Niemcy :) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-23, 18:12   #3031
desti
Zakorzenienie

Dot.: Niemcy :)

Sylwia z dekoderem raczej nie pomoge ba ja nie mam polskiej tv . Moze faktycznie poczekaj do 15 a potem zobaczysz. A do tej pory jak odbieralas programy ??

Jak mi powiesz gdzie mozna ten jedwab kupic to sie rozgladne... bo trudno mi bedzie wszystkie kosmetyczne sklepy przeleciec

A tak przy okazji... znacie moze kosmetyki firmy Lavera ???? Z tego co sie doczytalam w 100% naturalne i ceny maja calkiem normalne
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 19:06   #3032
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sylwia*** Pokaż wiadomość
Ja tez nic z tymi dekoderami nie rozumiem, gdzie niby mialabym te karte wlozyc?? Pewnie trzeba jakis dekoder dokupic. Na razie mi tvn odbiera, ale mowia, ze od 15go grudnia juz nie bede miala tvn. Nie wiem, czy im wierzyc Moze chodzi o tym, co odbieraja to przez satelite?

Desti, ja tez musze uwazac, zeby mi nie obciazyly wlosow te produkty. Moj jedwab to CHI silk infusion. W Polsce w wielu miejscach mozna kupic male probki tego jedwabiu po ok.7 zl, wiec moze najlepiej to wyprobuj. Mi sie wlosy strasznie pusza jak tylko wyjde z domu, mimo, ze je prostuje. Ale jak uzyje malenkiej ilosci jedwabiu na koncowki, a palce wytre w dlugosc, to juz mi sie nic nie puszy nawet przy zlej pogodzie.
Sylwia do dekodera. Otwierasz mi masz szpare na karte, bez tego nie bedziesz mogla odebrac programu. Ja ogladam przez satelite TV i musze miec dekoder, a w nim mam karte od Premiere, bo mamy Premiere. Mialam ta do odbierania na czarno, ale juz nie dziala, wiec mymy wlozona tylko od Premiere.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 21:56   #3033
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Majek
I tak by mi sie nie udalo zadzwonic, bo tez wlasciwie caly dzien mnie nie bylo w domu Ale nadrobimy w koncu
No niestety nasz kontakt teraz bardzo ograniczony Ale to tez sie nadrobi - mam nadzieje

Co do dowodu - z tego co wiem jest tak, ze dowod osobisty potwierdza bycie obywatelem danego kraju, wiec zeby miec dowod, trzeba miec obywatelstwo. I zeby wyrobic dowod osobisty trzeba miec zaswiadczenie, ze ma sie obywatelstwo.
Od kiedy PL jest w UE nie musimy sie zrzekac polskiego obywatelstwa Mozemy miec dwa Koszt "Einbürgerung" (tak to sie zwie ) to 255 Euro.
To tyle mojej wiedzy

Sylwus
Cale wieki...
Nie zartuj, ze Ci sie juz ten jedwab skonczyl Ja uzywam prawie codziennie, troche dalam siostrze i nadal mam jakies 1/3 butelki Niestety do PL sie nie wybieram jeszcze dlugooo....

Desti
Wczoraj mialam w lapkach wlasnie kosmetyki tej firmy Ale ze jeszcze nic o nich nie wiem, wolalam nie ryzykowac Jak bys wyprobowala, to daj znac

Z polska tv tez nie pomoge, bo od lat niestety nie posiadam...

A jeszcze chcialam spytac, czy ma ktos chetke na 10 Euro Gutschein do Mexxa? Wazny do konca listopada i tylko z karta Mexx Connect. Jesli tak, to dajcie znac I jeszcze mam 2x Gutschein na 5 Euro w Thalia.de Wazny do konca roku na zamowienia powyzej 20 Euro. Jesli ktos chetny - pisac

Love to be loved by You...

Edytowane przez ~~~JOLA~~~
Czas edycji: 2008-11-23 o 21:58
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-23, 22:08   #3034
desti
Zakorzenienie

Jolus

Cytat:
Napisane przez ~~~JOLA~~~ Pokaż wiadomość
Koszt "Einbürgerung" (tak to sie zwie ) to 255 Euro.
To tyle mojej wiedzy
No wlasnie mnie to zastanawialo jak mozna miec dowod bez obywatelstwa.

