|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla Teściowej
Hm moja Tesciowa lubi praktyczne rzeczy
Imieniny sie zlizaja duzymi krokami
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
prezenty dla teściów
A jaki prezent polecacie dla obojga teściów tj teścia i teściowej?
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Teściom na gwiazdkę kupiłam piękną pościel
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojej przyszłej teściowej często kupuję ubrania (zawsze chwali mój gust), z innych, które pamietam kupiłam serwetę na stół, kuferek na bizuterię, a ostatnio piękną narzutę na łózko
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Prezent dla aktorki
Ponieważ jesteście bardzo pomocne , a ja potrzebuję pomocy, więc liczę , że zarzucicie mi ciekawymi pomysłami
![]() Już w którymś z wątków prosiłam o pomoc, ale jakoś nic z tego nie wyszło, więc może ktoś tu mi pomoże. Potrzebuję pomysłu na prezent dla 1 aktorki. Świąteczny. Na pewno chcę zrobić album, który będzie wędrować do fanów z różnych części Polski i każdy na specjalnych karteczkach w środku będzie wypisywał w punktach to co jej życzy w 2009 roku ![]() Niestety, ale na tym się moje pomysły kończą. I tak. Kolczyki, wisiorek z własną podobizną już otrzymała. Trofeum fanowskie także. I chcę dla niej przygotować właśnie coś takiego innego niepowtarzalnego, co rozjaśni jej buzię . I czego być może nie dostanie od nikogo ![]() Macie pomysły co można ciekawego takiej gwieździe zrobić. Pytałam jej co lubi czy coś kolekcjonuje, ale chyba przeczuwając co planuję zbyła te moje pytania. |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla aktorki
A o kogo chodzi? Bo trudno wymyślać prezent jak niewiadomo dla kogo, co lubi, jakie ma zainteresowania... jeśli nie chcesz zdradzać nazwiska, żeby sie nie dowiedziała to może napisz PW... postaram sie pomóc
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
bardzo fajny pomysł z tym albumem:yes: niech każdy z fanów dołączy tam jakieś swoje śmieszne zdjęcie itp. Kilka stron zapełniłabym także zdjęciami jej rodziny, przyjaciół, znajomych ale takich robionych "z jajem"
|
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: prezent dla ciężarnej
Ta żółta moim zdaniem jest najlepsza, będzie mogła w niej chodzić też po ciąży. A kremy na rozstępy to raczej nie pasuje, bo przyszła mamusia może to źle odebrać, moze pomyśleć , że z jej ciałem jest coś nie tak, a krem sama sobie kupi jeśli stwierdzi, że jest jej potrzebny.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
Obawiam się, że na album za późno. Poczta przed świętami funkcjonuje koszmarnie, przesylki nadane o tej porze dochodzą nawet po Nowym Roku.
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prezenty dla teściów
Ja dosyć dobrze znam preferencje swoich teściów więc kupiłam:
- dla teściowej (która uwielbia kosmetyki wszelkiego rodzaju) kupiłam w drogerii płyn do kąpieli w eleganckiej buteleczce, tak ślicznie pachniał, że chciałam go dla siebie zachować ![]() - dla teścia (który jest dosyć praktyczną osobą) kupiłam zestaw do golenia. Ale był zadowolony
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie z tym album to się jednak wyrobię tylko chodzi o coś co mogę jeszcze dostarczyć.
Ponieważ sama aktorka pochodzi z nad morza, to może kupić coś co będzie jej o tym morzu przypominać?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
A czy to ma znaczenie, ze jest aktorka, nauczycielka, inzynierem, sprzataczka?
![]() Jest watek prezenty dla niej-moze warto przejrzec?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
a moze tak perfum ?
o ile znasz jej preferencje mega osobisty prezent i chyba takie sa najlepsze nie do domu a dla niej serwetka jest do domu :P
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
perfum ostatnio kupilam i jeszcze ma
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie, layla ma rację.
Pomyśl o prezencie dla kobiety a nie dla aktorki
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
dla przyszlych tesciow myslalam o zestawie dwoch karafek albo jednej wiekszej, bo sami robia winko
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
![]() Ja kupiłam koc/narzute na łóżko ( pisałam już w wątku "prezent dlamamy" )
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta pierwsza to tak nie bardzo a ta tunika jest i fajna i przydatna na okres ciąży Ale mozesz kupic rowniez to, co kupilabys gdyby kolezanka nie była w ciąży Tzn zależy co by to bylo i co chcialas kupic? Ewentualnie do tego moglabys dokupic jakas drobnostke ktora by jej sie przydala w ciąży
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
MUSEarka
|
Możesz zrobić jej taką paczuszkę przyszłej mamy:
do środka wsadzić np: - bieliznę ciążową - herbatkę pomagającą przy karmieniu piersią [wiem, że coś takiego moja siostra piła] - płytę ze spokojną muzyką - coś dla dzidziusia, np skarpetki malutkie czy czapeczkę Na pewno coś wymyślisz, prezent dla Kobietki Ciężarnej to wcale nie taka trudna sprawa.
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
z albumem możesz zrobić tak, że nie przesyłać go od jednej do drugiej osoby, tylko np. niech wszyscy zainteresowani zrobią stronę o określonym formacie i ustalonej formie, np ze swoim zdjęciem, życzeniami itd i prześle je np do ciebie (nie wiem jak funkcjonuje taki fanklub, ale jesli ty to organizujesz to pewnie do ciebie) i poprostu zebrać to wszystsko, połączyć (np jak albumy ze scrapami)
taka jedna strone mozna przeslac zwyklym listem, jak sie go wysle na poczatku grudnia to spokojnie zdazy dojsc tak zebys ty zdazyla dokonczyc |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
my w tym roku robimy na gwiazdkę wspólny prezent dla teściów:
dostaną po kalendarzu-terminarzu ze zdjęciami wnusi bądź poszewkę na podusię z jej zdjęciem (ale to już dla każdego osobna |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
dla Tesciowej rękawica taka wielka kucharska, jakiś haftowany obrusik.
ale nie mamy pomyslu dla Tescia?
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent dla przyjaciółki ;)
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym kupiła prezent, z którego koleżanka by się ucieszyła niezależnie od tego czy jest w ciąży czy nie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jak bylam w ciazy uwazam ze super prezentem byl by jakis masazer
albo karnet na basen.. zmusza do ruszania sie hehemoze jakies kosmetyki np.peeling do ciala z nawilzajacym balsamem jakies swiecidelko, kolczyki, branzoletka, nowa torebka uwazam ze wszystko mozna kupic co wlasnie nie dotyczy ciazy wystsrczy ze non stop o tym gada i mysli
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam jednak kolezance zestaw kosmetyków bombonierke i dołozyłam do tego skarpetki niemowlece takie sliczne 3 pary w pudełeczku zrezygnowalam z bluzeczki bo sie bałam ze nie trafie w jej gust wolalam nie ryzykowac
dziekuje dziewczyny za podpowiedzi
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
dla tesciowej najchetniej kupilabym ciasteczka z arszenikiem
ale nie mam tyle odwagi wiec pewnie jakis szalik(przy odrobinie szczescia sie zaplącze i łups)![]() a dla tescia nie wiem,moze nową zone
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

Imieniny sie zlizaja duzymi krokami 

o ile znasz jej preferencje mega osobisty prezent i chyba takie sa najlepsze nie do domu a dla niej
ale ciągle wierzy...