|
|
#1261 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV
Cytat:
Oczywiście że czytałam tym jak jeździłaś pandami - i trochę zazdroszczę ... Ale też się doczekam swojej - bo preferencje jeśli chodzi o samochód nie zmieniły się .A co do nastroju: ogólnie jest super, tylko ubiegły tydzień był taki sobie (delikatnie mówiąc). Dzisiejszy dzień zaczął się źle, wyjaśniło się pozytywnie (powiedzmy). Teraz "dochodzę do siebie", ale jak widać jeszcze nie do końca mi się udało ... Stres i nerwy dopiero mijają ... Jutro będzie lepiej ... |
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na którą masz godzinę, bo i ja się do niej wybieram???![]() Co do jazdy-gratuluję, grunt to się nie bać i wyciągać wnioski [1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;9834175]Oczywiście że czytałam tym jak jeździłaś pandami - i trochę zazdroszczę ... Ale też się doczekam swojej - bo preferencje jeśli chodzi o samochód nie zmieniły się .A co do nastroju: ogólnie jest super, tylko ubiegły tydzień był taki sobie (delikatnie mówiąc). Dzisiejszy dzień zaczął się źle, wyjaśniło się pozytywnie (powiedzmy). Teraz "dochodzę do siebie", ale jak widać jeszcze nie do końca mi się udało ... Stres i nerwy dopiero mijają ... Jutro będzie lepiej ...[/quote] Nie ma czego zazdrościć! Wiesz jakiego obciachu sobie narobiłam tym parkowaniem! ale na prawdę zrozumiałam Cię w 100%, że chcesz to auto zewnętrznie nie podoba mi się z bardzo, ale w środku super i fajnie się jeździNo ale za drogie dla mnie, więc... ![]() Aaa były kremowe-fuj niebieskie są dużo ładniejszeDobrze, że nastrój w porządku, ale jednak słusznie wyczułam nerwy... Ale sama powiedziałaś-będzie lepiej A dalej masz tyle pracy? I jak oczy?
|
|
#1263 |
|
Rozeznanie
|
Jutro "mój" dzień. Za 14,5 h wszystko się wyjaśni.. Nie jestem nastawiona pozytywnie.. Przygotowuje się psychicznie na to, ze nie zdam, może wtedy będzie to dla mnie mniejszy cios... Jestem zmęczona, choc nie chce mi się spac. Położe się, chociaż szczerze wątpie, że usnę. Będę ciągle o tym myślec. Mam nadzieję, że już niedługo to się skończy - ta męka. Muszę wstac o 6, więc wątpie, ze się wyśpię. Snikersa zakupiłam obowiązkowo, (miałam go na poprzednim egzaminie, ale nie zdążyłam go zjeśc. Trzymałam go w szafce na następny egzamin. Może to głupie, ale...) chociaż nawet on mi nie pomoże.. Dobranoc i do jutra...
|
|
#1264 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bez przesady z tym "obciachem" - niektórzy tak parkują że szkoda słów i się wcale nie przejmują .Ty się starałaś najlepiej jak mogłaś A to że ktoś tam się patrzy, to nie ma znaczenia - ważne że bez jednej rysy się udało Cieszy mnie że dobrze się pandami jeździ (nie miałam okazji jeszcze) ... Troche się obawiałam o lokalizację drążka zmiany biegów - ale skoro piszesz że to jest wygodne, to pewnie tak jest. Co do przestronności - jak na moje potrzeby na razie wystarczy. Wygląd zewnętrzny mi się podoba, kolor najchętniej niebieski oczywiście .Ale ponieważ będzie to samochód używany, więc tak naprawdę kolor nie będzie stanowił kryteria wyboru. Cena: cóż, nastawiam się na kilkanaście tysięcy - nie wiem jak i kiedy się uda, ale jestem optymistką co do tego że uda mi się kupić ten samochód. Pracy mam jeśli nie tyle samo to więcej. A oczy: cóż - oszczędzam w domu i mniej siedzę już przy komputerze po powrocie z pracy. Dzięki temu jest ostatnio lepiej. Wczoraj ruszyłam z parkingu pod marketem bez okularów - na szczęście szybko się zorientowałam (jeszcze przed wyjazdem na drogę główną) i gorączkowo szukałam torebki, okularów i szybko nakładałam .
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
witam Dusię , i witam Maxa
Miło Was tutaj "widziec"
|
#1266 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Dusia no nie da się zapomnieć, w końcu poprzedni wątek żył dzięki Tobie i jeszcze kilku osobom... a teraz taka pusta po Tobie, i po niektórych ...
|
#1269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kesly bardzo miło czytać takie słowa Miło wiedzieć, że obecność była (a nieobecność jest) zauważalna ... Mnie teraz już brakuje czasu i natchnienia na pisanie, choć ciągle jeszcze czytam Teraz już czas na pisanie głównie przez inne osoby Zresztą całkiem nieźle to wychodzi, całkiem sporo jest postów każdego dnia (lub prawie każdego dnia) ![]() Jest co czytać
Edytowane przez 72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad Czas edycji: 2008-11-23 o 20:27 |
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;9834644]Bez przesady z tym "obciachem" - niektórzy tak parkują że szkoda słów i się wcale nie przejmują
.Ty się starałaś najlepiej jak mogłaś A to że ktoś tam się patrzy, to nie ma znaczenia - ważne że bez jednej rysy się udało Cieszy mnie że dobrze się pandami jeździ (nie miałam okazji jeszcze) ... Troche się obawiałam o lokalizację drążka zmiany biegów - ale skoro piszesz że to jest wygodne, to pewnie tak jest. Co do przestronności - jak na moje potrzeby na razie wystarczy. Wygląd zewnętrzny mi się podoba, kolor najchętniej niebieski oczywiście .Ale ponieważ będzie to samochód używany, więc tak naprawdę kolor nie będzie stanowił kryteria wyboru. Cena: cóż, nastawiam się na kilkanaście tysięcy - nie wiem jak i kiedy się uda, ale jestem optymistką co do tego że uda mi się kupić ten samochód. Pracy mam jeśli nie tyle samo to więcej. A oczy: cóż - oszczędzam w domu i mniej siedzę już przy komputerze po powrocie z pracy. Dzięki temu jest ostatnio lepiej. Wczoraj ruszyłam z parkingu pod marketem bez okularów - na szczęście szybko się zorientowałam (jeszcze przed wyjazdem na drogę główną) i gorączkowo szukałam torebki, okularów i szybko nakładałam .[/quote]Tak ja też się zastanawiałam, czy to wygodne z tym lewarkiem, ale powiem szczerze, że...BARDZO. Jest tak blisko kierownicy i biegi wchodzą po prostu super. Jeździło mi się ekstra Oj to musisz w okularach jeździć? No prawdaaaa??? ![]() Cytat:
![]() A doktorek re-habilitowany, to może mój dentysta??? ![]() Cytat:
![]() [1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;9835338]kesly bardzo miło czytać takie słowa Miło wiedzieć, że obecność była (a nieobecność jest) zauważalna ... Mnie teraz już brakuje czasu i natchnienia na pisanie, choć ciągle jeszcze czytam Teraz już czas na pisanie głównie przez inne osoby Zresztą całkiem nieźle to wychodzi, całkiem sporo jest postów każdego dnia (lub prawie każdego dnia) ![]() Jest co czytać [/quote]Zawsze możesz dorzucić coś zupełnie nie na temat wiesz, że czasem sobie urządzamy takie gadki szmatki
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
syskaa90 zdaj nam jutro ...