Jola nie wiesz czy duzo zalatwiania z tym obywatelstwem ??? i co oni wlasciwie potrzebuja.

Cytat:
Napisane przez ~~~JOLA~~~ Pokaż wiadomość
Wczoraj mialam w lapkach wlasnie kosmetyki tej firmy Ale ze jeszcze nic o nich nie wiem, wolalam nie ryzykowac Jak bys wyprobowala, to daj znac
A gdzie mozna je w lapki dorwac ??? Bo ja do tej pory tylko na necie czytalam ale chcialabym pomacac ... z tym, ze na stronie mozna zamowic i przysla probki, tak sie nad taka opcja zastanawialam.
Stary 2008-11-24, 10:33   #3035
Sylwia***
Wtajemniczenie

Desti, w Wawie ten jedwab jest teraz we wszystkich drogeriach, takze w malych sklepikach w podziemiu, albo w sklepach z profesjonalnymi kosmetykami do wlosow. Czesto jest taki maly koszyczek z malymi buteleczkami jedwabiu roznych firm. Oto jak wyglada ten CHI: http://www.allegro.pl/item481219218_...l.html#gallery

Jolek! Co u Ciebie??
A jedwab mi sie wlasnie skonczyl... a uzywam go srednio co 2 dzien
Zauwazylam taka rzecz, nie wiem, czy dobra, ze jak sie go wetrze troche w skore (bo tez mozna), to on potem nawet po umyciu zostaje na skorze i to miejsce jest takie gladkie i sliskie! Raz mi sie tego troche wylalo na podloge, i podloga w tym miejscu jest do tej pory sliska - teraz cos tam postawilismy, bo juz pare razy sie tam prawie wywalilam - mozna jak na lyzwach jezdzic.

Moni, czyli trzeba kupic dekoder Szkoda! Ja nie wiem, jak ten tvn u nas odbiera. Po prostu ustawilismy wszystkie dostepne programy i wsrod nich byl tez tvn. Dlatego mam nadzieje, ze u mnie on zostanie...
Moni, co sadzisz o pedzlach z BodyShopu?
Sylwia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 11:23   #3036
*majka*
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

Ja narazie nad obywatelstwem sie nie zastanawiam ,narazie mi nie potrzebne,ale pewnie kiedys tam sobie wyrobie
Jesli chodzi o dowod,to zapytalam tylko dlatego,ze Tesc ma wlasnie niemiecki z wpisem,ze ma obywatestwo polskie.Ale to pewnie tak jak Desti pisze,20 lat temu,to przepisy byly inne Wydaje mi sie,ze musieli dac Mu jakis dokument,bo z Pl musial sie wymeldowac...tak sobie gdybam...
Chyba najwczesniej wymienie prawo jazdy chociaz to zaden dokument,ale zawsze nowe nazwisko bedzie

Sylwek,Ty na pewno odbierasz ten tvn z kabla,skoro nie masz dekodera.Najlepiej pogrzeb na stronie dostawcy,co z tym tvn chca zrobic
Do Pl wybieram sie wkrotce

Jesli chodzi o silikony,to mi akurat one sluza i raczej sobie nie wyobrazam,zeby nie uzywac kur pantene,gdzie jest ich podobno duzo.Powinnam juz dostac jakas znizke n ata maske,bo uzyam juz 5 lat i narazie nie zanosi sie ,ze przestane

Moni,chyba wlasnie wpisu o zawarciu malzenstwa przez ambasade nie da sie zrobic Grzebalam u nich na stronie i nie doczytalam nic na ten temat,jedynie to,ze paszport moge u nich wymienic,ale tylko wtedy,gdy malzenstwo bedzie zameldowane w USC...
Edit:wlasnie doczytalam,ze mozna zrobic to rowniez przez konsulat-super!

Edit2: dziewczyny,zerknijcie prosze na to:
"
II. Kto może umiejscowić niemiecki akt stanu cywilnego bez upoważnienia?
Akt stanu cywilnego sporządzony za granicą może być wpisany do polskich ksiąg stanu cywilnego na wniosek osoby zainteresowanej lub z urzędu. (art. 73 ust. 1 a.s.c.). Za osobę zainteresowaną uważa się osobę, której stan cywilny został w akcie stwierdzony, jej wstępnego (rodzice), zstępnego (dzieci), rodzeństwo, małżonka lub przedstawiciela ustawowego, a także każdą inną niż wyżej wymienione osobę, która wykaże interes prawny w dokonaniu czynności (osoba, od której sąd lub urząd żąda takiego aktu)."

Czy to znaczy,ze moja Mam moze zameldowac moje malzenstwo bez upowaznienia? Byla juz raz pytac sie o taka mozliwosc w USC,ale powiedzieli Jej,ze musze to zrobic osobiscie,no a tu pisza,ze Mama moze to zrobic nawet bez upowaznienia (chyba dobrze zrozumialam,tak? )

Edit3 : juz wszystko wiem z pierwszej reki,Mam byla w USC i nagle przy powolaniu sie na artykuly i ustawy,nie ma zadnego problemu.Grrrr
I chyba uda mi sie to zalatwic pomiedzy swietami a Sylwestrem,nie beda sie tyle obijac i USC w tym czasie bedzie czynny ...

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-24 o 14:16
*majka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 15:48   #3037
201608040942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
Jolus

No wlasnie mnie to zastanawialo jak mozna miec dowod bez obywatelstwa.

Jola nie wiesz czy duzo zalatwiania z tym obywatelstwem ??? i co oni wlasciwie potrzebuja.

A gdzie mozna je w lapki dorwac ??? Bo ja do tej pory tylko na necie czytalam ale chcialabym pomacac ... z tym, ze na stronie mozna zamowic i przysla probki, tak sie nad taka opcja zastanawialam.
Mozna. moj maz dzwonil i sie pytal, cena byla jak dla nas wysoka( powyzej 100€ jest narazie mi drogo) i poki co dalam sobie spokoj. Powiedzano ze nie musze przyjmowac obywatelstwa niemieckiego, place te prawie 300€ i moge miec dowod. Mam pozwolenie na pobyt staly i nie ma problemu.

Ktos pisal o kosmetykach lavera? To kosmetyki naturalne, mialam od nich krem do rak i szampon i probki jakis tam kremow do twarzy.

Sylwia co ja powiem o pedzlach TBS? A patrzylas na KWC? Tam sa same moje zachwyty. Zdaje sie nie zrecenzowalam jednego pedzelka, a mam juz go na tyle dlugo ze by trzeba bylo usiasc i cos skrobnac.
Z pedzelkow jestem zadowolona i zaluje ze inwestowalam w te z naturalnego wlosia ( mialam Art Deco , Inglot i jeden z Rossmanna ten z czarna raczka). Adt Deco ciagle linial, Inglot tez, chodz nadal uzywam dwoch( jeden do cieni i jeden od pudru/rozu), ten duzy do pudru to katastrofa. Mialam dwa i jeden po pol roku uzywania byl o polowe chudszy. Pedzle z wlosia naturalnego mocno oblepiaja sie kosmetykiem i wlosie twardnieje i darpie. Pedzle z TBS maja wlosie sztuczne wysokiej jakosci, oddaja prawie caly puder, wiec bardzo malo sie oblepiaja kosmetykiem, wlosie nie trzeba tak czesto prac i tez nie twardnieje pod wplywem oblepienia, bo sie tak mocno nie oblepia. Pedzle nie linieja. Moja kolekcje zaczelam kupowac w lutym tego roku i sukcesywnie dokupowalam pedzelki. teraz kusi mnie pedzelek do cieni mineralnych, chodz ja go bym uzywala do zwyklych cieni. Ja moge polecic, jako naczynkowiec z wrazliwa cera polecam pedzle od TBS. Inwestycja na lata warta tych pieniedzy!

Edytowane przez 201608040942
Czas edycji: 2008-11-24 o 15:59
Stary 2008-11-24, 18:22   #3038
desti
Zakorzenienie

Sylwia a czemu nie kupisz sobie tego jedwabiu tutaj ???

Monika ja pisalam o kosmatykach lavera. To, ze to sa naturalne kosmetyki to przeczytalam na stronie. Ja sie pytalam jak sobie radza, szczegolnie kosmetyki do twarzy i lotiony do ciala.

