Rossman - część III - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-21, 19:33   #4651
201612291251
Konto usunięte

Dot.: Rossman - część III

Cytat:
Napisane przez telbuh Pokaż wiadomość
A sprawdzałyście na czytniku, co pokazało? Często nie nadążają zmienić cen na półkach, ale w systemie jest już promocyjna, więc na kasach automatem też. Poza tym macie w takich sytuacjach podparcie gazetki promocyjnej i oni NIE MOGĄ Wam tego sprzedać po cenie wyższej - zazwyczaj wołają kogoś z szefostwa danego sklepu i on to zmienia przy kasie już. Wystarczy się zapytać
bralam rzecz, ktora chcialam kupic i szlam do kasy, mowilam, ze to od dzis mialo byc w promocji, sprawdzali i sprzedawali w cenie promocyjnej. chodzilo mi o to, ze w 1 dzien promocji czesto im sie zdarza jeszcze nie wszystko pooznaczac, a gdybym wczesniej nie przejrzala gazetki to nie wiedzialabym ze dany produkt jest akurat w promocji
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 21:16   #4652
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez Literka96 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z Rossmanna i przyszłam prosto do Was, bo się bardzo zdenerwowałam Weszłam z celem kupienia kremu do depilacji Bielendy w promocji za 6,49, znalazłam, patrzę na cenę i co? Oczywiście nie był na promocji. Pomyślałam, że może im się zapomniało, poszłam dalej po krem Lilliputz, cena BEZ PROMOCJI! Wkurzyłam się i wyszłam z niczym

A ja dziś byłam świadkiem jak jedna z pracownic rozmawiała przez telefon i pytała się kogoś czy też nie dostali cen promocyjnych czy tylko nam zrobili taką nie miłą niespodzianke
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 08:47   #4653
BaBy Girl
Rozeznanie

wczoraj z Rossa wyszłam z:

masełkiem kakaowym pod prysznic
płatkami do twarzy
szamponem odbudowującym Loreal

byłam z kolezanką ktora kupiła:

zel pod prysznic Lirene ,nazywa sie Meksyk czy jakos tak,pachnie cudownie !!!
podkład Lirene
herbatke "truskawki z bitą smietaną"
i chyba zielona kredke do oczu Astor

generalnie zrobiłysmy małe zakupki,chciałam cos wziac z tych dekoracji swiatecznych ale kiedy nic mnie az tak bardzo nie powaliło....chyba ze tłum w sklepie...bo wczoraj była po prostu tragedia

Edytowane przez BaBy Girl
Czas edycji: 2008-11-22 o 08:50
BaBy Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 09:37   #4654
201612291251
Konto usunięte

A ja wlasnie wyprobowalam tusz Collosal i...
po pierwszym uzyciu juz jestem nim zachwycona! pieknie wytuszowane rzesy, rozdzielone, dlugie, czarne... takie jak lubie! szczoteczka jest bardzo fajna, bardzo latwo i przyjemnie sie nia maluje, tusz nie skleja rzes, idealnie je rozdziela, jak dla mnie bomba, zadowolona jestem z zakupu
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 09:44   #4655
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
A ja dziś byłam świadkiem jak jedna z pracownic rozmawiała przez telefon i pytała się kogoś czy też nie dostali cen promocyjnych czy tylko nam zrobili taką nie miłą niespodzianke
Oj, no to faktycznie problem na większą skalę Ja się wkurzyłam, bo w moim Rossie pierwszy raz się tak zdarzyło, ale dzisiaj idę drugi raz i tym razem będę domagać się sprzedania w cenie promocyjnej, jeśli takich nie będzie.
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 10:13   #4656
mOna01
Zakorzenienie

A w moim Rossmannie nie ma jeszcze Colossali

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 11:55   #4657
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
brawo dla nas.

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
po pierwszym uzyciu juz jestem nim zachwycona! pieknie wytuszowane rzesy, rozdzielone, dlugie, czarne... takie jak lubie! szczoteczka jest bardzo fajna, bardzo latwo i przyjemnie sie nia maluje, tusz nie skleja rzes, idealnie je rozdziela, jak dla mnie bomba, zadowolona jestem z zakupu
muszę go mieć w takim wypadku!
a pogrubia?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-22, 12:39   #4658
201707171013
Konto usunięte

Byłam w R. Tym razem wyszłam z kosmetykami, ale nie z tymi, którymi planowałam Poszłam zobaczyć czy są już ceny promocyjne na kremach Bielendy. Nie było, ale poszłam pod czytnik, wybiło promocyjną cenę Ale go nie wzięłam. Powąchałam krem Lilliputz jeszcze raz i teraz zapach mnie zaczarował, identycznie pachnie truskawkowa mamba, boski jest Do tego wzięłam spray ułatwiający rozczesywanie, również Lilliputz, o zapachu malinowym. Zapach również mi sie podoba Razem wydałam niecałe 8 zł i jestem bardzo zadowolona.
Stary 2008-11-22, 14:04   #4659
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
oj chyba sie skusze bo dzisiaj go ogladalam

Cytat:
Byłam w R. Tym razem wyszłam z kosmetykami, ale nie z tymi, którymi planowałam Poszłam zobaczyć czy są już ceny promocyjne na kremach Bielendy. Nie było, ale poszłam pod czytnik, wybiło promocyjną cenę Ale go nie wzięłam. Powąchałam krem Lilliputz jeszcze raz i teraz zapach mnie zaczarował, identycznie pachnie truskawkowa mamba, boski jest Do tego wzięłam spray ułatwiający rozczesywanie, również Lilliputz, o zapachu malinowym. Zapach również mi sie podoba Razem wydałam niecałe 8 zł i jestem bardzo zadowolona.

i co ułatwia ten spray naprawdę to kupie bo mam problemy z włosami a raczej z ich rozczesaniem
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:05   #4660
alisska
Raczkowanie

Ja dziś zaglądnęłam do Rossmana i wyszłam z przecenionymi cieniami Lovely i żelem do twarzy Synergen , ale nie widziałam niestety Zestawu cieni do makijażu "Infocus", a szkoda bo zamierzałam się im lepiej przyglądnąć bo w gazetce zachęcająco wyglądają
alisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 14:20   #4661
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Oj, no to faktycznie problem na większą skalę Ja się wkurzyłam, bo w moim Rossie pierwszy raz się tak zdarzyło, ale dzisiaj idę drugi raz i tym razem będę domagać się sprzedania w cenie promocyjnej, jeśli takich nie będzie.

Ja zawsze pokazuje w gazetce promocje jesli nie ma na niej ceny promocyjnej bądź jakieś gratisy. Sprzedawczynie też ludzie i wszystkich gratisów mogą nie spamiętać

Cytat:
Ale go nie wzięłam. Powąchałam krem Lilliputz jeszcze raz i teraz zapach mnie zaczarował, identycznie pachnie truskawkowa mamba, boski jest Do tego wzięłam spray ułatwiający rozczesywanie, również Lilliputz, o zapachu malinowym. Zapach również mi sie podoba Razem wydałam niecałe 8 zł i jestem bardzo zadowolona.

Gdzie te kosmetyki stoją? Gdzieś koło pianek do wlosów? I jak się ten spray spisuje?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-22, 14:47   #4662
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Też kupiłam to masło
Miałam na nie ochotę już wcześniej, ale jakoś nie mogłam go w żadnym Rossmanie znaleźć, a dzisiaj miła niespodzianka

Jakoś w zeszłym tygodniu skusiłam się na zestaw podkład w kompakcie Miracle Touch TF + Creme Puff. Zapłaciłam około 59 zł

Nowych tuszy Maybelline dzisiaj w żadnym z trzech Rossmanów nie widziałam a byłam przed godziną 11 natomiast od środy był już w promocyjnej cenie w innym
dzięki za odpowiedź byłam wczoraj w Ross ale zapomniałam spojżec na cene MF
masełko znów kupię na koniec miesiąca,doszło do tego że nie wyobrażam sobie bez niego wieczoru.
nie posmarowac się tym masłem po kąpieli w zimny wieczór to coś nie do pomyślenia
kocham to masło!
a ten zestaw to w sumie nie powala ceną...2 podkłady za 30 zł. z czego creme puff zawsze kosztuje 30 zł.

ja zaopatrzyłam się wczoraj w duży Elseve Expansyl i odżywkę Pantene Restoratives.
szampon w promocji,odżywka nie
ale i tak taniej niż w markecie.

