|  2008-11-22, 11:40 | #541 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat: 
 Pozatym praca w sobotę to raczej buszowanie po necie...zupelnie nic sie nie dzieje. Dla mnie to bez sensu...ale coż trzeba, to trzeba. Ja kocham soboty bez pracy, zawsze oglądam dzien dobry TVN i dopiero wstaję  . 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-11-22, 11:57 | #542 | 
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

madzialenko dzieki   we wtorek na 16.15  jade teraz po mame a jak wroce to Wam napisze jak mnie milo TZ zaskoczyl wczoraj   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2008-11-22, 12:16 | #543 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Svinecko na to pewnie sie nie mozesz juz doczekac tej wizyty u lekarza co??  dziewczyny a ja wam powiem,z e ostatnio nie mam na nic czasu. dobzre, ze juz jest weekend. pracuje od pon do pt od 8 do 21. jak waracm to praktycznie od razu ide spac. ech... a.. i swieta z TZ spędzamy w Holandii   | 
|     | 
|  2008-11-22, 13:25 | #544 | 
				 | 

no pewnie ze nie moge   moze juz dostane pierwsze zdjecie mojego malenstwa  no wiec co do TZ....przyszedl wczoraj z bukietem pieknych czerwonych roz, ucieszony jak glupi, dal mi kwiatki i strasznie mocno przytulil a potem wzial mnie na rece i zaczal mnie obcalowywac trzymajac mnie na rekach  byl taki szczesliwy....i ja przy nim tez  wiedzialam ze sie cieszy ale nie myslalam ze mnie tak milo przywita   
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2008-11-22, 15:13 | #545 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Cytat: 
  Jak wszyscy na różowo to ja też  Może sie uda z tą dziewczyneczką malutką   Cytat: 
 Tylko pozazdrościć...chociaż, jak znam mojego, to zachowywał by się tak samo  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Gratuluje raz jeszcze  Dziewczyny, byłam wczoraj na 'osiemnastce'. Hihihi... ale jaja.... "Za moich czasów" na osiemnastkach chyba było trochę inaczej  Ale muszę powiedzieć, że ludzie w wieku 18 lat są dumni jak mają straszych znajomych. Siostra mojego TŻ chodziła i z dumą powtarzała koleżankom "To moja bratowa"  Nie powiem, było mi bardzo miło   | |||||
|     | 
|  2008-11-22, 15:49 | #546 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Mnie tez się wydawało,że taka nie jest  Przez 5 lat cud miód orzeszki  A teraz.....bum. Ale to nic, najwazniejsze,że się z TZ dogadujemy  a termin mam na 2 lipca   
				__________________ ...i jest  Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.  POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684   | |
|     | 
|  2008-11-22, 16:16 | #547 | |||
				 | 

Cytat: 
  . Chłop 31 lat a ta takie pytania zadaje. Powiedzialam jej (malo nie parsknąc smiechem) ze Odessa na południowym-wschodzie jest i nad Morzem Czarnym, a dziś tam jest 10 stopni więc bedzie mu ciepło  , a tak pozatym to ja nie kontroluje w czym  ubrany  wychodzi z domu. Cytat: 
  Bardzo sie cieszę ze tak pięknie Wam się uklada. Cytat: 
  Dokładnie. Póki mama nie ma na niego wpływu jest OK. 
				__________________ | |||
|     | 
|  2008-11-22, 23:02 | #548 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

A tam, raczej norma   Cytat: 
  Cytat: 
  Już wiemy co będziemy robić w sylwestra   | ||
|     | 
|  2008-11-23, 00:35 | #549 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Svinecko masz super tż-ta.   Zresztą co tu się dziwić,zostanie tatusiem.  A jak się czujesz???    Poemi,a jakie to plany????    U mnie dziś grad padał.  Tż już spi i mu hałasuje a on rano wstaje,bo jedzie do pracy.Dupa nie weekend.   | 
|     | 
|  2008-11-23, 07:01 | #550 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Lemoorland 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ostro siostro   | ||
|     | 
|  2008-11-23, 09:15 | #551 | 
| Zakorzenienie | 

