|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Upomnienie za postawienie mnie w takiej sytacji - ja przeciw niemu i jego mamie. Średnio fajne.
Poza tym, tak jak napisałam, dał mi wolną rękę bo sam nie kwapi się do załatwiania czegokolwiek - i dopóki jego mama nie zaczela kręcić nosem ze wszytskiego był zdowolony. |
|
|
|
#4982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daysy, gratuluję wygranego bonu i trzymam kciuki za udane zakupy ![]() bzyczka, ładna suknia ![]() Cytat:
Albo o studia zaoczne... Nie wiem... W każdym razie też mam zajęcia z antropologii kultury, ale z zupełnie kims innym Ale jak chwali polonistykę, to pewnie miała ze mna styczność My ślubujemy o 12.00 ![]() Madzia, nie panikuj TŻ na pewno Cie nie zdradza! Nie wierzę w to Ale ja tez bym sie wkurzyła i byłyby ciche dni... Oj tak... Zapytaj go wprost i powiedz mu o swoich podejrzeniach. Gadaj do niego, gadaj i gadaj! Niech w końcu zrozumie!Cytat:
Kaema, nie daj się! Ostro broń swojego zdania
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-11-23 o 22:28 |
|||
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, swietny wybor jesli chodzi o wodke.
No i masz racje, jak komus nie smakuje to niech nie pije. ![]() Patrze, ze i kliwia chce kupic te sama co my
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
ja z pracy niedawno wrocilam wyklady mialam dzisiaj studiach, a na 18 do pracy, od wczoraj mnie gardlo boli potwornie, wczoraj mialam prawie 38 goraczki... ![]() zobacze jutro jak bede sie czula, najwyzej pojde do lekarza... bylismy wczoraj w aparcie, pdoboaja nam sie strasznie jedne obraczki, ale oczywiscie komplet 2400 wiec zaniesiemy wzor do znajomego mojego tzta, u ktorego bral moj zareczyniec no i on nam zrobi pewnie w okolicach 1500 bo to z 2 brylantami u mnie ![]() scio gratuluje zakupu wodeczki, my w grudniu zamierzamy kupic, a bedzie to wyborowa 0,5 a powiedzcie mi kochane ile liczycie wodki na osobe ?? bo my zamierzamy kupic 120 polowek na 80 osob na wesele i 40 zostanie na poprawiny... madzialneka12344321 szkoda, ze nie spedzicie tych swiat w Polsce, z rodzina, ale z drugiej strony bedziecie miec siebie, mm fajowo tak wigilie sama spedzic tez my planujemy swoja pierwsza wigilie spedzic sami we dwoch, misiu chce w gorach u nas w Polsce, aja marze o Pradze![]() my mamy slub na 15 a bedzie to kwiecien, zobaczymy jak z plenerem bedzie
|
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
jaga zarówno wy jak i pani w 'świecie piwa i wodki' chwaliła tą wódkę. Po drugie ladnie wygląda. Choć ja i tak obmontuję fizeliną.
![]() Dziś kupujemy zaproszenia |
|
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale postanowienie jest ![]() Własnie nie wiem czy chodzi im tylko o sex, czy też o to wspólne życie...Ale pewnie o sam fakt mieszkania razem, że żyje się jak w małżeństwie, a jeszcze się przed Bogiem nie przysięgało...
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
tak na prawdę to nie wiem w jakim sensie. Ważne że grzech cieżki i że jedna spowiedź. To że jedna spowiedź to się cieszę, bo dwa razy spowiadać się z seksu to ja dziękuję.
|
|
|
|
#4988 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
), ale on stwierdził, że dobra, mój ojciec zresztą też. Ja tam wybierałąm pod kątem estetyki butelki Także ja mogę Ci Martuś jedynie powiedzieć, ze zalatywała wódką, bo smakoszem nie jestem![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę iść jakoś teraz w okresie świątecznym do spowiedzi i wyspowiadać się (bo już nie byłam bardzo dawno). A potem przed ślubem to mi zostaną takie "lżejsze" grzechy (o ile wytrwamy w postanowieniu ).
|
|
#4990 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehe no dokładnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wiecie, ja mam taki inny przedślubny problemik (hahaha pewnie nigdy wcześniej bym o tym nie pomyslala...) zaproszenia będziemy rozwozić w maju i zapraszamy naszych znajomych Panią XA i pana YB. Ale oni w czerwcu mają własny slub i jak już będą na naszym, to jako państwo B....ale na zaproszeniach w maji i tak powinni figurować z osobnymi nazwiskami, prawda? bo TŻ mówi, żeby już wtedy wpisać wspólne....hmmm...jak myślicie?
|
|
#4991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
koleżanka przed ślubem mieszkała rok z chłopakiem i ani razu się z tego nie wyspowiadała
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strobilusko, powinnas wpisać XA i YB Jeżeli chodzi o spowiedź to sama nie wiem, czy będę się z tego wyspowiadała. Skoro robię to z miłosci to czemu niby grzeszę Do tej pory kłóciłam się z mama jak mówiła że grzeszymy a to by znaczyło że się z nią zgadzam... Co to da że wyznam to księdzu
|
|
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
Strobiluska teraz Ci nie pokażę bo mam tu zablokowane allegro. Musialabys poszukac postow z srody [chyba].
Jeśłi na waszym ślubie nie będą małżeństwem, to należy wpisać nazwiska rodowe. śliweńska wiesz, ja jestem zameldowana tutaj w mieszkaniu naszym. I w parafii wpisana. Więc idąc do mojej parafii na spowiedź do proboszcza chcąc nie chcąc będzie wiedzaił, że z tego sie nie wyspowiadałam. ![]() Ale to kwestia sumienia i podejścia do wiary myślę. |
|
|
|
#4994 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
No to super ksiądz który sie z tego śmieje... skąd ludzie mają brać inną formułkę... to równie dobrze my moglibyśmy smiać się z księży że używają tych samych formułek w czasie mszy, zamiast ,,improwizować" podczas modlitwy...
|
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Z innej beczki, trzeba by pomyśleć o nazwie następnej części wątku
|
|
|
|
#4997 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4998 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki..
i znowu mnie nie bylo dwa dni z wami..normalnie brakuje mi czasu na wszystko milego dzionka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo szybko zleciało to 5000 postów, wstrętne gaduły
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj ileż to już części
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Strobiluska ja tez mam nadzieje ze schudne - dlatego mam suknie nie na zamek tylko wiazana z tylu
poza tym podoba mi sie to wiazanie bo ja sie strasznie garbie a to wiazanie jakos tak mnie sciesnia ze pamietam zeby sie wyprostowac
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne 5000 postów za nami
![]() ![]()
|
|
|
|
#5003 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Gwiazdunie!!!
Weekend był pełen wrażeń!!! W skrócie powiem tak...zupełnie przypadkiem ( i nieprzygotowana psychicznie) przymierzyłam trzy suknie i w jednej zakochałam się na maksa!!!!!!!!!!! Suknia z halką i welonem (którego przecież nie chciałam a zmienilam zdanie jak go ubrałam) to koszt 1860 zł. Oczywiście pojadę w inne miejsca, może będzie coś taniej albo coś w czy zakocham się jeszcze mocniej...choć wątpię Boże, jaką miałam talię w tej sukni... nie mam zdjęć niestety choć pani mówila żeby zrobić, ale ja nie mialam przy sobie telefonu a mama tż nie ma w swoim aparatu suknia jest z nowej kolekcji Elizabeth, ale jeszcze nie ma całej na stronce. Po wszystkim upiłyśmy się z mamą tż Naprawdę czułąm się jak księżniczka!!! Wiem, wiem zaraz wpadnę samouwielbienie A dzisiaj idę do fryzjera i wracam do mojeo blondu
|
#5004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My chcemy zaklepac 16 godzine, tez 25.kwietnia ![]() O, sosnowiczanka Tez mialam w sobote jechac, ale snieg nas zniechecil. Oplacalo sie jechac? Chcialam wybrac jakas kwiaciarnie i cukiernie. A Ty masz juz cos na oku?
|
|
|
|
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
Hej moje Gwaizdki... przegapiłam 5000 post
![]() Nie było mnie z Wami ![]() Spodni nie kupiłam chociaż mierzyłam weczoraj jeszczse jedne... Madzialenka Nie mart się te chłopy takie są... poza tym tak jak dziewczyny pisały na 100% kumple go chcieli zatrzymać a poza tym pomyśl ... może to i dobrze bo jak by wyszedł na ten przystanek a autobusu by nie było i zamarzłby???? Jaga Hmmm ... ładna na Twoja sukienka i w ogóle to masz A w sukni wyglądasz jak prawdziwa kobieta!!!! Koniec z wieszakami!!!! I więcej tu ja nie chcę słyszeć od Ciebie takich głupot! Jak będziesz ważyć 150 kg no... wtedy to rozumiem!!!! Kaema Stoły... rzecz gustu ... ale fakt czasem tak się zdarza że inni goście przesiadają się do innych stolików i potem jest tak że 4 stoły puste zupełnie a 3 zapchane po brzegi ludźmi. Ja mam masze o 18 a wódki nie lubię bleeeeeee |
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
bylam u lekarza nie mam zapalneia, ani anginy ale mam antybiotyk przez 5 dni to akurat, bo w sobote na wieczorek andrzejkowy idziemy ![]() powie wam, ze ja tez myslalam nad 07, ale tzt sie uparl, ze 0,5 wystarczy, ale umnie w restauracji jest plus, ze maja wodke na stanie, wiec jak braknie to dokupimy
|
|
|
|
#5007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5008 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś dobrze że nie masz anginy... ja nienawidzę angini ropnej to jest straszne wtdy konam!!!
Ja a propos wódki jeszcze nic nie wiem... u mnie na dobrą sprawę wcale nie musiało by jej być! Ale wiecie ... co powie na to rodzina , zresztą mój TŻ bez wódki bawić się nie umie! Masakra nienawidzę wódki! |
|
|
|
#5009 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby Tż nazywał się Sobieski... bo tylko o takiej wódce z nazwisiekm słyszałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

To była w zasadzie pierwsza którą zamówiłam,okazał się ze jest jak na mnie uszyta,idealna długość,idealny rozmiar
TŻ na pewno Cie nie zdradza! Nie wierzę w to

wiec zaniesiemy wzor do znajomego mojego tzta, u ktorego bral moj zareczyniec no i on nam zrobi pewnie w okolicach 1500 bo to z 2 brylantami u mnie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)