Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-24, 08:48   #571
Mango08
Rozeznanie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Dorniko, Haniu, miskowa zdaje sobie sprawę jakie wyjątkowe jesteście dlatego tak chętnie się z Wami identyfikuje.

Svinecko jak samopoczucie?:P

Dzien dobry wszystkim
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 09:01   #572
dorinka30
Zakorzenienie

Dzień dobry poniedziałkowo

Pierwsze co dzisiaj zrobiłam po wejściu na wiżaż to szukanie wątku z potrawami na Święta Wzwiązku z tym, że tym razem święta spedzamy sami to potrawy będe pierwszy raz szykowac sama Trochę jestem przerażona ale co tam, dam radę , tylko muszę sobie wszystko poplanować

I co ciekawe od kiedy podjęliśmy tę decyzję bardzo, bardzo się cieszę na te Święta ....Bez napinki, sami, i moje debiuty kucharsko-świąteczne Urlop już zabukowany na 22,23 i 24 grudnia . Będę pichcić i napawać się atmosferą zbliżających Świąt....

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-11-24 o 09:08
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 09:18   #573
Mango08
Rozeznanie

Dorinko moim zdaniem pomysł świetny. Pomimo tego, że uwielbiam moją rodzinkę, wspolne pogaduchy, posiedzenia to chyba przydałaby się mała odmiana. Może dlatego, że dużo czasu ze sobą spędzamy, coś a'la włoska familia. W ten weekend gadaliśmy z TŻ, że fajnie byłoby spędzić swięta samemu. Bez tego zbędnego zamieszania, które jest przy takiej ilości gości. Tylko we dwoje zająć się przygotowaniami, ubieraniem choinki, gotowaniem. A później posiedzieć pod kocykiem popijając winko, patrząc na padający śnieg i czuć ten efekt świąt.
Oczywiście gdzieś między tym oglądając Kevina samego w domu:P - stwierdziliśmy, że ten film jest co roku puszczany i staje się częscią tradycji bożonarodzeniowej.
Stary 2008-11-24, 09:19   #574
gold-fish
Zakorzenienie

Wchodzę dziś na W a tu same dobre nowiny dawno już tu nie było tak wesoło

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
przepraszam ze sie wtrace niesmialo........ale mam mala nowinke - fasolka sobie rosnie w Svineckowym brzuszku
Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
heh ja juz po seksie wiedzialam ze jestem w ciazy

mowie do TZ - i co zrobiles? teraz zaszlam! hehehe
Svinecko gratuluję a co robicie ze ślubem? przyspieszacie czy czekacie aż sie urodzi? Bo w czerwcu to już będziesz grubiutka Panna młoda 2008?

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
mogłam lepiej nie wyliczać, bo pewnie znowu o kimś zapomniałam... Pozdrawiam wszystkie
o mnie Witaj

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Musze się czyms pochwalic Wczoraj TŻ mi sie oswiadczył
Tak troche nie pokolei,bo zalatwiamy juz sprawy zwiazane ze slubem, ale i tak jestem szczesliwa
A to moje cudo
Gratuluję Bardzo ładny pierścień mocy

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 09:22   #575
kaska87
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 09:31   #576
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko moim zdaniem pomysł świetny. Pomimo tego, że uwielbiam moją rodzinkę, wspolne pogaduchy, posiedzenia to chyba przydałaby się mała odmiana. Może dlatego, że dużo czasu ze sobą spędzamy, coś a'la włoska familia. W ten weekend gadaliśmy z TŻ, że fajnie byłoby spędzić swięta samemu. Bez tego zbędnego zamieszania, które jest przy takiej ilości gości. Tylko we dwoje zająć się przygotowaniami, ubieraniem choinki, gotowaniem. A później posiedzieć pod kocykiem popijając winko, patrząc na padający śnieg i czuć ten efekt świąt.
Oczywiście gdzieś między tym oglądając Kevina samego w domu:P - stwierdziliśmy, że ten film jest co roku puszczany i staje się częscią tradycji bożonarodzeniowej.
Dokładnie też tak stwierdziliśmy, święta we własnym gronie, bez paniki, pośpiechu, z własnym menu bardzo fajna perpektywa, też pierwszy raz postanowiliśmy się tak wyłamać. Co ciekawe nie jesteśmy sami, bo dwie pary spośród naszych znajomych wymyśliły to samo, chyba na jeden Dzień Świąt zaprosimy naszych świadków i będziemy celebrować sobie razem
Stary 2008-11-24, 09:33   #577
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Pierwsze co dzisiaj zrobiłam po wejściu na wiżaż to szukanie wątku z potrawami na Święta Wzwiązku z tym, że tym razem święta spedzamy sami to potrawy będe pierwszy raz szykowac sama Trochę jestem przerażona ale co tam, dam radę , tylko muszę sobie wszystko poplanować

I co ciekawe od kiedy podjęliśmy tę decyzję bardzo, bardzo się cieszę na te Święta ....Bez napinki, sami, i moje debiuty kucharsko-świąteczne Urlop już zabukowany na 22,23 i 24 grudnia . Będę pichcić i napawać się atmosferą zbliżających Świąt....
u nas był plan wyjazdu, święta w tym roku spędzamy z tż osobno, każdy jedzie do swoich rodziców, no i miałam wyjechać gdzieś z rodzicami, żeby ominąć ten cały świąteczny zgiełk i stres, ale jednak tradycja zwyciężyła - tata i brat nie chcą nigdzie jechać, zagrozili buntem pod postacią wyjazdu do babci na święta (a wtedy na pewno wszyscy przytyliby z 10 kg przez święta), więc niestety wyjazdu nie będzie. A więc święta jak co roku, sprzątanie, kuchnia i wszystko to, za czym nie przepadam.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 09:38   #578
hania811
Zakorzenienie

hej dziewczynki

Zepsuł się mój komputerek w pracy.
Póki co korzystam z dyrektorskiego, ale jak przyjdzie będzie kaplica.

Cytat:

Świetny plan.
Z gotowaniem na pewno sobie świetnie poradzisz.

Ja obliczylam nasze wydatki i zarobki grudniowe. Wyszlo na no ze nie będziemy mieli za co żyć.
Takze na swięta w lodowce bedzie wialo pustka, prezentow nie bedzie i choinki pewnie tez nie.
Sylwester musi byc ekonomiczny...czyli domowy.

Cytat:
moja tez a' la wloska familia.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 09:45   #579
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

Świetny plan.

Ja obliczylam nasze wydatki i zarobki grudniowe. Wyszlo na no ze nie będziemy mieli za co żyć.
Takze na swięta w lodowce bedzie wialo pustka, prezentow nie bedzie i choinki pewnie tez nie.

O rany oby Ci szybko naprawili tę awarię

U nas będą Święta na bogato , bo pierwszy raz i tak nas to wyjdzie duuużo taniej nie ma prezentów dla wszystkichi zbiórki na "wspólne" Święta, gdzie wspólne w oznaczeniu wydatki nie liczyło się tak samo dla każdego , nie ma też prezentów dla wszystkich itp. (sobie też nie kupujemy, no może jeden wspólny dla nas obojga i tylko dla synka) Przez to nie będziemy zmuszeni do jakichś specjalnych oszczędności, zaszalejemy sobie a co
Stary 2008-11-24, 09:52   #580
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
O rany oby Ci szybko naprawili tę awarię

U nas będą Święta na bogato , bo pierwszy raz i tak nas to wyjdzie duuużo taniej nie ma prezentów dla wszystkichi zbiórki na "wspólne" Święta, gdzie wspólne w oznaczeniu wydatki nie liczyło się tak samo dla każdego , nie ma też prezentów dla wszystkich itp. (sobie też nie kupujemy, no może jeden wspólny dla nas obojga i tylko dla synka) Przez to nie będziemy zmuszeni do jakichś specjalnych oszczędności, zaszalejemy sobie a co
A jak mamy zareagowaly na Wasze plany?
Moja by się chyba zapłakała gdybym jej powiedział ze na wigilię nie przyjdę.

EDIT.
Misku i jak się udało spotkanie z kolezanką?. Co w koncu przygotowałas do jedzonka??

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2008-11-24 o 09:58
Stary 2008-11-24, 09:58   #581
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

o mnie Witaj
heh... mogłam się spodziewać, że tak to się skończy... człowiek uczy się na błędach... wybaczcie Buziak przeprosinowy dla tych o których mi się zapomniało.

Cytat:
hej dziewczynki

Świetny plan.

Haniu oby jak najszybciej naprawili komputer.

A co do rodzinki to wspominałaś, że Twój szwagier jest Włochem, a my to tylko ze względu na wesołe i częste spędy rodzinne, głośne gadanie, picie winka itp.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-24, 10:05   #582
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT.
Misku i jak się udało spotkanie z kolezanką?. Co w koncu przygotowałas do jedzonka??

udało się, bardzo się udało na piątkowy wieczór zrobiłam sałatkę typu grecka (świeże warzywa, oliwki, feta, ziarenka i sos z oliwy z przyprawami), czosnkową bagietkę i pomidory (plus mozarella i awokado czyli coś a la caprese) a na obiad sobotni chińszczyzna (też sama robiłam), tż nam zrobił na śniadanie jajecznicę i o dziwo poszedł rano po świeże pieczywo. A że koleżanka z zagranicy przyjechała i brak jej kilku potraw i rzeczy w niedzielę i w sobotę wieczorem jadła już same świństwa jak dal mnie (ale ona to lubi) - a więc łazanki, pasztet, wędliny, polski chleb itd.
Nie powiem, ile wypiłyśmy alkoholu, bo mnie za alkoholiczkę weźmiecie, ale najważniejsze, że mogłyśmy się nagadać i być może wykombinujemy coś razem w sylwestra.
Stary 2008-11-24, 10:07   #583
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A co do rodzinki to wspominałaś, że Twój szwagier jest Włochem, a my to tylko ze względu na wesołe i częste spędy rodzinne, głośne gadanie, picie winka itp.
Ano szwagier Włoch..ale czasem mam wrazenie ze nasza rodzina jest bardziej "włoska" niz jego.
Moj mąz do tej pory nie moze się nadziwic patrząc na te nasze spotkania.
Na szczęscie polubił je...a balam sie ze bedzie uciekał przed nimi. Jego rodzinne zwyczje sa zupelnie inne. Kazdy sobie r,zepkę skrobie a z najblizszą rodzina spotyka się raz do roku maksymalnie.
Dla mnie to jes mega dziwne.
Z moimi kuzynami i kuzynkami spotykamy się co najmniej raz w miesiącu. A to tez tylko dlatego ze daleko od siebie mieszkamy.
On ze swoim kuzynostwem spotyka się srednio raz na rok i to jeszcze po mojej interwencji. A jego najblizszy kuzyn mieszka parę bloków dalej.
Stary 2008-11-24, 10:11   #584
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
udało się, bardzo się udało na piątkowy wieczór zrobiłam sałatkę typu grecka (świeże warzywa, oliwki, feta, ziarenka i sos z oliwy z przyprawami), czosnkową bagietkę i pomidory (plus mozarella i awokado czyli coś a la caprese) a na obiad sobotni chińszczyzna (też sama robiłam), tż nam zrobił na śniadanie jajecznicę i o dziwo poszedł rano po świeże pieczywo. A że koleżanka z zagranicy przyjechała i brak jej kilku potraw i rzeczy w niedzielę i w sobotę wieczorem jadła już same świństwa jak dal mnie (ale ona to lubi) - a więc łazanki, pasztet, wędliny, polski chleb itd.
Nie powiem, ile wypiłyśmy alkoholu, bo mnie za alkoholiczkę weźmiecie, ale najważniejsze, że mogłyśmy się nagadać i być może wykombinujemy coś razem w sylwestra.
No wiesz to by była hipokryzja z lekka .

To ja zyczę jak najwięcej takich spotkań.

Ps moj mąz tez jak sa goscie chodzi po swierze bulki...ale tylko jak sa goscie.
Robią tak coby o nich mowione ze tacy kochani są
Stary 2008-11-24, 10:13   #585
Madlen__18
Zakorzenienie

Cześć
Gratuluję Svinecko!))

I witam wszystkich po-weekendowo.
Dzisiaj urlop od gotowania, mama się popisała i zrobiła pierogi (z mięsem,, ulubione mojego Tż....)
A więc upiekę pieguski
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 10:14   #586
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
A jak mamy zareagowaly na Wasze plany?
Moja by się chyba zapłakała gdybym jej powiedział ze na wigilię nie przyjdę.

EDIT.
Co ciekawe przyjęły tę informację z pokorą i zrozumieniem (moja mama wyjeżdza na Święta do koleżanki) Postanowiliśmy już tak bardzo się nie przejmować rodzicami, rodzinką i podejść do tego egoistycznie Zresztą wiesz Haniu, że sytuację z siostrą mam nieciekawą i szczerze dosyć mam już na siłę sklecania czegoś bez sensu, rok temu już miało być pojednanie przy wigilii i "niby" było na pokaz i na maxa sztuczne a w tym roku to ja mam już "ich" w nosie.....Już mi to wisi, mało tego zaczynam dostrzegać plusy tej sytuacji Kiedyś całe Święta mieliśmy rozpisane na godziny dosłownie, więc wracaliśmy tak wykończeni że szok, teraz wreszcie będzie inaczej , po naszemu

Najważniejsze, że moja mama nie będzie sama, a rodzice Tża mają wnusię z córcia więc wystarczy zamieszania. Ostatnio mój maż powiedział, że ja jestem jego rodziną i mały i najważniejsze abyśmy my byli razem, w sumie ma rację

