Niemcy :) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-21, 16:13   #3001
desti
Zakorzenienie

Dot.: Niemcy :)

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Matko,jakie torebki,nie wolno przy mnie wymawiac tego slowa ,pedze tam

Gutschein z Esprit chetnie przygarne

Edit: Ufff,nie w moim stylu

mi sie dwie skorzane podobaly ale juz ich nie ma heh

cod w drodze
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 17:11   #3002
*majka*
Zakorzenienie

Dzieki

Czy ktoras z Was uzywala juz tuszu do rzes od EL Sumptuous?Tak sie nad nia juz zastanawiam od jakiegos czasu i sama nie wiem.Zdobycie miniaturki,oczywiscie niemozliwe
Cena jest nawet przystepna...

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-21 o 17:13
*majka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 18:03   #3003
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki

Czy ktoras z Was uzywala juz tuszu do rzes od EL Sumptuous?Tak sie nad nia juz zastanawiam od jakiegos czasu i sama nie wiem.Zdobycie miniaturki,oczywiscie niemozliwe
Cena jest nawet przystepna...
nie ma za co

jedyny tusz EL jaki uzywalam to byl Projectionist, tez zreszta probka ... ten o ktorym piszesz faktycznie wyglada ciekawie, a probke moza zdobyc na ebay (nawet ich sporo) ... ja ciagle jestem na poszukiwaniu tuszu, ktory by ladnie pogrubial i choc troche wywijal ehhh... po moim kochanym maximeyes drugiego takiego juz nie spotkam
Stary 2008-11-21, 18:17   #3004
*majka*
Zakorzenienie

Tak,wiem,ze na ebay jest ich sporo,nawet obserwuje jedna aukcje,gdzie ta miniaturka kosztuje juz 5 Euro + przesylka Mialam na mysli perfumerie ...
Chyba wole dorzucic te 14 Euo i miec pelnowymiarowy tusz,musze sie jeszcze rozejrzec za nim na Trödelmarkt jutro...

Wycofali Maximeyes ze sprzedazy?

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-21 o 18:21
Stary 2008-11-21, 18:29   #3005
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Tak,wiem,ze na ebay jest ich sporo,nawet obserwuje jedna aukcje,gdzie ta miniaturka kosztuje juz 5 Euro + przesylka Mialam na mysli perfumerie ...
Chyba wole dorzucic te 14 Euo i miec pelnowymiarowy tusz,musze sie jeszcze rozejrzec za nim na Trödelmarkt jutro...

Wycofali Maximeyes ze sprzedazy?
juz jakis czas temu ... jeden jeszcze mam i od czasu do czasu pojawiaja sie na ebay ale musze sie rozgladac za czyms nowym bo wiecej nie kupie, wiadomo skoro nie produkuja to nawet to co jest na ebay tez bedzie "coraz starsze"

Ja kupilam na ebay ten nowy z Chanel i choc ciekawy jest to teraz wiem, ze duzego nie kupie ... a dzies z przesylka z douglada przyszedl tusz Heleny Rubinstein... ma pogrubiac i wywijac... zobaczymy... bo ja juz im nie wierze w to co pisza ... jezeli chodzi o tusze to faktycznie wole wyprobowac nawet jezeli probke musze kupic... tak jeszcze czaje sie na tego nowego Diora, co prawda tez z gumowa szczotka ale dobre opinie ma.

A mialam byc grzeczna ... przegladalam tusze EL na ebay i cienie mi wpadly w oko ... ostatnie byly ... wpadlam w nalog ... ale maja trzy pedzle gratis
Stary 2008-11-21, 18:36   #3006
Mijalea
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jakie marki sa w tym sklepie brands4friends??

Zalogowalam sie ostatnio na innej stronie tego typu- buyvip, ale te ciuchy tam pozostawie bez komentarza...

No i chcialaym dostac sie na te strone o ktorej piszecie, moze ktoras mi pomoze ?

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 18:48   #3007
*majka*
Zakorzenienie

Ja mialam dwie miniatury nowego Chanela i na pewno duzego tez nie kupie.Fajny,ale bez szalu.Diora niedlugo bede testowac,bo dostalam Gutschein na miniaturke,wiec zobaczymy co to za "cudo"
Jak przetestujesz Helenke,daj znac jak sie spisuje
Rozumiem,ze cienie sa juz Twoje,tak?

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Rozniste,co chwile dodaja nowe marki,np na pare dni i potem znikaja,a w to miejsce pojawiaja sie inne....

Cytat:
No i chcialaym dostac sie na te strone o ktorej piszecie, moze ktoras mi pomoze ?
No nie wiem,nie wiem,bo im wiecej tam osob,to trzeba bardziej polowac
Zartuje,oczywiscie Twoj Email mi potrzebny do wyslania zaproszenia
Stary 2008-11-21, 18:52   #3008
desti
Zakorzenienie

Cytat:

Zalogowalam sie ostatnio na innej stronie tego typu- buyvip, ale te ciuchy tam pozostawie bez komentarza...

pare postow wyzej pisalam jakie ale ogolnie czesc jest znana ... aktualnie torby Kipling, ciuchy Levis i zegarki Mango... z tym, ze akcje juz przy koncowce wiec wiele do wyboru nie zostalo ... a nastepne czekaja w kolejce miedzy innymi Pilgrim, Swatch, Tamaris...

Edytowane przez desti
Czas edycji: 2008-11-21 o 18:54
Stary 2008-11-21, 19:01   #3009
*majka*
Zakorzenienie

Desti,czy Ty masz moze niemiecki dowod osobisty?Potrzebuje jakis dokument z nowym nazwiskiem (tak,tak dwa lata po slubie,a ja jeszcze panienskim sie posluguje ) i tak sie zastanawiam,czy w ogole jest to mozliwe zebym go dostala? Oczywisice obywatelstwo mam polskie.Moglabym zmienic prawo jazdy na niemieckie,ale to nie to samo co dowod.
W ogole musze zarejestrowac zawarcie malzenstwa w USC w Pl,ale teraz chyba znowu sie nie uda z racji swiat,wiadomo,ze wszystko pozamykane,a kiedy znowu do Pl pojade,nie mam pojecia A bez tego zgloszenia w USC nie moge pojechac do Ambasady Pl,zeby wyrobic nowy paszport.No i jestem w kropce...
Stary 2008-11-21, 19:15   #3010
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Desti,czy Ty masz moze niemiecki dowod osobisty?Potrzebuje jakis dokument z nowym nazwiskiem (tak,tak dwa lata po slubie,a ja jeszcze panienskim sie posluguje ) i tak sie zastanawiam,czy w ogole jest to mozliwe zebym go dostala? Oczywisice obywatelstwo mam polskie.Moglabym zmienic prawo jazdy na niemieckie,ale to nie to samo co dowod.
W ogole musze zarejestrowac zawarcie malzenstwa w USC w Pl,ale teraz chyba znowu sie nie uda z racji swiat,wiadomo,ze wszystko pozamykane,a kiedy znowu do Pl pojade,nie mam pojecia A bez tego zgloszenia w USC nie moge pojechac do Ambasady Pl,zeby wyrobic nowy paszport.No i jestem w kropce...
ja tez ciagle z polskim paszportem, choc 6 lat po slubie jestem (juz 6 lat ) ... ciagle mi nie po drodze do urzedu... nie cierpie urzedow ... bo wlasciwie mialam juz dawno papiery zalatwic. I tez ponad dwa lata mialam paszport z panienskim, bo mi nie po drodze do pl bylo

Ja bym na Twoim miejscu od razu zabrala sie za zalatwienie papierow niemieckich, bo to pewnie tez trwa ... znajac niemieckie zamilowanie do papierkow. Ja moze w grudniu sie wybiore bo juz czas najwyzszy. Paszport lezy w domu a prawo jazdy chyba tez nie do konca jako dokument tozsamosci wystepuje, choc ja mam niemieckie bo tu robilam prawko.

Cytat:
Ja mialam dwie miniatury nowego Chanela i na pewno duzego tez nie kupie.Fajny,ale bez szalu.Diora niedlugo bede testowac,bo dostalam Gutschein na miniaturke,wiec zobaczymy co to za "cudo"
ooo... to jak przetestujesz Diora to napisz

a cienie... tak ... sa moje ... maz mnie zabije albo odlaczy net
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 63a0_1.jpg (23,7 KB, 8 załadowań)
Stary 2008-11-21, 19:39   #3011
*majka*
Zakorzenienie

Ja to sie troche boje,zeby jakiejs kary z racji tych dokumentow nie bylo Cos mi swita,ze przy podpisywaniu jakis tam dokumentow "slubnych" ten facet,ktory nas zaobraczkowal,mowil,ze mamy na zalatwienie wszytski spraw dokumentowych rok

Ciekawe czy moge juz starac sie o obywatelsto,bo to chyba dopiero z 3 letnim stazem malzenskim,albo?

Cienie super.Dobrze,ze mi ten rodzaj kosmetykow odpada,bo nie uzywam prawie w ogole Cos mam ostatnio slabosc do Estee Lauder,te ceny mnie przyciagaja chyba
Stary 2008-11-21, 19:51   #3012
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to sie troche boje,zeby jakiejs kary z racji tych dokumentow nie bylo Cos mi swita,ze przy podpisywaniu jakis tam dokumentow "slubnych" ten facet,ktory nas zaobraczkowal,mowil,ze mamy na zalatwienie wszytski spraw dokumentowych rok

Ciekawe czy moge juz starac sie o obywatelsto,bo to chyba dopiero z 3 letnim stazem malzenskim,albo?
mi sie wydawalo, ze po dwoch ale wiadomo co Land to inne przepisy. Z tym, ze dowiedziec i tak sie mozesz... to akurat nie zaszkodzi
Ja tam nic nie pamietam zeby mi ktos mowil ile jest na to czasu. Chociaz nie wiem czy do zalatwienia niemieckich papierow nie bedzie Ci uaktualniony polski paszport potrzebny

Cytat:
Cienie super.Dobrze,ze mi ten rodzaj kosmetykow odpada,bo nie uzywam prawie w ogole Cos mam ostatnio slabosc do Estee Lauder,te ceny mnie przyciagaja chyba
z przesylka 17 euro mnie to wyjdzie ... juz Ci chyba o tym sprzedawcy pisalam... z Holandii, ma fajne ceny i wiele rzeczy to probki albo miniaturki. Z firm ma Clinique, Lancome i EL .
Stary 2008-11-21, 20:02   #3013
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
Chociaz nie wiem czy do zalatwienia niemieckich papierow nie bedzie Ci uaktualniony polski paszport potrzebny
To jest takie bledne kolo z tymi dokumentami,cos mi sie wydaje,ze bede musiala zalatwic wszytsko po kolei,bo bez tego ani rusz...

Cytat:
z przesylka 17 euro mnie to wyjdzie ... juz Ci chyba o tym sprzedawcy pisalam... z Holandii, ma fajne ceny i wiele rzeczy to probki albo miniaturki. Z firm ma Clinique, Lancome i EL .
Hmmm,wczoraj przegladalm sklep jakiegos sprzedawcy z Holandii-ciekawe cz to ten sam...

Edit:tak sobie grzebie w wikipedii i szukam czegos na temat dowodu osobistego niemieckiego no i wyczytalam,ze posiadac moga go tylko obywatele niemieccy i tak sie zastanawiam,jak to mozliwe,ze moj Tesc ma niemiecki dowod,gdzie ma wpisane,ze ma obywatelstwo "polskie" (po przyjezdzie do De nie zgodzil na przyjecie niemieckiego) ...

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-21 o 20:29
Stary 2008-11-21, 20:42   #3014
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm,wczoraj przegladalm sklep jakiegos sprzedawcy z Holandii-ciekawe cz to ten sam...
ten moj to pink panther ... albo wlasciwie moja bo to ona...

EDIT: juz widze jak sie moj maz ucieszy jak mu wrecze karteczke, ze ma zrobic przelew do holandii... ale to mu powiem w niedziele wieczorem hehe

Cytat:
To jest takie bledne kolo z tymi dokumentami,cos mi sie wydaje,ze bede musiala zalatwic wszytsko po kolei,bo bez tego ani rusz...
Edit:tak sobie grzebie w wikipedii i szukam czegos na temat dowodu osobistego niemieckiego no i wyczytalam,ze posiadac moga go tylko obywatele niemieccy i tak sie zastanawiam,jak to mozliwe,ze moj Tesc ma niemiecki dowod,gdzie ma wpisane,ze ma obywatelstwo "polskie" (po przyjezdzie do De nie zgodzil na przyjecie niemieckiego) ...
z tymi co przyjechali kiedys to nie ma co porownywac... bo nie dosc, ze to bylo na innych zasadach to wlasnie wiele bylo takich roznych cudakow prawnych, gdzie sie tylko mozna zastanawiac bez konca jak to sie wlasciwie stalo
Dlatego napisalam zalatw sobie od razu papiery niemieckie... wtedy dostaniesz tez dowod

