Styl American Girl część V - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-21, 22:41   #3361
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Dot.: Styl American Girl część V

Cytat:
Napisane przez kaziaa23 Pokaż wiadomość
Klatkanaptaszka fajne wymiary musisz być super zgrabna taka w sam raz , współczuję tych przeprowadzek:przyt ul: ja się szybko przywiązuję do miejsc i ludzi, nie znoszę przeprowadzek
Ja się nie przywiązuje zbyt , ale poprostu jestem juz zmęczona ile można Myślałam, że znalazłam już fajne miejsce,że nie będe musiała już dzwigać tony książek, tony ubrań , a zreszta wiadomo jak ciężko o stancje tym bardziej że szukam sama

AGULA 88 był kiedyś jeszcze większy bardziej pulchniejszy ale jak schudłam to biust jako pierwszy mi poleciał

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2008-11-21 o 22:43
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 22:41   #3362
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
ładna moim zdaniem
Marie

Ale ona bardziej pasuje do wątku Barbie.
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 22:56   #3363
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Czy to nie jest przypadkiem jedna z modelek Victoria Secret?
Stary 2008-11-21, 22:59   #3364
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
mój TŻ zawsze wraca prosto z pracy do domku, teraz niestety mnie u niego nie ma bo normalnie to pomieszkuję u niego 2 tygodnie, potem do domku na 2 3 dni bo mama się stęskniła a potem znowu do Szklarskiej. W chwili obecnej on przychodzi do domu przed 16 i od tej pory non stop na gg siedzimy, już parę dni się nie widzieliśmy, ma się niedługo urwać z pracy do mnie na 1 dzień przyjechać
ze Szklarskiej jesteś ?? Mam tam rodzinkę

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 22:59   #3365
kaziaa23
Rozeznanie

nie, ona była wokalistką A-TEENS, Eyo jestem z Legnicy a w Szklarskiej mam faceta i bardzo często przez Jelenią przejeżdżam

Edytowane przez kaziaa23
Czas edycji: 2008-11-21 o 23:00
kaziaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 23:04   #3366
Agula 88
Zakorzenienie

http://pl.youtube.com/watch?v=zMJQNVbuDbg
tu jest jej teledysk
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 23:17   #3367
sharlottek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
oby szybko
sharlottek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 23:26   #3368
kaziaa23
Rozeznanie

no właśnie sharlottek wklejaj, bo my tutaj prawie wszystkie się ujawniłyśmy
kaziaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 23:38   #3369
sharlottek
BAN stały

nie mam aparatu póki co, ale postaram się

kazia -
Stary 2008-11-21, 23:40   #3370
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Właśnie jestem w trakcie przegladania ogłoszen w dziale wynajmę MASAKRA nic nie ma normalnego poprostu tylko sie załamć
Stary 2008-11-21, 23:53   #3371
weegirl
Zakorzenienie

Cytat:
nie, ona była wokalistką A-TEENS, Eyo jestem z Legnicy a w Szklarskiej mam faceta i bardzo często przez Jelenią przejeżdżam
COOOO? to ona? w życiu bym jej nie poznała!!
weegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 02:42   #3372
Agula 88
Zakorzenienie

justusia16 to ty jesteś w Av bo widziała Cie na jakimś forum i zobaczyłam twoje zdjęcie w czarnych włosach i normalnie jak dwie rożne osobyBlond na plus
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 08:49   #3373
gwiazdka1888
Raczkowanie

kupiłam wczoraj taką bluzkę z myślą, że założę ją dzis na imprezę. Teraz już nie wiem do czego ją załozyc i czy może ją zwrócic i wymienic na cos innego. Co o niej myslciie?

sorry za słaba jakośc, ale chyba widac wszystko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (11,8 KB, 128 załadowań)

gwiazdka1888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 09:13   #3374
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
justusia16 to ty jesteś w Av bo widziała Cie na jakimś forum i zobaczyłam twoje zdjęcie w czarnych włosach i normalnie jak dwie rożne osobyBlond na plus

tak to ja, tez wole blond
a na jakim forum?
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 09:14   #3375
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość

strasznie mi sie podoba sukienka z 2 minuty teledysku masakra ! :P
Stary 2008-11-22, 09:28   #3376
tasiaaa
Rozeznanie

Znalazłam trochę różowych emu
http://www.allegro.pl/item485866461_...tralia_37.html - rozm. 37
http://www.allegro.pl/item485881921_...4_pink_39.html - rozm. 39
http://www.allegro.pl/item485866480_...tralia_36.html - rozm. 36
http://www.allegro.pl/item485877927_...7_pink_39.html - rozm. 39
http://www.allegro.pl/item485881869_...4_pink_38.html - rozm. 38
http://www.allegro.pl/item482311223_...rozowe_ss.html - rozm. 41
tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 09:54   #3377
olusiamalusia
Rozeznanie

szkoda, ze nie ma tych ciemnoroxzowych
ale na pocieszenie to wlasnie lece na zakupki
olusiamalusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:04   #3378
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość

wiecie moze co to za dziewczyna w tym teledysku .akon&kardinal ? fajne ma te krótkie spodenki z podwyższonym stanem , ale w zime nigdzie pewnie takich nie kupie wiem ze latem w bershce były..

http://pl.youtube.com/watch?v=kFeaqB-AAMo
fajne ma spodenki w 1:15 i 1:36, wlasnie takie mi sie marza w ogole super ciuchy ma, co jeden to lepszy. Niestety, ale nie wiem kto to jest.

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Laski mam problem Ściągnęłam sobie Tamilee Webb (na pośladki) i nie mogę uruchomić bo muszę wpisać rozszerzenie filmu a ja nie wiem jakie ściągałam z tej strony megaupload i nie wiem, może któraś z was mi napisać jakie ma rozszerzenie ten filmik? (avi nie pasuje).
ja tam nie ufam takim stronka, no i zawsze sa jakies problemy, albo wirusy...

Dziewczyny mam straszne zawkasy na nogach, nie moge sie schylic, a musze nogi ogolic i nie mam pomyslu jak, najgorzej jest usiasc i chodzic. Oj ta Tamilee naprawde dala mi w kosc.
w ogole to nic mi sie nie chce, wlosy juz myje do 2 dni... sprzatam od tygodnia, ucze sie tez od kilku dni, tzn mam taki zamiar ze wszystkim ehhh
tydzien lenia.

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:34   #3379
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Wkońcu nadrobiłam tygodniowe zaległości, ale się rozpisałyście wyobraźcie sobie przez tydzien nie miałam netu, masakra jakbym rąk nie miała

Jeśli chodzi o moje wymiary to 162 cm, 52 kg, biust 94, talia 62, biodra 86, udo 50 wiec chyba nie jest tak żle

U mnie też beznadziejna pogoda wieje, zimno, pada deszcz ze śniegiem brrrrrrr tylko siedzieć pod kołdrą, a jutro muszę niestety do pracy w niedziele też

Co za tydzien moj współlokator wywala mnie z mieszkania, muszę znaleźć coś do końca roku. Jakja tego nie lubie pakowania wszystkich meneli, przyzwyczajanie się do nowego miejsca do nowych lokatorów, jestem załamana nawet 3 godziny spędzone na siłowni nie poprawiły mi humoru
hmm o pogodzie to juz nawet mi sie nie chce gadac wrr nienawidze takiej chlapy jesienno-zimowej i jeszcze takie niskie cisnienie... a ja kawy nie moge pic bo mam zakompozytowana przerwe miedzy zebami i nic barwiacego na razie nie moge pic i jesc

ojj wspolczuje z tym mieszkankiem, ja cos wiem o szukaniu fajnej miejscowki... wkoncu jednak dojezdzam, a moi znajomi to tyle nerwow ze wspolokatorami zjedli ze szkoda gadac, jak on Cie mogl w takiej sytuacji postawic, chociaz do konca roku jest jeszcze troszke czasu, moze znajdziesz cos fajniejszego, jak bede slyszala cos w miare korzystnego to od razu dam Ci znac !

Cytat:
Napisane przez gwiazdka1888 Pokaż wiadomość
kupiłam wczoraj taką bluzkę z myślą, że założę ją dzis na imprezę. Teraz już nie wiem do czego ją załozyc i czy może ją zwrócic i wymienic na cos innego. Co o niej myslciie?

sorry za słaba jakośc, ale chyba widac wszystko
hmm ja na imprezy to raczej wole cos z dekoltem, jako ze na uczelni musze w miare zakryte nosic, to sobie odbijam w weekend. Mi sie w sumie podoba ale bardziej na takie wyjscie na drinka niz na party, i zalozylabym do niej jeansowa mini, albo jak jest dluzsza to leginsy albo rurki.

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam straszne zawkasy na nogach, nie moge sie schylic, a musze nogi ogolic i nie mam pomyslu jak, najgorzej jest usiasc i chodzic. Oj ta Tamilee naprawde dala mi w kosc.
w ogole to nic mi sie nie chce, wlosy juz myje do 2 dni... sprzatam od tygodnia, ucze sie tez od kilku dni, tzn mam taki zamiar ze wszystkim ehhh
tydzien lenia.
hehe to dobrze , znaczy ze dziala, wyobraz sobie jaka bedziesz miala boska dupcie jak te wszystkie miesnie ktore teraz bola pozniej sie wyksztaltuja, od razu mniej boli! zreszta ja jutro tez sie pewnie nie bede mogla na tylek usiasc, bo dzisiaj uderzam na spining
a ten len to chyba przez pogode, ja tez sie nie moge za nic zabrac, a tyle rzeczy musze zrobic...
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:54   #3380
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość

hehe to dobrze , znaczy ze dziala, wyobraz sobie jaka bedziesz miala boska dupcie jak te wszystkie miesnie ktore teraz bola pozniej sie wyksztaltuja, od razu mniej boli! zreszta ja jutro tez sie pewnie nie bede mogla na tylek usiasc, bo dzisiaj uderzam na spining
a ten len to chyba przez pogode, ja tez sie nie moge za nic zabrac, a tyle rzeczy musze zrobic...

tyle ze tylek jakos specjalnie mnie nie boli, bardziej miesnie nog, szczegolnie z tylu, i nawet lydki troche.
Jakos ogolilam nogi i pomalowalam paznokcie u nog, ledwo, wszystko krzywo bo ledwo sie schylam... ajjj boli, dawno takich zakwasow nie mialam. Zebralam sie, wlosy umylam, tylko taki balagan mam w domu ze szok, mam nadzieje ze dzis TZ nie bedzie wchodzic :P
Teraz na uczelni mam zapisy na W-f, co mnie przeraza, bo przez 3 lata mialam zwolnienie, nie wyobrazam siebie na wfie ;]
ale nie bedzie tak zle, jesli beda wolne miejsca na pilates, albo taniec

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 12:20   #3381
inc0rrect
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, robicie sobie może jakies zdobienia i manicure na stopach u kosmetyczki?
Tylko na naturalnych paznokciach?
Chcę sobie zrobić, tylko nie wiem jak to wygląda, tzn jak piłują paznokieć, na prosto, czy na łuk, nie chcę miec później problemów z wzgastającymi paznokciami.
A takie pomalowane samym lakierem to się mi znudziły i raczej nie tylko mi

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 12:28   #3382
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez olusiamalusia Pokaż wiadomość
ale sie wkurzylam
sorrki ze was zanudze ale musze sie wyzalic
moj misio to juz nie moj misio tylko ktos komu w ogole na mnie nie zalezy
mieszkamy razem a on ma swoj warsztat, ktory zamyka o 17,jednak zwykle jest w domu po 21,ogolnie wole nie wnikac,co tam po godzinach robi, mowi ze dlubie w swoim czy czyims samochodzie juz prywatnie ale niewazne
ja to odbieram,ze nie chce ze mna spedzac czasu
wiec dzisiaj obiecal zaprosic mnie na kolacje i byc w domu po 18
niestety,nie dosc,ze go nie ma to nawet nie zadzwonil i chyba liczy,ze bede jak ten palec na niego czekac
ogolnie mam juz dosc samotnych wieczorow mieszkajac z kims,bo wychodzi na to,jakbym mieszkala sama,ale miala dla siebie tylko polowe szafy
zadzwonilam,zeby spytac kiedy bedzie a on zarazwyjezdzamzarazwyjezd zam nie przeprosil i jeszcze powiedzial,ze nie moze rozmawiac,bo ma drugi telefon
ciekawe,kto jest wazniejszy niz ja
chyba sobie spakuje rzeczy na noc i pojade do kumpelek,tak wlasnie zrobie
mam go w nosie
:-(
Oj, ja bym tak nie mogła Wiadomo - fajnie miec kasę i miło, ze TŻ sobie dorabia, ale żeby codziennie? Trzeba wybrac co ważniejsze. Ja sie widze z TZ codziennie po jego pracy o 17 (to aż monotonne jest) i zostaje u niego zazwyczaj do rana, ale nie wyobrażam sobie nie spędzać razem wieczoru, zwłaszcza w weekend.... Muisz z nim powaznei pogadać. I trzymaj się
My w weekend zawsze robi coś fajnego (oprócz tego, ze tak sobie ponarzekam), bo mielismy jechac na weekend nad morze połazić po wydmach w łebie, a nie ma jednak kasy A ja nienawidzę spędzac wieczoru w weekend z TŻ w domu...

Co do Holly mój TŻ uważa, że ona jest straszna, i wygląda przez te operacje jak montrsum Coś w tym jest, bo jednak tyle operacji..., nie będzie fajnie wyglądac po latach Za to podoba mu sie Bridget i ciało Kendry, tak jak mi zresztą Kendra ma za***iste ciało
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 12:33   #3383
sharlottek
BAN stały

spiłują jak sobie zazyczysz jeśli masz problem z wrastającymi paznokciami jest taki sposob na to, czytalam o tym ale juz nie pamietam w ogole
Stary 2008-11-22, 12:34   #3384
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, robicie sobie może jakies zdobienia i manicure na stopach u kosmetyczki?
Tylko na naturalnych paznokciach?
Chcę sobie zrobić, tylko nie wiem jak to wygląda, tzn jak piłują paznokieć, na prosto, czy na łuk, nie chcę miec później problemów z wzgastającymi paznokciami.
A takie pomalowane samym lakierem to się mi znudziły i raczej nie tylko mi
Ja miałam kiedyś i manicure i żele. A czy będziesz chciała proste czy pólokrągłe paznokcie to juz Twoj wybór Lepiej isc do takiej kosmetyczki, która pracuje na naprawdę dobrych lakierach - jak mi moja pomalowała paznokcie i przykleiła cyrkonie to trzymały się, az przez 3 tygodni A mi mój lakier odpada po 2 dniach
Stary 2008-11-22, 12:38   #3385
sharlottek
BAN stały

Miśka - wydmy w Łebie są cudowne uwielbiam Łebę.. Spędziłam tam najpiękniejsze wakacje w moim życiu

Ja z moim TŻ spędzamy codziennie po 12 godzin i kłócimy się czasem - owszem, ale bez tego byłoby nudno, prawda?
Stary 2008-11-22, 12:59   #3386
inc0rrect
Zakorzenienie

To super pozostaje mi tylko jakieś fajne zdobienie (w kolorach czerwnieni) znaleść no i dobry salon, u mnie byłam u jednej na tipsach ale o ile tipsy dobrze robila to na półce lakiery z dalia cosmetics, więc dla mnie to śmieszne trochę...A może ktoś jest z Wrocławia i moze mi polecić coś? Jak coś to prosiłąbym na priva.;]
juz się nie mogę doczekac pazurków

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 13:45   #3387
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

polska "ag" - nie mogłam się powstrzymac, wklejam
http://miuccia.pinger.pl/m/736589/missy-piggy-
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 13:48   #3388
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sharlottek Pokaż wiadomość
Miśka - wydmy w Łebie są cudowne uwielbiam Łebę.. Spędziłam tam najpiękniejsze wakacje w moim życiu

Ja z moim TŻ spędzamy codziennie po 12 godzin i kłócimy się czasem - owszem, ale bez tego byłoby nudno, prawda?
Nie załamuj mnie z tymi wydmami Ja ich nigdy nie widziałam, rok temu byliśmy w łebie na weekend, ale nie starczyło czasu, by je obejrzec, a strasznie bym chciała Zreszta ja uwielbiam nawet w zimei dużo łazić, a tak na co dzien to cięzko sie zebrać na dłuższy spacer
Ale wyciągnę chociaż TŻ, by połazić sobie po górkach (sa w mojej dzielnicy fajne pagóry, z których jest za***isty widok na miasto)
Stary 2008-11-22, 15:22   #3389
justusia16
Wtajemniczenie

tydzien lenia.[/quote]

ja tez po tej tamilee nie moge usiasc a cw przed wczoraj masakra..na kiblu mi ciezko usciasc ;> hehe
a do tego jak ktoś chce schudnąc ? prosze bardzo, zrobiłam sobie wczoraj kolczyka w jezyku i chyba przez tydzien nic nie zjem..dieta jakby nie patrzec..
a ja mam dzien trola a nie lenia, ale na pocieszenie poszłam sobie na zakupki..nawet udane )
Stary 2008-11-22, 15:24   #3390
1985SiWA
Zakorzenienie

ja juz trzeci dzien cwicze tamilee posladki i zakwasy takie w miare, myslalam ze bedzie gorzej
wczoraj machnelam posladki i po 5 min odpoczynku tamilee brzuch ehh zero zakwasów na brzuszku a robilam przykladnie, czemuu tak?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości