![]() |
#2341 | |||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Nadrabiam szybciutko, bo mnie wczoraj cały dzień nie było...
W dodatku wpieniła mnie ta ananonda, czy jak jej tam. Po takich postach odechciewa mi się robić cokolwiek, tym bardziej, że naprawdę czasem nie dysponuję. Tu wyjazd, w pracy bajzel, a za pół godziny muszę jeszcze na konferencję iść ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja podróż "na oko" twać będzie jakieś 20 godzin - wliczając dojazd do lotniska i podróż przez Warszawę. Całe szczęście w wolnocłowej się pewnie zaopatrzymy w jakieś 'znieczulacze' ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A znam takich, którzy sqtem całą Skandynawię objechali, o ciepłych krajach [Bułgaria, Grecja] nie wspominając. I jeszcze po wszytkim ów człowiek stwierdził, że mu tej jazdy mało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natomiast co do szamponetek - jeśli znajdziesz odcień mocno zbliżony do naturalnego, to można spróbować. Ale ja bym przetrzymała ten okres i nie ruszała koloru. Różnica nie powinna być duża. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak na złość wtedy jeszcze przygotowywaliśmy się do imprezy, siaty z zakupami mega ciężkie, i oczywiście "znów zima zaskoczyła drogowców". Autobus nie dał rady wjechać pod górkę, choć wcale stroma nie była, więc zmuszeni byliśmy drałować z całym ekwipunkiem dobry kawał drogi do domu. Zasypało nas, jak dwa bałwany, z 3 kilo śniegu chyba do domu przyniosłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo widzę, ze sie grupa zaczyna organizować ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
obijam się zamiast uczyć do kolokwium, pięknieee... ;/ Ale na szczęście jeszcze kilka dni ![]() Tak sobie właśnie myślę nad moją "listą marzeń" jeśli chodzi o prezenty gwiazdkowe i chciałam Was przy okazji zapytać - co Wy byście chciały znaleźć pod choinką? ![]() (Tylko umówmy się, że są to tzw. marzenia REALNE ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2344 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to witam w ten pochmurny dzień ![]()
![]() |
![]() |
#2345 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
A może jednak spróbujesz kiedyś skuretomanii? Cytat:
![]() Tyle bym chicała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście oczywistą oczywistość, jaką są fajne kosmetyki do włosów pomijam ![]() Witaj ![]() U mnie do południa słoneczko świeciło tak ładnie... a teraz znowu lipa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Taak, czasy kiedy jeszcze nie było tanich linii lotniczych. Pamiętam dwu dobową podróż do Grecji, warto było! Od razu na pierwszej bezcłówce rum i wszystko szybko przeleciało ![]() Cytat:
Są ładniejsze i bardziej ciekawe miejsca od Hiszpanii (np. dla mnie Ameryka Południowa), ale ogólnie...tak dobrze jest wyjechać, poznać, zobaczyć coś nowego. Każda podróż ma w sobie taki dreszczyk emocji. No i kształci, pozwala poznać siebie. Lubię wyjeżdżać, lubię wracać do domu bogatsza o nowe doświadczenia... rozmarzyłam się. Cytat:
Virtual ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak często się 'pilingujesz' ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co... tak sobie myślę... wydawało mi się, ze w tym roku wszystko straciłam, wizję świata, przyszłości, którą budowałam konsekwentnie przez 4,5 roku... Faktycznie coś straciłam, ale ... widzę jakich wspaniałych ludzi mam wokół siebie; rodzinę, przyjaciół którzy są też jak rodzina właśnie, świat mi się wydaje czasem tak piękny, że aż boli, czuję, że mogę zrobić z życiem to, co zechcę... to jak łyk bardzo świeżego, zawracającego w głowie górskiego powietrza. I to jest najpiękniejszy prezent w tym roku. Możliwe, że w tym życiu. Mówią, że co nie zabije, to wzmocni. Ja bym powiedziała, że wskrzesi ![]() Z takich przyziemnych życzeń, chciałabym dostać perfumy Prady, ale nie zależy mi na tym jakoś specjalnie. Cytat:
Dzień dobry ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2347 |
Zadomowienie
|
Porcelainn witaj
![]() A wybierasz się może na zlot perfumomaniaczek w grudniu?
![]() |
#2348 |
Zadomowienie
|
Krakowski? Pewnie tak
![]() ![]() Edit: Zawitasz do nas? ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-24 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() musze sie wkoncu wybrac do fotografa, ale czasu brak ![]() wymysliłam ze na święta przerobie moją fotke z przyjaciłką doklejając jeszcze jedno zdjęcie, wywołam na A4, oprawie w antyrame a z tyłu coś wygrawuje... i to będzie dla niej prezent ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2351 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym, żeby moje przyszłe mieszkanie było gotowe do przeprowadzki. To byłoby spełnienie wszystkich marzeń za jednym zamachem, w tym mojego obecnie największego: chcę Chow Chowa ![]() Prozaiczną listę udałoby mi się ułożyć. Widziałam ostatnio prześliczne kolczyki z kryształem wyglądające jak duże krople deszczu. Klasyka - to co lubię najbardziej. Stęskniłam się za Organzą First Light. Ostatnio przydarzyło mi się to co Porcelainn - dziewczyna podkupiła mi torebkę - zastanawiałam się o 10min. za długo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
EDIT: Aaaa...coś wam pokażę, ale ciiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() http://img74.imageshack.us/my.php?im...1122008or2.jpg Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-11-24 o 14:24 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: mój wymarzony pies to husky ![]() ![]() ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-11-24 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
omg ale jestem ściorana
![]() ale za to fajnie było- jestem już laborantką pelną parą- pracy jest multum ale jest fajnie, satysfakcjonująco- a 8 godzin ucieka jak diabli ![]()
![]() |
#2355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do schronisk - głupota ludzka boli, ale nie można się zadręczać. Inni ludzie są odpowiedzialni za krzywdę tamtych zwierząt. Istnieją adopcje internetowe, można pomagać schroniskom. Jeśli masz ochotę kupić rodowodowe zwierzątko i wychować je od małego - nie widzę problemu. Problemem są dla mnie pseudohodowle, rozmnażalnie sprzedające RASOWE pieski bez rodowodu za 600-800zł z możliwością dowozu do przyszłego właściciela i osoby, które bezmyślnie kupują z takich miejsc zwierzątka ![]() ![]() A kojarzycie rasę Samoyed? Jest cudowna, trochę przypomina Huskyego, ale podoba mi się znacznie bardziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 | |||
Zakorzenienie
|
uf wróciłam
![]() A wyobraźcie sobie że wyszłam ok.11:30! ![]() najpierw pojechaliśmy w kilka miejsc oglądać opony...potem jak już wybraliśmy miejscówkę to czekaliśmy 1,5 H ![]() Myślałam że tam uświerknę, i jeszcze w połowie tego czekania wysiadło nam ogrzewanie w samochodzie ![]() Potem wędrówka po jubilerach- Małż obiecał mi złoty pierścień na mikołajki! ![]() Ale na początku to co mi się podobało to było za duże, a na moje malutkie paluszki były same brzydkie ...potem wędrówka do 2go i znowu nic, i powrót do pierwszego i ...w końcu bingo ![]() ![]() ![]() Ale MÓJ LUBY musiała się biedny nacierpieć bo trochę marudziłam i bałam się że będzie na mnie potem zły ![]() Cytat:
![]() Choć już pogrzebałam w necie i znalazłam wiele opinii co do "płukanki" SREBRZYK firmy kulpol..podobno jest lepsza niż ta Delii i nie barwi skóry na fiolet ![]() aha...miałam wypowiedzieć się o maseczce Joanny- Nie wiem czy moje włosy kochają silikony Ale chyba ich nie niecierpią ![]() Maseczka ma bajrzasty zapach ![]() ![]() Kolorek ma różowy i fajnie wygładza włosy...Z nawilżeniem włosisków tez jest nieźle... myślę że polubimy się z tą maseczką! Na prawdę MIIIŁEE zaskoczenie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Po 2. ja już dostałam prezent ![]() Ale chciałabym na gwiazdkę dostać również suszarkę z zimnym nawiewem powietrza i jonizacją! ![]() Ale chyba powiem Mężusiowi żeby już mi jej ne kupował. Bo mamy ostatnio tyyle wydatków.A jeszcze kupno części do kompa nas czeka! i wykup prezentu dla moich rodziców(zamówiłam już przez neta) oraz wykup prezentów dla moich teściów! Już nawet z bratem i bratową umówiłam się żeby nie kupowali nam nic bo my nie będziemy mieli kasy by im coś porządnego kupić! ![]() ![]() ![]() Cytat:
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-24 o 15:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie bez problemu - Rose Kashmirie - De Rosine lub Elle - YSL Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój ulubiony biały pieszczoch ! Niestety ... Chociaż : nigdy nie mów nigdy ! O kotach nawet nie marzyłam. Miejsca jeszcze trochę jest ! Znałam czarnego ChowChow, który był niemożebnie i śmiertelnie zakochany w mojej suni - maltańczyku. Kiedy przechodził koło naszego domu, tak długo wył i nie chciał się ruszyć, aż jego ukochana wyszła do niego. Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-24 o 19:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzisiaj dostałam atak kolki w podbrzuszu na zajęciach, że myślałam, że zjadę. Promienował na lewą stronę. Raz na jakiś czas tak mam, ale nigdy takie silne to nie było. Zawsze myślałam, że to moja wątroba, a teraz poczytałam sobie tak objawy i znalazłam, że to mogą być kamienie ![]() Cytat: Szczególnie narażone są na nie osoby genetycznie obciążone skłonnością do kamicy, tzn. te, których rodzice lub dziadkowie cierpieli na tę dolegliwość. amica żółciowa to także problem kobiet, które rodziły czy zażywają hormonalne środki antykoncepcyjne (wysoki poziom estrogenów we krwi sprzyja tworzeniu się kamieni). . Już nie wiem czy sobie wkręcam, czy nie. Babcia miała kamienie właśnie i mama też ![]() ![]() Idę dalej się uczyć, muszę nadrobic tutaj za jakiś czas wszystko, ale narazie nie mam kiedy :/. Ale od niedzieli nazbierałam już 4 piątki, więc idzie jak po maśle ![]() Edytowane przez oleczka87 Czas edycji: 2008-11-24 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2361 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
uuu no to ja sie pisze na to ![]() Co do prezentowych marzen to ja mam jakos w tym roku niewiele ![]() Code Armani, Rock'n Couture Valentino (ostatnio mam perfumowego fioła) laptop (taaa marzenie ściętej głowy) i pasujący do niego ekstra skórzany, czekoladowy ogromny fotek i retro biurko z litego orzechowego drewna. Mam problem, mianowicie jak sobie dziewcyzny radzicie z jedzeniem w ciągu dnia na uczleni/ w szkole/ w pracy ? Okazuje sie ze jem jedną kanapke i dopiero w domu koło 18 cos normalnego, moj organizm szaleje, boli mnie głowa, żoładek, wszystko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit. A co do prezentów... Wstyd się przyznać, ale nie mam jakichś specjalnych życzeń i wymagań ![]() ![]()
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery ![]() Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2008-11-24 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | |
|
Cytat:
![]() Dlatego tez o spełnienie listy prezentów musze zadbać sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a swoją drogą ja nie mam jakiejś listy życzeń- zawsze było coś co chcialabym dostać a w tym roku nic nie przychodzi mi do głowy ![]()
![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Jolie a teraz na inny temat, ale strasznie podziwiam cie za to, że idziesz do pracy nastawiona optymistycznie i lubisz to co robisz, bo to baaardzo rzadko się zdarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny...
czuje się do niczego, na własne życzenie pieprzę swój związek, konsekwentnie go niszczę tworząc wyimaginowane problemy... nie mam już siły na siebie, nie wiem jak się zmienić. Chce mi się wyć, jestem beznadziejna. Tylko Wam mogę o tym powiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2368 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To trochę bez sensu wymyślać problemy, ale wiem o co Ci chyba chodzi. Miałam tak jakiś czas temu w swoim związku. Co prawda daaawno, ale czepiałam się o wszystko i generalnie dużo psułam przez moje humory. A faceci po prostu są inaczej skonstruowani, często nie wiedzą, ale o co my się fochujemy, nie potrafią jasnowidzieć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 | |
|
Cytat:
Jesli tworzysz problemy ktorych nie ma tzn ze nie czujesz sie w zwiazku pewnie i bezpiecznie. A to nie tylko od Ciebie zalezy. Wybacz troche frojdowskie idee, ale mam podobny problem ze sobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie zrozumcie mnie źle, nie myślcie, że na 3 roku studiów uważam się za wielkiego psychologa i znawcę, ale już dość sporo osób w życiu wyciągnęłam - intuicyjnie - z bardzo ciężkich problemów egzystencjalnych... a sama nie potrafię poradzić sobie z czymś takim. Z wydumanym, idiotycznym, niepotrzebnym wymysłem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.