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 15:00   #4663
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie te kosmetyki stoją? Gdzieś koło pianek do wlosów? I jak się ten spray spisuje?

tam gdzie art dla dzieci
a czy dobry poczekamy na odp literki
Stary 2008-11-22, 15:20   #4664
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
i co ułatwia ten spray naprawdę to kupie bo mam problemy z włosami a raczej z ich rozczesaniem
Cytat:
Cytat:
tam gdzie art dla dzieci
a czy dobry poczekamy na odp literki
Tak stoi przy art. dla dzieci Na razie użyłam go raz na suche włosy, bo chciałam, sprawdzić zapach. Włosy ładnie mi się rozczesywały, ale ja zazwyczaj nie mam z tym większych problemów. Dzisiaj przetestuję go na mokrych. Jutro lub dzisiaj wieczorem dam Wam znać Moja siostra użyła go na mokre włosy, ona ma dosyć spore kłopoty z rozczesywaniem i była zadowolona, chociaż problem nie zniknął całkowicie, ale to dopiero jedno użycie więc raczej nie warto oczekiwać spektakularnych efektów. Ja kupiłam głównie dla walorów zapachowych, poza tym jest zachwalany na składach, jako odżywczy.
Stary 2008-11-22, 15:21   #4665
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Tak stoi przy art. dla dzieci Na razie użyłam go raz na suche włosy, bo chciałam, sprawdzić zapach. Włosy ładnie mi się rozczesywały, ale ja zazwyczaj nie mam z tym większych problemów. Dzisiaj przetestuję go na mokrych. Jutro lub dzisiaj wieczorem dam Wam znać Moja siostra użyła go na mokre włosy, ona ma dosyć spore kłopoty z rozczesywaniem i była zadowolona, chociaż problem nie zniknął całkowicie, ale to dopiero jedno użycie więc raczej nie warto oczekiwać spektakularnych efektów. Ja kupiłam głównie dla walorów zapachowych, poza tym jest zachwalany na składach, jako odżywczy.

wiec czekam na relacje a ile kosztuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-22, 15:28   #4666
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
wiec czekam na relacje a ile kosztuje
Kosztuje dokładnie 4,99 zł, więc myślę, ze warto spróbować.
Stary 2008-11-22, 16:37   #4667
3157a67d1d934f0506c976ba0ef558d7d1211d34_658382e67595e
Konto usunięte

albo ja jestem ślepa, albo w Rossmannie w Katowicach w SCC, nadal nie ma tego tuszu z Maybelline oO.
3157a67d1d934f0506c976ba0ef558d7d1211d34_658382e67595e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 16:40   #4668
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedź byłam wczoraj w Ross ale zapomniałam spojżec na cene MF
masełko znów kupię na koniec miesiąca,doszło do tego że nie wyobrażam sobie bez niego wieczoru.
nie posmarowac się tym masłem po kąpieli w zimny wieczór to coś nie do pomyślenia
kocham to masło!
a ten zestaw to w sumie nie powala ceną...2 podkłady za 30 zł. z czego creme puff zawsze kosztuje 30 zł.

ja zaopatrzyłam się wczoraj w duży Elseve Expansyl i odżywkę Pantene Restoratives.
szampon w promocji,odżywka nie
ale i tak taniej niż w markecie.
Ja kupiłam bo miałam ochotę na Creme Puff (pamiętałam ten puder jeszcze z czasów wczesnego dzieciństwa, jak podbierałam go mamie z kosmetyczki ), a podkład wzięłam do przetestowania

Dzisiaj wieczorem będę testować masełko
Również lobie takie słodkie zapachy, w zimowe wieczory. Kojarzą mi się ze Świętami

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-22, 17:27   #4669
biala
Wtajemniczenie

Mam pyt. do tych, które juz były w rossmannie, czy krem dotleniajacy Dax c. perfecta do cery mieszanej na dzień i na noc jest przeciony. W gazetce jest napisane, ze przeceniają 4 rodz., ale czy akurat ten?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-22, 18:35   #4670
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupiłam bo miałam ochotę na Creme Puff (pamiętałam ten puder jeszcze z czasów wczesnego dzieciństwa, jak podbierałam go mamie z kosmetyczki ), a podkład wzięłam do przetestowania

Dzisiaj wieczorem będę testować masełko
Również lobie takie słodkie zapachy, w zimowe wieczory. Kojarzą mi się ze Świętami
mi zapach Creme Puff kojaży sie nie wiem czemu z dzieciństwem,pewnie dlatego że babcia lubiła sie w takich pudrowych i ciężkich zapachach.
ale bardzo lubię ten zapach

na zimę jak znalazł cynamon i jeszcze ten karmel,mniam.
fajnie piżama i pościel pachną po tym balsamie ,jak jakieś ciasteczka ,na pewno przesiąknie Ci łózko tym zapachem jeszcze ten zapach jest taki intensywny
nie pogradziłabym jakimś peelengiem Farmony o zapachu goździków i pomarańczy szkoda że takiego nie ma

Ani

Stary 2008-11-22, 19:42   #4671
201707171013
Konto usunięte

Użyłam już odżywki Lilliputz. O dziwo na razie jestem zachwycona. Nie miałam dzisiaj żadnych, ale to żadnych problemów z rozczesaniem. Kremik również fajny
Stary 2008-11-22, 19:59   #4672
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Użyłam już odżywki Lilliputz. O dziwo na razie jestem zachwycona. Nie miałam dzisiaj żadnych, ale to żadnych problemów z rozczesaniem. Kremik również fajny
wiec i pusunia sie pokusi i kupi
a kremik mam juz dawno i jest super
Stary 2008-11-22, 20:03   #4673
AryaxD
Wtajemniczenie

Pamiętacie mmnie jeszcze ?
Nie bijcie mnie, ale w Rossmanie nie byłam od 2 tygodni,a nie kupowałam w nim nic od 1,5 mca
Stary 2008-11-22, 20:04   #4674
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
wiec i pusunia sie pokusi i kupi
a kremik mam juz dawno i jest super
Pokuś się, pokuś
Cytat:
Napisane przez AryaxD Pokaż wiadomość
Pamiętacie mmnie jeszcze ?
Nie bijcie mnie, ale w Rossmanie nie byłam od 2 tygodni,a nie kupowałam w nim nic od 1,5 mca
Ojej, toś sobie odwyk zrobiła. Pewnie, że pamiętamy.
Stary 2008-11-23, 14:40   #4675
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
mi zapach Creme Puff kojaży sie nie wiem czemu z dzieciństwem,pewnie dlatego że babcia lubiła sie w takich pudrowych i ciężkich zapachach.
ale bardzo lubię ten zapach

na zimę jak znalazł cynamon i jeszcze ten karmel,mniam.
fajnie piżama i pościel pachną po tym balsamie ,jak jakieś ciasteczka ,na pewno przesiąknie Ci łózko tym zapachem jeszcze ten zapach jest taki intensywny
nie pogradziłabym jakimś peelengiem Farmony o zapachu goździków i pomarańczy szkoda że takiego nie ma
Ja również. Zupełnie mi nie przeszkadza
Z dzieciństwa oprócz Creme Puff pamiętam jeszcze tusz do rzęs w takich małych, kwadratowych pudełeczkach z lusterkiem, ekstramalnie pogrubiający i jednocześnie sklejający rzęsy oraz nieśmiertelne Chanel oczywiście No.5 - do dziś nie mogę znieść ich zapachu

Ja wczoraj pierwszy raz posmarowałam się na noc po kąpieli masełkiem. W pudełeczku wyraźniej czułam karmel, na skórze cynamon.
Rzeczywiście zapach jest bardzo intensywny, długo utrzymuje się na skórze (ja czułam go jeszcze rano), przechodzi na piżamę, pościel i TŻ-ta
Początkowo mówił, że nie zaśnie, bo ten zapach jest dla niego za duszny, ale jak mu przypomniałam, kto zużył prawie sam cały puder do kąpieli w tym samym zapachu, to zamilkł i grzecznie poszedł spać

Teraz czekam na inne, smakowite, zimowo-świąteczne nowości kosmetyczne

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 15:09   #4676
AryaxD
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej, toś sobie odwyk zrobiła. Pewnie, że pamiętamy.
Co więcej ! ostatni raz byłam tam 1,5 miesiąca temu ale przed tym w Rossie byłam w sierpniu.

Ale teraz muszę iść..bo mi się pokruszył puder z Synergena i jakis tusz kupić
Stary 2008-11-23, 15:27   #4677
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również. Zupełnie mi nie przeszkadza
Z dzieciństwa oprócz Creme Puff pamiętam jeszcze tusz do rzęs w takich małych, kwadratowych pudełeczkach z lusterkiem, ekstramalnie pogrubiający i jednocześnie sklejający rzęsy oraz nieśmiertelne Chanel oczywiście No.5 - do dziś nie mogę znieść ich zapachu

Ja wczoraj pierwszy raz posmarowałam się na noc po kąpieli masełkiem. W pudełeczku wyraźniej czułam karmel, na skórze cynamon.
Rzeczywiście zapach jest bardzo intensywny, długo utrzymuje się na skórze (ja czułam go jeszcze rano), przechodzi na piżamę, pościel i TŻ-ta
Początkowo mówił, że nie zaśnie, bo ten zapach jest dla niego za duszny, ale jak mu przypomniałam, kto zużył prawie sam cały puder do kąpieli w tym samym zapachu, to zamilkł i grzecznie poszedł spać

Teraz czekam na inne, smakowite, zimowo-świąteczne nowości kosmetyczne
też pamiętam piatkę Chanel
ostatnio spsikałam się Piatką w perfumerii to nie czułam już tak jak w dzieciństwie tylko szarego mydła.
czułam ten zapach zupełnie inaczej.taki kwiatowy,ale musi "dojrzec" na skórze.
ale i tak jest przytłaczający i jeszcze trochę trąci mi babcią.

dzisiaj zapomniałam zakręcic pudełeczka z masełkiem i cały pokój pachnie
wiele razy po przyjsciu do domu czułam to masło!
rano się smarowałam,po południu przychodziłam i dalej pachnie.
mój tż się śmieje że się smaruje masłem,ale na szczęscie lubi ten zapach
to masło to taki pozytywny killer

ja w Rossmanie obowiązkowo 2 razy w miesiącu.
kosmetyki głównie kupuje,ale ostatnio coraz częsiej chemie do domu.
taniej niż w markecie jak jest promocja

Ani

Edytowane przez anka_85
Czas edycji: 2008-11-23 o 15:29
Stary 2008-11-23, 15:41   #4678
Paseczkowa
Zakorzenienie

muszę się udać do Rossmanna po masło Farmony, idealne na nadchodzący świąteczny okres
no i kusi mnie nowy tusz Maybelline chyba poproszę Mamę, żeby mi sprawiła na Mikołajki
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 17:55   #4679
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
muszę się udać do Rossmanna po masło Farmony, idealne na nadchodzący świąteczny okres
no i kusi mnie nowy tusz Maybelline chyba poproszę Mamę, żeby mi sprawiła na Mikołajki
Mikołaja poproś, a nie biedną Mamę.

ja swoją też poproszę o coś 'Rossmannowego'.

Edytowane przez 2016070150903
Czas edycji: 2008-11-23 o 17:57
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 18:46   #4680
BaBy Girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
Mikołaja poproś, a nie biedną Mamę.
właśnie! a byłyscie grzeczne w tym roku??bo jak nie to baty a nie prezenty

ja do dzis pamietam jak z bratem szalelismy jednego roku(majac po 8,9 lat) i mama 6 grudnia włozyła nam do butów ziemniaka.... bo juz nie mogła z nami wytrzymac

ale był to pierwszy i ostatni raz bo potem jak sama mówiła-była to wieksza kara dla niej niz dla nas ...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości