Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-24, 18:53   #1801
vendettka
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Ja dzisiaj kupiłam już prezent na mikołajki z racji,że TŻ lubi sobie bazgrać jakieś graffitti to kupiłam mu 2 profesjonalne markery do mazania,taki fajny metalowy ołówek,gumkę rozciągliwą jak guma do żucia i rysownik mam nadzieję,że się ucieszy

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 19:33   #1802
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha
Dot.: prezent na swieta

Cytat:
Napisane przez QBridgeQ Pokaż wiadomość
Droga ''muchahahaha'' a czy kwota jest dla ciebie wazna? Bo moze moglabym ci podsunac kilka pomyslow? Powiedz czym sie twoj luby interesuje?
no niestety budżet mam nieco ograniczony.
na mikolajki przeznacze jakies 20-30 zł
na boze narodzenie + rocznica 60-70 zł

interesuje się ksiązkami, fantasy, anime, manga, hentai, gry komputerowe (myślałam o zakupie World of Warcraft, bo ja uwielbia, orginalnej nie ma, a wiem, że by chciał), piłka nożna także...

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 20:13   #1803
lisiwona
Raczkowanie

GG do lisiwona
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Ja pozbieralam swoje zdjecia,z roznych por roku i w roznych miejscach,tak,aby Moj Misio mial w pamieci rozne moje obrazy(czesc zdjec on sam mi robil) kupilam antyrame i powkladalam,ale nie tak rowniotko,tylko tak porozrzucane,ale tak,zeby nie zaslaniac nigdzie mojej twarzy,a na srodku ladnie i prosto polozylam nasze zdjecie.Przewiazalam to duza czerwona wstazka i naprawde ladnie mi to wyszlo.a Misio powiesil na scianie,obok lozka i przynajmniej zawsze o mnie mysli jak sie kladzie i jak rano wstaje.Uwazam,ze to lepszy pomysl niz jakas ramka z jednym zdjeciem.
Oprocz tego teraz na swieta zastanawiam sie nad kupnem kieliszkow do wodki,badz kufla do piwa,ktore wklada sie do zamrazalnika przed podaniem.tutaj jest adres tej strony,na ktorej to znalazlam:
http://gadzeter.pl/35-nietopniejace-...ki-lodowe.html
Pozdrawiam
lisiwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 20:52   #1804
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
ja też mam taki pomysł...ile dałaś za album? i co jeszcze można umieścić w takim albumie? to będzie Nasza pierwsza rocznica
50 zł, drogo bo to Empik, napewno gdzies u fotografa byłby tańszy, ale nie miałam czasu, żeby szukać

Cytat:
Napisane przez rybenka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny wiecie co , a ja szczerze to mysle ze facetowi taki prezent nie przypadnie do gustu ( w sensie album ze zdjeciami itd) chyba ze jest wybitnym romantykiem , wiadomo dla dziewczyny tak doceni starania gest itd.. , chociaz chyba trudno o cos takiego od faceta
A wg mnie prezent na rocznicę i na walentynki ma być jak naajbardziej romantyczny. Na kupowanie praktycznych prezentów są wszystkie inne okazje. Zrezztą wydaje mi się, że na 5 rocznicę może być coś innego, co wyróżni się spośród innych prezentów. Kiedyś zrobiłam mojemu prezentację multimedialną- był zachwycony i często jak mamy gorsze dni to do niej wraca, dzięki temu co tam pisałam nie traci wiary w to, że będziemy zawsze razem. A do romantyków nie należy napewno, chociaż jak go nieraz natknie to potrafi być bardzo romantyczny.
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-24, 20:57   #1805
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A wg mnie prezent na rocznicę i na walentynki ma być jak naajbardziej romantyczny. Na kupowanie praktycznych prezentów są wszystkie inne okazje. Zrezztą wydaje mi się, że na 5 rocznicę może być coś innego, co wyróżni się spośród innych prezentów. Kiedyś zrobiłam mojemu prezentację multimedialną- był zachwycony i często jak mamy gorsze dni to do niej wraca, dzięki temu co tam pisałam nie traci wiary w to, że będziemy zawsze razem. A do romantyków nie należy napewno, chociaż jak go nieraz natknie to potrafi być bardzo romantyczny.
zgadzam sie moj nie jest jakis egzaltowany, ale uwielbia takie prezenty od serca, w ktore wkladam duzo wysilku i ktore sa zwiazane z NAMI, naszymi wspomnieniami... wiem, ze to te prezenty najlepiej wspomina, patrzy na nie z zachwytem i pamieta

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 07:49   #1806
gemma*
Raczkowanie

Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia

Witam wszystkie poszukujące tego jedynego prezentu dla tego jedynego TZ-ta Wizażanki. Niesamowite macie pomysły
Verzara, świetna sprawa z tymi spinkami!
tylko pogratulować inwencji twórczej! pękna sprawa z tymi podarkami, obdarowywanie ma słodki smak widok tych szczęśliwych ukochanych oczu, bezcenne! ja w tym roku stawiam na portfel i grę call of duty 5, tak żeby miał jeszcze smaczek dzieciństwa. Pozdrawiam Was wszystkie

gemma* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 09:36   #1807
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
zgadzam sie moj nie jest jakis egzaltowany, ale uwielbia takie prezenty od serca, w ktore wkladam duzo wysilku i ktore sa zwiazane z NAMI, naszymi wspomnieniami... wiem, ze to te prezenty najlepiej wspomina, patrzy na nie z zachwytem i pamieta
Wszyscy sie roznia Moj np jest informatykiem i on ogromnie sie cieszy z jakichs gadżetów itp. Kiedys nawet mi powiedzial, zebym mu zdjec nie dawała, bo on ma wszystko w pamieci, z reszta ja tez nie lubie dostawac zdjec wspolnych czy cos, starcza tapeta na pulpicie :P

Ja jeszcze dorzuce pare aukcji
1. http://www.allegro.pl/item480928601_...8_vegacom.html
2. http://www.allegro.pl/item481379290_..._w_jednym.html
3. http://www.allegro.pl/item485467388_...ka_laptop.html

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 14:23   #1808
nikiii
Zadomowienie

GG do nikiii

a ja wpadłam na ciekawy handmade kupię w empiku wielkie serducho ze styropianu i okleję je całe łakociami tak, żeby zachowało to oczywiście kształt serca, a jak już wszystko odklei/zje, to znajdzie kartkę Ciekawe czy mi się uda to wykonać
nikiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 15:43   #1809
martarr
Raczkowanie

a ja mam pomysł prezebtu na szwagra zeby kupic najnowsza płyte METALLICI i do tego ksiazka biografia tego zespołu . Przyznam ze słucha on taego zespołu nie jest natomiast mocnym zapaleńcem wiec myślicie ze to dobry pomysł.
martarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:22   #1810
QBridgeQ
Przyczajenie

Droga ''martarr'' hmmm jesli nie jest zagorzalym fanem to chyba nie bardzo trafisz. Moja rada taka ze kup plyte a ksiazke zamien na cos innego np jesli jest lasuchem to moze jakis slodki kosz pyszosci? Albo jakas bluzka...
QBridgeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:25   #1811
QBridgeQ
Przyczajenie

Kochana ''muchahahaha'' a lubi slodkosci? no i czy ty masz zdolnosci kulinarne?

Edytowane przez QBridgeQ
Czas edycji: 2008-11-25 o 16:26
QBridgeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:27   #1812
inwencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość
no niestety budżet mam nieco ograniczony.
na mikolajki przeznacze jakies 20-30 zł
na boze narodzenie + rocznica 60-70 zł

interesuje się ksiązkami, fantasy, anime, manga, hentai, gry komputerowe (myślałam o zakupie World of Warcraft, bo ja uwielbia, orginalnej nie ma, a wiem, że by chciał), piłka nożna także...
Oryginalna gra WoW kosztuje 130 -150 zł , wiem , bo mój brat gra
Jeśli mogę ci coś poradzić to ostatnio widziałam na merlinie ( szukałam pomysłu na prezent dla brata ) , że mają dużo komiksów anime i w całkiem rozsądnej cenie. Podpytaj się jeśli nie wiesz którą anime/mange lubi najbardziej i zastanów się nad kupnem A do tego coś jeszcze .

Martarr - dobry pomysł

There's only one way to soothe my soul.

Edytowane przez inwencja
Czas edycji: 2008-11-25 o 16:28
inwencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:45   #1813
BlueAngel85
Raczkowanie

mój TŻ jest fanem motocykli, jeszcze niedawno miał honde i był naprawdę szybki i dobry niestety musiał sprzedac motor i teraz szybko nie kupi bo zaczął studia graficzne i nie ma takich funduszy (ja zresztą też nie więc kupienie motoru odpada). interesuje się jeszcze komputerami, grafiką i nowinkami technicznymi. Myslałam o jakimś modelu motoru ale nie wiem co wybrać by nie wyglądał na kiczowaty, bo jeden juz ma. Ostatnio kupił sobie laptop więc może coś do tego, ale profesjonalna myszkę graficzną juz ma
wiele prezentów juz przerabiałam, innym niz wszystkie była poduszka, która dostał na pierwszy prezent, poprosiłam sąsiadkę ze specjalną maszyną o wyszycie na poszewce od poduszki napisu Kocham Cię ...(tu imię) i podpis - to było moje pierwsze wyznanie miłosci dla niego- niby oklepane, ale sama doszyłam jeszcze misia .

moze macie coś ciekawego dla fana motocykli bez motocyklu ???
Kto odejdzie, zawsze będzie sam.

Edytowane przez BlueAngel85
Czas edycji: 2008-11-25 o 16:48
BlueAngel85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:16   #1814
Lemirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueAngel85 Pokaż wiadomość
mój TŻ jest fanem motocykli, jeszcze niedawno miał honde i był naprawdę szybki i dobry niestety musiał sprzedac motor i teraz szybko nie kupi bo zaczął studia graficzne i nie ma takich funduszy (ja zresztą też nie więc kupienie motoru odpada). interesuje się jeszcze komputerami, grafiką i nowinkami technicznymi. Myslałam o jakimś modelu motoru ale nie wiem co wybrać by nie wyglądał na kiczowaty, bo jeden juz ma. Ostatnio kupił sobie laptop więc może coś do tego, ale profesjonalna myszkę graficzną juz ma
wiele prezentów juz przerabiałam, innym niz wszystkie była poduszka, która dostał na pierwszy prezent, poprosiłam sąsiadkę ze specjalną maszyną o wyszycie na poszewce od poduszki napisu Kocham Cię ...(tu imię) i podpis - to było moje pierwsze wyznanie miłosci dla niego- niby oklepane, ale sama doszyłam jeszcze misia .

To może tablet? Albo taki motor sterowany zdalnie :P
Lemirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 18:13   #1815
cameleon91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ona2008 Pokaż wiadomość
tez nie znalazlam a zna ktos jakis podobny? moze ten inny bedzie na rapidzie...

dołączam sie do pytania
Zero białego chlebka - 5/30
Zero gazowańców! - 5/30
Skakanka - 2/30

Biała perła - 1/30
Skrzypowita -
1/40

Uda się!

cameleon91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 20:29   #1816
gemma*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BlueAngel85 Pokaż wiadomość

dla mojego TZ-ta też motocyklisty, zamówiłam któregos razu na allegro tablicę motocyklową, taka z grubej tektury wyglądającą jak prawdziwa z rejestracja taka jak maja wszytskie auta w naszym miescie, tylko w miejsce cyfr wstawilam slowo BOSKI czyli WSE BOSKI i tam gdzie ramka dopisek "..ale zajęty". TZ nie mógł się nią nacieszyć, nie kosztowało mnie to wiele, a przynioło mu wielką frajdę. Nawet z nia jeździł. Teraz wisi w pokoju nad łóżkiem

Edytowane przez gemma*
Czas edycji: 2008-11-25 o 20:30
gemma* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 20:35   #1817
PaLLitQa
żona

Ejj dziewczyny chłopakowi roze kupowac? strasznie mnie zdziwilo
a wlasnie to z rozami i jedna sztuczna i z tym napisem dostalam od swojego Tżta

a mozecie mi podac link na allegro do tego szkicu zdjecia o ktorym była mowa
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 20:40   #1818
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez nikiii Pokaż wiadomość
a ja wpadłam na ciekawy handmade kupię w empiku wielkie serducho ze styropianu i okleję je całe łakociami tak, żeby zachowało to oczywiście kształt serca, a jak już wszystko odklei/zje, to znajdzie kartkę Ciekawe czy mi się uda to wykonać
genialne są w empiku takie serducha? i w jakiej cenie?

najlepeij okleić czekoladkami z alkoholem mniam
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 21:54   #1819
@g@t@90
Raczkowanie

Hej dziewczyny również i ja mam problem z prezentem dla chłopaka nie mam zielonego pojęcia co kupić, zrobić... Problem leży głównie w tym, że jesteśmy razem od niedawna, nawet miesiąca nie będzie w jego urodziny. Nie chcę, żeby to było coś takiego, że się 'wystraszy', odpadają raczej jakieś strasznie romantyczne albo poważne prezenty. Niemniej jednak chciałabym, żeby to było coś miłego, twórczego, żeby pomyślał o mnie oboje mamy po 18 lat, funduszy też jakichś ogromnych nie mam no i w sumie jeszcze tak dużo o nim nie wiem... To będzie pierwszy prezent
@g@t@90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 22:45   #1820
mesarka
MUSEarka

Boże, dzisiaj dokupiłam jeszcze do prezentu dla Menszczyzny płytę Nightwisha nie mogłam sie powstrzymać jak ją wygrzebałam w Empiku, tak sie ładnie do mnie usmiechałą ołnoooł.. o.o
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 23:22   #1821
verzara
Wtajemniczenie

BlueAngel moj Tz tez własnie miał honde ale był wypadek ;( ... Naszczesice skonczylo się dobrze ale przejd do rzeczy . Ja mojemu Tz kiedys poprotu narysowalam motor taki jak chcial ucieszyl se bardzo W sumie to dobree ale naprezencik bez okazji . Hmm a jesli nie jezdzi to wlasnie na allegro widzialam tablice z najnowszymi modelami . A same modele motocykli są dosc drogie ;/ . Jesli zamierza jezdzic to tez mozna kupic rekawice tylko ze to tez dosc duzy wydatek . Hmm są tez ładne nakleiki na laptopy mozesz mu zamowic . Nie wiem co jescze ;]

Kurcze tak sie podjarałam tym moim prezentem dla niego ze nie moge sie doczekac az mu dam i zoacze jego reakcje Napewno u sie spodobają spikni

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2008-11-25 o 23:23
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 06:48   #1822
vanilia21
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do vanilia21 GG do vanilia21

A ja poszukuję czegoś z dziedziny lotnictwa, paralotniarstwa i już sama nie wiem. Kiedyś w empiku widziałam taki album o lotnictwie w j. ang. ale niestety nie pamiętam tytułu Albumu w empikach już raczej nie ma, a ja nie mogę go zidentyfikować

A najgorsze jest to, że w grudniu TŻ ma i urodziny, i gwiazdka

Zapraszam
vanilia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 10:42   #1823
Miusia
Raczkowanie

Ja mojemu mężowi zrobiłam z okazji imienin kolację. Byłam chora i nie mogłam wyjść z domu po prezent a na zakupy na allegro było juz za późno więc żeby nie wyszło że w ogóle zapomniałam to zrobiłam kolację Miałam w zamrażarce krewetki frosty (mąż jest fanem owoców morza), podsmażyłam je na oliwie z odrobiną czosnku (ale odrobiną) i to była przystawka. a danie główne to był makaron z pesto i z kurczakiem. winko też się znalazło i wyszło na prawdę fajnie
Miusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 12:45   #1824
Hot Lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gemma* Pokaż wiadomość
dla mojego TZ-ta też motocyklisty, zamówiłam któregos razu na allegro tablicę motocyklową, taka z grubej tektury wyglądającą jak prawdziwa z rejestracja taka jak maja wszytskie auta w naszym miescie, tylko w miejsce cyfr wstawilam slowo BOSKI czyli WSE BOSKI i tam gdzie ramka dopisek "..ale zajęty". TZ nie mógł się nią nacieszyć, nie kosztowało mnie to wiele, a przynioło mu wielką frajdę. Nawet z nia jeździł. Teraz wisi w pokoju nad łóżkiem
tak myślę, że z tymi tablicami rejestracyjnymi to bardzo fajny pomysł - teraz są takie gotowe i z imionami i fajnymi napisami - świetnie wyglądają
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 13:48   #1825
klara01
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Fajne macie propozycje prezentów jednak ja postanowilam pojsc na latwizne i podaruje mu nagrode jaka wybrałam z katalogu Marzen kiedy zakladałam Netie-lot szybowcem...mam nadzieje ze bedzie szczesliwy ;-)
klara01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 13:57   #1826
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:
Napisane przez vanilia21 Pokaż wiadomość

A najgorsze jest to, że w grudniu TŻ ma i urodziny, i gwiazdka
Najgorsze? toż to sama przyjemność obdarowywać bliskich prezentami
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 14:23   #1827
sympathy
Zadomowienie

bardzo ciekawe pomysly na prezent..moj ukochany kupil sobie niedawno samochod i chcialabym cos mu dokupic do niego.. macie jakies pomysly? sklepy oferujace jakies gadzety samochodowe?
sympathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 14:25   #1828
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny również i ja mam problem z prezentem dla chłopaka nie mam zielonego pojęcia co kupić, zrobić... Problem leży głównie w tym, że jesteśmy razem od niedawna, nawet miesiąca nie będzie w jego urodziny. Nie chcę, żeby to było coś takiego, że się 'wystraszy', odpadają raczej jakieś strasznie romantyczne albo poważne prezenty. Niemniej jednak chciałabym, żeby to było coś miłego, twórczego, żeby pomyślał o mnie oboje mamy po 18 lat, funduszy też jakichś ogromnych nie mam no i w sumie jeszcze tak dużo o nim nie wiem... To będzie pierwszy prezent
Może dwa bilety do kina? i coś do tego?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 14:33   #1829
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

sympathy:

http://http://www.supergadzet.com/index.php?cPath=61&sort=1 a&page=1

http://http://www.2future.pl/Search/Results?query=samochod&fr om=&to=&=Szukaj&gclid=CMf nm_KHk5cCFUob3godll-dIw

może coś tu znajdziesz
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 15:55   #1830
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klara01 Pokaż wiadomość
Fajne macie propozycje prezentów jednak ja postanowilam pojsc na latwizne i podaruje mu nagrode jaka wybrałam z katalogu Marzen kiedy zakladałam Netie-lot szybowcem...mam nadzieje ze bedzie szczesliwy ;-)
I jak to jest? To tylko jakis prezent czy tam gratis przy zakladaniu Netii, czy to na jakies punkty itp? Cos sie doplaca?
Bo ogolnie to super super super pomysl z tym

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości