![]() |
#1171 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV
Cytat:
![]() No a dziwisz się! Kto by się śniegu w listopadzie spodziewał!!! W lecie taaaaak-wtedy wszystko jest w pełnej gotowości ![]() A no to panienka nas opuszcza na weekend??? Cytat:
![]() Nie zapominaj, że jakieś 40% to inteligencja ![]()
![]() |
#1172 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9813637]
![]() ![]() Mnie też ![]() ![]() ![]() U mnie takie rzeczy lądują na biurku, lub komodzie... Wczoraj dostałam czekoladę...potem orzechy...dziś "przyszedł" miód pitny... chyba otworzę spiżarnię. Mamę już mianowałam "wiewiórą" ![]() namierzyłam Kamila ![]()
Papryczki wróciły!!! ![]() Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-11-21 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To u mnie się i w samochodzie coś znajdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9813887]Masz coś słodkiego i zbędnego to wyślij do Papryki
![]() ![]() [/quote] Każdy piniądz chętnie przyjmę ![]() A nie ma ktoś zbędnego samochodu??? ![]()
#1176 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybieram się zapoznać się z nowym członkiem rodziny (moim przyszłym chrześniakiem, który właśnie dzisiaj ma równo tydzień). Jadę jutro, ale w niedziele już (?) na wieczór wracam. Z jednej strony gra nie warta świeczki jechać, a właściwie tłuc się komunikacją tyle drogi i czasu, ale z drugiej strony nie codziennie zostaje się ciocią. [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9813637]Fajną masz tą torebkę ![]() świetną! Ja też takową poproszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9814044]Ja, ja, ja
![]() ![]() ALE TO ŚMIESZNE BYŁOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() Cytat:
![]() Pierwszy warunek-torebka musi być duża ![]() potem wystarczy kupić jakieś słodycze i uruchomić sklerozę i voila-macie taką samą torebkę jak ja ![]()
![]() |
#1179 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiedziałam, że się ucieszysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Konto usunięte
|
co jest!? sniegu dalej nie ma
![]() opony zmienione, moje corshe czeka na zabawe w sniegu ![]() PS. papryczko, co ty radar masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() Edytowane przez goska87 Czas edycji: 2008-11-21 o 22:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Konto usunięte
|
I u mnie biało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Rozeznanie
|
Oj facet mnie maglował przy masce. Co, gdzie, ile i w ogóle. Wg niego płynu hamulcowego miało być między min a max, a mnie uczyli, że ma być max. Ale wybrnęłam. Zapytał, czy jest płyn do spryskiwaczy, a ja patrzę i patrzę i nie widzę, ale na logikę powinien być, więc powiedziałam, że jest
![]() Później jechałam łukiem. Ostatni raz jechałam 1,5mięsiąca temu(i to jeszcze na egzaminie), więc miałam obawy, ale że łuk mi zawsze wychodzi, to i tym razem wyszedł. Dziewczyny w poczekalni rozmawiały o jakichś metodach na łuk, to ja miałam wątpliwości, czy na pewno zaliczę(w końcu ja nie mam żadnej metody) po prostu jadę na wyczucie i wiem mniej więcej, że muszę sie zmieścić na torze. Ale mi noga drżała! Dosłownie sama podskakiwała do góry i na dól przez cały łuk. Egzaminator chodził dookoła i tylko patrzył, czy nie najeżdzam na linie. W końcu wsiadł, a mi ta noga dygocze, aż wali po podłodze, to ją przycisnęłam, a później zwyczajnie zapomniałam i już było normalnie. Górka też łatwa, więc bez zarzutu. Najbardziej bałam się miasta. Na początku, jakieś kilka minut musiałam się wczuć, a potem już dobrze szło. Nagle on daje po hamulcach...i mówi : Proszę zaparkować po prawej stronie. Stanęłam, a on do mnie żeby teraz wyjechać i jedziemy dalej. Prawie zawału dostałam, że już oblałam. ![]() Ogólnie dobrze szło. Raz było tak, że mówi do mnie żeby skręcić w prawo, a ja lecę na lewo i za chwilę do mnie dociera, że miałam skręcić w prawo ![]() Najlepsze akcja: dojeżdzamy do skrzyżowania i on mówi, żeby skręcić w lewo. Włączam kierunkowskaz i w tej samej sekundzie zauważam, że jest nakaz skrętu w prawo. Włączam kierunek w prawo i mówię, że tu nie można w lewo, trzeba w prawo, a on do mnie, że wcześniej tego znaku nie było i musieli dopiero dostawić, a ja się uśmiecham ![]() ![]() Też zdarzyło mi się, że źle stanęłam na jezdni. A i jescze ronda umiem bo mój instruktor mnie długo uczył i tłumaczył, więc kiedy miałam na nim zawrócić, byłam spokojna i pewna siebie. Ale i tak przez ten cały czas chciałam, żeby się to skończyło i żebym mogła już wrócić do ośrodka. Przed ośrodkiem kazał mi jeszcze na kilkuset metrach rozpędzić się do 50km/h. Za pierwszym razem ni wyszło, ale za drugim tak. Nie robiłam tego w życiu jako zadania egzaminacyjnego, więc byłam w szoku. Może chciał mnie doszkolić ![]() A potem myślałam, ze mnie na miejscu obleje bo stwierdzi, że coś jednak było źle, ale on mi pogratulował. Powiedział, że czasem długo czekam,żeby sie wcisnąć, ale lepsze to niż wepchnąć się przed pędzący samochód. I że w ciągu 2 lat uzyskam pewniejszą jazdę i wyczucie. Z tym czekaniem to wzięło mi się, z tego, że przyszła jakaś dziewczyna do poczekalni, zanim ja miałam być i mówiła, że przed samym ośrodkiem wymusiła pierwszeństwo i za to oblała. Egzaminator chciał, żebym zaczęła już jeździć jak tylko odbiorę prawko bo uważa tak jak ja, że jazda samochodem to super sprawa. Jak wracałam z nim, to się śmiałam i rozmawiałam i widziałam, jak kilkanaście osób stoi i się stresuje. Zapewne chcieli tak, jak ja wracać uśmiechnięci i bez kartki. Ja też tak chciałam, czekając godzinę tego dnia i 1,5 miesiąca wcześniej. Życzyłam im w duchu szczęścia. I miłego egzaminatora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9815649]I u mnie biało
![]() ![]() yyyyy u mnie też...trochę się stresuję wizją że pierwsze samodzielne jazdy bedę zaliczać w takich warunkach. Kocim serdecznie gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9814500]To ucałuj koniecznie od Nas ![]() jasne, dziękuję ![]() Cytat:
![]() a myślałam, że tylko mnie mylą się kierunki ![]() A u mnie biało! Brrr nawet od rana (godz 9) nie było neta i dopiero teraz jako tako działa. Masakra jak ja nie cierpie zimy.
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie wstałam
![]() ![]()
#1188 | |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich ponownie! i pozdrawiam z białego Wrocka - znów tu jestem, jak co 2 tygodnie, tyle, że w ostatnim czasie wyjazd tu jest jak wybawienie - ucieczka od remontów
![]() w poniedziałek zaczynam jazdy przed egzaminem, przeraża mnie ta pogoda, ale wszyscy wokoło mówią mi, że ona jest moim sprzymierzeńcem, bo dzięki temu pojadę wolniej, ostrożniej i że na pewno się uda. nie nastawiam się tym razem wcale, przynajmniej jeszcze tego nie robię. poprzednim razem miałam w sobie dużo pewności, teraz czuję się emocjonalnie wyprana po tych wszystkich przejściach, więc idę, żeby spróbować, ale nic poza tym. ostatnio miałam wolne w pracy, tym razem idę i wrócę do domu jakieś 20 minut przed czasem, w którym trzeba będzie się zbierać do wyjścia. a po egzaminie mam jeszcze zajęcia na kursie. traktuję go jako kolejny punkt programu dnia. i na dodatek ostatnio chciałąm iść do fryzjera, ale potraktowałam ten zabobon serio i nie ścinałąm włosów przed egzamem, a tym razem poszła i od czwartku mam włosy znacznie krótsze. jakby co, zwalę na włosy ![]() uwierzycie, że żaden z moich chłopów (mąż, ojciec i fachowiec-remontowiec) nie widzieli różnicy i gdybym nie kazała im się dobrze przyjrzeć, to żaden z nich by się nie domyślił tej zmiany? (zaznaczam w tym miejscu, że ścięłam włosy naprawdę sporo i w pracy wszystkie kobitki od razu zauważyły...) o almerze dla mnie na razie cisza. wiedziałam, że tak będzie... słyszałam ostatnio o dziewczynie, która jeździła tak sobie, ale zdała za pierwszym razem. jako, że pracuje w policji, w dziale kryminalistyki, wyjeżdżając na miasto zagadnęła do egzaminatora - A U NAS W POLICJI... i tym ustawiła sobie cały egzamin. zrobiła kilka kółek wokół wordu i usłyszała, że zdała... może to dobry sposób? ![]() Cytat:
![]() wymyśliłam sobie już nowy cel, który będę realizować po zdaniu prawka. ostatnio przez to duże zamieszanie w życiu mocno mi się pozmieniały priorytety, podjęłam już kilka decyzji, niektórym już je zakomunikowałam, żeby się z tą myślą zaczęli oswajać. byłam asertywna, stanowcza i w ogóle. chyba dotarło ![]() na dodatek zauważyłam też zmiany u mojego męża, które w rezultacie mają prowadzić w tym samym kierunku, co moje działania, więc widzę światełko w tunelu i z nieśmiałą nadzieją patrzę w przyszłość. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Konto usunięte
|
Kraków wciąż szary, sniegu ani troszeczke
![]() dobrze ze w domu jest garaz bo nie zdzierżył bym codziennego skrobania szyb ![]() Jakie maniaczki slodyczy ![]() ![]() ![]() danone fantazja ![]() 3BIT ![]() deser czekoladowy ![]() pischinger ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
ja kocham kinder maxi king
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1191 |
Wtajemniczenie
|
A to białe, zimne coś co widzę przez okno i co sypało mi na głowę jakiś czas temu to jak się nazywa? No chyba, że śnieg jest tylko w południowej części naszego miasta.
Dużo go nie ma, bo szybko topnieje, ale jednak troszkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Konto usunięte
|
a ja po dzisiejszej pogodzie się zastanawiam czy oni w Wordzie jakoś odśnieżają ta górkę żeby mi się nie zaczęły ślizgać koła czy coś ja to się nie znam ale chyba jak będzie oblodzona to mimo ze będzie na hamulcu to może zjechać prawda? Same czarne scenariusze w mojej głowie.
Panno kiniu my z TŻ byliśmy wczoraj w szpitalu zobaczyć czterogodzinnego dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tą policją to w sumie genialny pomysł ![]() ![]() ![]() Po słodycze to z chęcią moge przyjechać i zjeść ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9818045]a ja po dzisiejszej pogodzie się zastanawiam czy oni w Wordzie jakoś odśnieżają ta górkę żeby mi się nie zaczęły ślizgać koła czy coś ja to się nie znam ale chyba jak będzie oblodzona to mimo ze będzie na hamulcu to może zjechać prawda? Same czarne scenariusze w mojej głowie. Panno kiniu my z TŻ byliśmy wczoraj w szpitalu zobaczyć czterogodzinnego dzidziusia ![]() Mi się wydaje, że muszą ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uf napisałam się troche, a teraz idę się ogarnąć ![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() Edytowane przez goska87 Czas edycji: 2008-11-22 o 12:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
zapomniałabym:
papryczko - taką magiczną torebkę, jak Twoja, miała Hermiona Granger w ostatniej części Harry'ego Pottera. niby nieduża, a jak trzeba było, to i namiot z niej wyciągała ![]() mam wrażenie, że Twoja też potrafi wchłaniać różne rzeczy i oddawać je, gdy są najbardziej potrzebne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | ||||
Zakorzenienie
|
Taaak, na dole strony się znajduje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja swojego egzaminatora zostawiłam na placu(bo coś tam jeszcze koło auta robił), podziękowałam, do widzenia i w nooooooogi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A włosy przyniosą Ci szczęście ![]() Ja też obcięłam przed drugim egzaminem-jakieś 2-3 tygodnie przed ![]() Wszystkim się spodobało i najważniejsze-zdałam ![]()
Papryczki wróciły!!! ![]() Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-11-22 o 13:16 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zima zaskakuje drogowców, ale śnieg zaczyna padać nagle, a wszyscy chcialiby mieć od razu posypane drogi... Jeśli miasto jest duże, to trochę czasu minie, zanim drogowcy poczynią swoją powinność, w końcu nie mają nieograniczonej liczby piaskarek.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Rozeznanie
|
Ja już znam wynik mojego egzaminu: nie zdałam...
![]() ![]()
#1200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.