|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
moja natomiast chciałby mieć nad wszystkimi władzę, wchodzi do pokoju bez pukania.. masakra.. a co do welonu to jak dla mnie jest zdecydowanie za długi.. fajny fason bo jest taki cienki i delikatny.. ja bym chciala taki ale max długośc to do pasa
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-21 o 16:30 |
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja np uwielbiam swoją babcie i mogła bym z nią mieszkać ![]() też wydaje mi się,ze do sukni z trenem nie pasuje ten welon,chociaż gdyby ktoś się uparł hehe ja tam chcę taki do łopatek ![]() Lusmarijko nie martwi się,dasz radę to tylko takie załamanie pewnie chwilowe,zresztą pisz zawsze jak potrzebujesz bo to od razu jakoś lepiej się "wygadać"![]() Chilanes ja myślę,że warto jakkolwiek uwiecznić tak ważne chwile w życiu i jeśli mogę coś Ci doradzić to weź sobie fotografa przynajmniej potem zawsze będziesz mogła wrócić do fotek i zobaczyć te iskry w waszych oczach ale zrobisz jak będziesz uważała
|
|
|
|
|
#3453 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pare lat temu powiedział, że żeby założyc rodzinę musi zarabiać 3 tys Sam wprawdzie tyle nie zarabia, ale z jej zarobkami mają grubo powyżej tej jego magicznej granicy trzech tysięcy, więc nie wiem na co czeka![]() Ja tam obstawiam świąteczno-sylwestrowy okres ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieciom będziesz pokazywać jak mamusia i tatuś ładnie wyglądali i jak się kochali![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że moja babcia tez jest bardzo spoko, kochana i w ogóle, ale byłam w szoku jak zobaczyłam i usłyszłam od ciotki, którą z nia mieszka, że potrafi mieć fochy Moja babcia - fochy? -nieeeeee A jednak A Twoja przyszła babcia sama teraz mieszka?
|
|||||
|
|
|
#3454 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Samoa;9809244]
Do pierwszego tańca???Przeciez pierwszy taniec jest na samym początku wesela...zwykle fotograf zostaje co najmniej do oczepin...Sami tak chcieliście czy ona Wam tak narzuciła?JA bym sie zastanowiła nad takim fotografem szczerze mówiąc.quote] Też mi to nie pasuje;( Bo ja uwielbiam zdjęcia. I chce ich mieć jak najwięcej. A z drugiej strony moi znajomi będą dużo zdjęć robić i będę je wszystkie miała. Musze jeszcze z Tżtem pogadać, bo to jest żona jego kumpla z pracy. Albo się jakoś z nią inaczej dogadamy. Ona nam tak narzuciła. Jakby co to można zawsze zmienić:P Ale wiecie u nas tzn. w moich okolicach fotograf po sesji w plenerze (który najcześciej jest w trakcie wesela) to ucieka. Siostra miała fotografa cała noc, ale to po znajomości. Też super fotki i dużo zrobiła ale nie mogę mieć wszytskiego tak jak siostra (zwłaszcza, że mamy na tej samej sali i ten sam zespół bedzie )
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
no to zrezygnuj z niej albo postaw sprawe jasno. W Twojej okolicy na pewno jest jakies wieksze miasto z mnóstwem fotografów, jeśli w Twoim mieście nie innych niz ta babka.
Poza tym a propos zdjęć od znajomych oni robia zwykłymi kompaktami a fotograf powinien miec co najmniej lustrzankę i jest różnica w jakości. Ja nawet wolałabym miec mniej zdjęć ale dobrej jakości, zrobione przez osobę znająca sie na rzeczy. A ta babka ma firme czy tak amatorsko robi zdjęcia i próbuje na tym zarobic przy okazji? Myślę, że powinnaś z nią pogadać, bo to Wy powinniście stawiac warunki a nie ona. Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-21 o 18:24 |
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
babcia Piotrka teraz mieszaka sama a my jutro idziemy do kamerzysty bo podobno maja napięte termniny ja kamerzysty nie chciałam, ale mój tatus chce
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-21 o 19:18 |
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
my to fotografa mamy ale szczerze mowiac to tylko jest zaklepany a jakie zdjecia i ile ich to jeszcze nie ustalalismy, chilanes my raczej tez nie bedziemy miec kamerzysty tzn to wszystko sie zobaczy po Nowym Roku ale mysle ze fotograf to fajna sprawa ,kaska87 mysle ze mieszkanie z babcia bedzie ok ![]() wiecie co wam powiem wczoraj byłam na balu z pracy i stwierdzam jedno ze buty na wysokich obcasach nie sa juz dla mnie normalnie ledwo sie do domu dowlekłam tak mnie stopy bolały, na wesele bede szukac czegos na malenkim obcasiku, |
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
a i jeszcze do kasi sukienka ładna ale czy praktyczna? tzn wydaje mi sie jakos tak mało wygodna
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj jest długi welon w połączeniu z trenem
![]() http://republika.pl/blog_nc_695019/1...tr/suknie9.jpg a pomyśleć, że jeszcze niedawno nie chciałam welonu ![]() aha a co do sukni to nie wiem skąd przekonianie, że takie suknie nie sa wygodne, ja mierzyłam taki krój i był szalenie wygodny, bo to nie jest typowa rybka, która się zwęza az do kolan
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-21 o 19:29 |
|
|
|
#3460 |
|
Zadomowienie
|
Jeju nie bylo mnie dwa czy trzy dni a tu 10 stron nadrabiania. Nie dziękuje hehe
My jeszcze fotografa mamy jeszcze nie zamówionego mieliśmy wczoraj go załatwić ale źle się czułam a on miał akurat przerwe jak byliśmy z Tz u Ksiedza:/ Ale juz jutro napewno idziemy do fotografa. Wczoraj tak jak już pisałam byliśmy wczoraj i termin jest i godzina zaklepna A Tz jak sie bał to był szok. Reka przy ksiedzu mu latała to trzymal rece miedzy nogamy:P A jak wyszliśmy to samo ale jest szczęśliwy A ja jeszcze bardziej bo to juz dla mnie jest nie odwołane
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze no nie wiem dlaczego tak mysle
moze troche przez to ze w tamtym roku moja kolezanka wychodziła za maz i chodziłam z nia po sklepach jak wybierała suknie no i juz ostatecznie jak wybrała no i jakos tak miałam wrazenie ze nie czuje sie w niej komfortowo
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Jozia z teściową coś się wyjaśniło??
|
|
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic... Powiedziała że ona nic do mnie nie ma lecz na zaręczyny się nie zgadza, gdyż jesteśmy za młodzi...
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś sobie będzie "pluła w twarz", że tak postąpiła ![]()
|
|
|
|
|
#3465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I myślę, że nie będzie robiłą problemów i się zgodzi na ansze warunki
|
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Mnie tu nie było daaawno a to głównie przez problemy natury dostępowo-internetowej Szczerze mówiąc to nie wiem za bardzo o czym piszecie jak się wdrążę na nowo to zacznę się wypowiadać szerzej znow heheTyle tylko że zauważyłam że Kasi się taki dłuuugi welon podoba Mi też się podoba ale to tylko do kościoła go założyć a potem albo zdjąć całkiem albo wymienić na mniejszy bo strasznie jest niewygodny.. Wiem z doświadczenia znajomych..A poza tym to jadę na zakupy planuję sobie kupić sukieneczkę na sylwestra a tak właściwie to na weselo-sylwestra ![]() I nadal się nie mogę nadziwić kuzynowi mojego narzeczonego jak mógł wymyślić taką datę ślubu.. Przecież to będzie niewiadomo czemu poświęcać większą uwagę- ich ślubowi czy faktowi, że Nowy Rok jest
|
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
Słońca znalazłam jedna jeszcze piękna suknię (wczoraj z mama siedziałam przed kompem dwie godziny i szukałyśmy jeszcze sukni) i chyba taka będę szyć tylko nie wiem jak wygląd tył. Jest gorset i jest koronka przyszyta tylko na ramiona i tył i nie wiem czy ekspresu nie będzie widać o to ona...
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis zaspalam na pierwszy wyklad
wiec sobie pojde dopiero na cwiczenia. ale sie przynajmniej wyspalam ![]() wczoraj przyjechal TZ. oj ale sie stesknilismy za soba ![]() dzis juz mnie tu pewno wiecej nie bedzie wiec milego dnia
|
|
|
|
#3469 |
|
Zadomowienie
|
Lain nie przejmuj sie ja dzis i wczoraj nie poszłam na dwa kolokwia. Wczoraj umierałam bo chora jestem a dziś zaspałam. Ale sie okazało że kolokwium nie ma bo gościnka zapomniała
![]() Mój Tż przyjechał wczoraj z pracy do mnie i spal rano bylo bardzo mile witanko:P Potem do fotografa fiu i orkiestra próba o 15 <jupi> glancyk wszystko bedzie załatwione
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#3471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem na pewno ładniejsza niż Twoja pierwsza propozycja![]() My chyba dzis pojedziemy do kościoła. W koncu kiedyś wypadałoby sie wybrać Tż weźmie aparat i zrobimy fotki.Wiecie co, zapomniałam wczoraj piguły...chyba się zmieściłam w tych 12 godzinach, ale jednak... |
|||
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
o włąsnie my dzisiaj chyba do kamerzysty podejdziemy a ja muszę iść jeszcze kupić krem
starzeję się chyba
|
#3473 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
Własnie sie dowiedziałam że jedziemy do kamerzysty jeszcze hehe i to zaraz:P To jeszcze zostanie mis ie tylko dekorator i samochod i wszystko bedzie glancyk.
|
|
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
cześć Kobiety
![]() Samciu nie martw się napewno zdąrzyłaś Jozia sukienka bardzo ładna super![]() Ja nie chcę długiego welonu chyba ,że naprawdę coś mi się baaardzo odmieni do czasu aż będę kupowała |
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja welonu w ogóle nie chcę, ale jak juz to podobaja mi sie takie długaśne,więc nie mówię 'nie' dopóki nie przymierzę![]() Tż juz do mnie jedzie Kurde, na stronie kościoła jest napisane, że kanceleria parafialna czynna 8-9 rano oni chyba się pomylili albo oszaleli![]() Jakby cos to dziś o 18 jest msza to podjedziemy na sam koniec, żeby złapac księdza. |
|
|
|
|
#3477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() heh to niezłe godziny otwarcia kancelarii,u mnie na szczęście w 2 dni są też po południu ale jednak i tak jak pojadę z moim załatwiać to będziemy mieli oboje wolne więc każda godzina będzie odpowiadać.Najlepiej zróbcie jak napisałaś-złapcie księdza po mszy
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze ja tak dawno nie myslałam o slubie.. a Wy już sukienki , kościół
![]() teraz za bardzo nie chcę gonić Tżta żeby coś załatwiać bo intensywnie pisze pracę i nie chcę mu przeskadzać.. ogólnie teraz się rzadko widzimy.. on pracuje, studiuje dziennie i pisze pracę.. ale mam nadzieję że to nie potrwa aż tak długo.. Samoa ja zawsze sobie przypomnienie w telefonie piszę.. i zawsze biorę o 21.. kaśka to Ty już cała pracę oddajesz ??
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Można sobie tabletki położyć w łazience obok szczoteczki do zębów i wtedy się nie zapomni. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

to tylko takie załamanie pewnie chwilowe,zresztą pisz zawsze jak potrzebujesz bo to od razu jakoś lepiej się "wygadać"
Sam wprawdzie tyle nie zarabia, ale z jej zarobkami mają grubo powyżej tej jego magicznej granicy trzech tysięcy, więc nie wiem na co czeka