zgadzam sie z Papryką dopóki jesteśmy MY to Dusia jest mile widzana
Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry... It can't last forever either... Edytowane przez kesly1 Czas edycji: 2008-11-23 o 20:49 |
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaaapraszamy do pisania![]() Syska mam nadzieję, że zdasz, bo to prawo jazdy chyba faktycznie Cię wykańcza POWODZENIA
|
|
#1273 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
papryka bardzo mnie cieszy, że tak dobrze się prowadzi ten samochodzik i jest wygodny. Z innego źródła też wiem, że to fajny samochodzik Muszę jeździć w okularach (zresztą nierozsądne byłoby gdybym nie jeździła). Nie muszę za to chodzić w nich na codzień (okulista wręcz to właśnie zasugerował, żebym normalnie nie nosiła, tylko do jazdy i do oglądania tv). Stąd zdarzyło się drugie "zapomnienie" - ale szybko się zorientowałam na szczęście i założyłam Co do pisania nie na temat . Zobaczymy .Cytat:
Życzę powodzenia wszystkim zdającym w najbliższych dniach ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
papryka dziękuję Zobaczymy jak będzie ... Na razie najbliższe dwa tygodnie mam baaardzo zajęte, przyszły weekend również sporo zajęć przede mną ... Jakoś strasznie czas mi się kurczy ... Nie wiem co to za "fenomen" .Większość znanych mi osób narzeka, że zimą ma tyyyyle czasu, a ja w tym roku mam póki co tyyyle zajęć Ale myślę że to dobrze |
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
[1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;9835946]papryka bardzo mnie cieszy, że tak dobrze się prowadzi ten samochodzik i jest wygodny. Z innego źródła też wiem, że to fajny samochodzik
Tylko silniki benzynowe mają "paliwożerne" gdzieś tak przeczytałam, ale może nie jest tak źle, nie dociekałam, bo i tak sobie nie kupię![]() Te co ja jeździłam miały akurat diesla. Zresztą niewykluczone, że w styczniu jeszcze się nimi przejadę, bo trzeba będzie jeszcze coś na nich umieścić ![]() [1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;9836041]papryka dziękuję Zobaczymy jak będzie ... Na razie najbliższe dwa tygodnie mam baaardzo zajęte, przyszły weekend również sporo zajęć przede mną ... Jakoś strasznie czas mi się kurczy ... Nie wiem co to za "fenomen" .Większość znanych mi osób narzeka, że zimą ma tyyyyle czasu, a ja w tym roku mam póki co tyyyle zajęć Ale myślę że to dobrze Z dwojga złego chyba lepiej mieć za dużo zajęć niż za mało. Ja teraz jestem na L4(znowu) i mam już tego serdecznie dość. Już wolałam czasy, gdy nie mogłam się z niczym wyrobić. Choć nie powiem-siedzenie w domku gdy na zewnątrz zawierucha... no wizażyk nadrobiłam
Papryczki wróciły!!! Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-11-23 o 21:34 |
|
|
|
#1276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo Dusia
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
|
|
|
|
|
#1277 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9818045]Panno kiniu my z TŻ byliśmy wczoraj w szpitalu zobaczyć czterogodzinnego dzidziusia
Kuzynka TŻ urodziła dziewczynkę,[/quote]no ja inforumję, że włąsnie wróciłam z wizyty u przyszłego chrześniaka. Ja głupia ciotka prawie się po płakałam jak wziełam na ręcę to maleństwo (kiedy się urodził ważył 2,2 kg, a teraz ma 9 dni), które już pewne, że będzie miało na imię Krzysztof. Wirtualny buziak Cytat:
Zima pełną parą!Cytat:
Cytat:
![]() Oo widzę, że stara drużyna powróciła? Dusia, Max, Margo Kamil, ale mnie nastraszyłeś tą swoją stłuczką. Mam nadzieję, że wszyscy cali? Aż się boje moich przed egzaminalnych jazd(na które jak się zbiorę muszę się zapisać w tym tyg jakoś). Ehh ten piepszony egzamin w grudniu.