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-11-24 o 10:21
Stary 2008-11-24, 10:30   #587
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie

Cytat:
Oglądam Kevina czekając na północ i na pasterkę (to jedyna msza w roku, którą uwielbiam)

Cytat:
Co ciekawe przyjęły tę informację z pokorą i zrozumieniem (moja mama wyjeżdza na Święta do koleżanki) Postanowiliśmy już tak bardzo się nie przejmować rodzicami, rodzinką i podejść do tego egoistycznie Zresztą wiesz Haniu, że sytuację z siostrą mam nieciekawą i szczerze dosyć mam już na siłę sklecania czegoś bez sensu, rok temu już miało być pojednanie przy wigilii i "niby" było na pokaz i na maxa sztuczne a w tym roku to ja mam już "ich" w nosie.....Już mi to wisi, mało tego zaczynam dostrzegać plusy tej sytuacji Kiedyś całe Święta mieliśmy rozpisane na godziny dosłownie, więc wracaliśmy tak wykończeni że szok, teraz wreszcie będzie inaczej , po naszemu
U mnie wigilia to najpierw kolacja u jednej babci a po 2 godzinach idziemy do drugiej. Po wigilii padam z przejedzenia własnie u jednej mojej babci jest taka sztuczna atmosfera, ja kontaktuję się z nimi, bo muszę. Jak bylam mala miałam z nimi cudwne relacje a odkąd podrosłam i zaczęłam mieć koleżanki, jakieś swoje sprawy wszytsko się rozsypało. Takiej sztuczności to chyba nikt nie widział :/ w dodatku tydzień temu dowiedzieliśmy się, ze dziadek ma raka... wiem, że powinnam zadzwonić, ale nie potrafie się do tego zmusić. Nie umiem odnaleźć się w tej sytuacji. Nie umiem udawać, że dziadek nigdy nic złego mi nie zrobił i chyab nie zadzwonię za co zostanę za jakiś czas zmieszana z błotem...

Za to z pozytywnych wiadomości moja druga babcia jest mega szczęśliwa, bo dowiedziała się, ze biore ślub Mam teraz fazę na szukanie fryzury i makijażu. I zastanawiam się czy ktoś zgodzi się mnie umalowac i uczesać w niedzielę w razie czego moja siostra robi świetny makijaż, ale wtedy musiałabym zainwestowac w dobre kosmetyki

a tak w ogole to dzień dobry
Stary 2008-11-24, 10:41   #588
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

U mnie wigilia to najpierw kolacja u jednej babci a po 2 godzinach idziemy do drugiej. Po wigilii padam z przejedzenia własnie u jednej mojej babci jest taka sztuczna atmosfera, ja kontaktuję się z nimi, bo muszę. Jak bylam mala miałam z nimi cudwne relacje a odkąd podrosłam i zaczęłam mieć koleżanki, jakieś swoje sprawy wszytsko się rozsypało. Takiej sztuczności to chyba nikt nie widział :/ w dodatku tydzień temu dowiedzieliśmy się, ze dziadek ma raka... wiem, że powinnam zadzwonić, ale nie potrafie się do tego zmusić. Nie umiem odnaleźć się w tej sytuacji. Nie umiem udawać, że dziadek nigdy nic złego mi nie zrobił i chyab nie zadzwonię za co zostanę za jakiś czas zmieszana z błotem...

Za to z pozytywnych wiadomości moja druga babcia jest mega szczęśliwa, bo dowiedziała się, ze biore ślub Mam teraz fazę na szukanie fryzury i makijażu. I zastanawiam się czy ktoś zgodzi się mnie umalowac i uczesać w niedzielę w razie czego moja siostra robi świetny makijaż, ale wtedy musiałabym zainwestowac w dobre kosmetyki

a tak w ogole to dzień dobry
My też kiedyś chodziliśmy po babciach w wigilijny wieczór , ale to było conajmniej ze 20 lat temu Fajne wspomnienia
Później już nigdy nie było tak miło

Twin a Wy tradycyjnie święta z Tżem osobno ? Czy w tym roku inaczej ?
Stary 2008-11-24, 10:43   #589
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Ano szwagier Włoch..ale czasem mam wrazenie ze nasza rodzina jest bardziej "włoska" niz jego.
Moj mąz do tej pory nie moze się nadziwic patrząc na te nasze spotkania.
Na szczęscie polubił je...a balam sie ze bedzie uciekał przed nimi. Jego rodzinne zwyczje sa zupelnie inne. Kazdy sobie r,zepkę skrobie a z najblizszą rodzina spotyka się raz do roku maksymalnie.
Dla mnie to jes mega dziwne.
Idealnie określiłaś relacje u mojego TŻ :p

Cytat:

Oglądam Kevina czekając na północ i na pasterkę (to jedyna msza w roku, którą uwielbiam)
My też oglądamy Kevina, a co do pasterki to w tamtym roku pierwszy raz, od nie pamiętam już kiedy, nie poszłam na nią.

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2008-11-24 o 10:45 Powód: Pomotałam z multicytowaniem.
Stary 2008-11-24, 10:44   #590
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
My też kiedyś chodziliśmy po babciach w wigilijny wieczór , ale to było conajmniej ze 20 lat temu Fajne wspomnienia
Później już nigdy nie było tak miło

Twin a Wy tradycyjnie święta z Tżem osobno ? Czy w tym roku inaczej ?
My tradycyjnie oddzielnie ale pocieszam się, że to ostatni raz ciekawa jestem jak to będzie w przyszłym roku... bo w moim mieście są 2 babcie i rodzice TŻa więc wychodzą 3 wigilie wiec chyba to niewykonalne
Stary 2008-11-24, 10:46   #591
L_V
Zakorzenienie

Cześć wszystkim.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 10:48   #592
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
My też oglądamy Kevina, a co do pasterki to w tamtym roku pierwszy raz, od nie pamiętam już kiedy, nie poszłam na nią.
Ja też w zeszłym roku nie byłam po raz pierwszy od dawna. Nikt nie miał siły iść a potem stać... ale jak idziemy to po powrocie zawsze zmarznięci siadamy w kuchni i wolno wtedy jeść pasztet, karkówkę i napić się cytrynówki więc powrót z pasterki kojarzy mi się bardzo miło

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim.
Cześć
Stary 2008-11-24, 10:49   #593
L_V
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam problem. Rano jadac do pracy się poryczałam w autobusie. Moi rodzice sie kłócą. Nie wiem co dalej będzie.
Stary 2008-11-24, 10:56   #594
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
My tradycyjnie oddzielnie ale pocieszam się, że to ostatni raz ciekawa jestem jak to będzie w przyszłym roku... bo w moim mieście są 2 babcie i rodzice TŻa więc wychodzą 3 wigilie wiec chyba to niewykonalne
no właśnie... po raz ostatni my też

L_V myślisz ze to bardzo poważna kłótnia?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-11-24, 10:58   #595
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

L_V myślisz ze to bardzo poważna kłótnia?
Tak, nie pierwsza zresztą. Myśle, że oni nie są ze sobą szczęśliwi.

I nie wiem czy to już koniec, czy to menopauza mojej mamy tak daje się wszytskim we znaki. Nie wiem ile mój tato i siostra jeszcze wytrzymaja. Nikt się tam nei szanuje.
Stary 2008-11-24, 11:04   #596
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie... po raz ostatni my też
więc wiesz o czym mówię

Cytat:
Dziewczyny, mam problem. Rano jadac do pracy się poryczałam w autobusie. Moi rodzice sie kłócą. Nie wiem co dalej będzie.
Cytat:
Tak, nie pierwsza zresztą. Myśle, że oni nie są ze sobą szczęśliwi.

I nie wiem czy to już koniec, czy to menopauza mojej mamy tak daje się wszytskim we znaki. Nie wiem ile mój tato i siostra jeszcze wytrzymaja. Nikt się tam nei szanuje.
L_V mam nadzieję, że jakoś się dogadają ze sobą. Twoja siostra mieszka na co dzień z rodzicami?
Stary 2008-11-24, 11:06   #597
gold-fish
Zakorzenienie

A środki hormonalne używa czy nie chce. Moze przydałby im się jakiś wyjazd, zmiana otoczenia, czas tylko dla siebie?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-11-24, 11:11   #598
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

L_V mam nadzieję, że jakoś się dogadają ze sobą. Twoja siostra mieszka na co dzień z rodzicami?

Tak, chodzi do liceum.
Stary 2008-11-24, 11:31   #599
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
a rozmawiałaś z nimi? z każdym z osobna? wiesz, każdy ma jakieś przejściowe kłopoty albo gorszy czas, może to przejściowe tylko...
Stary 2008-11-24, 11:33   #600
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a rozmawiałaś z nimi? z każdym z osobna? wiesz, każdy ma jakieś przejściowe kłopoty albo gorszy czas, może to przejściowe tylko...

Nie, ja juz mam dosyc wysłuchiwania ich porblemów. To ich życie, a ja mam swoje.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości