![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
nie można co niektórych kosmetyków... np. z kwasami AHA lub retinolem, lipokofeiną itd.
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Wtajemniczenie
|
Małgosiu nie masz sie co przejmować teraz wagą. ja przed ciązą wazyłam 53 na końcu ciąży 77 więc to dla mnie było straszne, wyglądałam jak hipopotam , nogi miałam jak banie. Teraz waże już 59, jestem 3,5 miesiące po porodzie. Ale jeszcze z 7 kg chce schudnąć. karmie piersią, ale jak przestane to mam zamiar przejść na ostrą dietę
![]() Anulciak zyczę konsekwencji w diecie i szybkich efektów. MaladT bardzo ładnie już schudłaś. Ponawiam pytanie - Dziewczyna mam pytanie-jak pisze się pozew to trzeba podać świadków? I Ci świadkowie co mają poświadczać, ze było się w związku z delikwentem, czy się przyznawał do dziecka? Bo ja w sumie to miałabym wileu świadków, jest tylko pewien problem, wszyscy mieszkają w Anglii.
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobnie moje trzy koleżanki Przy karmieniu schudła tylko jedna - ale dlatego że ma dość poważną wadę serca i dla jej organizmu karmienie było zbyt dużym wysiłkiem (musiała przerwać) Więc z tym chudnięciem w ciąży to jakieś pomówienia :P Jak ktoś ma dobrą przemianę materii to może i schudnie, ale jak ktoś ma kiepską (jak ja) to i karmienie nie pomoże! Anulciak - ja też bardzo niezadowolona jestem z wyglądu swojego i marzę o tym żeby schudnąć! niestety idzie jak po grudzie... na tej diecie plaż południowych schudłam trochę, ale nie wytrwałam tych dwóch tygodni bo nie mam jak przygotowywać tych wszystkich sałatek, pieczonych warzyw i td... łatwiej zrobić kanapkę do pracy... (oczywiście z pieczywa pełnoziarnistego ![]() na aerobik się zapisuję od grudnia - teraz chodzę na przyrząd body space, ale tylko ten miesiąc bo drogi interes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Zadomowienie
|
to już sie boję bo ja mam słabą przemianę materi to napewno przytyje....heh
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Ja przytylam w coazy 11kg za to teraz .....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Zadomowienie
|
ale też jestem i zawżięta jak chodziłam do szkopły mieszkałam w internacie to sie dobrze jadło a w domu postanowiłam się wziąć za ostrą dietę +ćw i schudłam ok 15kg więc może tęz sobie i poradzę po urodzeniu dziecka!!! obym dała radę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Zadomowienie
|
bo co jak co lubie dobrze zjeśc i potem sobie żałuję ale teraz nie mogę martwić sie jedzeniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Gosiu teraz sobie dogadzaj jedzeniem, bo jak będziesz karmic to wszystkiego nie można jeść, ani też nie będzie dużo czasu na robienie jedzenia ani na samo spożycie
![]() |
#2172 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a świadków nie musiasz podawać, dopiero jak on się będzie wypierał. ale zawsze wtedy możesz poprosić sąd o dopuszczenie dowodu z DNA, argumentując to w ten sposób, że ewentualni świadkowie mieszkają za granicą, a to przedłużyłoby sprawę. Cytat:
A wagą się nie przejmuj - ja właśnie po 10 misiącach od porodu wróciłam do swojej przedciążowej wagi 66 kg beż żadnego wysiłku z mojej strony. Karmię dziecko, wróciłam do pracy i jakoś tak samo poleciało. Do końca wakacji waga stała w niejscu i już miałam lekką depresję, ale potem spadło samo i jestem happy. Chciałabym zejść do 62 ( tyle ważyłam w 4 miesiącu ciąży - na początku schudłam i bardzo długo nie było widać, że jestem przy nadziei) i z tą wagą czułam się bardzo dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#2173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba wutaminy nie powinny szkodzić pzynajmniej wit C? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A skoro Twoja mama się martwi o dzidzię to chyba nie jest tak źle, prawda? Z doświadczenia wiem, że jest to jeden ze sposobów okazywania troski i miłości.
![]() |
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
Witajcie moje drogie
![]() Dawno nie zaglądałam ale niestety miałam oroblem z kompikiem ![]() ![]() Przez ten czas nię u mnie nie zmieniło ......... poza pogodą ![]() ![]() Dorbar ja podałam od razu świadków w pozwie.To o wiele przyspiesza sparwe.Tym bardziej u ciebie jak piszesz - wszyscy mieszkają w Anglii. A badanie DNA jak najbardziej polecam jak się będzie wypierał pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
hej hej Babeczki.
Ja dzisiaj jestem padnieta po wczorajzej imprezie. To było takie pierwsze wyjście od porodu, bawiłam się super, tzn super się gadało, tańczyło też, ale powiem Wam, ze chyba odzwyczaiłam się od głośnej musyki bo mnie głowa napie.... jak nie wiem co. Wogole to muza była do bani, taka sama jak pare lat temu, ale i tak się wytańczyłam No i wiecie co(wiem, ze nie powinnam bo karmie piersią, ale wypiłam 3 piwka) Nie pwoiem troche mnie wzieło ![]() Jeśli chodzi o facetow to marniutko było, na nikim nie można było zawiesić pijanego oka ![]() Dziękuję Dziewczyny za odp odnośnie świadków. musze się wreszcie wziąść i napisać pozew. Małgosiu ja się zbytnio kosmetykami w ciżazy nie marwtiłam, ale ja nigdy jakoś dużo nie używałam. Fajnie, że Twoja mama się martwi o dzizdię ![]() A jeśli chodzi o wagę to jak juz pisałam ja barzdo dużo przytyłam bo 22kg, teraz jestem 3,5 miesiaca po porodzie i już prawie wszytko zrzuciłam. Ale tak jak pisze Mukaa to nie zawsze jak się karmi to się chudnie, ale większość kobiet chyba tak. Awenturyn musi być pieknie na plazy jak śnieg leży ![]() ![]()
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
dorbar - wśród moich znajomych właśnie na odwrót - wszystkie tyły...
a jedyna co chudła to z powodów zdrowotnych bo tak to nie znam ani jednej co schudła przez karmienie piersią! małgosia - tylko że przy dziecko ciężko znaleźć czas na ćwiczenia ![]() chyba że takie w stylu "rzucanie" dzieckiem albo pogoń za uciekającym małolatem ![]() dorbar - tak się z tej kupy śmiałam a dzisiaj mój mi nasrał za przeproszenim na łóżko!! taki facet stary!! w dalszym ciągu usiłuję zainstalować simsy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W simsach w które gra mój starszy syn wciąż jestem żona jego taty...
![]() |
![]() |
#2179 |
Wtajemniczenie
|
Mukaa a ile ma latek Twój synek?
![]() |
#2180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do imprez to nie odzwyczaiłas się tylko............przestaw iłas na inne tory ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Brakuje mi tego faveta co go na portalu poznalam....
Napisalam do niego to mi powiedzial ze zwiazal sie z kims ale czarno widzi swoj zwiazek wiec jak niewypali to bedzie sie ze mna spotykal... co mam robic??czekac?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2183 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
eee ja bym go całkiem skresliła..facet Cię sadza na ławce rezerwowych, nawet wprost Ci o tym mowi , beznadziejny typ... A tak w ogole to jestes pewna ze brakuje Ci konkretnie jego , czy po prostu brakuje Ci faceta , związku ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
brakuje mi faceta i becze ze jestem taka paskudna gruba swinia....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() tyle mam do powiedzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Ja teżź jestem gruba i co.. postanawiam się znowu za siebie wziąć... ćwiczenia+ kremy+ solarium( jutro idę) bo jestem koloru kości słoniowej
![]() W zasadzie ja nadal czuję pustkę za Piotrem... minął już ponad rok, ale mimo to... staram się jakoś zapomnieć bo wiem, że już pewnie ma ladnie ułożone życie ale coś mi nie idzie... niby ok. gadam z 3 facetami na serwisach ale co z tego... nadal to nie jest to
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
my to mamy porąbane życie. i jest mi też tak samo niby jest dobrze ale czegoś brak!! czemu tak musi być?mi eż brakuje swego ex le wiem że nic już nim do czynienia nie będe miała!! nawet nie chce bo wiedząc co on wyprawia to tylko pożal sie boże!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
w ogóle to dzisaj w pytaniu na śniadanie był temat : Jak oswoić swoje dziecko z nowym partnerem. Moja mama na to ale jak to oswoić przecież dziecko to nie zwierzak... no tak ale jakoś dziecko musi się przyzwyczaić do tego że my możliwe, że kiedyś kogoś będziemy mieć. Wiolku a jak to u Ciebie wyglądało??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.