|
|
|
#1278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze się zorientuję jak z tą "paliwożernością", choć z charakterystyk dostępnych w internecie raczej coś takiego nie wynikało .Na przykład citroen C3 - który pod względem "urody" bardziej mi sie podoba, pali więcej od pandy według parametrów internetowych (no, poza tym oczywiście jest droższy). Ja też wolę mieć raczej więcej zajęć niż mniej. Nie zazdroszczę tego chorowania - ale mam nadzieję, że wreszcie sie skończy Wizażu bym nie "nadrobiła" gdybym była w domu, bo u nas jest jakiś większy remont sieci energetycznej i chyba od początku listopada przynajmniej do 1 grudnia przez 5 dni w tygodniu nie ma prądu do 16-17 .Zresztą planuję być zdrowa i w pełni sił To ja już uciekam, bo oczy zaczynają mnie już "szczypać" - muszę dać im odpocząć ... EDIT: goska, panna kinia dziękuję bardzo Jak miło widzieć radość innych z powodu swojej obecności Edytowane przez 72f264f1cd165e2b94e38888adc60ec5afe5a0b8_658382a5e67ad Czas edycji: 2008-11-23 o 21:56 |
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=72f264f1cd165e2b94e3888 8adc60ec5afe5a0b8_658382a 5e67ad;9836868]Jeszcze się zorientuję jak z tą "paliwożernością", choć z charakterystyk dostępnych w internecie raczej coś takiego nie wynikało .Na przykład citroen C3 - który pod względem "urody" bardziej mi sie podoba, pali więcej od pandy według parametrów internetowych (no, poza tym oczywiście jest droższy). Ja też wolę mieć raczej więcej zajęć niż mniej. Nie zazdroszczę tego chorowania - ale mam nadzieję, że wreszcie sie skończy Wizażu bym nie "nadrobiła" gdybym była w domu, bo u nas jest jakiś większy remont sieci energetycznej i chyba od początku listopada przynajmniej do 1 grudnia przez 5 dni w tygodniu nie ma prądu do 16-17 .Zresztą planuję być zdrowa i w pełni sił To ja już uciekam, bo oczy zaczynają mnie już "szczypać" - muszę dać im odpocząć ... EDIT: goska, panna kinia dziękuję bardzo Jak miło widzieć radość innych z powodu swojej obecności Jeszce Pawil i Martini o Ciebie pytali ![]() A tą paliwożernością się tak nie sugeruj-tylko w jednym opisie to znalazłam, wysłałabym Ci adres strony, ale nie pamiętam już gdzie to było ![]() No to udanego tygodnia życzę
|
|
#1280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Ci się jednak uda |
|
|
|
|
#1281 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też <foch> zapominasz o mnie Dusia |
||
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9837314]
Ja też <foch> zapominasz o mnie Dusia [/quote] Wymieniłam tylko pawila i martini, bo oni zapytali "prywatnie", o czym Dusia raczej nie wie a kto upominał się o jej powrót na wątku-tego nie pisałam, bo Dusia czyta wątek, to wie tak że nie zapomniałam o Tobie
|
#1283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A dziś już było ładnie na drodze, szklaneczki nie było
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie było mnie tu trochę bo na razie nie chcę myslec o egzaminie. Nie mam wyznaczonego drugiego terminu ze względów finansowych a tu śnieg spadł ![]() Ale trzymam kciuki za wszystkich zdających !
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9837566]Ufff to dobrze
![]() A dziś już było ładnie na drodze, szklaneczki nie było [/QUOTE]Ja ja bym chciała sobie pojeździć , nawet w taką pogodę ... Myślałam, że dzisiaj będzie mi to dane no ale niestety. Brat miał dużo ważniejszych spraw ode mnie Kurcze już prawie 2 miesiące nie jeździłam :/ Jeszcze kuzyn dzisiaj do mnie, że nie może się doczekać kiedy odbierze samochód od mechaika i że dawno nie jeździł swoim samochodem. A co ja mam powiedzieć?! A i powiedział też, że im dłużej się tak czeka na coś to później jest lepsza frajda Ja jednak wolałabym tyle nie czekać No nieważne jakoś to przetrwam
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
|
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
Jutro w godzinach po południowych mój egzamin nr. 5,czy będzie ostatni? To się okaże. Póki co nie mogę spać,próbuje nie myśleć o tym, ale chyba tak jakoś podświadomie już się denerwuje... Czy jestem pozytywnie nastawiona? Sama nie wiem,raz myślę,że będzie dobrze,wyobrażam sobie nawet jak wracam do ośrodka,a Pan egzaminator gratuluje mi zdanego egzaminu,ale są takie chwile... No to są po prostu złe chwile! Jakby zwątpienia....
Ile jeszcze głupich błędów można popełnić? Ile jeszcze razy rozczaruje samą siebie? Ile jeszcze mogę próbować? Ile jeszcze mam na to sił i cierpliwości?
|
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia Czekamy jutro na relacje
|
|
#1288 | |
|
Zadomowienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9837566]Ufff to dobrze
![]() A dziś już było ładnie na drodze, szklaneczki nie było [/QUOTE]Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam
za wszystkie zdające w tym tygodniu egzamin
|
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
O miło widzieć jakąś zbłąkaną wizazanke o tej porze na naszym wątku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

- i trochę zazdroszczę ...
.
..... tym razem dojechałem do celu bez szwanku

ale na prawdę zrozumiałam Cię w 100%, że chcesz to auto
.