![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
no wlasnie Kaska widzialam Cie na watku PM2010 zdradzasz nas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czy go namówili czy nie, to już nie istotne, najgorsze, że nie pomysłał co ty możesz czuć zostając sama w domu na noc. Porozmawiajcie o tym, innej rady nie mam. No chyba, że za jakiś czas zrobisz mu to samo, może taka terapia wstrząsowa coś więcej da, skoro mówisz, że rozmowy już nie dizałają Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-11-23 o 13:14 Powód: literówka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Hej właśnie wróciłam ze szkoły i nie nadrabiam nic... dopiero jutro jak będę w pracy. Miałam dziś egzamin z psychologii na semestr i mam4
![]() Spadam zjeść obiadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem teraz u TŻ jakby nic się nie stało wczoraj nawet przyjechał po mnie ![]()
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Byliśmy dzisiaj u księdza. To spisanie przysięgi odnośnie mojego bierzmowania poległo tylko na spisaniu danych (co najśmieszniejsze ksiądz chciał dokładną datę bierzmowania ![]() Spisanie protokołu przedmałżeńskiego już było gorsze. Ksiądz oprócz zameldowania stałego chciał tymczasowe zamieszkanie... no i wyszło, że mieszkamy razem ![]() ![]()
#4958 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() nie było mnie od piątku, ale oczywiście gaduły nie teskniły ![]() Kupiliśmy w końcu wódkę ![]() ![]() ![]() P.S. kocham Cie Słonko ![]() (M. podczytuje kątem oka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a moj TZ nie wie o istnieniiu wizazu na szczescie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
księża zawsze będą marudzić na ten temat mnie zawsze na spowiedzi pyta czy razem mieszkamy, mój jeden brat żyje z dziewczyną bez ślubu pow że jak chcą za darmo po mszy im da ślub a mój TŻ nie umie przeżyć że księdzu będziemy musieli tyle za msze zapłacić Cytat:
mogę spać na tym łóżku ![]() Cytat:
Cytat:
u mojego kuzyna była na weselu u nas w mieście jest Polmos TŻ chce kupić tam wódkę bo jest za 0,7l 21zł a za 0,5 jakoś 16zł jeśli dobrze pamiętam tylko TŻ ojciec będzie marudził najlepiej powiedziałam TŻ wkurzona że może Finlandie kupimy ![]()
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
azis tak mieszkanie razem przed ślubem to grzech ciężki, ale ksiądz nie może nakłaniać ani kazać odseparować się, wyprowadzić itp. Powinien przyjąć to do wiadomości, bo to różnie w życiu bywa.
Po drugie przed ślubem powinniście spowiadać się tylko w piątek. Czyli 1 spowiedź. Z racji trwania w grzechu ciężkim. Tak mówi prawo kanoniczne. Scio po ile płaciliście za wódeczkę? Bo my chcemy kupić taką samą. ![]() ![]() A my dziś na naukach mieliśmy spotkanie z babką z poradni!!!!! Jaka nawiedzona ![]() Gadała głupoty że hej. Choć powiedziała, na samym początku że i tak każdy zrobi zgodnie ze swoim sumieniem. Najgorsze, że jeszcze na prywatne lekcje do niej trzeba iść. ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-23 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze u Nas wypadło na 15:00 ale to dlatego że nie było juz innych godzin (zalatwialismy miesiac temu!!!) ale po dluzszym namysle swteirdzilismy ze moze byc. W sumie do 16 msza, zanim życzenia (170 osob!) zanim dojedziemy na sale bedzie 19 ![]() Powiem wam ze sie wczoraj wkurzylam strasznie. Bylismy na obiedzie u "tesciow" i zeszlo sie na wesele. I tesciowa mowi: "Stoly oczywiscie ustawione tradycyjnie - prostokątne" a ja na to że nie ze beda okragle, a ona ze sie nie zgadza, a moj kocur na to ze on tez mnie bedzie przekonywal zeby byly prostokatne... i tak mnie tym zajezyl. Bo nie rozmawialismy na ten temat jeszcze razem i poruszanie tego przy rodzicach a dodatkowo stawianie mnie w opozycji do jego i mamy... myslalam ze mnie rozerwie. Potem musialam mu dac upomnienie - ze to ostatni raz jak stawia mnie w takiej sytuacji i powinien uciac temat jak tylko sie zaczal i wytlumaczyc swojej mamie ze jeszcze tego nie ustalilismy. On powiedzial ze mam racje i przeprasza... a potem swoje ze jego rodzina od strony mamy jest skromna i w ogole i jak beda okragle stoly to oni sie beda zle czuli bo i tak jest super elegancko i w ogole... i oni sie nie odnajda. Myslalam ze padne! i powiedzialam ze tak sobie wymarzylam i chce zeby tak bylo, i nigdy nie bedzie tak zeby kazda ze 170 osob byla super zadowolona i ze jak jego rodzina bedzie sobie robila wesele to ja im sie w ustawienie stolow wtracac nie bede i niech sobie robia jak chca to ma byc moje i ma byc takie jak sobie wymarzylam ![]() Mama Kocura pytala co moja na to wiec jej powiedzialam ze mojej mamie ten pomysl tez sie bardzo podoba poza tym chce zeby bylo tak jak chce i tak jak sobie wymarzylam. I dzis zadzwonilam do niej tez sie "poskarzyc" to powiedziala mi to samo, zebym trzymala sie swego i nie dala zahukac, ze to jeden jedyny dzien w moim zyciu i poeinnam robic tak zeby byl po mojej mysli. Ech musialam sie wygadac bo mnie wczoraj zdenerwowali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ksiądz powiedział, że jak nam da te świstki na spowiedź, to w naszym wypadku będzie potrzebna tylko jedna spowiedź przed ślubem... ![]() Nie wiem o co bardziej mu chodzi. O to, że mieszkamy razem w ogóle, czy o to, że możemy współżyć ![]() A tak w ogóle, to powiedziałam TŻ'towi, że do ślubu wstrzymujemy się od współżycia. Że skoro chodzimy na te nauki i chcemy żeby to wszystko było jak się należy, to tak powinniśmy zrobić ![]() Nie za bradzo mu się to podoba... ale mam nadzieję, że go przekonam. Ja powinnam jakoś wytrzymać te 5 mies. ![]()
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Kiwia płaciliśmy 15,70, ale jak dzwoniłam miesiac temu to była po 15,30, wiec troszke zdrożała. a tak to w miare wszedzie podobna cena
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyprowadzenie się nie wchodzi w grę. Nie stać nas na wynajmowanie 2-ch mieszkań po 1500zł. Cytat:
To jest Wasze wesele, wasz ślub i powinniście oboje ustalić co i jak. Dlaczego ma być tylko tak, jak Ty sobie wymarzyłaś? Przepraszam, ja rozumiem, że chciałabyś mieć wszystko tak, jak sobie wymarzyłaś, po swojemu, ale chyba Twój TŻ też ma prawo do własnego zdania. To nie tylko jego rodzina czegoś tam chce, ale jak Ci powiedział również on wolałby takie rozwiązanie ze stołami... Myślałam że padnę... mój TŻ podglądnął co tu piszę i przeczytał "Mama Kocura" i od razu spytał, co to znaczy, czy to ja go nazywam Kocur na wizażu? czy nazywamy tak wszystkich facetów ![]()
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-11-23 o 19:30 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Scio 0,5l czy 0,7l ?
![]() kasiaher trapią mnie Twoje ślubne butki. Zajrzałam do sexshopu. Są szpilki na 10cm i wyżej. Lakierowane i matowe. proste ale cena 300zł plus koszty wysyłki. I nie wszytskie modele robią białe. Jak masz możliwość popytaj w salonach ślubnych o buty z takim obsaem. Może mają dojścia do innych producentów. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-23 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
strippi ma wkoncu swojego konisia wlasnie siedzimy u mnie i pijemy za jego zdrowko
![]()
#4971 |
Zakorzenienie
|
zdrówko za koniksia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Raczkowanie
|
konis dziekuje buziaczki bo mykamy dalej balowac buziaki
#4973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Kliwio - połóweczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() caluski dla strippi-cos nas ostatnio nie odwiedza ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zadomowienie
|
witam
![]() byliśmy dziś z TŻ na targach w Sosnowcu... troche beznadziejnie było, ale znalazłam za to sklep, w którym uszyją mi suknię moich marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ide sobie spac dziewczynki po ciezkim weekendzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a u nas stoły na sali są ustawione tradycyjne, czyli w podkowę...na środku siedzą młodzi goście z dwóch stron po bokach
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2008-11-23 o 20:52 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.