|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Ja dzisiaj kupiłam już prezent na mikołajki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent na swieta
Cytat:
na mikolajki przeznacze jakies 20-30 zł na boze narodzenie + rocznica 60-70 zł interesuje się ksiązkami, fantasy, anime, manga, hentai, gry komputerowe (myślałam o zakupie World of Warcraft, bo ja uwielbia, orginalnej nie ma, a wiem, że by chciał), piłka nożna także... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Ja pozbieralam swoje zdjecia,z roznych por roku i w roznych miejscach,tak,aby Moj Misio mial w pamieci rozne moje obrazy(czesc zdjec on sam mi robil) kupilam antyrame i powkladalam,ale nie tak rowniotko,tylko tak porozrzucane,ale tak,zeby nie zaslaniac nigdzie mojej twarzy,a na srodku ladnie i prosto polozylam nasze zdjecie.Przewiazalam to duza czerwona wstazka i naprawde ladnie mi to wyszlo.a Misio powiesil na scianie,obok lozka i przynajmniej zawsze o mnie mysli jak sie kladzie i jak rano wstaje.Uwazam,ze to lepszy pomysl niz jakas ramka z jednym zdjeciem.
Oprocz tego teraz na swieta zastanawiam sie nad kupnem kieliszkow do wodki,badz kufla do piwa,ktore wklada sie do zamrazalnika przed podaniem.tutaj jest adres tej strony,na ktorej to znalazlam: http://gadzeter.pl/35-nietopniejace-...ki-lodowe.html Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wg mnie prezent na rocznicę i na walentynki ma być jak naajbardziej romantyczny. Na kupowanie praktycznych prezentów są wszystkie inne okazje. Zrezztą wydaje mi się, że na 5 rocznicę może być coś innego, co wyróżni się spośród innych prezentów. Kiedyś zrobiłam mojemu prezentację multimedialną- był zachwycony i często jak mamy gorsze dni to do niej wraca, dzięki temu co tam pisałam nie traci wiary w to, że będziemy zawsze razem. A do romantyków nie należy napewno, chociaż jak go nieraz natknie to potrafi być bardzo romantyczny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Witam wszystkie poszukujące tego jedynego prezentu dla tego jedynego TZ-ta Wizażanki. Niesamowite macie pomysły
![]() Verzara, świetna sprawa z tymi spinkami! tylko pogratulować inwencji twórczej! ![]() ![]() ![]() ![]()
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze dorzuce pare aukcji ![]() 1. http://www.allegro.pl/item480928601_...8_vegacom.html 2. http://www.allegro.pl/item481379290_..._w_jednym.html 3. http://www.allegro.pl/item485467388_...ka_laptop.html
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
a ja wpadłam na ciekawy handmade
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
a ja mam pomysł prezebtu na szwagra zeby kupic najnowsza płyte METALLICI i do tego ksiazka biografia tego zespołu . Przyznam ze słucha on taego zespołu nie jest natomiast mocnym zapaleńcem wiec myślicie ze to dobry pomysł.
![]()
#1810 |
Przyczajenie
|
Droga ''martarr'' hmmm jesli nie jest zagorzalym fanem to chyba nie bardzo trafisz. Moja rada taka ze kup plyte a ksiazke zamien na cos innego np jesli jest lasuchem to moze jakis slodki kosz pyszosci? Albo jakas bluzka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Przyczajenie
|
Kochana ''muchahahaha'' a lubi slodkosci? no i czy ty masz zdolnosci kulinarne?
Edytowane przez QBridgeQ Czas edycji: 2008-11-25 o 16:26 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli mogę ci coś poradzić to ostatnio widziałam na merlinie ( szukałam pomysłu na prezent dla brata ) , że mają dużo komiksów anime i w całkiem rozsądnej cenie. Podpytaj się jeśli nie wiesz którą anime/mange lubi najbardziej i zastanów się nad kupnem ![]() Martarr - dobry pomysł ![]()
There's only one way to soothe my soul. Edytowane przez inwencja Czas edycji: 2008-11-25 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
mój TŻ jest fanem motocykli, jeszcze niedawno miał honde i był naprawdę szybki i dobry
![]() ![]() ![]() wiele prezentów juz przerabiałam, innym niz wszystkie była poduszka, która dostał na pierwszy prezent, poprosiłam sąsiadkę ze specjalną maszyną o wyszycie na poszewce od poduszki napisu Kocham Cię ...(tu imię) i podpis - to było moje pierwsze wyznanie miłosci dla niego- niby oklepane, ale sama doszyłam jeszcze misia ![]() moze macie coś ciekawego dla fana motocykli bez motocyklu ![]()
Nasze oczy wreszcie się spotkały, Jak odbicia zagubionych gwiazd. Byłeś blisko, wszystko zrozumiałam, Kto odejdzie, zawsze będzie sam. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlueAngel85 Czas edycji: 2008-11-25 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dołączam sie do pytania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez gemma* Czas edycji: 2008-11-25 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
żona
|
Ejj dziewczyny chłopakowi roze kupowac?
![]() ![]() a wlasnie to z rozami i jedna sztuczna i z tym napisem dostalam od swojego Tżta ![]() a mozecie mi podac link na allegro do tego szkicu zdjecia o ktorym była mowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najlepeij okleić czekoladkami z alkoholem mniam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
MUSEarka
|
Boże, dzisiaj dokupiłam jeszcze do prezentu dla Menszczyzny płytę Nightwisha
![]() ![]()
#1821 |
Wtajemniczenie
|
BlueAngel moj Tz tez własnie miał honde ale był wypadek ;( ... Naszczesice skonczylo się dobrze ale przejd do rzeczy . Ja mojemu Tz kiedys poprotu narysowalam motor taki jak chcial ucieszyl se bardzo
![]() Kurcze tak sie podjarałam tym moim prezentem dla niego ze nie moge sie doczekac az mu dam i zoacze jego reakcje ![]() ![]() Edytowane przez verzara Czas edycji: 2008-11-25 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Raczkowanie
|
A ja poszukuję czegoś z dziedziny lotnictwa, paralotniarstwa i już sama nie wiem. Kiedyś w empiku widziałam taki album o lotnictwie w j. ang. ale niestety nie pamiętam tytułu
![]() ![]() A najgorsze jest to, że w grudniu TŻ ma i urodziny, i gwiazdka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
Ja mojemu mężowi zrobiłam z okazji imienin kolację. Byłam chora i nie mogłam wyjść z domu po prezent a na zakupy na allegro było juz za późno więc żeby nie wyszło że w ogóle zapomniałam to zrobiłam kolację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Fajne macie propozycje prezentów jednak ja postanowilam pojsc na latwizne i podaruje mu nagrode jaka wybrałam z katalogu Marzen kiedy zakladałam Netie-lot szybowcem...mam nadzieje ze bedzie szczesliwy ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Najgorsze? toż to sama przyjemność obdarowywać bliskich prezentami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zadomowienie
|
bardzo ciekawe pomysly na prezent..moj ukochany kupil sobie niedawno samochod i chcialabym cos mu dokupic do niego.. macie jakies pomysly? sklepy oferujace jakies gadzety samochodowe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ogolnie to super super super pomysl z tym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.