|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Strefa bezcłowa
Cytat:
miss, jesli chodzi o Boots, to spojrzec mozesz na stronke www.boots.com |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
Wylatywala moze ostatnio ktoras z was z Okecia? Jakie sa ceny perfum? Wiecie moze jak wyglada bezclowa w Monastirze?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
a jak z Paryżem? orientuje się ktoś czy Burberry London dostane tam taniej?
chetnie wykorzystałabym siostre ktora własnie tam przebywa
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem na Okęciu nie ma aż takich rewelacyjnych cen, trochę taniej niż w sklepach, ale nie aż tak, żeby skakać do góry z radości. Natomiast na Okęciu sa często zestawy miniaturek, których w sklepach nie uświadczysz - perfumy czy błyszczyki.
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
A może orientujecie się czy są jakieś ciekawe sklepy na lotnisku w Warnie..?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Witam was koleżanki.
Od lat z mężem wyjeżdżamy za granicę na wczasy, ale poraz pierwszy zdecydowaliśmy się na wykupienie wczasów z przelotem. 6 sierpnia lecimy do Antalyi z Gdańska a z tamtąd autobusem do Alany do hotelu Inecum Beach. Co do hotelu to znam opinie innych wczasowiczów ( ze stronki holidaycheck, która pomogła nam też w wyborze tegoż hotelu - bardzo polecam), ale jestem całkowitym nowicjuszem jeśli chodzi o latanie i wszelkie zakupy w strefach bezcłowych. Może jest ktoś na forum kto by mi podpowiedział co kupić bądź nie na lotnisku w Gdańsku i ewentualnie w Antalyi. |
|
|
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
za za swoj ultraviolet 50 ml na lotnisku w Hurghadzie dalam 48 $ dodam, ze w sephorze ultraviolet 50 ml widzialm za 249 zl
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Słyszałam, że za małe pieniądze można na lotniskach dostac miniaturki zapachów (np po 5 w zestawie).
|
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Zależy co masz na myśli pisząc małe?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis na tureckim lotnisku widzialam 5 miniaturek po ok. 4-5ml np. Kenzo, Lancome za okolo 40-50 eu, euro po zaplacie karta przeliczyli nam za okolo 3,30zl wiec cena moim zdaniem srednia, jedyny plus ze to kilka roznych zapachow, no i urocze te male flakony.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
To na Stansted jest taniej ( w każdym bądź razie było ) W zależności od tego jakie zestawy - najtańszy ok.23f o ile dobrze pamiętam. 23x4 daje nam 92zł.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na Stansted kupilam Aqua Allegoria Pamplelune 75 ml za 17.40 funtów. Normalna cena w Bootsie czy Fenixie to 29.5 więc sie oplacalo
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Chce zapytać o strefy wolnocłowe. Mianowicie, czy wracając z Londynu do Warszawy warto zatrzymać sie na tej strefie i zrobić zakupy perfumeryjne???
Nie orientuje sie,a mam okazje poprosić o jakieś fajne perfumy. |
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
Faktycznie okazje się zdarzają i to nieraz całkiem duże ale to zalezy od lotniska... ja ostatnio przepłaciłam i to sporo, bo w Polsce już możnabyło kupić te perfumy taniej. za słonika kenzo 50ml zapłaciłam ok 350 zł O.o ale już dawno miałam je kupić więc się skusiłam, no i mam pewność, że oryginalne. Nie wiem co tak drogo... płaciłam w dolcach, a oni tam jakoś śmiesznie je z euro przeliczali:/
|
|
|
|
|
#77 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jakiś już czas temu zestaw Lancome za ponad 200, lecz tu wieksza pojemność była (tresor miał 7,5 ml )
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
strefa jak strefa ale czasem na pokladzie mozna znalezc zupelnie przyzwoite oferty.
np popularny ryanek- ostatnio jak lecialam to widzialam np zestaw armani emporio zlote 50 ml i duzy balsam- 34 euro ( a to jest cena malej 30 w sklpach) very irresistible- jaies 10 euro taniej , duza stella- nie pamietam ktora- za jakies 35...warto przegladac te ich magazyny |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ze stref wolnocłowych jestem bardzo zadowolona
uwielbiam tam robić zakupy , jest tam mnóstwo zestawów takich jakich nie mozna spotkac u nas w PL , ceny bardzo przystepne ostatnio nawet obliczyłam ze robiac zakupy zaoszczedziłam całe trzy stówy!!! |
|
|
|
|
#80 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kupiłam diamonds armaniego i hugo boss femme i wróciwszy do Polski byłam zszokowana cenamiO.o nie wiem jak ja to robie, że zawsze przepłace... może dlatego, że taka napalona jestem w zakupach?
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nina ( to czerwone jabłuszko ?) 50ml niecałe 23f ; 80ml niecałe 31f ; Nina Ricci Couture Edition Eau de Toilette 50ml niecałe 24f Yves St Laurent Baby Doll Eau de Toilette Spray 100ml - niecałe 32f Donna Karan Delicious Night Eau de Parfum 100ml - niecałe 40f Donna Karan Delicious Night Eau de Parfum 50ml - niecałe 28f |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

chetnie wykorzystałabym siostre ktora własnie tam przebywa

)
ostatnio nawet obliczyłam ze robiac zakupy zaoszczedziłam całe trzy stówy!!!
kupiłam diamonds armaniego i hugo boss femme i wróciwszy do Polski byłam zszokowana cenamiO.o nie wiem jak ja to robie, że zawsze przepłace...