A dowod... no coz jak mam zaplacic 300 euro to wole juz zalatwic obywatelstwo... to przynajmniej mi sie bardziej przyda
Stary 2008-11-24, 19:15   #3039
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Mozna. moj maz dzwonil i sie pytal, cena byla jak dla nas wysoka( powyzej 100€ jest narazie mi drogo) i poki co dalam sobie spokoj. Powiedzano ze nie musze przyjmowac obywatelstwa niemieckiego, place te prawie 300€ i moge miec dowod. Mam pozwolenie na pobyt staly i nie ma problemu.
300 Euro ,faktycznie nie oplaca sie...
Stary 2008-11-25, 09:56   #3040
nimrodel
Rozeznanie

Wizazanki witam i o zdrowie pytam hehe

U mnie biiiaaaalo, w koncu snieg!

Kiedy u was zaczyna sie Winterschlussverkauf? :->
nimrodel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 10:05   #3041
*majka*
Zakorzenienie

Witaj wizazanko zdrowko ok,ale bywalo lepiej A u Ciebie?

U mnie bylo bialo w niedziele,sniezny puch slicznie pokryl co sie dalo,bylo bajecznie do poniedzialku rano,kiedy to zmyl sie i tylko gdzie niegdzie zostaly biale placki...

Winterschlussverkauf-hmmm,ja nigdy nie wiem,kiedy sie zaczynaja te wszytskie wyprzedaze,jade do centrum i jak trafiam na wywieszki Sale,to wtedy buszuje namietnie po wieszakach.Zreszta teraz to caly rok cos wyprzedaja

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-25 o 10:07
Stary 2008-11-25, 11:06   #3042
nimrodel
Rozeznanie

moje zdrowko jako tako

tak tak, teraz co i rusz wyprzwdaze. pamietam jednak ze w zeszlym roku bylo naprawde swietnie. super wyprzedaze, nie takie malutkie tylko pelna para! to chyba styczen byl.... musze sie porozgladac w Berlinku
Stary 2008-11-25, 15:49   #3043
201608040942
Konto usunięte

Jak zniesli ustawowo wyprzedaze to teraz i pod koniec grudnia lub zaraz na poczatku stycznia zaczynaja. Wczesniej to jakos w polowie czy pod koniec stycznia sie zaczynaly. Latem tez sie zmienilo. Wczesniej byly w sierpniu, a teraz to juz zaczynaja szalec i w polowie lipca.
Stary 2008-11-27, 09:24   #3044
*majka*
Zakorzenienie

Wlasnie wlasnie,chyba koniec grudnia zaczynaja wyprzedawac.W zeszlym roku jakos tak bylo

A ja w koncu kupilam sobie wczoraj plaszczyk Co prawda raczej malo zimowy,ale jest fajny,wiec chyba go zostawie.No i dalam sie namowic Desti na roz Diora Kupilam z 23% rabatem

Pozdrawiam Wszystkich

Edit: Desti,dostalas juz ta paletke od EL?

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-27 o 10:03
Stary 2008-11-27, 13:36   #3045
nimrodel
Rozeznanie

gratuluje majka

trzymajcie za mnie kciuki... musze sie teraz dostac na studia magisterskie, bo inaczej wracam do Polski
Stary 2008-11-27, 13:40   #3046
*majka*
Zakorzenienie

Dziekuje

No to kciuki zaciskam mocno,
Na pewno sie uda!

Dziewczyny,ogladacie Supertalent na RTL?

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-27 o 13:41
Stary 2008-11-27, 17:44   #3047
desti
Zakorzenienie

Maja... jeszcze nie dostalam, to idzie z Holandii ... w zeszlym tygodniu upolowalam na ebay "zestaw" Diora ... 4x blyszczyk, 4x pojedyncze cienie w pojemniczkach, 2x cienie 5 i limitowany puder... wszystko nieuzywane ...

Ktory roz kupilas ?? ... pokazesz ?? ... 23% rabatu ... super

Ja nie ogladam, czasami cos mi tam w oko lub ucho wpadnie... ale ogolnie nie przepadam za tego typu programami.

nimrodel trzymam kciuki
Stary 2008-11-28, 11:15   #3048
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Maja... w zeszlym tygodniu upolowalam na ebay "zestaw" Diora ... 4x blyszczyk, 4x pojedyncze cienie w pojemniczkach, 2x cienie 5 i limitowany puder... wszystko nieuzywane ...
O mamo,super! Pokaz koniecznie! Za ile udalo Cie sie kupic?