No    Musze się czyms pochwalic  Wczoraj TŻ mi sie oswiadczył  Tak troche nie pokolei,bo zalatwiamy juz sprawy zwiazane ze slubem, ale i tak jestem szczesliwa  A to moje cudo   
				__________________ ...i jest  Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.  POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-11-23, 09:32 | #552 | |
				 | 

Cytat: 
  Gratuluję i wszystkiego dobrego w kolejnym etapie związku    | |
|     | 
|  2008-11-23, 10:37 | #553 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Sercem w górach 
				 | 

Gratulacje Stokrotko!    
				__________________ Żyj marzeniami. | 
|     | 
|  2008-11-23, 10:53 | #554 | 
| Zakorzenienie | 

dziękuję    
				__________________ ...i jest  Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.  POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684   | 
|     | 
|  2008-11-23, 11:09 | #555 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

Stokrotko gratuluje  a ja mam od wczoraj takiego mega doła, że nie wiem wogóle nic mi sie nie chce, w dodatku bardzo chciałabym pójść do pracy na weekendy by coś sobie dorobić a tutaj u nas lipa z tym bo małe miasto  nie wiem czy chcę tutaj mieszkać czy we Wrocku (80km mam z mojego miasta)   wogóle dołuje mnie ta szara rzeczywistość, która mnie czeka  kredyt na 30 lat odmawianie sobie wszystkiego bo kredyt tzreba spłacić  przepraszam, ze tak amrudzę, ale nie daję rady, a TZ mói, ze mam nie marudzić bo jemu się udziela   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-11-23, 11:20 | #556 | 
				 | 

stokrotko gratuluje   kaska nie przejmuj sie 3/4 ludzi tak zyje i daja rade - i nikt nie powiedzial ze jak sie splaca kredyt to rzeba sobie wszystkiego odmawiac, ludzie splacaja po piec kredytow i zyja 
|     | 
|  2008-11-23, 11:24 | #557 | 
| Zakorzenienie | 

Stokrotko, gratulacje   i nieważne w jakiej kolejności - ważne, że z serca  Kasiu, jak ja doskonale Cię rozumiem..też mnie przeraża i przerasta ta dorosłość.. a kredyt na 30 lat Wam po co? przecież macie dom? a praca jaka by Cię interesowała? bo nawet w małym mieście jakoś w weekendy można dorobić. 
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | 
|     | 
|  2008-11-23, 11:28 | #558 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Et-ka szczerze to nawet ostatnio byliśmy z TZ w kauflandzie (wiem, że moze dla Was to śmieszne) pytać o prace i nie ma miejsc bo oni sobie poprzyjmowali uczniów na staż bo im taniej   
				__________________ | ||
|     | 
|  2008-11-23, 11:34 | #559 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i nie jest dla mnie śmieszne szukanie pracy też w supermarketach - dla mnie to jest chwalebne, że ktoś coś chce robić  ps. Kasiu a napiszesz mi na priv z jakiej podwrocławskiej miejscowości jesteś? bo zdarza mi się jeździć w tamte strony   
				__________________ Dyskretnej troski trzeba mi.. | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-11-23, 11:36 | #560 | |||
				 | 

Witam  wniedzielny poranek  Co?? Cytat: 
  Cytat: 
 To ze nie po kolei nieważne. Dorinka tez tak miała. A ja na dobra sprawę w ogole zaręczyn nie miałam  Cytat: 
 Wiadomo moga się zdarzyc cięższe momenty ale wszystko da się przezyc. Zresztą jak sie ma rodziców z głodu umrzec się nie da.  My bedziemy mieli ostro w grudniu. Się nart zachciało to przez miesiąc będzie się ziemniaki jadło  Już wiem ze nie bedzie zadnych prezentów...nawet nie wiem czy na choinke będzie nas staac  . Ale u rodzicó będzie wiec w sumie po co u nas   
				__________________ | |||
|     | 
|  2008-11-23, 11:40 | #561 | 
				 | 

a wogóle nie wiem skąd przekonianie, ze jak ktos dziennie studiuje to się do pracy nie nadaje  ja byłam na rozmowie w pewniej firmie sprzedającej kosmetyki i wszystko było ok nagle pani pyta czy ja dziennie studiuje i ja móię, ze tak i wtedy ona się na tą drugą spojrzała coś tam pokiwała, ze nie  Piotrek ostatnio znalazł fajną okazję 2 pokoje we wrocku za 125.00 rok budowy chyba 2003, na krzykach-to nie w centrum, ale blisko takie osiedle więc jak sie dobrze poszuka to może coś fajnego sie trafi 
				__________________ Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-23 o 11:56 | 
|     | 
|  2008-11-23, 11:54 | #562 | 
				 | 

Dzień dobry.   Niedawno wstałam,no ale kot mnie budzil z ranńca to musiałam odespać.Ide zjeść samotne śniadanie,bo tż cior w pracy.Dobrze,że kumpela wpadnie ze swoim faciem.  haniu,o to "żem" ja w swoje własnej osobie.  Wczoraj szukałam jakiś avatarków kobiet w zimowym wdzianku.  Stokrotko gratulacje.  Bardzo ładny pierścionek.   | 
|     | 
|  2008-11-23, 12:10 | #563 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Stokrotko  gratulacje!! śliczny pierścionek. Kasia nie martw się tym teraz, chyba, że już masz się przeprowadzać i zacząć spłacać kredyt. ale bym sobie gdzieś wyjechała   | 
|     | 
|  2008-11-23, 13:17 | #564 | |
				 | 

Cytat: 
 A z kredytem nie jest juz tak łatwo  TEraz sie wymaga nawet 50% wkładu. Mojej kolezance odmówili kredytu 10 000 na remont domu, mimo,że zarabia 3 200 brutto. Odmówili bez podania przyczyny  Znaczy,że Twoja buzia w ava jest? | |
|     | 
|  2008-11-23, 14:51 | #565 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Stokrotko gratulacje   Kolejność nie ma znaczenia. grunt, zebyście byli szczęśliwi   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-11-23, 16:20 | #566 | 
				 | 

Lemoorko,nie,nie to nie ja jestem na avku.Źle ujełam posta,napisałam że to ja we własnej osobie,bo hania napisała że mnie niepoznała po zmianie nicka.A ja tylko av zmieniłam,a avka mam z neta.   Choć nadla szukam jakiegoś jeszcze innego.  Jakie tu pustki.  Eh ja skończyłam sprzątać,tzn musiałam odkurzyć chate,wczoraj tż to mial zrobić,ale ze był w pracy i już mu się wczoraj nie chciało nic robić,bo zmęczony,więc dzisiaj dokończyłam.A teraz ide zrobić rosołek.  I czekam aż tż wróci z pracy. | 
|     | 
|  2008-11-23, 21:49 | #567 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Idziemy na salę ze znajomymi   . Koleżanka (jej mama jest menagerem sali) twierdzi, że będę się tam czuć jak księżniczka. Pasuje mi  . Niedaleko TŻ-a więc Nowy Rok spędzę ze znajomymi u niego  Cytat: 
  Cytat: 
  . No chyba że bym baaardzo dużo zarabiała, wtedy to inna sprawa  . | ||
|     | 
|  2008-11-24, 08:45 | #569 | 
				 | 

witajcie   jestem dzis pierwsza  a kiedys o tej porze to juz 3 strony byly   
|     | 
|  2008-11-24, 08:56 | #570 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  dzień dobry | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Majka
Majka