|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Nie chce mi się uczyć
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Puchatello a jutro mam sprawdzian chyba wczoraj wyczerpałam limit moich godzin nauki ![]() Cały czas myślę o Warszawie, jak już się tam przeprowadze jak urządze pokój i w ogóle jak to wszystko będzie wyglądać, nie mogę się już doczekać
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do leniuchów
też mi się nie chce uczyć. Zaraz jadę do Tżta trochę mu pomarudzić i w poszukiwaniu czegoś słodkiego Ale jadę niestety autobusem bo nie mam zmienionych opon na zimowe a już zaliczyłam dziś krawężnik
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo! masz racje, lepiej jedź autobusem! jest bezpieczniej! Mój Tż wracał dziś z Wawy... z naprzeciwka na prostej drodze jechał tir... z którego spadł kamień lodu... ogromy... na szybe samochodu mojego Tż... całe szczeście, że nie przeszło na wylot bo mogłoby go zabić!! ma całą pękniętą przednią szybe, pogniecioną maske i zgubił tablice rejestracyjną Tir sobie pojechał... koleś chyba nawet nie zauważył, że coś mu tam poleciało... a Tz musi sie teraz na naprawy wykosztować
|
|
#3605 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idąc tropem Archi....powiem też szyszkom więc będzie potrójnie a raczej pięcorgo bo one mają po dwie pary łapek![]() Cytat:
ale i tak ręce bolą![]() Cytat:
ja z reguły jestem radosna wśród dzieciaczków![]() Cytat:
![]() Cytat:
dlatego "nasze" mają klatkę dodatkowo zamykaną na kłótki ( takie małe)![]() ![]() Cytat:
Sas to straszne co spotkało Twojego TŻ-ta dobrze że nic się mu nie stało.Ale racja - warunki na drodze takie że ja dziś nei przekraczałam 40 ![]() Witajcie koziołki popołudniową porą |
||||||
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dopiero musi być słodki widok No poważny i taki ekscytujący i w góle czuje dużo pozytywnych uczuć związanych z tym wydarzeniem ![]() Nawet nie chce myśleć, co mogłoby się stać... Brrrr!
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
koduś, dzięki za kciuki
![]() sas, dobrze, że TŻ cały ![]() To straszne co się nieraz dzieje na drogach, no a tu wiadomo dodatkowo dołożyły się warunki atmosferyczne. Osko, czego masz się uczyć
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Doda jest gÓpia...
http://www.smiesznefilmy.net/video/1..._i_Majdan.htmlStrasznie ślisko jest na drogach, trzeba uważać... bo może być nie fajnie
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobaja mi się takie wygłupy ale oczywiście w domowym zaciszu bez umieszczania na necie ![]() ![]() ![]() ...piszę tak bo sama czasem zachowuję się gorzej ![]() edit: co tu tak przerażająco cicho??
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-23 o 20:59 |
|
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie nie wiem co tutaj się dzieje Idę dalej oglądać seriale na polsacie
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ide odprowadzic meza na lotnisko. Cos nie bylo dzis Agi czy mi sie zdaje? Milej nocy ![]() Tak gadacie o tych pierogach ze sobie chyba musze kupic i ugotowac ,tylko ze to bedzie japonski pierozek a nie ruski ![]() Edit : oooo jest Aguś
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-23 o 22:12 |
|
|
|
#3612 |
|
AGA :)
|
zacytowałam tyle postów i mi padł internet i wszystko poszło w cholere :/ wrrr. Cześć dziewczyny ![]() madziu próbowałaś zamówić w empiku? zazwyczaj po kilku dniach już jest, popytaj. albo na merlinie ? archi tw wystawy siąteczne są przecudne! poczułam święta !! ![]() kodu prezent świetny! maleństwo cudne! a ciocia wspaniała!! ![]() btw, jak ma na imię? bo chyba nie pisałaś.
|
|
#3613 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja ranczo na jedynce
![]() Cytat:
Cytat:
[/quote]Cytat:
![]() witaj Ag ![]() i dobranoc wszystkim ![]() do rana.... |
|||
|
|
|
#3614 |
|
|
madziu włansie w tv leciała reklama GW.
Od jutra można ją kupić razem z kolekcją o zespole Queen. będzie kompletna dyskografia i coś jeszcze, nie pamiętam. jutro i we wtorek 2 pierwsze tomy, kolejne w kazdy wtorek. od razu pomyslaam o tobie, a raczej bracie, wiec spiesznie donosze
|
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczynki zmykam - boli mnie głowa, a miałam jeszcze poczytać notatki na to jutrzejsze koło Także bardzo liczę na Was |
||
|
|
|
#3616 |
|
|
kode Wiktoria to prześliczne imię !
dobranoc ![]() puchatko kciukasy już przygotowane!! dobranoc
|
|
#3617 |
|
Wtajemniczenie
|
Puchatkowohmm Doda jak to Doda ja jej fanką napewno nie jestem ...."cisza nad tą trumna" Kode to dobrze jak w domowym zaciszu nie wieje nudą ![]() Archi na długo zegnasz męża? Sas dobre w nieszczęściu że Tż cały, ale można sie zdenerwowac |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Właśnie zjadłam śniadanie i powoli szykuję się do wyjścia przeglądając od czasu do czasu notatki ![]() ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
Od rana awizujemy auta na węgiel. Okropna robota, do 12 ciągłe wybijanie tego samego numeru. Dobrze, że koleżanka już przyszła i przejęła ode mnie to zadnie Ja zabieram się za raport kasowy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale śniegu napadało
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Macie snieg
![]() Na 5 dni Alicjo
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-24 o 08:57 |
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
A dziekuje ![]() U mnie leje. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
bry...
![]() melduję się, zaraz biegnę do szkoły a potem prosto do pracy ![]() zmęczona jestem i miałam rano krwotok z nosa![]() Ag reklamę GAzety widziałam ale bardzo bardzo dziękuję Ci za pamięć![]() ![]() ![]() Do mojego wyjazdu zdążę kupić bratu 5 tomów dzisiaj mam nadzieję, kupię jeszcze przed szkołą![]() mam nadzieję,że jutro będę miała wolne... lecę umyć głowę,bo śmierdzi mi papierosami
|
|
|
|
#3625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja protestuję! .....nadmiar pracy, obowiązków i pewnie nie jesz nic w ciągu dnia ![]() i jeszcze krwotok z nosa ![]() ![]() ![]() bo zadzwonię do Twojego TŻ-ta i się poskarżę! ...jak tylko numer zdobędę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj zjadłam jedną bułkę, odrobinę żelków i Danio
mam nadzieję,że dzisiaj wykład skończy się wcześniej to może zdążę podskoczyć do naleśnikarni na jakiegoś naleśnika pysznego
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czemu jesz tak okropnie malo Madziu?Wykonczysz sie ,nie mozna tak sie katowac
To baaardzo niezdowo.Jak to kwestia braku apetytu to lekarz moze cos przepisac. Tym bardziej jak ciezko pracujesz i sie uczysz . Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-24 o 09:35 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 |
|
|
Witam
![]() kkode snieeeg? ale fajnie ![]() u mnie nic :/ archi ah te zdjęcia ja chce juz święta madzia! a u was w tej knajpie nie ma nic do jedzenia? jak nie masz czasu po drodze to moze chociaz tam coś zjesz? nie możesz się tak głodzic! bułka i danio to nie jest posiłek na cały dzień chociaz jakiegos hotdoga czy cos ciepłego zjedz po drodze do pracy!
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
Dobry
Miałam dzisiaj koszmar... Śniły mi się szynszyle było ich tak z 5 jeden szary najśliczniejszy chyba z dwa jasne takie no i ............. dwa czerwone. Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że te czerwone miały do tego jeszcze CZERWONE OCZY i ponoć były jadowite Miałam z nimi problem bo jeden skakał na mnie i mnie atakował aż miałam podrapane ręce... Sen nad ranem to tez był jakiś chory...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

a jutro mam sprawdzian
chyba wczoraj wyczerpałam limit moich godzin nauki
też mi się nie chce uczyć. Zaraz jadę do Tżta trochę mu pomarudzić i w poszukiwaniu czegoś słodkiego

idąc tropem Archi....powiem też szyszkom więc będzie potrójnie
a raczej pięcorgo bo one mają po dwie pary łapek
i jak pięknie nakryty stół. Widać że prezent baaaardzo się podobał. Kode bardzo ładnie wyszłaś na zdjeciach, taka radosna 
ja z reguły jestem radosna wśród dzieciaczków

ja protestuję! .....nadmiar pracy, obowiązków i pewnie nie jesz nic w ciągu dnia