Edytowane przez desti
Czas edycji: 2008-11-21 o 20:43
Stary 2008-11-21, 20:58   #3015
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Ale zescie sie rozpisaly
Pozwole sobie wtracic, ze po 2 latach malzenstwa i po 3 latach od zameldowania stalego w DE mozna sie starac o niemieckie obywatelstwo. Przynajmniej tak jest w moim landzie. Ale wydaje mi sie, ze to ogolnoniemieckie przepisy. Wiec Majek, dolaczam sie do slow Desti
Na zgloszenie zawarcia malzenstwa w PL mialam 3 m-ce

Fajny pomysl z wymiana kodow Bo czasem tyle mi tego przepada, ze az szkoda...

U mnie zimnooooo okropnie... Dzis rano tak sypal snieg, ze nawet przez kilka godzin troche bialo bylo Ale po zimie juz ani sladu, pomijajac temperature

Pozdrawiam

Love to be loved by You...

Edytowane przez ~~~JOLA~~~
Czas edycji: 2008-11-21 o 21:00
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 21:01   #3016
*majka*
Zakorzenienie

Hihi,no lepiej nie denerwowac niepotrzebnie TZ przed weekendem

Mi juz nawet nie chodzi o to,zeby ten dowod byl niemiecki,tylko o jakikolwiek dokument z nowym nazwiskiem...
Musze sie jakos zorganizowac i pozalatwiac w koncu to co musze,innego wyjscia nie mam

Uciekam juz,na dzis wystarczy

Edit: Joleeeeeek
Stesknilam sie juz za Toba...

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-21 o 21:03
Stary 2008-11-21, 21:02   #3017
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:

Rozniste,co chwile dodaja nowe marki,np na pare dni i potem znikaja,a w to miejsce pojawiaja sie inne....

No nie wiem,nie wiem,bo im wiecej tam osob,to trzeba bardziej polowac
Zartuje,oczywiscie Twoj Email mi potrzebny do wyslania zaproszenia
Dziekuje majka, mail na priva przesle

Cytat:
pare postow wyzej pisalam jakie ale ogolnie czesc jest znana ... aktualnie torby Kipling, ciuchy Levis i zegarki Mango... z tym, ze akcje juz przy koncowce wiec wiele do wyboru nie zostalo ... a nastepne czekaja w kolejce miedzy innymi Pilgrim, Swatch, Tamaris...
No to sa fajne marki, pewnie trudno cos wylowic, ale przynajmniej sie rozejrze

Co do dokumenotow, to ja wymienilam zaraz po slubie wszystko, ale ile na to jest czasu to nie pamietam... swego czasu duzo o tym w necie czytalam

Stary 2008-11-21, 21:14   #3018
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Cytat:
Edit: Joleeeeeek
Stesknilam sie juz za Toba...
Ja za Toba tez... Pscolkoooo
Obiecuje, ze kiedys zadzwonie... Moze jutro??

Tu znalazlam troche na temat obywatelstwa: http://www.bundesregierung.de/nn_646...setzungen.html

Love to be loved by You...
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 21:14   #3019
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ~~~JOLA~~~ Pokaż wiadomość

Ale zescie sie rozpisaly
Pozwole sobie wtracic, ze po 2 latach malzenstwa i po 3 latach od zameldowania stalego w DE mozna sie starac o niemieckie obywatelstwo. Przynajmniej tak jest w moim landzie. Ale wydaje mi sie, ze to ogolnoniemieckie przepisy. Wiec Majek, dolaczam sie do slow Desti
Na zgloszenie zawarcia malzenstwa w PL mialam 3 m-ce

Fajny pomysl z wymiana kodow Bo czasem tyle mi tego przepada, ze az szkoda...

U mnie zimnooooo okropnie... Dzis rano tak sypal snieg, ze nawet przez kilka godzin troche bialo bylo Ale po zimie juz ani sladu, pomijajac temperature

Pozdrawiam
Jolaaaaaa ...

no prosze to jednak dobrze pamietalam, ze dwa lata... czasami cos mi tam zostanie w pamieci... a z tym zgloszeniem, kto by sie tam przejmowal i spieszyl
raz tylko tlumaczylam sie na lotnisku w Londynie bo bilet mialam na nowe a paszport na stare... na szczescie mialam prawko przy sobie wiec przeszlo heh

a co do kodow to tak sobie pomyslalam... albo z probkami, czasami sie dostanie... wyrzucic szkoda... a tym bardziej jak sie wie, ze sie nie skorzysta.

Mnie jakos ten snieg ominal

Cytat:
Hihi,no lepiej nie denerwowac niepotrzebnie TZ przed weekendem
tez tak pomyslalam... tym bardziej po ostatnich szalenstwach zakupowych

Cytat:
No to sa fajne marki, pewnie trudno cos wylowic, ale przynajmniej sie rozejrze
wszyszko zalezy od tego kiedy akcja rusza ... data jest zawsze podana wiec wtedy trzeba dosc szybko tam zagladnac... choc czasami i pozniej mozna fajne rzeczy dostac
Stary 2008-11-22, 11:26   #3020
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje majka, mail na priva przesle
Widze,ze zaproszenie juz przyjete,udanych lowoch zatem zycze

Cytat:
Napisane przez ~~~JOLA~~~ Pokaż wiadomość
Ja za Toba tez... Pscolkoooo
Obiecuje, ze kiedys zadzwonie... Moze jutro??

Tu znalazlam troche na temat obywatelstwa: http://www.bundesregierung.de/nn_646...setzungen.html
Jolku jak noga?Lepiej juz? A w pracy jak tam?
My zaraz jedziemy do Holandii,a wieczorem wybieramy sie ze znajomymi do chinskiej wiec caly dzien mnie nie bedzie
Przez ta nasza awarie nie wiem kompletnie co sie u dziewczyn dzieje,musze do Karoli w koncu zadzwonic,juz dawno nie plotkowalysmy Elsi podczytuje na Jej watku,Ty zabiegana...No nic,kiedys uda nam sie w koncu zdzwonic

Faktycznie dwa lata po slubie mozna juz sie starac o obywatelstwo,to mi sie pokrecilo z 3 latami meldunku

Cytat:
a z tym zgloszeniem, kto by sie tam przejmowal i spieszyl
O wlasnie My z Desti takie sumienne nie jestesmy

Cytat:
raz tylko tlumaczylam sie na lotnisku w Londynie bo bilet mialam na nowe a paszport na stare... na szczescie mialam prawko przy sobie wiec przeszlo heh
Hihi,dobrze,ze nie robili wiekszych problemow
Ja zawsze musze zmieniac nazwisko na panienskie przy "buchowaniu" biletu na samolot,odruchowo wpisuje obecne,a potem mega olsnienie i szybko zmieniam bo mysle,ze raczej na slowo,nie uwiezyliby,ze sie pomylilam

Musze zwiewac,bo Malz mnie wola

Milego weekendu i do popisania

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-22 o 11:28
Stary 2008-11-22, 12:49   #3021
Mijalea
Zakorzenienie

Majka dzieki
A robila juz ktoras z was tam zakupy??
Ja nie wiem o co biega za badzo i czemu mi sie sklep nie otwiera i do czego jest ta lista osob z boku Nie moge wejsc sobie w dana marke, na czym to polega??
Poprosilam meza o pomoc to mnie wysmial ze wchodze na jakies smieszne pseudo stronki, i ze to pewnie jakis pic na wode
Kurcze, popsul mi humor tylko. Dla niego to pewnie zaraz zaraze kompa wirusem , albo ktos mnie oszuka itp....i gadaj tu z facetem o zakupach

Stary 2008-11-22, 16:51   #3022
201608040942
Konto usunięte

Majka a ty chcesz zmienic obywatelstwo czy tylko miec niemiecki dowod?