Cytat:
Ktory roz kupilas ?? ... pokazesz ?? ... 23% rabatu ... super
Mam DiorBlush 533
Ten rabat to od babki z Diora-13 % i 10% od sklepu.Ale ona powiedziala mi,ze moze dac mi wiecej procent,tylko zakupy musza byc wieksze Procenty sa do 20.12 wiec jak masz jakies wieksze zakupy od Diora w planie,to mow smialo

Pokaze Wam jeszcze moje dzieci niecodzienny widok,bo leza obok siebie,ale to tylko dlatego,ze byla walka o ten koc (malz przyniosl do prania) i nikt nie wygral bitwy,wiec polozyli sie na chwile obok siebie,a potem caly wieczor wyrywali sobie futro nawzajem i musialam porozstawiac po katach,a koc wrzucic do pralki Charakterne te moje koty...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05766.jpg (56,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bild 2.jpg (34,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05761.jpg (43,5 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-28 o 11:29
Stary 2008-11-28, 11:53   #3049
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
O mamo,super! Pokaz koniecznie! Za ile udalo Cie sie kupic?
pokaze jak przyjdzie ... wywalczylam go za 56 euro.

Sliczny ten roz ... ja na razie dalam sobie spokoj... tak do konca roku ... musze zuzyc to co mi sie konczy... no i zapasy na razie tez mam

Cytat:
Pokaze Wam jeszcze moje dzieci Charakterne te moje koty...
rozkoszne sa... ale te miny ... widac, ze lobuzy
Stary 2008-11-28, 12:06   #3050
*majka*
Zakorzenienie

Oj tak lobuzy mam straszne
A Eliot Wasz taki samotny,sprawcie mu kompana do zabawy

Ja to chetnie przygarnelabym jakiegos kota ze schroniska,takiego bez szans na nowy dom,zeby mu u nas przez ostatnie lata zycia dobrze bylo,ale TZ nie chce sie zgodzic
Mowi,ze 3 koty to juz male stado i ze sie w lozku nie pomiescmy wszyscy Tu akurat ma racje,bo koty spia zawsze rozlozone,a ja zawsze jakas polamana,w dziwnej pozycji,zeby kota nie przydusic Generalnie moj podpis to swieta prawda

Jesli chodzi o kosmetyki,o ja w sumie tez niczego nie potrzebuje ,ale zawsze cos kusi-teraz jeszcze chce tusz od EL i blyszczyk Chanela Aqualumiere,tak na wizazu chwala,ze oprzec sie nie mozna I szlaban,Wystarczy,do konca roku,bede sie powstrzymywac

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-28 o 18:55
Stary 2008-11-28, 14:08   #3051
desti
Zakorzenienie

Eliot juz za stary na towarzystwo... on juz emeryt ... pomijajac, ze dziwak

ja probowalam te blyszczyki Chanel i mnie prawde mowiac nie zachwycily... zdecydowanie wole Lancome Fever Gloss
Stary 2008-11-28, 18:58   #3052
*majka*
Zakorzenienie

Emeryt Moje juz tez prawie na emeryturze

Mi sie akurat te blyszczyki podobaja Jutro Trödelmarkt wiec sie za nimi rozejrze
Stary 2008-11-28, 20:10   #3053
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie akurat te blyszczyki podobaja Jutro Trödelmarkt wiec sie za nimi rozejrze
... ja i tak chwilowo bede miala wystarczajaca ilosc i zanim to zuzyje to troche czasu minie
Stary 2008-11-29, 09:38   #3054
*majka*
Zakorzenienie

Dzien dobry Robaczki

No i jak,nikt nie oglada Supertalent? Dzis juz final i nie ma z kim powymieniac zadan na temat kandydatow do glownej nagrody...

Desti,bylas w Tajlandii?

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2008-11-29 o 09:42
Stary 2008-11-29, 10:18   #3055
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Desti,bylas w Tajlandii?
bylam ... kocham ten kraj

przyszly moje cuda z Diora ... wszystko faktycznie nowiutkie (w opakowaniach) i sprawdzilam w dekalkulatorze... wyprodkukowane 2006 - 2007... siedze i ciesze sie jak glupia ... bo za te 56 euro to normalnie bym w sklepie tylko cien kupila i pare euro zostaloby mi na kawe i ciastko

potem zrobie zdjecia i wstawie
Stary 2008-11-29, 10:24   #3056
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
bylam ... kocham ten kraj
Moj TZ tez jest tym krajem zachwycony,moze dam mu sie namowic na urlop...
Zdjecie z lodkami,przepiekne

Cytat:
przyszly moje cuda z Diora ... wszystko faktycznie nowiutkie (w opakowaniach) i sprawdzilam w dekalkulatorze... wyprodkukowane 2006 - 2007... siedze i ciesze sie jak glupia ... bo za te 56 euro to normalnie bym w sklepie tylko cien kupila i pare euro zostaloby mi na kawe i ciastko

potem zrobie zdjecia i wstawie
Szczesciara-czekam na zdjecia
Ja tez niedlugo wyruszam na lowy tylko cos mojego malza ciagle nie ma wykupia mi wszystko jak bedzie sie tak dalej spozniac...
Stary 2008-11-29, 10:44   #3057
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Moj TZ tez jest tym krajem zachwycony,moze dam mu sie namowic na urlop...
Zdjecie z lodkami,przepiekne
daj sie namowic ... tylko z daleka omijajcie Phuket i Pattaya... polecam rejon Krabi a dokladniej Ao nang albo z drugiej strony wyspe Koh Samui ... jak bys miala jakies pytania to chetnie odpowiem bo ja moge bez konca o Tajlandii .

tu troche juz napisalam -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164610
a reszta na PW poszla

EDIT: zdjecia zrobione i zalaczone ... te dwa blyszczyki ze zlotymi nakretkami to ten sam numer... a pojedyncze cienie maja cremowa konsystencje i sa wodoodporne ... z piatek przetestowalam ta "rozowa" i musze przyznac, ze sie zdziwilam... bo o ile na zdjeciu kolory sa bardzo mocne, to same cienie sa matowe (oprocz dwoch kolorow po bokach z lekkimi drobinakami) ... i mozna calkiem delikatny makijaz zrobic... na powiece wygladaja zupelnie inaczej jak w opakowaniu ... i cale szczescie... chociaz przy tej cenie to nawet jakby nie byl ok... to bym go w swiat puscila
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7470.jpg (31,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7467.jpg (41,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7468.jpg (40,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7466.jpg (37,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7446.jpg (31,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7465.jpg (33,9 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez desti
Czas edycji: 2008-11-29 o 17:00
Stary 2008-12-01, 12:41   #3058
*majka*
Zakorzenienie

Cudnosci
Gdzie Ty trzymasz te wszystkie kosmetyki? ja musze sie rozejrzec za jakims wiekszym kuferkiem,bo powoli sie nie mieszcze w starym
Na Trödel markt tym razem bylo duzo fajnych kosmetykow i teraz zaluje,ze nie wzielam shimmerkow Diora za 20 Euro Pewnie nie zastanawialabym sie w ogole gdyby,to te brazowe byly,a ta babka akurat rozowe tylko miala,a rozowe to nie za bardzo dla mnie...moze w przyszlym tyg
Poza tym bylo duzo podkladow HR,korektor Magic Concelar za 12 Euro,blyszczyki rozniste po 10 a ja wrocilam z niczym ...
Stary 2008-12-01, 13:42   #3059
desti
Zakorzenienie

w mojej ogromnej kosmetyczce ... choc ostatnio i tak musialam zrobic porzadek bo mi sie nic nie miescilo ... wszystko co nie uzywam przelozylam do innej... mniejszej ... bo moze kiedys sie przyda heh...

puder i dwa blyszczyki odlozylam na "pozniej" a reszta poszla do kosmetyczki... na razie nie opanowalam tych wodoodpornych cieni bo nie wiem za bardzo jak je nakladac... palcami mozna jeden kolor ale zeby polaczyc dwa to nie jest takie proste

czaje sie jeszcze na cienie smoky eyes Chanel ale poczekam do stacznia ... bo i tak nie wytrzymalam i kupilam kolejny blyszczyk Lancome
Stary 2008-12-01, 16:56   #3060
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
... Bo i tak nie wytrzymalam i kupilam kolejny blyszczyk lancome

Ta sie nazywa nalog

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości