![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
![]() Cytat:
![]() ![]() Powolutku sobie nadrobię ![]() ![]() Cytat:
![]() I nie martw się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Wszystkim bardzo dziękuję, za tyle miłych słów, kciuków i kamyczków ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gosiu wpadaj częściej (w miarę możliwości) ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Joasiu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a u mnie śnieg sypie! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Co tu dziś tak cicho
![]() Irja --> witaj spowrotem i bywaj częściej ![]() Narek, evangeline --> Gratuluje powodzenia na egzaminie ![]() virka --> 3mam kciuki żebyś dostała tą pracę! ![]() Estelle --> ![]() evangeline --> współczuję bólu szyi ![]() ![]() A tak poza tym byłam dziś na pizzy z przyjaciółką ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2256 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() A z czego egzamin był ![]() ![]() Hehehe, dzisiaj w tv "Egzorcyzmy Emily Rose" co by się Wam nie nudziło ![]() Wracaj szybko do zdrowia ![]() U mnie pada mniej więcej od południa, [choć rano było tak pięknie i słonecznie] ale jeszcze nic nie napadało, bo taki strasznie mokry tylko leci, a potem podstępnie wkrada się do butów ![]() ![]() Marzenko, Emilko, Justynko, Kasiu [A] dziękuję za miłe słowa ![]() Mohery też dziękują ![]() Właśnie je dopieściłam nową maseczką [wreszcie!] i muszę przyznać, że mimo iż silikon na silikonie tam siedzi ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-21 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do bólu - wzięłam gorącą kąpiel, nasmarowałam grubo tym żelem, założyłam szalik i zaraz wskakuję do łózka. Jednak muszę stwierdzić, że chyba pomaga ten żel, bo bolało mnie dużo bardziej przed jego zastosowaniem ![]() Hehe, ja z moim TŻ zawsze kiedy jesteśmy na jakimś pysznym, niezdrowym jedzonku to sobie dumamy, jacy to będziemy wysportowani kiedy zamieszkamy razem ![]() ![]() Tymczasem... wyczailiśmy przepyszną jadłodajnię tuż po drugiej stronie ulicy od naszego bloku, w którym będziemy mieszkać ![]() Już widzę to zdrowe odżywianie ![]() dziękuję ![]() Z jakiegoś dziwnego pedagogicznego przedmiotu o cywilizacjach współczesnych ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jaka to maseczka? ![]() (moje włosy chyba lubią silikony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Postaram się dziewczyny
![]() ![]() u mnie całe szczęście nie pada, ale ponoć jutro ma sypać w całej Polsce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
a co tu dzisiaj tak skromnie
![]() ![]() Marzenko- będzie sexy- wiem, że się uda ![]() Asia- fajnie Ci w kręconych- ale te loczki, które zamieściłaś wydają się nieco za drobne- większy skręt wyglądałby bosko evangeline- gratuluję piąteczki- jesteś miszcz ![]() irja- wpadaj częściej- gdzie byłaś jak Cię nie było ![]() ja dzisiaj zakończyłam swoją wędrówkę po działach produkcyjnych i od poniedziałku zaczynam w lab- już nie moge sie doczekać ![]()
![]() |
#2261 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podeszwy popękały i nie wiem, czy uda się je jeszcze odratować. A to takie kochane buty były... Ale i tak ich nie oddam ![]() ![]() Cytat:
![]() Joanna miodowa Cytat:
![]() Kopytka włochate niestety chyba nie są mi pisane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
ja juz zmykam do łóżeczka - jutro do pracy
![]() ![]() dobranoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | ||
Zakorzenienie
|
Jolie, leniłam się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jednak jak przystało na włosomaniaczkę, nie przestałam dbać o moje sianko ![]() właśnie! muszę iść rzucić Glorię na główkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
ja na szczęście sobotę i niedzielę mam wolną
![]() ![]() kolorowych wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Dziiieeeeń ddddooooobrrrryyyy!
![]() pobuuudka! ![]() miłego weekendu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | ||
Zakorzenienie
|
evangeline - przyłączam się do gratulacji, tym bardziej,że to osiągniecie jest :
Cytat:
Narek - dobrze wiedziałam, że będzie sexy ! Irja - miło mi jest Ciebie poznać ! Cytat:
![]() O.K. zobaczyłam zdjęcie {pozostawiam bez komentarza) i następny zakup : maska miodowa "Joanna". A co, dobrze jest czasem pomarzyć ... Może i lokówkę kupię ... Ja nadal pod śniegiem; w nocy - dopadało ! Całe szczęście, że nie wieje. Ptaszków - stołowników mam coraz więcej. Wczoraj i dzisiaj kaszy gryczanej im zapodałam. Wcinają, aż miło ! Kolo południa trzeba będzie im dosypać i nową porcję słoninki powiesić. Tak piszecie o tych butach i piszecie ! To i mnie pewnie pora na kupno jakiś takich do chodzenia po górach. Wczoraj obułam takie bardziej na ulicę i mimo, że mrozu nie było - orła wywinęłam na podjeździe do garażu. Jeszcze teraz czuję, że kość ogonową posiadam. Miłej soboty ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja wreszcie kupiłam sobie w tym roku porządne kozaki, mama wsparła mnie finansowo w tej kwestii i po raz pierwszy w życiu mogę powiedziec, że jestem naprawdę zadowolona z butów na zimę ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() ja sie chcialam tylko zameldowac... ![]() ![]() Ola,naprawde robia takie rzeczy przed cala grupa?! chyba musze zerknac w plan, co za zajecia ja mam dalej... ![]() ![]() Asia, twoje wlosy... ![]() ![]() Marzenko, bedzie dobrze!! ![]() dziekuje wam za slowa stawiajace do pionu, tez doszlam do tego, ze czas sie ogarnac! ![]() ![]() sytuacja z P jest CHORA. opowiem wiecej jak juz troche to ogarne... ![]() a narazie bawie w olsztynie. widzialam sie ze swoim bylym i kurcze strasznie sie fajnie z nim bawilam [tzn byla tam calkiem spora grupka ludzi, ale glownie z nim tanczylam i wariowalam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
ależ tu dzisiaj pustki
![]() ![]() ![]() Kasiu H a co planujesz zakupić z inglotowskiego asortymentu ![]() ![]() trzymajcie się ciepło i nie dajcie zimnie ![]()
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tak samo, no nienawidzę jej po prostu! ![]() U mnie póki co śniegu brak, całe szczęście ![]() Obliczałam wyniki Wechslera mojej małej badanej, a teraz siedzę w kserówkach o teście TAT - tyle jest tych testowych narzędzi badawczych, że tak się zastanawiam nad tym, czy jak już poznam wszystkie, to czy w ogóle się w tym wtedy połapię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
u mnie śnieg, taki nieduży i pewnie zaraz sie stopi, ale jakoś tak milo mi się zrobiło wstając rano (spałam u kolezanki) i widząc za oknem biel
![]() Oglądałysmy wczoraj egzorcyzmy emili rose no i już nie moge doczekać się aż książke przeczytam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam nim bardzo poruszona (oglądałam go przeszło 2 lata temu), naprawdę się bałam ![]() ![]() To dość niezwykle w moim przypadku, bo jeśli chodzi o filmy to właśnie takie "straszydła" lubię najbardziej (np. thillery azjatyckie - są najlepsze, bo bazują na "czysto" biologicznym strachu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | |||||
|
Cytat:
![]() Masz rację, marzą mi się grube loki, niestety żadne wałki mi się nie trzymają ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ło matko i córko! Co za nieludzka godzina ![]() Cytat:
![]() Muszę powiedzieć, że zachwyt nad maską trwa ![]() Kasiu, z tego co pamiętam, unikasz silikonów w pielęgnacji, ale alternatywą może okazać się odżywka z tej serii, o ile nic się nie zmieniło, ona jest bez tego składnika i wizażanki oceniają ją dośc pochlebnie ![]() Cytat:
![]() To póki co smaruj maścią, która Ci pomogła, a na miejscu... hm... może grzańcem się "znieczulisz" ![]() Dzięki ![]() ![]() Nie trać nadziei, zobaczysz, jeszcze coś uradzimy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, że nie odpisałam od razu - zdążyłam się już wyłączyć. Jak tylko wrócę do domu (dzis wieczorem lub jutro) wyślę Ci info o lokówce. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaaaaaaaaaa! Bym zapomniała - doczekałam się śniegu. Na spacerku koło drugiej w nocy złapała nas mała zamieć ![]() ![]() Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-11-22 o 12:03 Powód: dopisek |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to były za czasy..hahahaa Serio,serio..na 4 razy! ![]() ![]() Zawsze dawałam na główencję łychę , tak jak w opisie podali, i.. starczyło mi 1 opakowanie na 4 razy.Ale ja robię tę maseczkę 1 raz na tydzień. Więc starcza na miesiąc. Cytat:
![]() a ty będziesz za "godzinę" uważała 45 minut szkolne czy normalnie godzinę??? Cytat:
![]() I w jakich proporcjach? Ale z miodem to nawet nie byłby problem! Bo mój luby na pasiekę ![]() ![]() o kurcze..jaka ja niekulturalna... DZIEŃ_DO_BRY!! ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-22 o 12:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu to tylko 15 minut więcej a to jednak coś atrakcyjnego. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.