Mnie nie zalezy na obywatelstwie. Moja chlop cos przebakiwlam o niemieckim dowodzie, bo ktos mu tam z pracy powiedzial ze nie potrzebuje zmianiac obywatelstwa , ze dowod duzo nie kosztuje( za obywatesltwo chyba by trzeba bylo wiecej zaplacic) i jakos tak zeszlo. Chlop sie u zrodla dowiadywal co i jak, ale ze my ciagle na minusie to nawet te ponad 100€ jest dla nas duzo. Ja jeszcze nigdy nie mialam problemow jak wyciagalam polski paszport, wiec ani na niemieckim dowodzie ani na obywatlestwie mnie nie zalezy.
Majka a nie moglabys zalatwic wpisania w USC w PL zawarcia malezenstwa poprzez ambasade? fakt jest ze trzeba troche za to placic i za wyrobienie nowych polskich papierow tez,ale skoro ci ciagle nie po drodze to moze jednak zaplacic i niech ambasada robi?
Jak juz w USC wszystko wpisane bedzie to paszport ci zmienia w ciagu jednego dnia jesli bedziesz chciala, chodz to drozej kosztuje.
Ja zalatwilam wszystko w Pl. Bylam pol roku po slubie w PL i jechalismy tak ze dalo rade zalatwic.

Co do tuszy to ja juz nic z wysokiej polki nie chce. Mam Rival de Loop z Rossmanna tusz pogrubiajacy i ma taka szczote jak lubie i robi to co trzeba. Tusz 3in1 tez jest super, fajnie podkreca, ale ma dosc lekka konsystencje wiec ciezko mu idzie z pogrubieniem na poczatku. Jak troche podeschnie jest juz lepiej.Maximeyes dla mnie nic nie robil, mial tylko fajna szczoteczke( ma ja do tej pory hihihi). ja zdecyodwanie wole tansze tusze, a jak zdarzy sie ze tez tak szybko wyschna jak te drogie to tak serce nie boli( Maximeyes byl jedyny ktory nie wysechl, Inne Lancome, Dior, Clinique juz po miesiacu byly zbyt geste).
A tak wogole to RdL wypuscil pudry mineralne i kupilam sobie ten prasowany i ciesze sie jak glupa. Znow fajny zakup za 2,99€
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 11:37   #3023
Sylwia***
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jedzie moze ktoras niedlugo do Polski?
Musze koniecznie zdobyc moj jedwab. Dopiero teraz, jak sie mi skonczyl, zauwazylam i docenilam jego dzialanie. Masakra bez niego!

I druga sprawa. U mnie na tvn ciagle pokazuja informacje (ktorej to nie pokazuja w Polsce), ze 15go grudnia odlacza ten program, i bedzie potrzebna karta i dekoder. Kogo to wlasciwie dotyczy? Nic z tego nie rozumiem :/

Aaa, i pytanie bardzo przyjemne jeszcze mam Dostalam na imieniny Gutschein do Bodyshopu (nie wiem, jak moj TZ na to wpadl!) Co warto tam kupic? Widzialam jakies preparaty z witamina E. A cienie do powiek jakiej jakosci, i maski do wlosow?

Edytowane przez Sylwia***
Czas edycji: 2008-11-23 o 11:49
Sylwia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 12:01   #3024
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jedzie moze ktoras niedlugo do Polski?
Musze koniecznie zdobyc moj jedwab. Dopiero teraz, jak sie mi skonczyl, zauwazylam i docenilam jego dzialanie. Masakra bez niego!

I druga sprawa. U mnie na tvn ciagle pokazuja informacje (ktorej to nie pokazuja w Polsce), ze 15go grudnia odlacza ten program, i bedzie potrzebna karta i dekoder. Kogo to wlasciwie dotyczy? Nic z tego nie rozumiem :/
ja bede w styczniu w pl ... u dentysty .
A co to za jedwab ?? ... bo czytam juz od jakiegos czasu o jedwabiach, nawet jeden kiedys obserwowalam na ebayu ale w sumie dalej nie wiem

a co do tvn... to kombinuja z kartami pre-paid ale na stronie maja to tak opisane, ze nic z tego nie rozumiem ... czesc bedzie za darmo... za czesc bedzie trzeba placic... hmmm

Mijalea a nie czytalas na jakiej zasadzie to polega ?? ... wejsc mozesz tylko na akcje, ktore sie zaczely... na kazdym banerze przewaznie jest podana data. Wirusow na pewno nie sciagniesz, to sie nie musisz obawiac ... ta lista po prawej to osoby, ktore chca sie tam dostac i czekaja az ktorys z uzytkownikow je zaprosi
Stary 2008-11-23, 12:14   #3025
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
j

Mijalea a nie czytalas na jakiej zasadzie to polega ?? ... wejsc mozesz tylko na akcje, ktore sie zaczely... na kazdym banerze przewaznie jest podana data. Wirusow na pewno nie sciagniesz, to sie nie musisz obawiac ... ta lista po prawej to osoby, ktore chca sie tam dostac i czekaja az ktorys z uzytkownikow je zaprosi
czytalam, czytalam, i nie wiem o co chodzi, ale nadal nie moge wejsc na aukcje, oczywiscie te aktualne

klikam na ukcje, otwiera mi sie okienko (to gdzie m.inn pisze "zum video") ale nic wiecej sie nie otwiera

Edytowane przez Mijalea
Czas edycji: 2008-11-23 o 12:18
Stary 2008-11-23, 12:22   #3026
*majka*
Zakorzenienie

Ja tylko na szybko ze skanem dla Mijalea
Klikasz np n abaner Rocklin i po lewej stronie,tam gdzie lapka od myszki,trzeba kliknac na "Für Ihn" "albo "Für Sie"
Mam nadzieje,ze cos widac

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bild 1.jpg (62,4 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-23 o 12:29
Stary 2008-11-23, 13:11   #3027
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko na szybko ze skanem dla Mijalea
Klikasz np n abaner Rocklin i po lewej stronie,tam gdzie lapka od myszki,trzeba kliknac na "Für Ihn" "albo "Für Sie"
Mam nadzieje,ze cos widac

dzieki kochana , juz wszystko gra, a do tego chyba mi przegladarka nawala

Stary 2008-11-23, 15:54   #3028
201608040942
Konto usunięte

Sylwia u mnie juz kilka lat TVN nie dziala - zakodowany. Odbieralam niedawno na czarno, ale juz zakodowali i trzeba czekac jak hakerzy znajda nowe kody.
Chlop mi wlasnie cos powiedzial ze chce zobaczyc czy Diablo 3 bedzie po 15-tym grudnia chodzic. My mamy Diablo 2 i juz kodow nie sciagniesz. Jesli ty tez odbierasz na czarno to czekaj do 15-tego. Jak sie okaze ze doopa zimna, to bedzie trzeba sobie inaczej zaradzic.

desti ten jadwab o ktorym pisze Sylwia to nie jest to czysty jedwab. To sa silikony jak w kazdym innym tego typu preperacie. Jak twoje wlosy nie lubia silikonow to nawet o nim dla siebie nie mysl.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 16:06   #3029
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
desti ten jadwab o ktorym pisze Sylwia to nie jest to czysty jedwab. To sa silikony jak w kazdym innym tego typu preperacie. Jak twoje wlosy nie lubia silikonow to nawet o nim dla siebie nie mysl.
no wlasnie dlatego mam obawy, ze mi za bardzo wlosy obciazy... juz jakis czas temu przegladnelam moje kosmetyki i faktycznie z paroma musze uwazac zeby nie przesadzic bo efekt wtedy jest odwrotny od zamierzonego. Chyba sobie daruje i pozostane przy tym co mam
Stary 2008-11-23, 17:47   #3030
Sylwia***
Wtajemniczenie

Ja tez nic z tymi dekoderami nie rozumiem, gdzie niby mialabym te karte wlozyc?? Pewnie trzeba jakis dekoder dokupic. Na razie mi tvn odbiera, ale mowia, ze od 15go grudnia juz nie bede miala tvn. Nie wiem, czy im wierzyc Moze chodzi o tym, co odbieraja to przez satelite?

Desti, ja tez musze uwazac, zeby mi nie obciazyly wlosow te produkty. Moj jedwab to CHI silk infusion. W Polsce w wielu miejscach mozna kupic male probki tego jedwabiu po ok.7 zl, wiec moze najlepiej to wyprobuj. Mi sie wlosy strasznie pusza jak tylko wyjde z domu, mimo, ze je prostuje. Ale jak uzyje malenkiej ilosci jedwabiu na koncowki, a palce wytre w dlugosc, to juz mi sie nic nie puszy nawet przy zlej pogodzie.
Sylwia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości