Panny Młode 2010 cz. II - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-24, 20:54   #3661
lain
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewuszki a napisałyście list do świętego??Bo Ja napisałam
u mnie Świety juz byl prawie 2 tygodnie temu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 20:58   #3662
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u mnie Świety juz byl prawie 2 tygodnie temu
A co On taki do przodu?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:07   #3663
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A co On taki do przodu?
niecierpliwy
Stary 2008-11-24, 21:15   #3664
Samoa
Zakorzenienie

Ja nie napisałam listu, bo sie nie moge zdecydować czego ma dotyczyc list
A my mamy jeszcze oprócz tych wszystkich cudów, które wymieniłam rzecz najważniejszą, niezbędna w domku - maszynkę do robienia popcornu

Onaella ta Twoja dieta działaWprawdzie trochę ją zmodyfikowałam, bo nie miałabym co jeść, ale działa

Zaraz sie zabieram za ściąganie prezentacji z zajęc i przeglądne wszystkie od początku semestru
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:20   #3665
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Kasiu dzięki
Stary 2008-11-24, 21:26   #3666
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ja nie napisałam listu, bo sie nie moge zdecydować czego ma dotyczyc list
A my mamy jeszcze oprócz tych wszystkich cudów, które wymieniłam rzecz najważniejszą, niezbędna w domku - maszynkę do robienia popcornu

Onaella ta Twoja dieta działaWprawdzie trochę ją zmodyfikowałam, bo nie miałabym co jeść, ale działa

Zaraz sie zabieram za ściąganie prezentacji z zajęc i przeglądne wszystkie od początku semestru

jaka dietka.. bo ja się odchudzam ale tak jak w podpisie nic nie schudłam.. chociaż w ostatnią wiosnę schudłam 6 kg
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:33   #3667
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
jaka dietka.. bo ja się odchudzam ale tak jak w podpisie nic nie schudłam.. chociaż w ostatnią wiosnę schudłam 6 kg
South Beach. Ale jem grejpfruty i czasem sobie pozwolę na małą kanapkęA reszty sie trzymamja przez ostatni rok przytyłam, nie wiem ile, ale widzę po ciuchach, że nie są tak luźne jak były
Stary 2008-11-24, 21:39   #3668
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ciesze się

Ja jestem sobie na 1 fazie i już czuje że tu i tam zrobiło się luźniej

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:42   #3669
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ciesze się

Ja jestem sobie na 1 fazie i już czuje że tu i tam zrobiło się luźniej
faktycznie dużo slyszałam o tej diecie, ale zniechęcilo mnie to ile rzeczy nie mozna jeśc.. tzn nie wiem co można ale zagłębię się w literaturę to się dowiem
Stary 2008-11-24, 21:49   #3670
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam wole popcorn z garnka, bo maszynka robi taki beztluszczowy i sol sie tego nie chce trzymac i jest taki mdly

ja na razie malo dietowa jestem. zimno mi to jem ale staram sie nie szalec.
najgorzej jak jestem z TZem na miescie, bo zawsze mnie wyciagnie na jakis kubelek w KFC albo frytki z nuggetsami w North Fishu. dietetyczne to to nie jest
Stary 2008-11-24, 21:55   #3671
tancerka212
Zakorzenienie

kurcze dziewczyny wy tu o dietach i odchudzaniu a ja dzisiaj na kolacje 2 miski popcornu zjadłam, naleśniki z dżemem, kanapki z rybką i mnóstwo innych rzeczy przepysznych a powiedzcie mi czy ta dieta jest dla ludzi w ogóle do wytrzymania?? bo jak mam się zywic samymi grejfrutami to wole już mieć za dużo o te 3 kg...

hmmm myślę czy my z tżtem mamy teraz jakąś rocznice ale z moich obliczen wychodzi że dopiero w czerwcu! no wcześniej walentynki i dzień kobiet z takich miłych okazji tylko hehe
wiem! za tydzień minie 3 miesiące od naszych zaręczyn dopiero wam pisałam że minęły 2 miechy a tu juz kolejny miesiąc za nami... matko zebym tylko na ślub wyhamowała!!! takim tempem to leci..

dzisiejszy plan wykonany- nauczone to co mialo byc, przeczytane co trzeba było więc jestem z siebie dumna
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 21:59   #3672
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie dużo slyszałam o tej diecie, ale zniechęcilo mnie to ile rzeczy nie mozna jeśc.. tzn nie wiem co można ale zagłębię się w literaturę to się dowiem
ale własnie wszystko mozna oprócz cukru, pieczywa i makaronu przez dwa tygodnie a później juz powoli mozna to jesćJa nawet nie cierpie bardzo z braku makaronu, bo nie miałam w zeszłym tygodniu nic takiego na obiadekA jak z tż w restauracji to twardo sałatka a on mięsko z frytkami mniaaam

Cytat:
ja tam wole popcorn z garnka, bo maszynka robi taki beztluszczowy i sol sie tego nie chce trzymac i jest taki mdly

ja na razie malo dietowa jestem. zimno mi to jem ale staram sie nie szalec.
najgorzej jak jestem z TZem na miescie, bo zawsze mnie wyciagnie na jakis kubelek w KFC albo frytki z nuggetsami w North Fishu. dietetyczne to to nie jest
też wole z garnka, ale ja przypalam garnkiRacja, nie jest za dobry, ale ja dodaje masełka i sie lepiej sól trzyma. Ale najbardziej lubie popcorn z multikina
Ja z tż też zwykle kubełek - ja wyjadam stripsy a on jak człowiek pierwotny wyjada te części, które mają kościWłaśnie to, że przytyłam spowodowane jest częstymi wizytami w kfc - nie mieliśmy czasu i zdarzało sie, że jedliśmy tam kilka razy w tygodniu...a jak nie kfc tylko był czas na restaurację to ja się nie potrafie powtrzymać i zawsze zamawiam mięsko z frytkami, albo rybę z frytkami, dlatego najbardziej lubie włoskie knajpki, bo tam nie ma frytek=nie ma pokus Ale mam ochotę na pizzę A czy Wy tez tak macie, że zamawiacie zawsze największą?My z tż zawsze i co gorsza potrafimy zjeść całą, ewntualnie 1-2 kawałki zostaną, ale rzadko, jestesmy żarłoki
Stary 2008-11-24, 22:00   #3673
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja jakoś nie mogę się przyłozyć do tej diety.. ale mam przypomnienie, bo zawsze jak wchodzę na wizaż to mam podpis przypominający mi o tym no i muszę się w końcu zabrać
Stary 2008-11-24, 22:05   #3674
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jakoś nie mogę się przyłozyć do tej diety.. ale mam przypomnienie, bo zawsze jak wchodzę na wizaż to mam podpis przypominający mi o tym no i muszę się w końcu zabrać
ja przymierzyłam moje rurki i uznałam, że koniec z żarciem

Tancereczko - nie trzeba jesc grejpfrutów - ja jem, bo lubię

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-24 o 22:06
Stary 2008-11-24, 22:08   #3675
gosica502
Wtajemniczenie

a ja SB może na wakacjach wypróbuję jak w domku będę Teraz diety trzymac nie da rady Ale za to wraz z współlokatorką kontynuujemy plan brzuszkowo-bezkolacjowy więc mam nadzieję że jakieś efekty będą
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 22:13   #3676
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
a ja SB może na wakacjach wypróbuję jak w domku będę Teraz diety trzymac nie da rady Ale za to wraz z współlokatorką kontynuujemy plan brzuszkowo-bezkolacjowy więc mam nadzieję że jakieś efekty będą
ale pamiętaj, że nie jedzenie kolacji to nie jest najwspanialszy pomysł - nie jedząc spowalniasz sobie metablozilm

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 22:14   #3677
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A jak z tż w restauracji to twardo sałatka a on mięsko z frytkami mniaaam

a to w restauracji to co innego. ja jestem amatorem przystawek zazwyczaj zamawiam przystawke na przystawke i przystawke na glowne danie jakies pyszne salatki, duszone warzywka itp. no czasem zdarzy sie cos z tlustym serem, ale tego jest tak niewiele, ze nie szkodzi a do tego karafka albo butelka wina. to ma chyba najwiecej kalorii

Cytat:
Ale najbardziej lubie popcorn z multikina
my chodzimy do cinema city (bo mamy najblizej), ale popcornu tam nie kupujemy TZcik woli sobie skoczyc przed seansem na longera do KFC. z reszta chyba wolimy wlasnie taki domowy popcorn, z garnka, posolony tyle ile trzeba. micha popcornu, nowy odcinek Prison Break i siedzimy tak sobie pod kocem

Cytat:
Ja z tż też zwykle kubełek - ja wyjadam stripsy a on jak człowiek pierwotny wyjada te części, które mają kości

to my po rowno choc ja maniaczka kubelkow nie jestem i zazwyczaj jak TZ zadowoli sie zwyklym zestawem albo sam ma zamiar zjesc caly kubelek to ja sobie biore salatke Caesar

Cytat:
A czy Wy tez tak macie, że zamawiacie zawsze największą?My z tż zawsze i co gorsza potrafimy zjeść całą, ewntualnie 1-2 kawałki zostaną, ale rzadko, jestesmy żarłoki
my na pizze chodzimy do osiedlowej pizzeri. tam jest jeden rozmiar ale duzo pizzy to my nie dajemy rady zjesc. ja to w ogole tak jem ze wygryzam srodek a zostawiam TZowi brzegi
Stary 2008-11-24, 22:14   #3678
tancerka212
Zakorzenienie

kurcze u mnie nie jest tak tragicznie bo w rurki sie spokojnie mieszczę ale jest taka tendencja że co roku przybywa mi kilogram.. niby w ciągu roku to nie duzo ale pomyślcie sobie ze po 10 latach bede miala 10kg więcej albo i jeszcze wiecej bo przemiana materii spada.. ale jakos nie moge się zabrac za siebie
już z tżtem gadałam że poszlibysmy się zapisać na jakąś siłownię albo co no ale studiujemy gdzie indziej a w weekendy jak sie widzimy to inaczej spalamy kalorie hehe
no ale tż wymyślił ze po ślubie tż sam mi zrobi siłownię hehe jakieś hantelki się znajdą, skakanka tez, powiesze sobie kalendarzyk koło łóżka gdzie będę odznaczac codziennie że zaliczyłam ćwiczenia na dany dzień i absolutnie nie dopuszczę do utycia!!! nie chcę być grubą babą.. ale skąd tu motywacja??? studia, wizaz, pełna lodówka pyszności od mamy nie mobilizują.. no i chipsy o smaku sera i ziemniaków mniam
idę do łazienki trochę się wypięknić przed snem papa
Stary 2008-11-24, 22:17   #3679
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no ale tż wymyślił ze po ślubie tż sam mi zrobi siłownię hehe jakieś hantelki się znajdą, skakanka tez, powiesze sobie kalendarzyk koło łóżka gdzie będę odznaczac codziennie że zaliczyłam ćwiczenia na dany dzień i absolutnie nie dopuszczę do utycia!!! nie chcę być grubą babą.. ale skąd tu motywacja???
ja jednak wole chodzic z TZem na silownie. mam w domu i hantelki i rower stacjonarny i stepper... i motywacji brak. a jak juz sie pojdzie na silownie to sie cwiczy zeby kasa nie poszla na marne
Stary 2008-11-24, 22:20   #3680
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dobranoc dziewczynki jutro trzeba wstać o 5.30 a musze odespać jeszcze nockę.. mam lenia.. mialam się uczyc, ale poucze się jutro na polowie wykładu bo ktoś ma jakiś temat przedstawiać a wtedy wszyscy śpią
Stary 2008-11-24, 22:24   #3681
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ale pamiętaj, że nie jedzenie kolacji to nie jest najwspanialszy pomysł - nie jedząc spowalniasz sobie metablozilm
o kurcze a o tym nie wiedziałam..
A co do siłowni to u mnie w domku coś takiego jest atlas, rowerek stacjonarny, mojego brata ciężary do podnoszenia i hantelki a i tak z tego mi się nie chce korzystac nigdy
Stary 2008-11-24, 22:41   #3682
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a to w restauracji to co innego. ja jestem amatorem przystawek zazwyczaj zamawiam przystawke na przystawke i przystawke na glowne danie jakies pyszne salatki, duszone warzywka itp. no czasem zdarzy sie cos z tlustym serem, ale tego jest tak niewiele, ze nie szkodzi a do tego karafka albo butelka wina. to ma chyba najwiecej kalorii

my chodzimy do cinema city (bo mamy najblizej), ale popcornu tam nie kupujemy TZcik woli sobie skoczyc przed seansem na longera do KFC. z reszta chyba wolimy wlasnie taki domowy popcorn, z garnka, posolony tyle ile trzeba. micha popcornu, nowy odcinek Prison Break i siedzimy tak sobie pod kocem

to my po rowno choc ja maniaczka kubelkow nie jestem i zazwyczaj jak TZ zadowoli sie zwyklym zestawem albo sam ma zamiar zjesc caly kubelek to ja sobie biore salatke Caesar

my na pizze chodzimy do osiedlowej pizzeri. tam jest jeden rozmiar ale duzo pizzy to my nie dajemy rady zjesc. ja to w ogole tak jem ze wygryzam srodek a zostawiam TZowi brzegi
My jemy cały kawałek pizzy max przy pierwszych dówch a później wyjadamy same środkiA w restauracji ja nie biore przystawek, bo jednak zawsze zamawiam normalne danie i bym nie zjadłaLubie chodzić do Santo Stefano, bo tam dają takie cieplutkie chlebko-bułeczki i masełko czosnkowe i to mi starcza za przystawkęJa w kinie obowiązkowo popcorn, ja chodze do kina bardzije na popcorn niz na film
A alkohol faktycznie ma najwięcej kalorii, ale bez winka tak samo nie smakujeA do pizzy musze miec piwko, jakos tak sie nauczyłam z czasów gdy w dominiumie była największa pizza, litr coli i dwie sałatki coleslaw za 28 zł o, ale teraz zeszli na psy i sobie liczą a najśmieszniejsze było jak jakis czas temu mieli promocję dla studentów - jak sie okazało tylko dla studentów UJ n szczęście tz miał legitkę

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
kurcze u mnie nie jest tak tragicznie bo w rurki sie spokojnie mieszczę ale jest taka tendencja że co roku przybywa mi kilogram.. niby w ciągu roku to nie duzo ale pomyślcie sobie ze po 10 latach bede miala 10kg więcej albo i jeszcze wiecej bo przemiana materii spada.. ale jakos nie moge się zabrac za siebie
już z tżtem gadałam że poszlibysmy się zapisać na jakąś siłownię albo co no ale studiujemy gdzie indziej a w weekendy jak sie widzimy to inaczej spalamy kalorie hehe
no ale tż wymyślił ze po ślubie tż sam mi zrobi siłownię hehe jakieś hantelki się znajdą, skakanka tez, powiesze sobie kalendarzyk koło łóżka gdzie będę odznaczac codziennie że zaliczyłam ćwiczenia na dany dzień i absolutnie nie dopuszczę do utycia!!! nie chcę być grubą babą.. ale skąd tu motywacja??? studia, wizaz, pełna lodówka pyszności od mamy nie mobilizują.. no i chipsy o smaku sera i ziemniaków mniam
idę do łazienki trochę się wypięknić przed snem papa
nie no, ja wchodzę w swoje ubrania, dramatu nie ma, ale widzę róznicę w luzach, tzn. ich brakuA brak luzów w rurkach to już mega motywacjaA co siłowni w domu - ja mam i nie ćwiczęWolę kupic karnet na aerobik, bo wtedy czuję, że ćwiczę. No, ale teraz sobie ćwicze na macie u mnie w pokoju i jest fajnie a chcę sobie kupic taką wielka piłkę do ćwiczeń, tylko musze to przemysleć czy będę jej używać...
Stary 2008-11-24, 22:49   #3683
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A w restauracji ja nie biore przystawek, bo jednak zawsze zamawiam normalne danie i bym nie zjadła
dla mnie przystawka to zawsze najsmaczniejsze danie w menu lubie takie male pyszne kulinarne dziela (bo zazwyczaj tak wygladaja przystawki)
kiedys bralam przystawke i danie glowne, ale stwierdzilam, ze to za duzo , bo sie przejadam (i mi sie spac wtedy chce ), wiec wole dwie przystawki

Cytat:
Lubie chodzić do Santo Stefano, bo tam dają takie cieplutkie chlebko-bułeczki i masełko czosnkowe i to mi starcza za przystawkę
ja lubie Miod & Malina, Cul de Sac i Paese. pyszne przystawki i salatki tam sa polecam

Cytat:
A do pizzy musze miec piwko, jakos tak sie nauczyłam z czasów gdy w dominiumie była największa pizza, litr coli i dwie sałatki coleslaw za 28 zł o, ale teraz zeszli na psy i sobie liczą a najśmieszniejsze było jak jakis czas temu mieli promocję dla studentów - jak sie okazało tylko dla studentów UJ n szczęście tz miał legitkę

my nie jemy w Dominium, bo TZ nie znosi ich pizzy. ale tez jak pizza to piwko, bo zazwyczaj na pizzy spotykamy sie ze znajomymi w pizzeri i jakos tak piwko idealnie do takiego spotkania sie komponuje
Stary 2008-11-24, 23:08   #3684
gosica502
Wtajemniczenie

No i mi gaduły narobiłyście ochoty ba pizze... I jak ja teraz zasne :/
Stary 2008-11-24, 23:12   #3685
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja lubie Miod & Malina, Cul de Sac i Paese. pyszne przystawki i salatki tam sa polecam

my nie jemy w Dominium, bo TZ nie znosi ich pizzy. ale tez jak pizza to piwko, bo zazwyczaj na pizzy spotykamy sie ze znajomymi w pizzeri i jakos tak piwko idealnie do takiego spotkania sie komponuje
My lubimy chodzic na pizzę do Mamma Mia, maja tam taką pizzę z samymi oliwkami a ja uwielbiam oliwkiAle i tak najczęsciej lądujemy w osiedlowej pizzeriiDo Dominium wpadamy rzadko, ale dawniej - w czasach liceum, to było jedno z naszych ulubionych miejsc. A z włoskich jeszcze lubimy Da PietroZ tych co wymieniłaś nie byłam w żadnej, ale wiem, że Miód i Malina jest fajna. Ja to w ogóle lubie najabrdziej takie ładne, ciepłe wnętrza, najlepiej w piwnicy, z cegłami, z przygaszonym swiatłem. Aaaa i jeszcze CK Browar
Późno już. Narobiłam sobie smaka tymi restauracjami i zamiast spac będę planować kiedy tżta wyciągnąć na cos pysznegoDobranoc

Gosica - nie martw sie mam to samo - chce pizzę z oliwkami

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-24 o 23:14
Stary 2008-11-24, 23:12   #3686
bjakbeata89
Raczkowanie

ja z moim tz nie jemy już po 19tej wogóle . Taki już zdrowy nawyk mamy ale za to co dwa tygodnie jak jedziemy na zjazd stołujemy się w macu bo szybko tanio i smacznie i przez tego właśnie maca przytyłam z 54 do 57 kg !!!
NIe mogłam uwierzyc wchodząc na wagę. Postanowiłam już tam nie jesć tylko sobie sałateczki brać do szkoły i jakieś kanapki z sałatą. w końcu trzeba w sukni ładnie wyglądać
Jak w ogóle robicie z suknią? kupicie w salonie gotową, wypożyczycie czy uszyjecie?
Ja chyba zdecyduję się na uszycie bo z moimi wymaganiami to chyba w sklepie za rozsądną cenę nie znajdę sukni
bjakbeata89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 23:16   #3687
Samoa
Zakorzenienie

Ja kupuję suknię. Maca tez lubię
Dobranoc po raz ostatni
Stary 2008-11-24, 23:18   #3688
bjakbeata89
Raczkowanie

dobranoc wszystkim. Niech się Wam przyśni coś miłego, najlepiej umery w lotka
bjakbeata89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 23:20   #3689
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bjakbeata89 Pokaż wiadomość
ja z moim tz nie jemy już po 19tej wogóle .
Taki już zdrowy nawyk mamy
a o ktorej chodzicie spac? bo jak pozno to chyba nie do konca taki zdrowy

Cytat:
ale za to co dwa tygodnie jak jedziemy na zjazd stołujemy się w macu bo szybko tanio i smacznie i przez tego właśnie maca przytyłam z 54 do 57 kg !!!
oj my do Maca nie chodzimy, bo TZa zawsze potem brzuch boli
jak cos to tylko frytki albo lody w jakims McDrive'ie, ale te kanapki to wybitnie zle na niego dzialaja, a i jakos sie tym najesc nie moze
ja do Maca wpadam tylko po herbatke albo cappucino przed uczelnia, ale to na szczescie bardzo kaloryczne nie jest

Cytat:
Jak w ogóle robicie z suknią? kupicie w salonie gotową, wypożyczycie czy uszyjecie?
Ja chyba zdecyduję się na uszycie bo z moimi wymaganiami to chyba w sklepie za rozsądną cenę nie znajdę sukni
ja chyba zdecyduje sie odkupic od kogos, bo 4 tysiakow za suknie nie chce dawac.
Stary 2008-11-24, 23:22   #3690
tancerka212
Zakorzenienie

matko jak jak się cieszę że w naszym mieście nie ma ani mc donaldsa ani pizzy hut ani kfc bo tż pewnie by mnie ciągle tam zaciągał na jakiegoś fastfooda... a tak jakoś się trzymam chociaż mamy swoją ulubioną pizzerię i często w niej bywamy aleście mi smaka narobiły... chociaż oliwek nie znosze!

bjakbeata ja nie wiem jeszcze jak cenowo bedzie się przedstawiac moja suknia marzen ale mam obok siebie podobno świetny salon szycia sukien ślubnych i szycie wychodzi mniej niż 2000 ze wszystkim a po ślubie można oddać tam suknię szytą w ich salonie i połowę kasy oddają z powrotem więc to mi się przedstawia bardzo interesująco bo niby można kupić i suknię w rozsądnej cenie ale szanse że ktoś ją kupi są marne.. zazwyczaj dziewczyny polują na suknie pronovias itp któe w salonie kosztują minimum te 4 tysiące.. a na taki wydatek raczej się nie zdecyduję! nie chce sukni wiszącej w szafie więc to szycie byloby świetnym pomysłem... gorzej jak się zakocham podczas mierzenia fasonów w jakiejs

dobra dziewczynki ja uciekam spac bo jutro rano pobudka- mam nadzieje ze mi przyjedzie autobus a nie to co tydzien temu.. słodkich snów!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości