|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
|
|
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie napisałam listu, bo sie nie moge zdecydować czego ma dotyczyc list
![]() A my mamy jeszcze oprócz tych wszystkich cudów, które wymieniłam rzecz najważniejszą, niezbędna w domku - maszynkę do robienia popcornu ![]() Onaella ta Twoja dieta działa Wprawdzie trochę ją zmodyfikowałam, bo nie miałabym co jeść, ale działa![]() Zaraz sie zabieram za ściąganie prezentacji z zajęc i przeglądne wszystkie od początku semestru
|
|
|
|
#3666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaka dietka.. bo ja się odchudzam ale tak jak w podpisie nic nie schudłam.. chociaż w ostatnią wiosnę schudłam 6 kg
|
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A reszty sie trzymam ja przez ostatni rok przytyłam, nie wiem ile, ale widzę po ciuchach, że nie są tak luźne jak były
|
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem sobie na 1 fazie i już czuje że tu i tam zrobiło się luźniej |
|
|
|
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na razie malo dietowa jestem. zimno mi to jem ale staram sie nie szalec.najgorzej jak jestem z TZem na miescie, bo zawsze mnie wyciagnie na jakis kubelek w KFC albo frytki z nuggetsami w North Fishu. dietetyczne to to nie jest
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny wy tu o dietach i odchudzaniu a ja dzisiaj na kolacje 2 miski popcornu zjadłam, naleśniki z dżemem, kanapki z rybką i mnóstwo innych rzeczy przepysznych
a powiedzcie mi czy ta dieta jest dla ludzi w ogóle do wytrzymania?? bo jak mam się zywic samymi grejfrutami to wole już mieć za dużo o te 3 kg...hmmm myślę czy my z tżtem mamy teraz jakąś rocznice ale z moich obliczen wychodzi że dopiero w czerwcu! no wcześniej walentynki i dzień kobiet z takich miłych okazji tylko hehe wiem! za tydzień minie 3 miesiące od naszych zaręczyn dopiero wam pisałam że minęły 2 miechy a tu juz kolejny miesiąc za nami... matko zebym tylko na ślub wyhamowała!!! takim tempem to leci..dzisiejszy plan wykonany- nauczone to co mialo byc, przeczytane co trzeba było więc jestem z siebie dumna
|
#3672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nie cierpie bardzo z braku makaronu, bo nie miałam w zeszłym tygodniu nic takiego na obiadek A jak z tż w restauracji to twardo sałatka a on mięsko z frytkami mniaaam![]() Cytat:
Racja, nie jest za dobry, ale ja dodaje masełka i sie lepiej sól trzyma. Ale najbardziej lubie popcorn z multikina![]() Ja z tż też zwykle kubełek - ja wyjadam stripsy a on jak człowiek pierwotny wyjada te części, które mają kości Właśnie to, że przytyłam spowodowane jest częstymi wizytami w kfc - nie mieliśmy czasu i zdarzało sie, że jedliśmy tam kilka razy w tygodniu...a jak nie kfc tylko był czas na restaurację to ja się nie potrafie powtrzymać i zawsze zamawiam mięsko z frytkami, albo rybę z frytkami, dlatego najbardziej lubie włoskie knajpki, bo tam nie ma frytek=nie ma pokus Ale mam ochotę na pizzę A czy Wy tez tak macie, że zamawiacie zawsze największą?My z tż zawsze i co gorsza potrafimy zjeść całą, ewntualnie 1-2 kawałki zostaną, ale rzadko, jestesmy żarłoki
|
||
|
|
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jakoś nie mogę się przyłozyć do tej diety.. ale mam przypomnienie, bo zawsze jak wchodzę na wizaż to mam podpis przypominający mi o tym no i muszę się w końcu zabrać
|
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tancereczko - nie trzeba jesc grejpfrutów - ja jem, bo lubię
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-24 o 22:06 |
|
|
|
|
#3675 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja SB może na wakacjach wypróbuję jak w domku będę
Teraz diety trzymac nie da rady Ale za to wraz z współlokatorką kontynuujemy plan brzuszkowo-bezkolacjowy więc mam nadzieję że jakieś efekty będą
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to w restauracji to co innego. ja jestem amatorem przystawek zazwyczaj zamawiam przystawke na przystawke i przystawke na glowne danie jakies pyszne salatki, duszone warzywka itp. no czasem zdarzy sie cos z tlustym serem, ale tego jest tak niewiele, ze nie szkodzi a do tego karafka albo butelka wina. to ma chyba najwiecej kalorii ![]() my chodzimy do cinema city (bo mamy najblizej ), ale popcornu tam nie kupujemy ![]() Cytat:
to my po rowno choc ja maniaczka kubelkow nie jestem i zazwyczaj jak TZ zadowoli sie zwyklym zestawem albo sam ma zamiar zjesc caly kubelek to ja sobie biore salatke Caesar ![]() Cytat:
ale duzo pizzy to my nie dajemy rady zjesc. ja to w ogole tak jem ze wygryzam srodek a zostawiam TZowi brzegi |
|||
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze u mnie nie jest tak tragicznie bo w rurki sie spokojnie mieszczę ale jest taka tendencja że co roku przybywa mi kilogram.. niby w ciągu roku to nie duzo ale pomyślcie sobie ze po 10 latach bede miala 10kg więcej albo i jeszcze wiecej bo przemiana materii spada.. ale jakos nie moge się zabrac za siebie
![]() już z tżtem gadałam że poszlibysmy się zapisać na jakąś siłownię albo co no ale studiujemy gdzie indziej a w weekendy jak sie widzimy to inaczej spalamy kalorie hehe no ale tż wymyślił ze po ślubie tż sam mi zrobi siłownię hehe jakieś hantelki się znajdą, skakanka tez, powiesze sobie kalendarzyk koło łóżka gdzie będę odznaczac codziennie że zaliczyłam ćwiczenia na dany dzień i absolutnie nie dopuszczę do utycia!!! nie chcę być grubą babą.. ale skąd tu motywacja??? studia, wizaz, pełna lodówka pyszności od mamy nie mobilizują.. no i chipsy o smaku sera i ziemniaków mniam ![]() idę do łazienki trochę się wypięknić przed snem papa
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczynki
jutro trzeba wstać o 5.30 a musze odespać jeszcze nockę.. mam lenia.. mialam się uczyc, ale poucze się jutro na polowie wykładu bo ktoś ma jakiś temat przedstawiać a wtedy wszyscy śpią
|
|
|
|
#3681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do siłowni to u mnie w domku coś takiego jest atlas, rowerek stacjonarny, mojego brata ciężary do podnoszenia i hantelki a i tak z tego mi się nie chce korzystac nigdy
|
|
|
|
|
#3682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w restauracji ja nie biore przystawek, bo jednak zawsze zamawiam normalne danie i bym nie zjadła Lubie chodzić do Santo Stefano, bo tam dają takie cieplutkie chlebko-bułeczki i masełko czosnkowe i to mi starcza za przystawkę Ja w kinie obowiązkowo popcorn, ja chodze do kina bardzije na popcorn niz na film![]() A alkohol faktycznie ma najwięcej kalorii, ale bez winka tak samo nie smakuje A do pizzy musze miec piwko, jakos tak sie nauczyłam z czasów gdy w dominiumie była największa pizza, litr coli i dwie sałatki coleslaw za 28 zł o, ale teraz zeszli na psy i sobie liczą a najśmieszniejsze było jak jakis czas temu mieli promocję dla studentów - jak sie okazało tylko dla studentów UJ ![]() Cytat:
A brak luzów w rurkach to już mega motywacja A co siłowni w domu - ja mam i nie ćwiczę Wolę kupic karnet na aerobik, bo wtedy czuję, że ćwiczę. No, ale teraz sobie ćwicze na macie u mnie w pokoju i jest fajnie a chcę sobie kupic taką wielka piłkę do ćwiczeń, tylko musze to przemysleć czy będę jej używać...
|
||
|
|
|
#3683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie takie male pyszne kulinarne dziela (bo zazwyczaj tak wygladaja przystawki )kiedys bralam przystawke i danie glowne, ale stwierdzilam, ze to za duzo , bo sie przejadam (i mi sie spac wtedy chce ![]() Cytat:
polecam ![]() Cytat:
my nie jemy w Dominium, bo TZ nie znosi ich pizzy. ale tez jak pizza to piwko, bo zazwyczaj na pizzy spotykamy sie ze znajomymi w pizzeri i jakos tak piwko idealnie do takiego spotkania sie komponuje
|
|||
|
|
|
#3684 |
|
Wtajemniczenie
|
No i mi gaduły narobiłyście ochoty ba pizze... I jak ja teraz zasne :/
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak najczęsciej lądujemy w osiedlowej pizzerii Do Dominium wpadamy rzadko, ale dawniej - w czasach liceum, to było jedno z naszych ulubionych miejsc. A z włoskich jeszcze lubimy Da Pietro Z tych co wymieniłaś nie byłam w żadnej, ale wiem, że Miód i Malina jest fajna. Ja to w ogóle lubie najabrdziej takie ładne, ciepłe wnętrza, najlepiej w piwnicy, z cegłami, z przygaszonym swiatłem. Aaaa i jeszcze CK Browar![]() Późno już. Narobiłam sobie smaka tymi restauracjami i zamiast spac będę planować kiedy tżta wyciągnąć na cos pysznego Dobranoc![]() Gosica - nie martw sie mam to samo - chce pizzę z oliwkami
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-24 o 23:14 |
|
|
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
ja z moim tz nie jemy już po 19tej wogóle . Taki już zdrowy nawyk mamy
ale za to co dwa tygodnie jak jedziemy na zjazd stołujemy się w macu bo szybko tanio i smacznie i przez tego właśnie maca przytyłam z 54 do 57 kg !!! ![]() NIe mogłam uwierzyc wchodząc na wagę. Postanowiłam już tam nie jesć tylko sobie sałateczki brać do szkoły i jakieś kanapki z sałatą. w końcu trzeba w sukni ładnie wyglądać Jak w ogóle robicie z suknią? kupicie w salonie gotową, wypożyczycie czy uszyjecie? Ja chyba zdecyduję się na uszycie bo z moimi wymaganiami to chyba w sklepie za rozsądną cenę nie znajdę sukni
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuję suknię. Maca tez lubię
![]() Dobranoc po raz ostatni
|
|
|
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc wszystkim. Niech się Wam przyśni coś miłego, najlepiej umery w lotka
|
|
|
|
#3689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak cos to tylko frytki albo lody w jakims McDrive'ie, ale te kanapki to wybitnie zle na niego dzialaja, a i jakos sie tym najesc nie moze ![]() ja do Maca wpadam tylko po herbatke albo cappucino przed uczelnia, ale to na szczescie bardzo kaloryczne nie jest ![]() ja chyba zdecyduje sie odkupic od kogos, bo 4 tysiakow za suknie nie chce dawac. |
||
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
matko jak jak się cieszę że w naszym mieście nie ma ani mc donaldsa ani pizzy hut ani kfc
bo tż pewnie by mnie ciągle tam zaciągał na jakiegoś fastfooda... a tak jakoś się trzymam chociaż mamy swoją ulubioną pizzerię i często w niej bywamy aleście mi smaka narobiły... chociaż oliwek nie znosze!bjakbeata ja nie wiem jeszcze jak cenowo bedzie się przedstawiac moja suknia marzen ale mam obok siebie podobno świetny salon szycia sukien ślubnych i szycie wychodzi mniej niż 2000 ze wszystkim a po ślubie można oddać tam suknię szytą w ich salonie i połowę kasy oddają z powrotem więc to mi się przedstawia bardzo interesująco bo niby można kupić i suknię w rozsądnej cenie ale szanse że ktoś ją kupi są marne.. zazwyczaj dziewczyny polują na suknie pronovias itp któe w salonie kosztują minimum te 4 tysiące.. a na taki wydatek raczej się nie zdecyduję! nie chce sukni wiszącej w szafie więc to szycie byloby świetnym pomysłem... gorzej jak się zakocham podczas mierzenia fasonów w jakiejs![]() dobra dziewczynki ja uciekam spac bo jutro rano pobudka- mam nadzieje ze mi przyjedzie autobus a nie to co tydzien temu.. słodkich snów!!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

no czasem zdarzy sie cos z tlustym serem, ale tego jest tak niewiele, ze nie szkodzi 
jutro trzeba wstać o 5.30 a musze odespać jeszcze nockę.. mam lenia.. mialam się uczyc, ale poucze się jutro na polowie wykładu bo ktoś ma jakiś temat przedstawiać a wtedy wszyscy śpią