|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tumulte też mi się kiedyś podobało... kiedyś... Oddałem go szwagrowi i na nim leży o wiele lepiej... |
|
|
|
|
#3152 | |
|
czyli Endżi
|
Dot.: Thierry Mugler, Angel for Men, AMEN
Cytat:
Kurczę, nawet nie masz pojęcia jak mnie serce boli, że mnie tam nie ma ![]() <wzdech> Rano Pink Sugar. Potem już 500 innych perfum. Od tego ośmiogodzinnego wąchania takiego stężenia boli nos, głowa i płuca
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Cytat:
![]() Mure et Musc prawie wywietrzało
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
Dzis byl kolejny test calosciowy Lolita Lempicka Fleur de Corail - i jakos nie moge sie przekonac do tego zapachu, choc naprawde bardzo bym chciala.
|
|
|
|
#3155 |
|
Rozeznanie
|
Rachelo - mnie się też zmieniło diametralnie podejście do Słonia. Ze wstrętu do uwielbienia. Zabrało mi to kilkanaście lat.
A po kąpieli "zapodałam" sobie L'Or de Torrente i jeszcze mi mało..... Może cisik na nadgarstki..........? Ach, nienasycona ja, nienasycona. |
|
|
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
Euphoria po kąpieli
Raczej nie uzywam tego zapachu poza domem...
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Kropelka Addict na łapce
|
|
#3158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci niekończących się zapasów OI (a sobie jakiejś malutkiej pojemności przy okazji Cytat:
Mam nadzieję, że pomogła. Dużej dawki dobrego humoru życzę ![]() Najprawdziwsza prawda. Nie tylko w dziedzinie zapachów. --- Dalej pachnę Nature Millenaire. Końcówka pachnie prawie identycznie jak Gloria
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Pi.
W tygodniu było głównie Hypnotic Poison, Amour i Musc Ravageur. Mam już odruch wymiotny od tej słodkości, więc na jutro muszę poszukać czegoś rozgrzewającego, co nie zabije mnie toną cukru.
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2008-11-22 o 22:40 |
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9820296]Marzą mi się perfumy, które zrobiłyby na mnie takie wrażenie, jak ta muzyka i ten facet
Teraz to już naprawdę zmykam.http://pl.youtube.com/watch?v=QBN9vk9cz4Q[/quote] Cytat:
![]() podczytuje was regularnie (w sensie ten watek). bo perfumy kocham. ale dopiero te wypowiedzi zmotywowaly mnie zeby sie udzielic. widac muzyke kocham ponad perfumy a tango argentynskie i gotan zwlaszcza tak wiec to moj debiut na tym forum. mam nadzieje, ze moge sie przylaczyc. i mam rowniez nadzieje, ze bede pisac czesciej. w temacie perfum - scent intense. a na nadgartkach coconik. fanie sie razem komponuja
|
|
|
|
|
#3161 |
|
czyli Endżi
|
Mirro,
Na dobry sen Brown Sugar & Fig Bath Body Works. Cudnie, słodko i ciepło. |
|
|
|
#3162 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Mirra77 Zachciało mi się na noc testów MAC MV2 Po raz pierwszy mam odruch wymiotny po perfumach
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje serdecznie za gratulacje
![]() Crystal Noir (zeswirowalam albo temperatura za oknem zeswirowala Crystal- bo "pachnie" dzisiaj na mnie kocimi siuskami)
|
|
|
|
#3164 |
|
BAN stały
|
EDIT: Znalazłem na KWC ,więc post nieaktualny. Przepraszam
Edytowane przez a8tpk Czas edycji: 2008-11-22 o 22:52 |
|
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przelezalam caly dzien w lozku, (juz nie pamietam, kiedy spedzilam sobote w domu),wypoczelam i wyspalam sie za wszystkie czasy, (tylko jak ja zasne w nocy
)- czuje sie duuuzo lepiej i nie chce zapeszyc, ale mysle, ze bedzie juz OKKochane Mariolu, Sabbath, Agnieszko, (dziekuje za ciepla PW, juz odpisalam)- dziekuje za troske i rady, Cytat:
Ewo- hi, hi, hi, co do tej stacji benzynowej; kupilismy tam kiedys nawet rezyserska wersje Blade Runnera- moze wlasciciel jest wielbicielem filmow i zwraca uwage na to, co zamawia i nie nabiera szufla tego, co akurat daja w hurtowni ![]() ![]() 2 razy sprawdzilam czy dobrze odczytalam nick autorki tego wpisu Kropeczko- zaskakujesz mnie; najpierw Angel, pozniej Ogrodki, a teraz D.V. ![]() Hiszpanska Myszko- zdrowka zycze ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9820296]Marzą mi się perfumy, które zrobiłyby na mnie takie wrażenie, jak ta muzyka i ten facet Teraz to już naprawdę zmykam.http://pl.youtube.com/watch?v=QBN9vk9cz4Q [/quote] Kijaneczko- dzieki Tobie wlasnie slucham sobie La Revancha del Tango, ach, zapomnialam jakie to piekne )Ale, ale, ale... to najprawdziwsza prawda ![]() -- Cytat:
Po przeczytaniu powyzszej wypowiedzi poczulam, ze teraz wszystko jest tak, jak powinno byc![]() Slon jest naprawde wspanialym kompanem, pomimo ze charakterny, oryginalny i wyrazisty, umiejetnie zaaplikowany potrafi byc dyskretny i wrecz intymnyMirro- Pachne wlasnie Sloniem Kenzo |
||
|
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
Katt, Rachelo wychodzi na to, że Słonik to cudna istota, tylko bardzo trudna do poskromienia
Baaardzo spodobał mi się ten zapach, od momentu kiedy dostałam od Agnyski próbke i potestowałam go globalnie. Mogłabym mieć 30tkę Słonika, ochhh mogłabym ![]() Dziś testowałam Hypnotic Poison Elixir i mam odczucia podobne jak Katt- jest na mnie bliźniaczo podobny do klasyka, jedynie mniej wyczuwam tą "plastikową" nute, a bardziej czyste, suche kakao. Stawiam Elixir na równi z klasykiem, bo ja akurat tą "plastikowość" klasycznego Hypnotic baaardzo lubie
|
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
W ciągu dnia umilał mi czas Amouage Jubilation XXV, wieczorem natomiast mix Gaultier 2 i Gentleman.
Katt, cieszę się, że już lepiej
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Standardowo - Deep Red (był za pół ceny w Boots, zaraz będzie wysyp na allegro
Oraz chwilowo Jasmine Noir Bvlgari- moja nowa miłość...
|
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień koncze z ukochanym balsamem Dove a we włoskach czuje ciągle Ultraviolet Fluoressence..
Dobranoc |
|
|
|
#3170 |
|
BAN stały
|
Pachnialam dzis Flowerbombka edt, a teraz pisze recenzje Cyrious i umieram, nie znosze sposobu, w jaki ten zapach sie na mnie rozwija... Przypomina mi "Pania Walewska", ktora bardzo sentymelntalnie traktuje moja babcia... ;/
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
W ciagu dnia CK Euphoria Intenso Man
![]() A teraz sie rozplywam przy AA Winter Delice ![]() ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3172 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3173 |
|
Konto usunięte
|
Amarige Mariage i zmykam do pracy.Miłej niedzieli
|
|
|
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
Addict i ide na egzamin
|
#3175 |
|
Wtajemniczenie
|
Szpitalem
lecę pod prysznic i spać.
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Snieg pada niemiłosiernie
Musiałam przewalic sporo sniegu, by dostac sie do garazu.Oczywiscie ani widu słuzb odsniezających na drodze.Nie cierpie zimy.Chce do ciepłych krajów![]() Pachne Angel
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Zima!
brrrr!pachne jeszcze snem. i smakija smietankowa zajadana w lozku ![]() nie wiem jeszcze co dzisiaj bedzie. ale w obliczu takiej aury pewnie padnie na ekstremalne slodkosci w stylu LLL. PS dziekuje wszystkim za mile powitanie na forum |
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachelo po takiej rekomendacji chyba i ja ponowie testy Po ostatnim tete a tete ze Smokiem kaszmirowy sweterek musialam prac 3 razy Wpadnij do mnie do pracy z atomizerkiem to zrobimy odpcik Slodkich snow ![]() Pachne jeszcze od wczoraj szczesciem , a dzisiaj na zimowy niedzielny poranek bedzie cos mocno esencjonalnego Miyako albo Ambre Calypso
|
|
|
|
|
#3179 |
|
BAN stały
|
Ja dziś pachnę paczulowo w odsłonie morowo-ziemnej bez cienia nadziei na poprawę... Vintage Patchouly DSH
|
|
|
|
#3180 |
|
BAN stały
|
Hipotic Poison Elixir i lece na zakupy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Kurczę, nawet nie masz pojęcia jak mnie serce boli, że mnie tam nie ma 
Raczej nie uzywam tego zapachu poza domem...

Teraz to już naprawdę zmykam.

Po przeczytaniu powyzszej wypowiedzi poczulam, ze teraz wszystko jest tak, jak powinno byc
brrrr!