|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
nie
![]() Wtedy co kupowałam kaszkiet kupiłam też taki płaszczyk lekko ocieplany. Nie zwróciłam go do 7 dni ale mogłam go jeszcze wymienić na coś innego w sklepie ![]() no i stwierdziłam że na zimę się nie nadaje bo jest za cienki a cienki to wolałabym jakiś ładny np. wełniany płaszczyk ![]() Straszny miałam problem wybrać coś innego ![]() i wybrałam ten długi w paski i ten golfik z krótkim rękawkiem co miałam na sobotniej imprezie założony ![]() Ten w paski mam z kompletem metek i był drogi może uda mi się go taniej sprzedać na allegro - zobaczymy![]() Cytat:
![]() Nie mam dużo ubrań ale nie znoszę jak coś mi się pląta po garderobie w czym nie chodzę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam np. bluzkę, którą dostałam, ale jest średnio trafionym prezentem i na dodatek lekko przymała. Więc tak sobie myślę by ją odsprzedać. Miałam ją na sobie raz, więc nie jest jakaś zużyta czy coś. Mam tylko nadzieję, że ten kto mi ją dał nie obrazi się o to. Ale w zasadzie to nawet nie ma możliwości by o tym wiedział
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro jest za mała i chyba za nią nie przepadasz ![]() edit: madzia co tak milczysz? ![]() Ag też gdzieś polazła a przed chwilą tu była ![]() Archi nadal film oglądasz?
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-25 o 14:10 |
|
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację koduś, nie przepadam za nią - trochę nie mój styl
![]() madziu odezwij się ![]() A Aga już pewnie do dentysty zmierza
|
|
|
|
#3725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaczytałam się o Freddiem Mercurym![]() Fajny był ![]() mój braciszek ma opis na gg "24.11.1991 wtedy peklo niebo"
|
|||
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was
![]() kupiłam dziś buty, żadna rewelacja ale przede wszystkim wygodne i mają regulowany obwód łydki (udogodnienie dla ciężarnych chyba )weszłam też do rosmanna i nakupowałam dobroci teraz mam popołudnie piękności.a propos pierścionków zaręczynowych to ja nosze zaręczynowy nadal na prawej ręce, na tym samym palcu co obrączka |
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Allicjo
![]() ja do Rossmanna jutro idę,ale raczej po "pierdółki" pokaż nam buciki koniecznie,bo ciekawa jestem tego regulowanego obwodu łydki ![]() Na temat pierścionka zaręczynowego się nie wypowiadam,bo nie mam i chyba nie będę miała
|
|
|
|
#3728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Alicjo ![]() Cytat:
![]() uciekam do domu |
||
|
|
|
#3729 |
|
Wtajemniczenie
|
madziu dla Ciebierozpięcie buta jest normalnie na zamek tylko po zewnętrznej stronie ma gumke i regulacje na rzepy. Tak czy siak buty są wygodne
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak się sobie w niej bardziej przyjrzałam to już mi się nie podoba
Znaczy ja w niej - materiał jest inny niż by się wydawało na zdjęciu z internetu.Cytat:
No i najważniejsze, że wygodne Mam taką samą wykładzinę w jednym z pokoi (tylko zieloną )
|
|
|
|
|
#3731 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale cudna!
