|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
rozszerzony WoS i historia pikus
![]() fajnie dziewczyny, ze sie spotykacie ![]() a moja dieta..eh szkoda slow |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Moderatorka z pazurem
|
Daria gdzie chodzisz na basen i za ile?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
oj nie laski, to nie dam rady.. w sobotę mam tutaj w Krakowie imprezę andrzejkową, sama organizuję
![]() ![]() ![]() ![]()
#2734 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda że Cię nie będzie ale może w tym styczniu to większe spotkanie wypali to wpadniesz ![]() Cytat:
![]() a co z tą Twoją dietką? co się dzieje? Cytat:
![]()
![]() |
#2735 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja z tego wyjazdu nie mam zadnych fotek, nawet nie pomyslalam zeby porobic
![]() ![]() co do A6W dotarlam raz do 30 dnia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-24 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Wtajemniczenie
|
Tak wogole to chcialam zakomunikowac ze Mischoko zyje
![]() ![]() ![]() a ja dzis jestem megaaa padnieta rano bylam w pracy na sprzataniu, potem prosto z dzieciakami i ledwo zywa wrocilam ;/ ja chce piatek bo idziemy z tz na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam sobie czapę i przypierdzielnik na szyję na wylęgarni
![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-11-24 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() edit: juz obejrzalam foteczki - lachon z Mischoko ze hej ![]() Jaka boska czapa ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-24 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
a ja was n ie mam na nk normanie hańba
![]() no czapa bombowa i ten szalikocoś tam no zakochałam się normalnie ![]()
#2740 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm.. a z czego są kolczyki, którymi się przebija uszy pistoletem? Cytat:
![]() no właśnie mam, ale znam ich zdanie i się do niczego nie przyznaję ![]() ![]() ![]() bo ja to w ogóle nieśmiała jestem ![]() ![]() Cytat:
nie poszłam ![]() ![]() ![]() do Foki na esperanto. chodzę gratis, na wf, ale mam cennik dla studentów: 7,50zł/45min, 8,25zł/1h, 9zł/75min i 9,75zł/90min chcesz ze mną chodzić na basen? ![]() a tak w ogóle to co z naszym spotkaniem? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
No ja sie zastanawiam nad basenem, i widze ze nawet niedrogi jest, tylko ja jakos sie krepowalam chodzic na basen przez te moje kg, celulit itd ![]() No wlasnie co ze spotkaniem? Ja jutro wracam po 17 z uczelni, a w srode tez cos kolo tego. A u ciebie jak z czasem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
z moja dieta podobnie :/ a kurde musze sie wziasc za siebie bo kiepsko jest, rzeklabym nawet ze gorzej niz zle :/ no nic od jutra dalej tocze boje, grunt to sie nie zalamywac!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
no kurcze nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja mam duużo czasu po poludniu - we wtorek wlasciwie od 14, a srode mam cala wolna ![]() tylko jakos rano kumpela chciala do ZT ze mną podjechać, bo podobno znalazła w którymś sklepie stanik 60D ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-11-24 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja chce tak wogole juz lato!!! chce sie smazyc na sloneczku ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-11-24 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Moderatorka z pazurem
|
Najwazniejsze zeby porzucic zle nawyki zywieniowe, ja jak sobie poleniuchowalam i przestalam patrzec co jem to ciach i waga znowu w gore
![]() ![]() Daria to musimy sie spotkac moze nawet jutro wieczorkiem to moze mnie przekonasz do basenu ![]() ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-24 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
no narazie powiem wam, że ten tydzień sobie pofolgowałam, ale od środy zaczynam tę dietkę od lekarki no fajna się wydaję
![]()
#2749 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny szkoda ze ja juz w Wawie nie mieszkam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
a ja żałuję, że nie mieszkam bliżej niż K-ce bo bym przyjechała. ale mam się zebrać do sąsiadki jechać do W-wy więc może wtedy się jakoś wyklaruje spotkanie.
