Mam nadzieje, ze to bedzie dobry strzal w ciemno.
|
|
|
|
|
#3010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem doskonale.... Swojej Samsary nie oddam za nic ![]() Cytat:
Nie wnikam jak odbierasz ten zapach ![]() Ja brałam go w ciemno bo mi do siebie pasował |
||
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna Coco i 'mala czarna'
i dyplom mam juz w kieszeni placzka chyba jestem, przy Gaudeamus Igitur sie autentycznie wzruszylam
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę pomiksować trochę, co prawda często jest tak że rano wybieram dany zapach, a potem na nadgarstki w ciągu dnia dorzucam coś jeszcze, od jutra zaczynam rano już łączyć dwa zapachy Zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo możliwe, że Ci się spodobają. Wydaje mi się, że jesteśmy zapachowymi kuzynkami
|
|
#3015 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gratuluje przypominam sobie wszystkie znane mi zapachy Britney czyli Fantasy, Fantasy Midnight, Cyrious i Cyrious in Control. Cos tam jeszcze ma, ale ja nie znam A gdybym miala z tych 4 wybrac sobie jeden to bez watpienia byloby to Cyrious in Control, ktore wlasnie wyladowalo na liscie Must Have ale tylko w wersji 100 ml bo malo trwala ta slodycz |
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daim Blond mogłabym mieć odlewkę, pięknie pachną mi nadgarstki. Mam ochotę się dosłodzić, jak siedzę z daleka od szafki to nachodzi mnie ochota na zapachy których nie mam ze sobą. Glorię bym chciała.
|
|
|
#3017 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc, raczej nie mam wielkiej nadziei czy moje liczne apele o Samsarę przyniosą rezultat - przecież takich perfum nie oddaje się. Moją pierwszą Samsarę traktowałam z uwagą, miłością, skrapianie się nią to był cały rytuał, a potem, jak to w związkach - przyzwyczaiłam się, traktowałam jak coś naturalnego i zwyczajnego. Kiedy niedawno znów poczułam aromat S., który dawno temu porzuciłam dla dla innych, moje serce pojęło, jakim wyjątkowym był skarbem
![]() Szczęściem, że Samsara to nie "honorny" mężczyzna
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-11-21 o 17:58 Powód: zamknięcie cytatu |
|
|
|
#3018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowy rocznik, cóż, dało się wypić Beaujolais jak to beaujolais - sikacz (przynajmniej dla mnie, może ktoś inny potrafiłby wychwycić wszystkie te niuanse Dla mnie to po prostu dobra okazja do zabawy, do przypomnienia sobie, jaki kolor ma krew, która szumi w żyłach (czy aby nie zmieniła się w szarą breję ;-))), a już szczególnie w listopadzie. Cześć Kasiu. Miło Cię widzieć ---- Dzisiaj znowu Gaiacowo, czyli pięknie. Zupełnie jak otwarta torebka migdałowych karmelków leżąca obok drewnianej szkatułki z mosiężną biżuterią...Cudnie. |
|
|
|
|
#3019 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem tutaj nowo nabytym towarem który chce się z Wami podzielić czym dzisiaj pachnie czymś ulubionym Chanel Chance
|
|
|
|
#3020 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Przyczajenie
|
cóż za miłe powitanie
Dzięki |
|
|
|
#3022 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3023 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Vicolo Fiori. Ładny, ale nie aż tak, żeby kupować flaszkę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3024 |
|
Przyczajenie
|
tak jest
|
|
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę w bibliotece w chmurce Premier Figuier.
Ależ tu gorąco A za oknem wirują pierwsze płatki śniegu.
[...]podążam za moim nosem ufam tej czarnej mokrej kropce na końcu pyska jestem pies na zapachy[...] M. Peszek Edytowane przez nuxi Czas edycji: 2008-11-21 o 18:06 Powód: brak ' :) |
|
|
|
#3026 |
|
Zadomowienie
|
Na uczelni Innocent a teraz na wyjście Koszmara do czarnej sukienki z dużym dekoltem
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"szardone" . W końcu mamy weekend!Pachnę resztkami Daim Blond a teraz bombką Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2008-11-21 o 18:15 |
|
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
Od rana w szkole Magnetism + Gucci PH.
Mix wyszedł całkowicie przypadkowo, ale było baaardzo przyjemnie. ![]()
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Zebralam sie w sobie
i wychodzimy; najpierw do znajomych, pozniej zapewne do kina, (jesli dam rade). Wypachnilam sie ukochana Samsara, na bazie z LouLou- wbrew pozorom wysmienicie sie uzupelniaja Milego wieczoru kochani Nuxi- Twoj podpis mnie rozbroil
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

Może to jest sposób na przełamanie znudzenia i przesytu tym co mam, takie odkrywanie na nowo.

O tak, to doskonały miks.
W dekolcie Memory of Kindness, na nadgarstku Burning Leaves.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nie wierze!