Genialne ma kolorki, w ogóle chyba nigdy nie widziałam jeszcze kota w trzech kolorach ![]() Cytat:
![]() Szacun dla Ciebie za dogadywanie się po japońsku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajne i najważniejsze, że wygodneUdanego popołudnia piękności Ja padam, nie wyspałam się, od samego rana się już denerwowałam na durny autobus, który nie przyjechał, a wracając do domu rozbolała mnie głowa. Ogólnie kicha Idę coś zjeść, a potem może położę się na chwilę.Udanego wieczoru
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
Puchatkowo to mój przedpokój
![]() agniesiu odstresuj sie u mnie znowu zawierucha |
|
|
|
#3733 | |||||
|
AGA :)
|
![]() Cytat:
i tu Cię zaskoczę Kupiłam ją w lumpku za całe 6 zł ![]() a tak ogólnie jest z Bay'a. Lubię ich ciuchy, mam przecudowną kurtkę którąś przywiozłam z Anglii i nie umiem sobie już bez niej wyobrazić życia ![]() kiedyś wam ją pokażę ![]() masakra jak bolało, darłam się tak że ludzie którzy byli na poczekalni wyszli i woleli stać na dworze w taie zimno niż siedzieć w środku i mnie słuchać ![]() Cytat:
Dziewczyny kupiłam (ale to w niedziele) właśnie w R. super krem Lilliputz, dla dzieci, o zapachu truskawki! Jest booooooooooski!! zapach obłędny!! i działenie też dobre Dzis zakupiłam też sprawy do włosów z tejfirmy, zapach - malinowy ![]() wypsikałam tacie głowę i chodzę za nim i go wącham sprawy kosztuje 4.99. A ty Alicjo co kupiłaś ? Cytat:
![]() Cytat:
Mam takiego typu to sie chyba bokserki nazywa i mam je już 4 chyba rok albo i jeszcze dłużej, ze skóry, tata po kazdym wyjsciu mi pastuje i do dzis wyglądają jak nowe! Mam nadzieję że i Twoje się będą tak super sprawować ! a wygodne są .. hooo hooo Cytat:
Problem nie tylko z rozmiarem ale i kolor może być przekłamany, materał zupelnie inny :/ trzeba miec szczescie do takich zakupów EDIT: agniesiu ![]() ogladnij jakis film i zjedz coś słodkiego albo poprostu się prześpij
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-25 o 17:21 |
|||||
|
|
|
#3734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurtkę pokaż koniecznie, bo już nie raz nam obiecywałaś Cytat:
Mam nadzieje, że kolejne wizyty nie będą już konieczne?Cytat:
![]() Ale cóż, jak sprzedam te rzeczy co planuję, to zapewne kupię coś jeszcze z allegro, bo w sklepach mi się mało co podoba ostatnio ![]() Jak będzie złe, to wróci na allegro i tyle
|
|||
|
|
|
#3735 |
|
|
puchatko kurtka to w sumie nic szczególnego ot zwykła kurteczka
tyle że ma super kaptur wysłany futerkiem, plus odpinane drugie futerko wiec nie trzeba do niej szalika tylko trochę za krótka jest :/ moglaby być dłuższa, na mrozy się ne nadaje. a szkoda bo kaptur ma super właśnie na mrozy, ale pokaże później żeby nie było że jestem gołosłowna ![]() u denty czekają mnie jeszcze 2 zęby do roboty ;/ ale to po nowym roku bo już miejsc nie ma teraz. Co do zakupow na all to się nie martw, ja też nie mam szczęscia :/ a szkoda bo czasami naprawde są świetne rzeczy. w sklepach, podonie jak ty nie mogę ostatnio nic dla siebie znaleźć :/
|
|
#3736 |
|
Wtajemniczenie
|
Ag4 mam nadzieje że te butkli sie sprawdzą bo dziś byłam w kozakach na obcasie to co chwile sie rozjerzdzałam na chodnikach ( musze podwójnie uważac)
Ja w rosmannie zrobiłam zapas maseczek. Mam sprawdzone Etektimy: peel off z wyciągiem z grejfruta i Oczyszczająca z wyciągiem z nagietka. Sprawoną też mam maseczke rosmannowską pell-off z aloesem i rumiankiem One mi służą bo widocznie oczyszczają i wygładzają cere. Co do all to Mk ostatnio kupił jakieś głośniki do samochodu i doszedł tylko jeden a zapłacone za dwa tak jakoś niewesoło
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
dużo upisałyście straszni dziś zimno na dworzu Przed szkołą (do której nie dotarłam dziś zakupy zaliczone do udanych ![]() Jakaś zmęczona jestem idę się uczyć zaraz bo jutro mam jakieś spr a ostatnio za duże luzy sobie zrobiłam proszę o przywołanie mnie do porządku
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A ja idę na seriale |
|
|
|
#3739 | ||||
|
|
Cytat:
O tak! Teraz jest bardzo ślisko :/ a ty musisz uważać za dwoje Zdaj relację jak się butki sprawią. Mam nadziejeję że podeszwa nie jest sliska. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Się robi do nauki marsz bo jak nie to ![]() ja idę malować pazury
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
usnelam na filmie i niestety wlasnie sie obudzilam.Puszku znam ta czekolade (to w zasadzie sa migdaly w czekoladzie). Bardzo smaczne. http://jp.youtube.com/watch?v=x8s8pL...eature=related To jest wyjatkowo "inteligentna" reklama moich orzeszkow w czekoladzie.Aguś dobrze ze juz po dentyscie Alicjo a jak sie czujesz? Wszycy uciekli jak przyszlam Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-25 o 20:21 |
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3743 |
|
|
i ja
![]() i widze jeszcze madzie i oske
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
ojej jakie przywitanie
![]() ![]() ![]() korzystając z faktu że nie muszę gotować obiadu na jutro ( TŻ ma taką ochotę na pizze że jutro to będzie nasz obiad ) leżę w łożku i słucham angielskiego aktualnie mam lekcję- dialog o babci która zamieszkała w domu starców![]() w ramach przerwy wpadłam do was ![]() A ty co porabiasz?? ![]() oooo i Aa, i madzia i Oska zaraz cala ekipa tu będzie
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-25 o 21:25 |
|
|
|
#3745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie
![]() Swoją drogą, kode,dlaczego nie zameldowalas się po powrocie do domu?? mam nadzieję,że dotarłaś bez problemu przy tych trudnych warunkach pogodowych... Odezwij się kochanie ![]() Cytat:
świetne są te bokserki!Cytat:
![]() Cytat:
![]() z głośnikami nieciekawa sprawa...kontaktowaliście się ze sprzedającym?moze da sie to wyjasnic, okaze się,że to tylko pomyłka... Cytat:
![]() ![]() Ja jestem a Ty śpij! a ja na dniach powinnam już dostać zegar dla brata i kalendarz dla mamy a kolekcji Queena z gazety niestety nie będzie z tego co się zorientowałam ma być przynaj,niej 12 albumów, cenę pierwszego zrobili PROMOCYJNĄ- był za 10zł, a kolejne 25zł, to jest za dużo trochę bo wyjdzie 300zł za całość( albo i więcej )
|
||||
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze!
![]() Cytat:
Więcej bacików! za mało jeszcze ![]() A na jaki kolorek?
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ na tym koziołkowym jest fajnie ![]() ![]() Madziu do pracy teraz jeżdzę z TŻ on prowadzi a ja śpię ![]() Po powrocie z pracy nie włączam od razu kompa bo muszę coś porobić w domu no i trochę mam dość patrzenia w monitor po 8h ![]() Ale wieczorkiem zawsze jestem ![]() Sas!!!! ![]() starczy łobuzie?
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-25 o 21:31 |
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
patrzę jak równo te baciki strzelają i śmiać mi się chce
![]() ![]() ![]() Aha Archi narobiłaś mi smaka na te czekoladki a ja dziś tyle słodyczy zjadłam że
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz jestem po sniadaniu
i rozbudzilam sie na dobre. Czekam az TZ pojawi sie na gg. I slucham radia Tok fm.Marzy mi sie lakier w kolorze czekoladowym
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć z wieczora!
Jutro rano (mam nadzieję) poczytam na spokojnie co tu naskrobałyście (będę miała długą lekturę) a teraz tylko napiszę, że chce mi się śmiać Kupiłam na allegro rajstopy 60DEN za 2,50 szt + przesyłka zastanawiam się co to u licha przyjdzie i czy da się to nosić No cóż, najwyżej stracę 12 zł ![]() Aha i kupiłam wreszcie golfik z kokardą Oj chodził za mną od 2 miesięcy. Też się zastanawiam co przyjdzie ![]() Póki co życzę wszystkim dobrej nocy i znikam! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

może uda mi się go taniej sprzedać na allegro - zobaczymy

Znaczy ja w niej - materiał jest inny niż by się wydawało na zdjęciu z internetu.

tak jakoś niewesoło

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)