|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Dzien dobry !
Witam wszystkich w ten mroźny dzień ![]() Archi ojej, ale swietne zdjęcia! Fotki z kanjpy super Slicznie wyglądasz Tż też Bardzo ładna z Was para! a białego lapka zazdroszczeeee! właśnie taki mi się marzy no ale poki co musze zadowolic się srebrnym.
|
|
#3542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() wstałam o 11:30 ![]() TŻ narzeka że go głowa boli - i woła mnie abym mu ją pomasowała ![]() trzymam Cię za słowo ![]() Cytat:
![]() rzeczywiście chudzinka z Ciebie ![]() bardzo ładnie wyszłaś Swietna ta knajpka co to za klops?![]() eh to jedzenie ...aż chciałoby się monitor skosztować ![]() witaj puchatko witaj Osko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Prosimy więcej zdjęć ![]() Archi w kapeluszu wyglądasz bosko ![]() Maż - przystojniak ![]() świetne zdjęcia miasta zerknę też tam
|
|||
|
|
|
#3543 |
|
|
Właśnie! miałam pytać, skąd kapelusz? jest świetny !
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Wpadłam się przywitać i uciekam do sklepu a potem cały dzień będę się ukać musze być uparta w tym postanowieniu buuuuuziale Ps: Archi super foteczki i jakaś Ty ładna
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
U Was też tak zasypało? My normalnie ledwo wczoraj dojechaliśmy ![]() A dziś rano tata nie mógł dojechać do pracy, bo co prawda ma suva z napędem na 4 koła, ale mu się kawał lodu przyczepił do jakiegoś wału i nie mógł jechać Dobrze, że przyjechaliśmy, Tż rano wymienił koła na zimówki.Kode szyszki są genialne Chyba ciężko się Wam będzie z nimi rozstać...Archi fajne zdjęcia, ślicznie Ci w tym kapeluszu Moja Buffy wczoraj pierwszy raz w życiu zobaczyła śnieg i dostała szału Latała jak głupia w kółko po podwórku, potem wróciła do domu z futrem oblepionym śniegiem ( całe grudy jej się poprzylepiały ).Podejrzałam jajeczka Śliczne są, wyglądają jak niebieskie koraliki. Poproszę Tżta, żeby pocykał trochę fotek kanarkom, może akurat Pamela zejdzie na jedzonko z gniazdka to mu się uda cyknąć też jajka![]() Lecę pomóc mamie w obiedzie. Miłego dnia
|
#3547 |
|
|
sas ucz się ucz
![]() powodzenia! btw, może kup sobie jakieś tabletki na koncetracje? Ja zawsze biorę sesje, nie wiem czy coś dają czy to autosugestia ale wydaje mi się że więcej pamiętam po nich albo poprostu samą lecytyne ![]() agniesiu wogole to rozbraja mnie imię Pamela dla kanarka ![]() Fajnie by było jakby udało Wam się zrobić fotki tych jajeczek, nigdy nie widziałam ![]() a Buffy w śniegu musiała być cudowna, ajjj aż mi się zachciało psinki.. ale moja mama się nie zgodzi :/ U mnie sniegu nie ma, tzn taki puszek na poboczach ale generalnie to juz nie ma. Tylko mróz i wiatr:/
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Sas owocnej nauki
![]() Agniesiu zwierzaki śmiesznie reagują na coś nowego np. śnieg buffy musiała być zabawna.Czekamy na kanarkowe fotki ![]() Ag jakie plany na dziś? ![]() Ja idę się przebrać bo nadal w piżamie jestem ![]() poobię coś w domu i jedziemy na imprezę ale to roczek wiec wieczorem się tu zjawię![]() Archi Ty chyba już śpisz więc dobranoc madziuuuuuuuu proszę sie zameldować w wolnej chwili ![]() Yovi?? blush??? Alicja ![]() Puszek była wiec jej nie wołam niebie coś dawno nie było
|
|
|
|
#3549 |
|
|
koduś oo! to udanej imprezy!
Zrób fotki tortu i powiedz co maleństwo wybrało ![]() (dobrze pamiętam, że to na roczek się wybierało kieliszek, książeczka i coś jeszcze? czy tego się już nie stosuje? ostani raz byłam u kuzyna na roczku 8 lat temu sama byłam jeszcze dzieciak ) właśnie sypnęło śniegiem u mnie. Przed chwilą padał śliczny, duże płatki uwielbiam taki! a teraz to już chyba śnieg z deszczem :/ ja dziś z tztem zamierzam oglądać filmy cały dzień może do kina się wybierzemy, albo poprostu bedziemy testowac dvd w domu. Nie chwaliłam się że w środę dostałam od niego dvd i dziś coś będziemy oglądac Mam nadzieje że popada sniegu i będzie można iśc na sanki niedługo! albo zrobić bałwana!!
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim bardzo
![]() Jeszcze nie spie ogladamy Bridget Jones jestesmy po czesci pierwszej i zaczynamy druga.A kapelusz jest z H&M ![]() Koduś udanej imprezki
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-22 o 14:22 |
|
|
|
#3551 |
|
|
archi dzięki
rozejrzę się za kapeluszem chociaz obawiam sie ze moj tz powie ze znowu jakies cuda wymyslam (alez on zacofany) ciepły jest? czy taki bardziej na wiosnę?Ależ lubię BJ ja czekam na pierogi
|
|
#3552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krótka przerwa w nauce, potem ze 2 godzinki sie poucze i pójdę zmajstrować jakieś spagetti ![]() Dziękuje Cytat:
![]() Hmmm dobrego masz Tżta, jak nie telewizor to jakieś dvd i w ogóle Cytat:
|
|
#3553 | |||
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest śnieżek
I to całkiem sporo go napadało ![]() Cytat:
Super, naprawdę śliczne Zaraz zajrzę na Picassę ![]() Baw się dobrze koduś Czekamy na fotki po powrocie Cytat:
![]() Cytat:
Ale jest tak zimno, że nie odważyłam się iść na spacer Zmarźluch ze mnie ![]() Ja dziś na obiad miałam pizzę domowej roboty ![]() sas, jak idzie nauka ![]() Ja niestety też bym się musiała troszkę pouczyć bo w poniedziałek mam koło
|
|||
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-no ja tez nie moge uwierzyc ze nam 6 lat razem minelo
Archi-swietne zdjecia-i znowu smaka robisz ![]() Kodeina-wczoraj ze zdjec szyszek Twoich sie chichralismy z Tz-one sa zabojcze ![]() Co do pokazu mody-to wezme aparat-moze uda mi sie cyknac pare fotek-dwa lata temu jak bylam to nie mozna bylo cykac,ale moze cos sie zmienilo...... Ja jak zwykle siedze w pracy... Pozdrawiam Wszystkie Kozly
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
A co tutaj taka cisza? hmmm
![]() Ja miałam zrobić spagetti, ale to co zrobiłam ani jak spagetti nie wyglada ani jak spagetti nie smakuje ale jest pyszne mamie strasznie posmakowało ![]() Ide się jeszcze pouczyć
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie przygotowuję materiały do nauki, zaraz będę drukować
|
|
|
|
#3558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam zegar ![]() Cytat:
![]() Cieszę się ![]() U mnie troszkę JESTEM ![]() ALe mieliśmy zTŻ zły dzień nawet nie chce mi się pisać Ale za to przysłali mi kalendarz w pdf dla mamy do zatwierdzenia, będzie super ![]() Teraz czekam na kalendarz i zegarek ![]() a zobaczcie co kupię bratu z siostrą na "spółę" http://www.argos.co.uk/static/Produc...a|10198662.htmnasz brat jako mały maniak chyba oszaleje jak to dostanie ![]() ale wkurzam się,bo dla siostry nie mogę znaleźć 10 części Pamiętnika Księżniczki |
||
|
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
Koziołki w co byście się ubrały na chrzciny? Czekają mnie wielkie zakupy muszę zaszaleć a nie mam pojęcia w czym się chodzi;/ zawsze stroniłam od takiego wizytowego ubioru.......
Pomóżcie |
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Osko zwykła biała koszula i elegancka spódnica albo spodnie
a koszula nie musi być biała ja bym się tak ubrała,bo na chrzciny moim zdaniem nie ma co szaleć![]() Ja bym założyła moje satynowe "stalowe" spodnie, białą koszulę i na nią kamizelkę czarną i czarne szpileczki![]() Hmmm... mam się w co ubrać, mogę iść? Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-11-22 o 20:35 |
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze się Wam trochę pożalić nie dam rady iść na studia dzienne, ze zwykłego prostego powodu... nie będzie mnie stac na to, zeby samej się utrzymać w Warszawie dlatego chyba wraca pierwotna opcja. Idę na studia zaoczne, a w tyg pracuje za szkołe zapłaci mama, a utrzymywać będę się sama i w ten sposób dam radę. Mam nadzieję. Ważne, że w ogóle będę studiować.
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieply taki jesienny I kosztowal 29,90Bridget byla jak zawsze boska jeszcze chce sciagnac pelnometrazowy "Seks w wielkim miescie " tylko mam kiepskie zrodlo i chyba zajmie mi to miesiac![]() Puszku dzieki Osko ja bym poszla w szarej sukience ![]() Sas jeszcze masz sporo czasu na decyzje a studia zaocze tez sa bardzo dobre ![]() Dzien dobry i od razu dobranoc dla spiochow.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-22 o 22:27 |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() Ag mam zdjęcie tortu zresztą duuużo zdjęć zrobiłam ale nie wiem czy je dzisiaj zgram.Póki co użeram sie z TŻ który jest nie do zniesienia ![]() Madziu jesteś cuuudowną siostrą brat będzie przeszczęśliwy
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-23 o 00:01 |
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystko jest do ..... przeglądam te uczelnie wszystkie i nie moge znaleźć odpowiedniej dla siebie po co w ogóle te studia
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na zdjecia czekamy ![]() Chyba padnieta jestes ?Czy mi sie wydaje? A TZ sie nie przejmuj oni tak maja ![]() Sasik nie popadaj w dola No a to SGGW albo UW? Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-22 o 22:46 |
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich!
Kode - cudne te szyszki! Są przesłodkie (przynajmniej na zdjęciach). Fotka z maskotką, szyszka pod tapczanem i szyszka tarzająca się w piasku - masakra ![]() Archi cudne zdjęcia! Album Japonia Odaiba to chyba najlepszy Twój album z wszystkich na Picasie Genialnie wyglądasz w kapeluszu strasznie podobają mi się takie fasony Zerknęłam po południu na wizaż ale nic nie pisałam. Pierogi lepiłam... wszystko przez Kode - ostatnio takiego smaka narobiłaś. Moje pierwsze pierogi pierwszy farsz i pierwsze ciasto. Potem TŻ przyjechał i przywiózł mi śliczną różyczkę a potem oboje lepiliśmy te nieszczęsne pierogi i jemu lepiej to wychodziło niż mi Zaraz chyba pójde nyny. Aha i byłam u promotora. Dostałam jego najnowszą książkę i dedykację I znów wszystko pozmieniał ale teraz to ostateczna wersja planu pracy - podobno Na kolejne spotkanie musiałabym mieć coś napisane. Oups to błędzie przekichane.W każdym razie znikam już bo to był długi dzień. Dobranoc Koziołki! |
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialabym tak umiec sie nie odzywac nie przejmuj sieSusanno dzieki wielkie i zazdroszcze rozyczki.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-22 o 22:57 |
|
|
|
|
#3569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdawałam do Wrocławia ale się nie dostała i wylądowałam na Politechnice ![]() Będzie dobrze - zobaczysz Cytat:
![]() fajnie że Twój TŻ pomógł Ci lepić..mój nie chciał ![]() ...No i ta różyczka ![]() Ja nie wiem skąd się mój TŻ urwał ale to chyba jedyny taki egzemplarz ![]() dobrze że zasnoł w salonie...przynajmniej mam spokój ![]() zgrałam zdjęcia...zrobiłam dziś ponad 200 fotek ![]() ![]() edit: Osko na chrzciny ja bym się ubrała pół - elegancko czyli nie na czarno-biało ale też nie w jeansy i kolorowy t-shirt ![]() możesz ubrać spodnie i koszulę albo elegantszą bluzkę i kardigan
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-22 o 23:27 |
||
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
No to czekamy na te 200 zdjec
![]() Ja mam jeszcze zdjecia " Swieta" w Tokio ale to wrzuce potem jak cos popracuje i jak wruce z silowni (cos pstrykne przy okazji po drodze). |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Witam wszystkich w ten mroźny dzień 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

co za pamiec Sas
no dobra to pomysle
niestety musze sie podziac na podlodze

serio nie ma czego zazdroscic. A na lepsze miejsce pracy nie mam miejsca

przeglądam te uczelnie wszystkie i nie moge znaleźć odpowiedniej dla siebie