|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część V
Cytat:
AGULA 88 był kiedyś jeszcze większy bardziej pulchniejszy ale jak schudłam to biust jako pierwszy mi poleciał Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2008-11-21 o 22:43 |
|
|
|
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to nie jest przypadkiem jedna z modelek Victoria Secret?
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3365 |
|
Rozeznanie
|
nie, ona była wokalistką A-TEENS, Eyo jestem z Legnicy a w Szklarskiej mam faceta i bardzo często przez Jelenią przejeżdżam
Edytowane przez kaziaa23 Czas edycji: 2008-11-21 o 23:00 |
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=zMJQNVbuDbg
tu jest jej teledysk |
|
|
|
#3367 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie sharlottek wklejaj, bo my tutaj prawie wszystkie się ujawniłyśmy
|
|
|
|
#3369 |
|
BAN stały
|
nie mam aparatu póki co, ale postaram się
![]() kazia - |
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie jestem w trakcie przegladania ogłoszen w dziale wynajmę MASAKRA nic nie ma normalnego poprostu tylko sie załamć
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
justusia16 to ty jesteś w Av bo widziała Cie na jakimś forum i zobaczyłam twoje zdjęcie w czarnych włosach i normalnie jak dwie rożne osoby
Blond na plus
|
|
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam wczoraj taką bluzkę z myślą, że założę ją dzis na imprezę. Teraz już nie wiem do czego ją załozyc i czy może ją zwrócic i wymienic na cos innego. Co o niej myslciie?
sorry za słaba jakośc, ale chyba widac wszystko
|
|
#3374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak to ja, tez wole blond ![]() a na jakim forum?
|
|
#3375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie mi sie podoba sukienka z 2 minuty teledysku masakra ! :P
|
|
#3376 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam trochę różowych emu
![]() http://www.allegro.pl/item485866461_...tralia_37.html - rozm. 37 http://www.allegro.pl/item485881921_...4_pink_39.html - rozm. 39 http://www.allegro.pl/item485866480_...tralia_36.html - rozm. 36 http://www.allegro.pl/item485877927_...7_pink_39.html - rozm. 39 http://www.allegro.pl/item485881869_...4_pink_38.html - rozm. 38 http://www.allegro.pl/item482311223_...rozowe_ss.html - rozm. 41 |
|
|
|
#3377 |
|
Rozeznanie
|
szkoda, ze nie ma tych ciemnoroxzowych
![]() ale na pocieszenie to wlasnie lece na zakupki
|
|
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole super ciuchy ma, co jeden to lepszy. Niestety, ale nie wiem kto to jest. Cytat:
Dziewczyny mam straszne zawkasy na nogach, nie moge sie schylic, a musze nogi ogolic i nie mam pomyslu jak, najgorzej jest usiasc i chodzic. Oj ta Tamilee naprawde dala mi w kosc. w ogole to nic mi sie nie chce, wlosy juz myje do 2 dni... sprzatam od tygodnia, ucze sie tez od kilku dni, tzn mam taki zamiar ze wszystkim ehhh tydzien lenia.
|
|
|
#3379 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ojj wspolczuje z tym mieszkankiem, ja cos wiem o szukaniu fajnej miejscowki... wkoncu jednak dojezdzam, a moi znajomi to tyle nerwow ze wspolokatorami zjedli ze szkoda gadac, jak on Cie mogl w takiej sytuacji postawic, chociaz do konca roku jest jeszcze troszke czasu, moze znajdziesz cos fajniejszego, jak bede slyszala cos w miare korzystnego to od razu dam Ci znac ! Cytat:
Cytat:
zreszta ja jutro tez sie pewnie nie bede mogla na tylek usiasc, bo dzisiaj uderzam na spining a ten len to chyba przez pogode, ja tez sie nie moge za nic zabrac, a tyle rzeczy musze zrobic... |
|||
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle ze tylek jakos specjalnie mnie nie boli, bardziej miesnie nog, szczegolnie z tylu, i nawet lydki troche. Jakos ogolilam nogi i pomalowalam paznokcie u nog, ledwo, wszystko krzywo bo ledwo sie schylam... ajjj boli, dawno takich zakwasow nie mialam. Zebralam sie, wlosy umylam, tylko taki balagan mam w domu ze szok, mam nadzieje ze dzis TZ nie bedzie wchodzic :P Teraz na uczelni mam zapisy na W-f, co mnie przeraza, bo przez 3 lata mialam zwolnienie, nie wyobrazam siebie na wfie ;] ale nie bedzie tak zle, jesli beda wolne miejsca na pilates, albo taniec
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, robicie sobie może jakies zdobienia i manicure na stopach u kosmetyczki?
Tylko na naturalnych paznokciach? Chcę sobie zrobić, tylko nie wiem jak to wygląda, tzn jak piłują paznokieć, na prosto, czy na łuk, nie chcę miec później problemów z wzgastającymi paznokciami. A takie pomalowane samym lakierem to się mi znudziły i raczej nie tylko mi
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#3382 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) i zostaje u niego zazwyczaj do rana, ale nie wyobrażam sobie nie spędzać razem wieczoru, zwłaszcza w weekend.... Muisz z nim powaznei pogadać. I trzymaj sięMy w weekend zawsze robi coś fajnego (oprócz tego, ze tak sobie ponarzekam ), bo mielismy jechac na weekend nad morze połazić po wydmach w łebie, a nie ma jednak kasy![]() A ja nienawidzę spędzac wieczoru w weekend z TŻ w domu...Co do Holly mój TŻ uważa, że ona jest straszna, i wygląda przez te operacje jak montrsum Coś w tym jest, bo jednak tyle operacji..., nie będzie fajnie wyglądac po latach Kendra ma za***iste ciało |
|
|
|
|
#3383 |
|
BAN stały
|
spiłują jak sobie zazyczysz
jeśli masz problem z wrastającymi paznokciami jest taki sposob na to, czytalam o tym ale juz nie pamietam w ogole
|
|
|
|
#3384 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Lepiej isc do takiej kosmetyczki, która pracuje na naprawdę dobrych lakierach - jak mi moja pomalowała paznokcie i przykleiła cyrkonie to trzymały się, az przez 3 tygodni
|
|
|
|
|
#3385 |
|
BAN stały
|
Miśka - wydmy w Łebie są cudowne
uwielbiam Łebę.. Spędziłam tam najpiękniejsze wakacje w moim życiu ![]() Ja z moim TŻ spędzamy codziennie po 12 godzin i kłócimy się czasem - owszem, ale bez tego byłoby nudno, prawda?
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
To super pozostaje mi tylko jakieś fajne zdobienie (w kolorach czerwnieni) znaleść no i dobry salon, u mnie byłam u jednej na tipsach ale o ile tipsy dobrze robila to na półce lakiery z dalia cosmetics, więc dla mnie to śmieszne trochę...A może ktoś jest z Wrocławia i moze mi polecić coś? Jak coś to prosiłąbym na priva.;]
juz się nie mogę doczekac pazurków
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#3387 |
|
Wtajemniczenie
|
polska "ag" - nie mogłam się powstrzymac, wklejam
![]() http://miuccia.pinger.pl/m/736589/missy-piggy- |
|
|
|
#3388 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja ich nigdy nie widziałam, rok temu byliśmy w łebie na weekend, ale nie starczyło czasu, by je obejrzec, a strasznie bym chciała Ale wyciągnę chociaż TŻ, by połazić sobie po górkach (sa w mojej dzielnicy fajne pagóry, z których jest za***isty widok na miasto |
|
|
|
|
#3389 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam straszne zawkasy na nogach, nie moge sie schylic, a musze nogi ogolic i nie mam pomyslu jak, najgorzej jest usiasc i chodzic. Oj ta Tamilee naprawde dala mi w kosc.
w ogole to nic mi sie nie chce, wlosy juz myje do 2 dni... sprzatam od tygodnia, ucze sie tez od kilku dni, tzn mam taki zamiar ze wszystkim ehhh tydzien lenia.[/quote] ja tez po tej tamilee nie moge usiasc a cw przed wczoraj masakra..na kiblu mi ciezko usciasc ;> hehe a do tego jak ktoś chce schudnąc ? prosze bardzo, zrobiłam sobie wczoraj kolczyka w jezyku i chyba przez tydzien nic nie zjem..dieta jakby nie patrzec.. a ja mam dzien trola a nie lenia, ale na pocieszenie poszłam sobie na zakupki..nawet udane )
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz trzeci dzien cwicze tamilee posladki i zakwasy takie w miare, myslalam ze bedzie gorzej
![]() wczoraj machnelam posladki i po 5 min odpoczynku tamilee brzuch ehh zero zakwasów na brzuszku a robilam przykladnie, czemuu tak?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

, współczuję tych przeprowadzek

ładna moim zdaniem

to ona? w życiu bym jej nie poznała!!