Idę spać rano uczelnia ![]()
#2751 |
Moderatorka z pazurem
|
No wlasnie dziewczyny jak ktoras z was by sie wybierala do stolicy to dajcie znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam przyjaciolke w Wawce wiec napewno zawitam, ale kiedy to niewiem!
![]() Lece spać, jutro znowu poranna pobudka i do pracy buuu ![]() Gute Nacht ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam filmik z twojego podpisu i "podobne" na youtube i rycze ![]() ![]() A wiecie, co mi tż dał w naszą rocznicę? Powiększone nasze zdjęcie z wspólnych wakacji + ramka. Jakie to słodkie.
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba będzie poszukać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szkoda, byśmy ją wszystkie porozpieszczały po pokazaniu tak cudnych zdjęć przypierdzielnik boski ![]() absolutnie do niczego by mi nie pasował, ale jest boski (moja biżuteria+ozdoby od dawna leżą na półce i dojrzewają, bo uważam że do niczego nie pasują ![]() z tego z czego pani kosmetyczka akurat kupi ![]() te kolczyki od pistoletów są na ogół za mocno ściskane jak na przebijanie chrząstki ucha i robią więcej szkody niż pożytku (nie mówiąc o tym, że wystarczy wejść na jakiekolwiek forum o piercingu, żeby się naczytać, że pistoletem powinno się przebijać jedynie płatek ucha, bo igła ładnie przechodzi przez tkanki a pistolet je miażdży, co w przypadku przebijania chrząstki a nie płatka ucha jest taką jakby dodatkową masakrą. Ja po przebijaniu chrząstki pistoletem miałam paskudne powikłania.) Aha, no i na ogół reagowałam na włożenie srebrnych kolczyków lekkim zaczerwieniem całego ucha, wczoraj przed włożeniem ich wymyłam je dokładnie octeniseptem i dziurki też i kolczyki mam od wczoraj włożone a na uchu ani śladu zaczerwienienia. Cytat:
oczywiście po wizycie u dermatologa(bez skierowania)/alergologa(ze skierowaniem) pewnie dostanie się dodatkowe skierowanie na testy i już się nie będzie płacić mój tż dostał skierowanie od internisty i na wizyte u alergologa i od razu na testy Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Raczkowanie
|
aa ja mialam przebijeane uszka pistoletem wieeeeeeeeele lat temu, jak bylam jeszcze dzieckiem.Mama przebijala mi ucho sama i lewe odrazu sie zaadaptowalo a prawe za piatym razem (wczesniej ropialo, bolalo i zarastalo) i to pistoletem i kolczykami leczniczymi.Dziurki mam do dzis i nic sie nie dzialo.Moge nosic wszystkie kolczyki!
No aa tak wogole to rzadko tu zagladam ostanio, czesciej na modowy bo naprawde nie mam jakos weny do pisania, a atk chcialabym z wami poplotkowac.Wogole bez Wisazu nie moge zyc.. No apropoo Mischoko to faktycznie zyje i jak widac na zdjeciach ma sie dobrze,Lasencja z niej ze ho hio! Napisalam do niej zeby sie odezwala bo sie o nia wszyscy pytaja hih. ![]() A co do diet... no cozz.... Chyba tylko Mischoko wziela sie pozadnie za siebie. ![]()
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co widze, ze sie zbieracie do odchhudzania
![]() ![]() A nie chce mi sie diet robic eh;/ na wage juz nie staje, bo sie nie chce dolowac;/ na basen mam uczulenie a do wawy kiedys chetnie zawitam ![]() Z lotniska w krakowie tez odbiera mnie nieznana mi wczesniej wizazanka , wymieniamy sie kosmetykami i odstawia mnie na dworzec autobusowy ![]() Takze widze, ze wizaz sprzyja przyjazni ![]()
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak woglole jak ma Mischoko na imie jesli mozna spytac ![]() Ja mialam uszy przekuwane igla ![]() ![]() Pozniej jak chcialam drugiego kolczyka nad 1szym zrobilam tak samo ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-11-25 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.