|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Kasieńko, Liluś miłego popołudnia
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
No to znikającym miłego popołudnia
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Nasza Kochana Dagmarka potrzebuje naszego wsparcia Modlitwy i dobrych myśli.
chodzi o Bliską Jej Osobę. nie czuję się upoważniona by o tym pisać ale prosze w Jej imieniu. |
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daguś jesteśmy z Tobą |
|
|
|
|
#665 |
|
Zadomowienie
|
Żałuje, że ruszyłam tyłek z domu, nikt mnie nie chciał przyjąć a musiałam tachać opony do auta i z auta spowrotem do domu
I już mam dość... Wszystko jak zwykle idzie nie tak....... A ja z wywieszonym jęzorem latam....Daguś ![]() Ide się gdzies zaszyć.... Edit: Wszystkie pouciekałyście... No tak weekend sie zaczął... Wczoraj sie nie odzywałam bo bylam u kamerzysty obejrzec czesc projektu z naszego filmu ze ślubu i wesela.... Powiem tylko tyle tragedia, tylko siąść i płakać ;( Jak tylko myśle o tym filmie to mnie szlag trafia.... Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-21 o 16:46 |
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, daguś trzymaj się, jesteśmy z Tobą
sofferko no to mam wyrzuty sumienia, że Cie wygoniłam ![]() A co do filmu, to może poddajcie jakieś swoje pomysły czy coś? I wyjdzie lepiej?
|
#667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z filmem nie da sie nic zrobic bo jest zle sfilmowany, uciete glowy, podczas blogoslawientwa nie widac mnie ani mojej mamy i tesciowej, jestesmy filmowani od tylu gdy schodzimy np ze schodow i wychodzimy na dwor. Nie nakrecil kiedy wychodzimy z kosciola i jestesmy obrzucani kwiatami etc. A widzialam tylko krotkie fragmenty filmu |
|
|
|
|
#668 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
jakieś "pantoflary" czy co Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oto pozytywne wibracje ----> Cytat:
no to sytuacja nie do pozazdroszczenia
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do filmu, to strasznie współczuje No i muszę się pochwalić ![]() Właśnie dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę o pracę Jak wszystko dobrze pójdzie, to facet powiedział, że nawet już w poniedziałek od razu mogłabym zaczynać. Ehhh, trzymajcie mocno kciuki, bo bycie tłumaczem baaaaaardzo by mi odpowiadało!
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-21 o 19:28 |
|
|
|
|
#670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale byś miała fuchę oto kciuki
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
wow, ale ich dużo, dziękuje ślicznie
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Lilus dzieki wiesz za co.... Dziewczyny dziekuje za kciuki i dobre mysli. Moj brat mial wypadek samochodowy, jak dostalismy wiadomosc to byl w szpitalu z zanikiem czucia w nogach juz jest dobrze. Lekarze nastawili mu biodro.
Jechali w 5 osob na szkolenie do Jeleniej Gory, za Kamienna Gora auto sie wybilo wpadli w poslizg i zatrzymali sie bokiem na drzewie. Cholpak ktory siedzial z moim bratem z tylu na fotelach nie zyje (24 lata) (przyjal uderzenie na siebie), noga mojego brata utknela miedzy fotelem a podlokietnikiem musiano go ciezkim sprzetem rozcinac. Kierowca ma potluczone zebra i jest w ciezkim szoku, 2 pasazerom nic sie nie stalo poza sluczeniami. W dodatku na chwile obecna caly rejon jest pokryty sniegiem.... |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, ale to groźnie brzmi. Okropnie. Dobrze że z Twoim bratem jest ok, ale z drugiej strony cholernie szkoda tego chłopaka
Trzymaj się cieplutko skarbie
|
#674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
straszna historia biedactwo, nie wyobrażam sobie nawet co czułaś dzisiejszego dnia ale najważniejsze, że z bratem już lepiej
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny.... wlasni mi mama przyslala http://powiatowa.info/index.php?opti...d=4134&Itemid=
|
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
Jejku Daget
Aż mam ciarki! Sama to niedawno przezylam i nie zycze najgorszemu wrogowi..... Dlaczego ktos musiał zginac Usciskaj od nas brata...Agusiu dobrze ze juz masz humor lepszy![]() Tematu filmu juz nie komentuje wrrr Uciekam spac ![]() Uwazajcie na siebie!!! Sadze ze dział wypadków i nieszczesc powinien juz byc zamkniety. |
|
|
|
#677 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem
Dostałam nie dawno od mamy informację, że moja kuzynka w niedzielę urodziła synka Cytat:
![]() no i nas oczywiście Cytat:
ad.2 po badaniach wyszło, że babcia ma na jelitach żylaki po weekendzie powinni ją wypisać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przesyłam Tobie i bratu mnóstwo uścisków ![]() szkoda tylko, że nie dla wszystkich ten wypadek dobrze się zakończył
|
|||||
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Babolki jeszcze śpicie?
Ja już jem samotnie sniadanko - jajecznice z serem żółtym i grzanki Oraz w między czasie robię się na bóstwo hihiMam nadzieje ze zdołam dziś wymienic opony w aucie bo spadł śnieg i tak sobie leży ![]() Przychodzić tu i pisać!! Tup Tup EDIT: No nomalnie foch jeszcze wszystkie śpicie! Przypominam ze ja juz po sniadaniu baaa nawet udalo mi sie wcisnac do wymiany opon hihi O 11 odbieram autko Dobrze że ten mechanik jest tak bliziutko, podrzuciłam autko i fik 3 min jestem juz w domu... Dobrze miec kolege ze studiow ktory mieszka w tym samym bloku, doradzi i poradziEdytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-22 o 09:53 |
|
|
|
#679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja sie zakwalifikowalam do II etapu rozmow wiec w poniedzialek o 14 znow stresik.... bryyyy Cytat:
. Calz czas o tym myslalam poszlam spac kolo 2 w nocy...Cytat:
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-22 o 10:22 |
|||
|
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Sofferko ja "już" jestem ale sobie dziś pospałam właśnie zjadłam śniadanko i zaraz ruszam do fryzjera na malowanie odrostów no i przy okazji może jakieś cięcie ![]() na szczęscie Mąż mój wrócił rano ok 6 a praktycznie musiał przejechać caluśką Polską, bo spod czeskiej granicy na Mazury ![]() Daguś Liluś
|
|
#681 | ||
|
Zadomowienie
|
No nareszcie jestescie
![]() Cytat:
Ad 2 A co chcecie kupic? Cytat:
![]() Ktos tu dzis wypieknieje
|
||
|
|
|
#682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mężusiem się wylegiwaliśmy w łóżeczku ![]() Super że oponki już wymienione, nas też to dzisiaj czeka, zobaczymy, czy się uda ![]() Cytat:
Ja już będę po rozmowie o tej godzince, więc mogę spokojnie za Ciebie potrzymać ![]() Cytat:
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Uf wymiana opon dalej na tapecie. Melduje ze auto odebralam i znow jakos dalam rade wniesc opony tym razem letnie do domu
![]() Moze macie jakies ciekawe pomysly na weekend?! Juz poludnie i znow mam wrazenie ze jak zwykle rutyna..... Za tydzien znow caly weekend spedze na uczelni i tyle z mojego wolnego weekendu... |
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
bry dzien wszystkim
my juz po sniadanku i wlasnie zbieramy sie na zakupki
|
|
|
|
#685 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wiem czy wypiękniałam jakoś tak średnio zadowolona jestem ale jak sama nie wiedziałam czego chciałam to cóż się dziwić ![]() Cytat:
a też by się przydało coś porobić ![]() wiecie co?? był u nas wczoraj wypadek ok 20letni chłopak potrącił śmiertelnie 11letnią dziewczynkę jechała rowerem po ulicy zamiast pasem dla rowerzystów, pogoda okropna, prosta droga, więc pewnie wolno nie jechał co się dzieje na tym naszym okropnym świecie
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-11-22 o 14:18 |
||
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, znowu koszmarna wiadomość
![]() A co do fryzury, dzastuś, to może po prostu musisz się przyzwyczaić? A u nas śmieszna pogoda dzisiaj, na zmianę pada śnieg i świeci słońce, jak wróciłam z zakupków to wyglądałam jak bałwanek ![]() A teraz mam taki widoczek za oknem:
|
#687 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguniu ta moja fryzura to żadna zmiana, tylko trochę skrócone i pocieniowane, tylko ta grzywka jakaś taka krótka
ogólnie jest znośnie ![]() ale piękny widoczek
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Agunia cholercia Ty mieszkasz w górach czy co
![]() Dzastus takie wiesci to az przerazaja ![]() Lepiej grzywka ciut krotsza bo za tydzien juz bedzie ok, ja niby mam obcieta a dalej nic nie widze wrr Minie tydzien i bedzie busz. Takie mam propozycje na weekend ze odkurzam mieszkanie, fajnie jak nic
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
haha, nom w górach... świętokrzyskich
No ale w sumie to góry...Ja dzisiaj też sprzątanie mam, ale jeszcze nie odkurzałam. Może uda mi się męża do tego namówić.... ![]() dzastuś, sofferka ma rację, grzywka błyskawicznie odrośnie
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wymyśliłam sobie dziś obiad: piers kurczaka maryowana w jogurcie, przyprawie do mies Kamis FitUp i cynamonie oraz pieczone ziemniaczki w przyprawach: bazylia, czosnek, papryka słodka, zioła prowansalskie, curryi ciut FitUp'a Mieso sie marynuje, ziemniaki zaraz laduje w piekarniku (jeszcze sie nagrzewa) Rach ciach i gotowe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

I już mam dość... Wszystko jak zwykle idzie nie tak....... A ja z wywieszonym jęzorem latam....

oto pozytywne wibracje ---->

hand-made: urodzinowo na 40tkę
ale najważniejsze, że z bratem już lepiej
a praktycznie musiał przejechać caluśką Polską, bo spod czeskiej granicy na Mazury 
my juz po sniadanku i wlasnie zbieramy sie na zakupki