|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Cytat:
![]() Jutro pojadę po prysznic dla Ajanny i jeśli jeszcze będą to i Tobie kupię ![]() ![]() Ze względu właśnie na drożdże i drożdżowe candidie różnego rodzaju. Mam nadzieję jak najszybciej umotać chlebek na zakwasie, to mój cel teraz ![]()
![]() |
#4202 |
Wtajemniczenie
|
ja juz kuruje druga nóże
![]() zobaczcie jaki fajny prezent na rocznice slubu dla Rodziców wynalazłam: http://www.allegro.pl/item481286875_...im_haftem.html
#4203 |
Rozeznanie
|
Xantia- no w sumie zanim dojedziesz do Sieradza to dieta się skończy...
uciekam już do męza, bo mi zasypia, a chcę go jeszcze trochę podusić
#4204 |
Zakorzenienie
|
Iwka ja tez buszuje na all ale raczej z nudów po głupotach sie szlajam typu.
"krople poprawiające smak spermy" dzizas ![]() ładne reczniki ![]() apropos all mozecie mi wytłumaczyc bo ciemna masa jestem co znaczy UWAGA!!! AUKCJA WIELOPRZEDMIOTOWA OD 1zł!!! UWAGA!!! AUKCJA OD 1zł!!! Zapłacisz tyle ile wylicytujesz np tutaj http://www.allegro.pl/item480886494_...y_od_1_zl.html czy to znaczy, ze ci co pierwsi wylicytuja to otzrymaja pierscien za 1 zł a Ci co pozniej to za np 3o zł ???? bo tak mi sie coś skojarzyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamuśki!
Przepraszam was za mój smutny post, więcej się nie powtórzy ... ![]() I dziękuję wam za wszystkie cenne rady ![]() Olunek, przeczytałam historię tej dziewczyny i jej córeczki i się poryczałam jak bóbr ![]() Ja jestem straszną egoistką i od zawsze wiedziałam, że nie nadaję się na matkę... No ale cóż. Chyba pozostaje mi wierzyć, że Mati ze wszystkiego wyrośnie... I skupić się na tym, ze jak na razie wyleczyliśmy stopki i mieć nadzieję, że to nie wróci ... Może jak będę sobie myśleć ile wtedy płakałam to to mi pomoże. Kiedyś byłam silniejsza, a od ciąży jakaś płaczka się zrobiłam ![]() Dobra, obiecuję że już nie będę, tylko mnie już nie potępiajcie ![]() Acha, Kanciu i Anula - dziękuję za życzenia ![]()
#4206 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
Juleczka no Ty chyba ocipiałaś
![]() ![]() Anula olaboga toz to jak wytwórnia bimbru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Zadomowienie
|
Kanciu
![]() ![]()
#4209 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nieźle Cię Xantia z tym ryżem załatwiła. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kanciu, przypomniałaś mi te szyszki z dzieciństwa, pyszne były. ![]() ryż preparowany mam, nawet mam gotowa masę krówkową w puszce, miała być na ciasto, ale co tam, najwyżej kupię jutro drugą puszkę. ![]() Cytat:
![]() czyli Klaudia już śpi na tapczaniku czy ma łózeczko pozbawione kilku szczebelków? Cytat:
...nie pomieszałam z abardzo...?? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Wtajemniczenie
|
anula weź to w plastikowe butelki porozlewaj i roześlij śladem xantii po nas
![]() kanciu- wieloprzedmiotowa tzn.że jesli np. jest 20 przedmiotów w aukcjo to 20 osób które zaoferowały najwyzsżą kwote za przedmiot otrzyma go w cenie takiej jaka zaoferowała 20 osoba. czyli jeśli najwyższa kwota to było 20 zł a dwudziesta zaoferowa la 11 to wszystkie 20 osób otrzyma za 11- jeeesssuu ale mam zdolnosci tłumaczeniowe...nutro bez nalewki spróbuje jaśniej ![]() edit- lea mnie ubiegła ...i dobrze, bo kalrowniej to wyłuszczyła ![]() edit2- nutro będzie futro ![]()
Trzeba rzucić wyzwanie umiejętnościom dziecka, jednak nie oczekiwać od niego doskonałości. Erika Landau . Edytowane przez iwka2002 Czas edycji: 2008-11-21 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9813513]
![]() czyli Klaudia już śpi na tapczaniku czy ma łózeczko pozbawione kilku szczebelków? [/quote] Nie przerabiałam jeszcze łóżeczka. Ona po porostu jak się w nocy obudzi,to za nic sie już nie położy, budzi mnie poduszką i muszę ją zabrać do nas. I wtedy zasypia ponownie Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Wtajemniczenie
|
xantia- Ty mnie candidiami nie strasz ja się tyle Twojego chlebka najadłam...
#4214 |
Zakorzenienie
|
dziżaz
![]() ![]() lea na necie widziałam kilka roznych przepisów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Xantia grzybki hodujesz
![]() ups myslałam, ze mnie ktoś sprzecinkuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Wtajemniczenie
|
to ja spadam
spokojnej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
#4217 |
Zakorzenienie
|
papa
dziewczyny nosicie zegarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9813513]kurde, rzeczywiście sukces!!
![]() Wyciągnęłam pudło z dawni niewidzianymi zabawkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zahoduję jutro bakterie ![]() ![]() Nosimy, inaczej pracowałabym bez końca ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 |
Zadomowienie
|
Ja noszę
![]() ![]()
#4221 |
Zakorzenienie
|
dobre ![]() a pokaz jaki masz ![]() Juleczka Ty tez pokaz ![]() zmywam się ![]() ![]() do jutra ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2008-11-21 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zadomowienie
|
Kanciu jutro pokażę
Tez już spadam, bo mnie oczy bolą Papa
#4223 |
Zakorzenienie
|
no nie
![]() ![]() a mam do was pytanie. kiedy ubieracie choinke?? my chyba w przyszlym tygodniu juz bedziemy miec choinke ale boje sie ze Adi zrobi z niej katastrofe ![]() Minisiu superr ze Hanusia juz lepiej ![]() kurcze ale mialam dzien zbiegany az same mi sie oczy zamykaja.. chyba z wami dzis nie podrinkuje.. buziaki na dobranoc ![]()
![]() |
#4224 |
Konto usunięte
|
nie noszę, i nie pamiętam, kiedy ostatnio nosiłam.
![]() a te pytanie to z czym ma związek?? kropka, u nas stanęło na tym, że choinka jednak będzie, z plastikowymi bombkami, ale będzie. ![]() a ubieramy ją raczej późno, kilka dni przed wigilią.Wigilia w tym roku przypada w środe, więc przypuszczalnie w poprzedzająca ją niedzielę zajmiemy się strojeniem choinki. ![]() zmykam spać, lekko wstawiona, pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Nie wiem co w tym roku będzie ze świętami. Choinka pewnie będzie, żywa jak co roku, strojona tuż przed świętami, dzień, może dwa przed wigilią. Idę spać, też lekko wstawiona ![]()
Szefowa wydziału ds. niemożliwych Edytowane przez Xantia Czas edycji: 2008-11-21 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
my zawsze wczesniej ubieramy choinke. tak kolo mikolaja ale za to rozbiramy juz 6go stycznia najpozniej..
Lea u nas tez plastikowe bombki ![]() Kanciu nie nosze zegarkow na rece ![]() ![]() ide spac lekko zakatarzona ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2008-11-21 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zadomowienie
|
Jakie z Was gaduły. I kiedy czas na wizaż znajdujecie? Ja siedzę w domu i cały dzień mam zajęty, co to będzie jak do pracy pójdę?
![]() Przegapiłam termin szczepienia o 3 tyg, więc idziemy w czwartek, bo nasza pani doktor bada do szczepień tylko w czwartki. Mam nadzieję, że doczekamy zdrowi. O jakich prysznicach mówicie? Bo moje dziecko boi się normalnego i muszę go jakoś przekonać do niego. Nie cierpi mycia głowy, jak odkręcam prysznic to z wanny ucieka. Teraz polewam kubkiem, ale też jest straszny bek i co za tym idzie napicie się wody. Może taką zabawką bym go przekonała?? Poczekajcie na fotki, bo nie chce mi się już dzisiaj ich zmniejszać ![]() A co do zegarka to też już nie pamiętam kiedy nosiłam go ostatnio. Xantia a co do pryszniców to cofnęłam się w wątku i znalazłam fotkę, bardzo fajne. Więc jak pojedziesz po ten prysznic dla Ajanny i barwy to może i nam zakup jeden co? proszę
Edytowane przez kasia_mw Czas edycji: 2008-11-21 o 22:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 | ||||
Wtajemniczenie
|
Olunek dzięki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Juleczka między nami mówiąc, ja wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. więc jeśli jesteś mamą, to nawet jeśli momentami Cię to przerasta, znaczy to tylko, że musisz do tego dorosnąć i że jesteś w stanie to zrobić ![]() Cytat:
![]() do nutra ![]() ja kiedyś uwielbiałam swatche i nosiłam kolejne modele, ale teraz od kilku lat używam jedynie zegarka w komórce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9813513]nieźle Cię Xantia z tym ryżem załatwiła. ![]() ![]() no, żebyś wiedziała ![]() ale poważnie, właśnie wysłałam ostatnie tłumaczenia do redakcji ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4229 |
Zadomowienie
|
juleczko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps: milego dnia mamusie i dzieciaczki ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2008-11-22 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Wtajemniczenie
|
Witam z rana,
ugotowałam już dwie zupy dla mojej Pani i kompot z antonówek. Na 11 koreczki a potem spacer. Jeśli chodzi o zegarki to mam Adriatikę z cyferblatem i polecam szczerze, no chodzi jak szwajcarski zegarek juz dosyć długo ![]() A co do choinek to też rozmyślałam co w tym roku, bo żywa stojąca na ziemi nie zda egzaminu przy Weroni z wielu względów. Chyba będzie żywa stojąca na stole. Nie wyobrażam sobie sztucznej jakoś, bo obiecaliśmy sobie z TŻ że w naszym własnym domku choinka zawsze będzie żywa, choćby właśnie miała stać 10 dni tylko. Mam mnóstwo ozdób świątecznych, więc generalnie całe moje em wygląda jak choinka... i pół klatki też ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.